wiiie

Nu har jag fixat typ allt, har satt i mitt löshår .. har sparat ut mina naglar också! så bryts typ alla förutom 3 , så jag fick klippa av alla .. har inga lösnaglar heller, det är ju jävligt kul. Ska snart på resturang och äta 3 rätters med Tova och hennes family. Ska bli trevligt! Sen ska vi mot bby, och parta lite. Sen blir det hamnen, sen kanske hemåt eller vara en stund på någon efterfest. Vi får se hur det blir!

puuussss


NYÅR

Har börjat bli dålig på uppdateringen, ska försöka bättra mig! Idag är det ju nyår, ska bli jättekul faktiskt. Sitter hos pappa nu, och jag måste hem till mamma så fort som möjligt för att jag måste sy fast clipsen i min hårförlägning. Jag har lite panik också, för jag har inga skor till klänningen ikväll, kan inte tänka mig några andra skor på den heller! Vet verkligen inte hur jag ska göra med det, hinner inte till stan och leta efter ett par heller. Jag får fråga Tova om hon har ett par, eller kanske Emma eller Helena, det fixar sig tillslut iaf. Igår träffade jag David och fixade lite saker, träffade också Andrea .. hon har ju åkt till Spanien idag .. så nu är jag sadface. Nadja var ju även med igår, vi klarar inte av att träffas alltså, det blir för mycket! haha. Men jag kom iaf typ en timme försent hem, men pappa märkte inget (a) . Nu tänkte jag äta lite frukost sen ringa mamma om skjuts!

puss

              


hihi

Har kommit hem för en stund sen från båten, vi hade jävligt roligt. Vi har gått så jävla mycket, har typ ont o fötterna fortf! Vi har ätit oss feta, men samtidigt gått bort allt typ .. jävligt bra faktiskt. Hittade min hårförlägning, Tova också .. köpte den + en halsduk, skor och foundation. Rätt nöjd faktiskt, får hoppas att hårförlägningen blir bra också. Nu tänkte jag gå och sova, efterson jag nästan inte sov något inatt .. har varit helt död hela dagen förfan :(

puss godnatt
                                                              


sthlm imorgon

Kom hem för en stund sen. Fick skjuts av mamma till david vid 7 kanske, sen hämtade hon mig igen vid halv 10 typ. Vi såg på en film som heter jumper, den var rätt okej faktiskt (a) ! Har precis druckit varm choklad, och nu har jag börjat packa iordning lite saker som jag ska ha med mig till sthlm imorgon. Är första gången jag åker själv till sthlm med Tova, eller första gången jag åker själv överhuvudtaget. Haha, men det ska bli roligt iaf. Har faktiskt reserverat 2 biljetter till coldplay när de får in nya, om det nu gör det! Tova vet inte om det ännu, men hon blir väl glad när hon läser det .. hoppas jag! Man skulle typ skriva sitt nummer och så, så får man ett sms när de får in nya biljetter så kan vi boka 2 stycken. Kommer också bli kul, om det nu blir av. Det är jättelångt kvar, i slutet på augusti liksom .. men tiden går ju fort så. Nu ska jag gå och ta bort mitt smink, borsta tänderna, kolla så jag har allt med mig sen gå och lägga mig! Så skriver jag när jag kommer hem imorgonnatt,

PUSS


söndag

Nu är jag hemma i follingbo igen, Anneli skjutsade mig hem. Nu ska Tilda, Anneli och Tova fika här så ska vi prata  lite om sthlm, vi åker ju imorgon (a) helt glad. Hoppas bara hårförlägningen finns i rätt färg och längd och så, annars blir jag besviken! Ikväll ska jag träffa David tror jag, vi ska väl se på film. Tror att jag och Tova ka beställa coldplay biljetter till i augusti, vill verkligen det. Första gången jag skriver blogg på min dator nu, den är jättebraaa , än så länge (a) . Nu ropar de på mig, så jag skriver mera ikväll.

