torsdag

Min näst sista praktikdag var faktiskt ovanligt okej? Sprang hem till Elin efteråt, vi gick och köpte glass och gick en promenad. Blev lite småkoll i affärer också eftersom det var kvällsöppet idag. Efter det hämtade mamma upp mig så var vi på möte med hela klassen och föräldrar. Jag har faktiskt ingen aning om vad vi gjorde där eller vad vi kom fram till. Ett helt onödigt möte enligt mig!

Jag struntar i det just nu och försöker tänka på hur jag ska göra imorgon. Vi börjar med att grilla hos Nathalie, sen är planerna att ta sig ut till tofta på något sätt och sedan buss in till stan igen. Har nog aldrig varit så stressad någonsin, eller jag är mer lite lost. Behöver någon som tar hand om mig, en gentleman. Faktiskt. 
Imorgon är min sista praktikdag, hoppas jag får sluta tidigt för då blir hela dagen räddad helt enkelt. Nu ska jag sova så att jag är utvilad tills imorgon.



 valborg förra året ba


onsdag

Var ute en stund och pratade med Elin för ungefär en timme sen. Sprang sedan hem i regnet, satte mig i soffan och åt glass. Tänkte faktiskt gå och lägga mig snart och tagga inför min näst sista praktikdag imorgon. Efter praktiken är det möte med med klassen + föräldrar om situationen i klassen just nu. Varför vår klass har ovanligt mycket frånvaro och varför vi har ovanligt dålig kommunikation med varandra, så förstod jag det iallfall. Det ser jag inte fram emot.

Heda


fattar du de?

Skitdag i skolan. Nationellt prov i engelska, gick nog rätt bra skulle jag tro. Efter skolan gick jag och träffade Elin, vi var hemma hos henne och hade fest. Efter det åkte jag hem med pappa. Nu ska jag snart äta och ikväll blir det nog till att sitta hemma.

P.s
Valborg är överskattat



 men vi kör som fan anyway


-

Var ute och åt med pappa förrut, sen skulle jag och Nathalie gå promenad. Det går verkligen inte att gå en helt seriös promenad. Jag och Nathalie fick skratta iallafall. Ovanligt? Har precis badat och snart börjar desperata hemmafruar följt av cougar town och christine. Awesome.


tisdag

Har fått skratta en hel del idag faktiskt. Har varit lite hyperaktiv så att säga. Valborg börjar ordna upp sig också, känns för jävla bra. Ikväll ska jag och Nathalie ut och powerwalka någon timme hade vi tänkt, vi tänkte ta lite pictures också! Vi ska också ta reda på om vi verkligen passar i keps. Interesting. Stavning? Ajo

HEDA


hattna

Halvkass dag faktiskt. Näthandel, några timmars håla, matteprov och jag lämnade in mitt papper helt tomt med ett gigantiskt frågetecken på och till sist handel där jag faktiskt gjorde uppgiften som vi skulle. Jag, Nathalie och Vickan har kommit på riktigt bra idéer som ska göra oss rika. Vi behöver varsin klapp på huvudet för det. Efter skolan gick jag och Sermed hem till honom. Borde ha massor av magrutor imorgon så mycket som jag skrattade. Dock åt mig själv och åt att Sermed är så ful. Nu ska jag ut och gå med Elin!

P.s
Har blivit beroende av hjärter sju



måndag

Rejält trött. Går till cirkum halv fyra idag! Mesta skoldagen ska väl spenderas i caffis med Nathalie och Vickan och spela hjärter sju och dricka kaffe. Jag lyckas alltid förlora, faktiskt.

+

Drog in till stan förrut och hängde med August och Love ett bra tag hemma hos August. Efter det gick jag till Elin och pratade lite med henne. Min mobil har också laddat ur eftersom jag alltid lyckas glömma min laddare hemma hos någon, den här gången var det Nathalies tur. Får tillbaka den imorgon och då är jag kontaktbar igen! Nu ska jag packa ihop mina saker eftersom jag ska till pappa imorgon, sen blire sova.

Puss

Sermed har fått mig att lyssna på den här, hatälskar den

Alicia Keys – Try Sleeping With A Broken Heart


söndag

Igår såg jag först på Elins musikal med hennes mamma, syster och någon, den var riktigt bra faktiskt! Stannade kvar och pratade med Elin ett bra tag innan jag gick vidare till Nathalie. Älskar hennes nya lägenhet, för jävla snygg ba. Jag, Nathalie, Hampus och Emmy drack lite vin innan vi gick vidare till en floppfest. Där blev det lite för mycket och resten av kvällen är helt borta. Ber verkligen om ursäkt till de personerna som var med.

