tisdag

En trevlig dag. Jag vill påpeka att mitt nya ord jag använder absolut hela tiden är trevlig/trevligt. En tripp på staden efter skolan med Nathalie. Hittade lite fina stuffs och jag längtar veeerkligen efter min lön som det blev något fel med som skulle kommit för cirkum en vecka sen. Men imorgon kommer den, finally. Men mamma var rätt trevlig idag och köpte två tröjs till mig. Nu är min rockabilly Jim hemma för en gång skull så jag tänkte gå och umgås med honom.

Pusse

måndag

Sjukt trevligt med ett fungerande internet igen. Min sladd är ännu trasig och ingen ny dator har heller blivit köpt. Jag har absolut ingen aning vad jag har gjort de senaste dagarna. Just nu är det väl skolan jag fokuserar mest på, erkänner väl att det är lite småroligt i början. I lördags bjöds det på festligheter och denna lördag som kommer blir det ännu mera festligheter. Då ska Nathalie firas bigtime. Och idag har jag varit med Elin, vi har gjort det vi brukar göra liksom, äta. Jag funderar på att gå och lägga mig typers nu. Läsa några kapitel ur Elsas mode, som jag förövrigt absolut ääälskar, och sedan sova och få många timmars sömn. Fan vad trevligt.

Pusssee


onsdag

Jag har numera ingen dator. Laddarsladden är helt ny, men har ändå lyckats gå sönder. Därför kommer jag att skriva mindre ofta, men en ny dator ska inköpas den här eller nästa vecka. Igår var första skoldagen, vi var där i ungefär en timme och fick våra scheman och lite information. Jag är riktigt nöjd med schemat faktiskt. Efter skolan åkte jag hem och somnade i soffan så jag hade lite troubles med att somna på kvällen. Som tur var frågade Vickan om jag ville vara med på bilkurragömma. Bra sätt att fördriva tiden. Idag är vi lediga och jag sitter hos Nathalie och tittar på när hon sover. Egentligen skulle vi varit hos Vickan vid den här tiden med filmer, godis och massa gotte men tydligen är jag den enda som är vaken av oss tre. Ni två är riktiga svikers!

Fin


måndag

Idag har jag varit med Elin. Vi har gått promenad och pratat. En mysig dag faktiskt. Just nu sitter jag hemma, ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig iordning. Sista kvällen på sommarlovet och ikväll tänker vi nog partaja lite med tanke på att vi börjar så pass sent.

Pusse



It really is hard to find people who will love you no matter what you do!


iceice

Igår var vi som sagt hemma hos Amanda. Vi lagade lite mat och åt kladdkaka. Kvällen slutade med lite vattenpipa + några guys. Vattenpipan funkade dock sådär. Idag har jag, Nathalie och Hampus varit och kollat på lite innebandy. Alexander did very good. Min kväll har bestått av godis och sagan om de två tornen. Jag är nöjd. Imorgon får jag se vad som händer. Förhoppningsvis något förbannat kul. 

Imorse flyttade gotlands finaste tjej också! Men vi ses snart hoppas jag!


jahej

Igår var vi några tjejer hos Emmy. Vi lagade mat och drack lite vin. Det var trevlans. Jag och Nathalie tog bussen hem till henne vid halv tolv. Jag ångrar lite att jag inte har solat idag eftersom det är förbannat varmt ute, men jag var ett dumhuvud och vaknade lite sent. Nu ligger jag hemma, ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning lite. Ikväll ska vi hem till Amanda!

PUSSE



miss u nädju


ikväll ba


lately

Firar min tredje hemmakväll med att dö. En vecka kvar på sommarlovet och här sitter jag och ser på b filmer och dricker te? Jag är en förjävla tråkig person. De nästa tre dagarna är iallfall planerade. Känner lite lättnad. Nu ska jag vara lite tråkig på min sista tråkiga dag och se på en disneyfilm.

Pussseee


tisdag

Det blev inget hemmasittande i söndags. Jag, Nathalie, Hampus och Carl bestämde oss för att sätta oss vid kalkbrottet och röka vattenpipa. Men vi hamnade mitt i den värsta "fest" vi någonsin sett. Vi fick oss ett gott skratt iallfall. Jag, Nathalie och Hampus åkte och köpte mat och sedan hem till dem och såg på sex and the city. Jag kan faktiskt inte komma ihåg vad jag gjorde igår på dagen, på kvällen låg jag och såg på cold mountain + några sex and the city avsnitt. Ikväll hade vi plans, men det blev inte riktigt av. Jag hoppas att det här inte blir ännu en hemmakväll.