puss



tovish

Har inte skrivit på typ en dag, men internet började funka på min dator precis när jag skulle gå .. så jag får skriva blogg på den för första gången imorgon. Idag har jag bara varit på stan med mamma, bytt linnet jag fick i julklapp till större storlek, köpte en tröja eller egentligen en tunika typ på Vera Moda. Testade ett par jeans på Friendhs också, men de var inte så bra. Sen köpte jag hårfärg på hårkompaniet, sen åkte vi och hämtade Jim på max, sen åkte vi hem. Jag testade mina tröjor lite, åt lite snabbt sen skjutsade Robban mig till Tova. Och ikväll har vi varit på Ica Maxi och handlat godis, druckit cola och bara tagit det lungt (a) . Hon färgade också håret på mig, det blev faktiskt jätte bra, trodde det skulle bli helt svart först, men det blev faktiskt nästan som jag hade förrut bara lite mörkare och lite varmare färg, så helt nöjd med det iaf! Nu tror jag att vi snart ska gå och borsta tänderna och sen gå och lägga oss i sängen och prata lite, sen sova.

puss godnatt.



torsdag

Igår var det ju julafton, fick bl.a. lite smink, pengar och en bärbar datooooor! Fett glad för den (a) . Ska ta kort på den och lägga in bild, internet funkar inte på den ännu men vi ska försöka fixa imorgon :) . Fick inga kläder .. hade inte önskat mig det heller tyvärr, bara min bärbara dator .. eller fick ett linne, som var för stort. Nu sitter jag iaf hemma hos daman, vi har sett på Click, sen somnade vi efter den och nu har vi precis druckit glögg. Har nog inget mera att skriva om faktiskt, så om jag får igång internet på min dator imorgon så skriver jag! :)

puss


tihi

Jag orkar inte gå och duscha, har väldigt tråkigt faktiskt ..
Har gjort om bloggen lite, har redan gjort om den en gång tidigare idag. Men det var för fult ..

1. Är du singel? ja
2. Är du lycklig? för det mesta
3. Är du uttråkad? just nu!
4. Är du ledsen? nej
5. Är du italienare? nope
6. Är du gravid? nej
7. Är du full? haha, nej
8. Är du en cooling? klart jag är
9. Är du från irland? nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej, de har aldrig ens varit gifta ändå

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej
2. Har du nånsin blivit sårad? ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/kille flera gånger under natten innan du somnade? yepp
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berättat det för honom/henne? ja
5. Har du kysst någon inom de tre senaste veckorna? japp
6. Har du haft en hemlig beundrare? i åttan, fick ett brev i brevlådan .. haha.
7. Vill du gifta dig i framtiden? kanske

1. Kärlek eller lust? kärlek
2. Hår eller ögon? hår
3. Katt eller hund? vet inte riktigt
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" vänner? helt klart bästa vänner
5. TV eller internet? internet
6. Coca-cola eller pepsi? coca cola!
7. Vild utekväll eller romantisk hemma kväll? vet inte, beror sig på!
8. Pengar eller lycka? svårt ..
9. Dag eller natt? NATT
10. Msn eller mobil? mobil <3

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? nej
2. Brutit ett ben? fått en spricka i benet om det räknas
3. Gjort nått du ångrar? mm ..
4. Hoppat Bungee Jump? nej
5. Ljugit för någon du tycker om? ja
6. Gjort bort dig offentligt? för många ggr! haha
7. Velat bli tillsammans med ditt ex igen ? jo, men det var ett tag sen nu .. hah.
8. Gråtit när ett husdjur dog? ja
9. Velat försvinna? nja, vetifan

1. Vad såg du på tv senast? grinchen
2. Vems blogg läste du senast? tovaaa.blogg.se
3. Vad åt du senast? knäck
4. Vem ringde du senast? tova tror jag
5. Vem messade du senast? det var 4 dagar sen typ, mitt comviq har gått ut så jag minns inte
6. Vad läste du senast för bok? ingen aning
7. Vem pussade du senast? nadja
8. Vem kramade du senast? andrea
9. Vem bjöd du senast på något? jim eller mamma



jul imorgon!

Sitter och ser lite på grincen med Jim nu, efter det ska vi kolla på en julsaga. Vi har pyntat granen för typ en timme sen, den blev ganska ful faktiskt, haha (a). Måste duscha också kom jag på, orkar inte göra det imorgon .. är för lat. Har blivit lite sent för att duscha, men jag är en kvällsmänniska. Har inte så mycket julkänsla heller, finns typ inget man kan göra åt det ju .. det är ju bara att acceptera! Tror det var förr förra julen som jag var helt ledsen och skyllde på mamma för att jag inte hade någon julkänsla, haha. Väldigt synd att det inte är någon snö bara, någon som sa att senast det var snö på julafton var år 2003, på gotland då. Jättetråkigt tycker jag .. men man är ju glad iaf. Nu måste jag sluta skriva, ska se lite mer på grinchen, men det känns ändå ganska meningslöst eftersom jag redan har sett den 3 gånger på en månad. Men det är ändå som ett måste för mig, sen skall jag iaf gå och duscha! Sen se på nästa julfilm som Jim har bestämt att vi ska se!

puss & god jul!


tisdag

Imorgon är det julafton, mamma skulle köpa en present till pappa åt mig idag. Alla andra är klara och så. Igår kväll såg jag ensam hemma 2 med Jim och Robin, var mysigt. Ska färga mitt hår den här veckan också. Har alltid tonat det förrut .. hoppas det inte blir för mörkt bara. Då blir jag angry face :(


måndag

Vaknade vid 11 idag, har sett film och lite så. Mamma kommer snart och hämtar mig, kanske inte skriver på ett tag! ..eftersom jag inte har någon data hemma hos mamma. Julafton på onsdag, måste köpa julklappar till robban, jim, robin och pappa .. och min kaattt! Vet inte riktigt vad jag ska köpa ännu, men det fixar sig :)


JUUUL

Har laddat ner några julfilmer som jag ska börja se på snart. Grinchen går på tv just nu, har sett den ett antal gånger så jag börjar kunna varje replik .. halvjobbigt (a) . Men, måste iaf se den minst en gång i december, ingen julkänsla utan den helt enkelt. Så ikväll blir det bara att se på julfilmer typ hela natten, mys!

               


söndag

Var ju hos Robin igår, och det var väl samma stämning som kvällen innan. Rätt dött faktiskt, Nadja, Andrea, Robin och Tom drog till othem vid elva och då gick jag hem, pallade verkligen inte. Gick och la mig och somnade typ direkt. Idag har jag pyntat granen med pappa och Robin. Vi gjorde det nu, eftersom vi åker till mamma ikväll och ska inte till pappa fören julafton igen.



lördag

Vaknade vid 12 idag. Har mest suttit vad datan, städat lite och duschat. Ikväll ser det ut som att jag ska till Robin ikväll igen, kanske blir roligare idag .. får verkligen hoppas på det!

mitt comviq har fortfarande gått ut, så smsa inte.



HEH

Kom precis hem, var inte jättekul. Tur att Nadja och Andrea var där iaf, som kunde underhålla mig! Vi var där i kanske 2 timmar, sen drog vi oss hemåt. Nu sitter jag här och är jättehungrig, ska snart gå ner och äta något!

PUSS

                 


fredagkväll

Ska gå och fixa mig lite snart, blir nog så att jag drar hem till robin lindholm med några ett tag. Får se om det blir kul, annars kommer jag hem igen. Juste, mitt comviq har gått ut, så jag kan inte svara på sms, ni får ringa om det är något! (a) skriver när jag kommer hem eller imorgon .

ciao


JULLOV

Började 08.25 i kyrkan, lyssnade på lite sång och prästen typ. Sen var det julfika i klassrummet, som jag, tova, andrea, anneth och amanda har ordnat (a) mest amanda, för hon är så duuuktig! Sen fick vi våra betyg, har typ G i alla ämnen, förutom 3 som jag har VG i. Har faktiskt fått bort ett IG och höjt ett ämne till VG från 8;an. Ska försöka höja ännu mera nästa termin! Sen tog vi ett klassfoto ute i korridoren, sen gick alla hem (a)