söndag

Fredagen blev väl inte riktigt så mycket avskedsparty vi hade tänkt. Men det kommer ett riktigt snarast. Igår var jag på fårö hela dagen med mamma och Robban, förbannat skönt. Mindre skönt var väl att jag brände mig i ansiktet. Nathalie, Hampus och Alexander kom hem till mig på kvällen och kollade lite film och åt godis med mig. Idag har jag och la familia varit och kollat på medeltidsmarknaden. Köpte mig en ring. Då är väl den stora frågan vad man ska göra ikväll? Jag vägrar nästan sitta hemma.



ovanligt stort huvud


+

Igår blev det filmtittande hos Nathalie och Hampus. Vaknade upp i lite panik av en hemsk upptäckt då min laddare var böjd? Jag trodde att den inte skulle gå att använda mera men icke, jag bet tillbaks den. Ikväll blev det också filmtittande, eller sex and the city tittande kanske. Hade tänkt kolla några flera avsnitt innan jag går och lägger mig.

"It's hard to find people who will love you no matter what you do"


onsdag

Gårkvällen var rolig! Vi var hos Elina på lite avskedsparta och det var riktigt mysigt, blev en hel del tårar också. Blev rätt jobbigt där på slutet av kvällen. Jag och Nathalie gick efteråt och mötte upp Carl, Alexander och Hampus. Vi gick till Carl i en kvart kanske? Sedan tog jag, Nathalie och Hampus taxi hem till mig. Somnade kanske vid sju. Ikväll ska vi bara ta det lungt och se på film. Jag laddar lite inför ännu en avskedsferre på fredag då det är Emmys tur.


måndag

Kom hem för en liten stund sen. Jag, Nathalie, Amanda, Alexandra och Daniela har ätit på surfers eftersom Amanda fyller år. Efteråt var det tänkt att vi skulle festafesta lite. Men icke. Istället ligger jag nu i mitt svettiga rum och ska snart se på film, kanske se några avsnitt av sex and the city och äta lite coco pops. Förbannat gott.

Goodnight

+++

Jag glömde skriva två extremt viktiga saker. För det första såg jag Michael Persbrandt idag för andra gången och för det andra ska kanske  Catherene Zeta Jones och Michael Douglas köpa min farfars brors hus vid hoburgen. Extremt viktigt.

söndag

Igår var vi hemma hos mig, och med vi menas mig själv, Alexander, Nathalie och Hampus. Vi hyrde film och köpte godis. Imorse slängde vi i oss lite frukost och sen åkte vi till stan och tittade lite i de få affärer som var öppna, åt lunch på corner coffee och sen kollade vi medeltidsmarknaden vid lasarettet. Ikväll ska jag bara sitta hemma och se på film är det tänkt.

Pusse

sexual healing

Äntligen har jag internet på min dator igen så det kanske blir lite bättre update numera. En trevlig kräftskiva i förrgår med lite bruds. En riktigt trevlig kväll igår också med andra bruds jag inte har träffat på länge. Ikväll har jag, Nathalie och Hampus varit hemma hos mig och lagat mat och sett på the grudge 3 och inglorious bastards. Imorgon ska jag och Nathalie kolla på p18 cupen, kvällen är ännu lite oklar. Jag har saknat spotify så förbannat, så det tänkte jag att jag skulle syssla med en stund nu!

Pusse


+

Sov inte så bra inatt. Jag fastnade vid sex and the city som jag har börjat se om igen, plus att min hund låg bredvid mig och tog plats. Jag sov till tre idag, förbannat skönt. Var tvungen att hinna med lite catch up med sömnen. Nu ska jag ställa mig nere och hjälpa till med att laga mat.

Dagens fråga: Varför måste jag på på gotland? Dessutom saknar jag min Mr. Big


söndag

Vi tog båten vid halv fyra i fredags istället. Vi var på en slags fest först, om man kan kalla det för fest. Sedan direkt till båten. Vi kom fram vid halv åtta till Stockholmo, vi åt lite frukost och sedan gick vi först i lite affärer och sen åkte vi till Grönan. Jag är halvnöjd. Jag hann åka det mesta jag ville, men är besviken för att jag aldrig hann samla mod till fritt fall och uppskjutet. Vi fick se lite celebrities också, dock lite b kändisar tyyyyp. Vi gick tillbaka och åt lite, köpte godis, åkte buss till båten och sedan båten hem. Jag har ungefär varit vaken i 53 timmar, har kanske sovit en och en halv timme. Bra jobbat. Nu ska jag vara social med mamma, hennes bbf och hennes barn. Imorgon, eller i övermorgon, har jag hört talas om kräftskiva, alkohol och förbannat snygga tjejer. Då kör vi bruuuds

RSS 2.0