                   


sista dagen

Har bara haft oseriösa lektioner idag, ganska onödiga .. men roliga (a) . Tittade också på soarén med skolan. Har redan sett den en gång, var bara häften av alla framträdanden med idag. Fick sluta en halvtimme tidigare också, jätteskönt. Gick hem till Tova och fixade med hennes blogg och åt lite toast! Har pratat med en andrea en stund nu, hon har inte varit i skolan sen måndag typ, saknar henne lite :( .. imorgon är det avslutning, börjar 20 över 8 och slutar typ 12 ! (a)


onsdag

Badade med min klass och två andra klasser idag. Typ livräddning, gick ganska bra förutom att jag blev dränkt några gånger :( . Åt på donken efter med tova, nadja och ellen. Sen träffade jag kraft, theo och daman med tova. Stog och pratade och gick runt med dem på stan en stund.

(a)


daman

Har varit ute med daman en stund, bara gått och pratat lite. Inte bästa vädret, men värt det ändå :) . Nu ska jag sätta mig och plugga lite, sen gå och lägga mig tror jag!

Puss


prov

Har varit trött hela dagen, men den har gått ganska fort ändå. Somnade på no;n , på en kant på boken .. så när jag vaknade hade jag ett avtryck av en bok kant i huvet, kul! Sen åt jag ingen lunch, satt i biblioteket med Jossan som var så söt och hjälpte mig med provet och struntade i lunchen, lovar att hon höll på att avlida av hunger. Sen var det so prov, det gick sådär, godkänt iaf tror jag! Efter so;n skrattade jag sönder med Nadja, pågick även halva musiken .. lite halvjobbigt faktiskt. Idag ska jag inte göra något, plugga till no provet på torsdag. Juste, tyska provet blev typ inställt! Så jävla bra, det är frivilligt om man ville göra det imorgon eller i januari. Helt glad över det!


död

Skolan tar död på mig. Vår so lärare har varit sjuk mer än hälften av alla våra so lekitioner typ .. så hon har inte förklarat några svar till frågorna på provet typ, sen tyska provet som vi inte har sett innan, vi kan alltså inte plugga på provet .. och no provet med typ 2 sidor uppgifter. Alla lärare tar ju såklart proven sista veckan, så att man ska bli helt utbränd! Måste ligga vaken och läsa första världskriget till 2 inatt. Tänkte gå och lägga mig i sängen och börja läsa redan nu,

puss



hoho

Skolan gick bra idag, var lite nere först .. men blev bättre sen som tur var. Var vid tandläkaren också, inga hål .. har aldrig haft något faktiskt (a) ! Har mest suttit och laddat upp lite bilder på facebook. Daman skickade lite bilder från i sommras. Snart måste jag plugga på mitt so prov som jag ska ha imorgon, kommer nog inte gå så bra känner jag. Men vi får se!

                                                   


måndag

Mamma skjutsade mig till pappa vid 7 , börjar egentligen halv 10. Men jag ville inte åka buss till skolan. Ska börja fixa mig lite snart. Har inget speciellt i skolan idag, beting på sista lektionen .. jätteskönt.


hur ska jag kunna ta mig genom det här .. ?


söndag

Kvällen igår blev lyckad iaf, vi hade jättemysigt. Jag fick en rosa cardigan av henne, blev jätteglad (a) . Vi somnade vid 2 typ, sen åkte hon till båten vid 7 , och jag vaknade för typ 45 minuter sen. Idag vet jag inte vad jag ska göra, bara vara hemma och städa lite och plugga till proven nästa vecka.

puss


lördag

Vaknade vid elva idag, gick upp och åt frukost. Såg på ett nytt avsnitt av Mysteriet på Greveholm, haha. Slog också in två paket till Tova, blev väl halvbra. Har försökt hitta något att ha på mig ikväll, men det går också halvbra! Börjar bli lite stressad, även om det är långt kvar tills hon kommer (a) . Men mycket om ska fixas!


idol

Åkte aldrig hem till daman, stannade hemma och såg idolfinalen istället. Kevin vann, visste nästan det (a) . Har bara gjort det ikväll, tänkte sätta mig och se på film nu, tror det får bli någon Jim Carrey film, behöver bli lite glad. Sen tänkte jag gå och lägga mig !

puss,



fredag

Började sent idag, med lucia. Ganska fint faktiskt! Sen hade vi 2 lektioner kvar, sen slutade vi. Har varit på stan precis, och letat julklappar till Tova. Vi har ju vår traditionella minijul imorgon! Ska bli mys. Ikväll ska jag hem till Daman och se på idolfinalen. Mys det med (a) . Och nu ska jag gå och baka lussebullar! Bakar väldigt ofta nu för tiden känner jag ;o .


torsdag

Blev så att jag gjorde om bloggen ändå, blev rätt okej tycker jag. Den får vara så ett tag nu!
Har ingenting att göra just nu, så jag snodde den här på bilddagboken av Andrea (a)


Under 2008 har jag hittills;

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[ ] du har känt som att ingen har sett dig
[ ] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har känt att någon tagit dig för givet
[ ] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med din förälder
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling
[ ] du har strulat med en främling
[x] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[x] du har däckat
[ ]du har slagit någon
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[ ] du har raggat på främlingar
[ ] du har kysst en främling
[x] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[ ] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa



BLÄ

Har nu suttit och försökt göra om bloggen i en timme! Det gick åt helvete och allt blev bara skitfult. Så kan man inte ta tillbaka sin gamla design. KUL. Orkar inte göra om den något, kanske nästa vecka.


blä

Började tio i åtta idag, med prov dessutom .. gick väl sådär, kunde gått bättre. Får hoppas på att det blir godkänt iaf! Sen hade vi fysik, gyma, so .. sen gick jag hem. Hade ingen lust att sluta halv 4 idag. Så nu sitter jag hemma hos pappa, och mamma slutar 3 så då hämtar hon mig så vi åker hem. Nu ska jag spela Hugo räddar julen!

puss!


onsdag

Har inte skrivit på flera dagar! Har inte haft någon tillgång till någon dator (a) :( . Eftersom jag inte har någon egen data hemma hos mamma :( . Har iaf inte hänt så mycket de senaste dagarna, har haft 2 engelska prov. Gick bra på båda, igår pyntade jag också min julgran som jag har i mitt rum. Den blev faktiskt jättefin, ska ta kort på den och lägga in bild snart. Har också ett kemi prov imorgon, har såklart glömt pappret i skolan som det står vad man ska kunna på provet. Får försöka ändå. Har också gjort pepparkakor idag, de blev nog bra tror jag. Och nu tänkte jag se på alla avsnitt som jag missat av greveholm på datan! Kanske inte skriver på en eller två dagar,

puss.


söndag

Har inte gjort något sen mitt förra inlägg. Suttit vid datan och spelat the sims. Har ont i ögonen nu + att jag har fastnat på the sims musiken. Väldigt jobbigt faktiskt! Nu sitter jag iaf och dricker te, måste plugga lite sen också. Har engelska prov imorgon, men det kommer nog gå rätt bra känns det som. På onsdag har jag ett till engelska prov, och på torsdag ett kemi prov. Så det blir mest pluggande nästa vecka. Nej, nu blir det plugg sen se på film!

puss

                                         



stan

Har varit helt grinig idag, behöver egentligen sova lite mer. Men då kommer jag inte kunna somna ikväll, och istället vara jättetrött imorgon. Har varit på stan en liten stund med mamma, köpte en väska på MQ. Tycker den var jättefin faktiskt. Nu ska jag iaf spela Hugo och försöka bli på lite bättre humör !

roma

Blev inte att jag satt hemma hela dagen .. jag, pappa, jim och robin åkte till roma marknad och kollade lite med farmor och farfar. Det gör vi varje år typ. Men det var lite dött nu faktiskt, nästan inga där. Vi gick inte runt särskilt länge, typ en timme kanske. Fikade lite och jag köpte en julklapp till mamma :) ikväll ska jag träffa david och se på film. Ta det lungt bara :)

puss.

lördag

Tjejkvällen igår blev jättetrevlig. Vi hade väldigt kul! Det blev tyvärr inga kort :( .
Ska bara sitta hemma idag, så jag kommer ha tråkigt så jag skriver mera om någon timme

puss

fredag

Fredagen gick ovanligt segt, de brukar alltid gå snabbt i skolan. Men iaf, så var jag på stan efter skolan med tova. Hon skulle köpa ett par jeans, men vi hittade inga tyvärr, så vi gick och letade julklappar till varandra. Tror att jag vet vad jag ska köpa till henne nu (a). Ikväll blir det typ tjejkväll hemma hos emma tid med emma, helena, emma och tova. Ska bli mysigt. Nu tänkte jag spela Hugo sen ta en snabbdusch

puss

soaré

Kom hem för en stund sen, soarén var faktiskt bra. Men blev ju helt glad. Så nu sitter jag här och tänkte gå och lägga mig. Ska plugga lite på engelska provet innan också jag somnar också ,

godnatt

torsdag

Väldigt lång dag i skolan idag, köpte soaré biljett med Tova (a). Typ våran skolkonstert, är faktiskt ganska kul att kolla på. Så det ska jag och Tova gå och kolla på ikväll, mera händer väl inte ikväll. Ska vänta på att pappa kommer hem så han kan göra mat .. och nu ska jag nog spela mitt Hugo spel,

puss.

                                                          

3 december

Bakade ju förrut, mjuk pepparkaka. Fyfan vad god den blev, jag är bäst på att baka har jag kommit underfund med! Imorgon ska jag iaf till skolan, måste vara med på lektionerna så jag vet vad vi ska kunna till alla proven. Juste, har sett på avsnitt 1, 2 och 3 på greveholm julkalendern från år 1996 eller något, den är fan bra. Sen har jag också installerat ett julkalender spel på datan med Hugo som man fick på max i maxboxen år 2000 typ. Måste hem till Tova och se på julens hjältar , julkalendern från 1999.

<3


onsdag

Skrev ingenting igår, orkade inte bara. Satt och kollade på filmer från gamla semestrar och när jag och mina bröder var små.

Haha, en semester från 1999 när jag, robin, jim, pappa och mamma är i frankrike. Så sitter vi ute i någon park, så står jim och siktar med en plastpistol mot kameran och robin står och hoppar och ba; mamma stannade och söp hemma! fan vad vi skrattade åt det igårkväll, vi har liksom aldrig hört det förrut heller .. och hon var inte ens hemma, hon satt bredvid mig på en bänk längre bort (a)

haha, jaja . Kände mig inte riktigt helt frisk igår, så jag är hemma från skolan idag och tar en dags paus. Ska baka något idag med mamma tror jag, hon slutar vid 1 . Så det ska bli mys, måste plugga lite till engelska proven nästa vecka också.

puss


:)

Började tänka på när jag, tova, mamma, hennes mamma (anneli) och tovas lillasyster (tilda) var i norrköping. Så jävla kul, vi letade upp där vi skulle bo .. och det när vi ska parkera, det första vi gör .. är att råka spärra i gräsmattan med bilen, värsta jävla märket. De märkte inget som tur var (a).  

-

Ti: TOVA? VART ÄR MAMMA?
To: Tilda ... hon drog, hon åkte hem :( ! (ironi)

efter 10 sekunder ser man Tilda som springer nerför backen (eftersom vi bodde högt upp, så körde vi upp för värsta backen för att komma dit) barfota i nattlinne, helt hysterisk och gråter och ba; MAAAAAAAAAMMAAAAAAAAAA! KOM TILLBAKA!

fyfan vad roligt det var.

                          

måndag

Skolan har gått segt idag för mig. Vi har typ 5 prov .. två stycken engelska prov nästa vecka, ett no prov om typ en vecka, ett so prov och sen något mera som jag inte kommer ihåg. Sedan skulle mitt broderi vara klart idag, men det är självklart inte klart så därför kommer jag nog få ig i slutbetyget i syslöjd. Men hon sa att jag hade veckan på mig, men jag kommer ändå inte bli klar .. kanske halva.

puss

RSS 2.0