Vaknade på Nathalies golv imorse, hängde där en stund innan mamma kom och hämtade upp mig. Vi köpte glass, åkte hem och satte oss på baksidan i solen. Ikväll ska jag äta pangmiddag här hemma och försöka plugga lite matte. Nu taggar vi till valborg också.

PUSS



 kissie?


lördag

Min morgon har varit nice faktiskt. Gick upp och sprang som sagt (långrunda vet jag inte om jag ska kalla det dock, ehehe) , gjorde god frukost och det enda som jag inte har gjort är väl att jag skulle räffsa löv tills jag dog. Men det kommer! Ikväll ska jag först se cabaret i säveaulan, Elin är ju med. Efter det är mina planer lite oklara, antingen hänger jag med grappar eller så blir det festafesta med Nathalie och co.

pusspåmig



vart fan är min fiskehatt?


heartbreak warfare

Nu struntar jag i att göra någonting överhuvudtaget. Ingen är rolig en fredagkväll som denna. Jag går och lägger mig nu istället, går upp tidigt imorgon och springer en riktigt långrunda och sen hem och gör en nice frukost och sen ska jag räffsa löv tills jag dör. Soeft



 längtar efter sommar


fredag

Åter igen, lång praktikdag. Lunchen var ovanligt bra faktiskt, vi småsoftade hemma hos Vick ett tag. Kom hem för ett tag sen. Har absolut inga planer för kvällen. Kanske stannar hemma, men det känns faktiskt ovärt. Får allt se lite senare.

blö



 gillar mitt hår där faktiskt


torsdag

Praktik idag, lång dag må jag säga. Slutade vid sex, mamma kom och hämtade mig. Tänkte faktiskt sova om en liten stund, är helt slut. Kanske ser lite hockey först, maybe. Helgens planer ser ut att skita sig faktiskt, as usal liksom. Hoppas det fixar sig. Håller på att fixa gratis spotify premium, om ni ville veta. Godnatt

http://www.gratispremium.com/?ref=166148


onsdag

Bad update! Jag sov hos Tova igår, vi var ute och gick i två och en halv timme, duktiga! Vi tog bussen till hennes skola imorse och sen har jag varit där hela dagen och hon har klippt mig och slingat mitt hår. Så nu är det lite blondare och pyttelite kortare, jag är nööööjd liksom. Efter gick jag hem till Jesper i fem minuter, åt kakor och sen gick jag och mötte Elin och henne har jag hängt med tills nu ungefär. Tänkte slänga i mig lite mat och sen ta bussen in till stan, hem till Sermed och sen ska vi äta glass, dricka cola och se på en film! Nu har jag småbråttom

CIAO


rolig engelska ba


the time was wrong

Internet har ju varit sisådär hos mamma, men jag är rätt bra på sånt actually, så nu är det fixat! Har räffsat löv hela kvällen, heter det så? Det kommer ta hela veckan att få det klart. Men jag tjänar pengar iallfall, perfa. Nu ska jag hoppa in i duschen, blev inget plugg ikväll som egentligen var behövligt. Alltid behövligt för mig egentligen. Ehehe



 sjukligt snygg må jag säga


ha

Har varit trött i skolan idag, så jag har för det mesta skrattat. Fick skratta ännu mera när jag fick reda på en så sjukt töntig sak, eller det är mest roligt faktiskt. Roligt att veta att du bryr dig så mycket om mig. Nu ska jag äta knäckemacka och sätta mig ute i solen. Efter det åker jag hem till mamma!

pussssssss


de blir aldrig dåliga

David Bowie – Changes

David Bowie – Heroes (Single Version)

David Bowie – Starman

David Bowie – Life On Mars?

-

Det blev en promenad förrut med Tova, Kraften och deras hundar. Fick mig ett riktigt gott skratt också! Har faktiskt pluggat också, dutti. Nu sitter jag och ser på Tyra & Bella show, ganska meningslöst. Har gjort en deal med mig själv att börja gå ut och gå varje dag, minst 45 minuter. Förra året var jag duktig och var ute och sprang varje dag i minst två veckor, sen blev jag lat och slutade. Men nu ska jag verkligen göra det. Är TTT till nästa helg också, kommer bli riktigt roligt hoppas jag. Om det misslyckas har jag ju alltid valborg att se fram emot. Nu ska jag göra situps till jag dör.

HEDA


söndag

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss igår. Vi hamnade hemma i Ceasar's källare igår med några. Tror vi stannade i högst en timme sen fick jag skjuts till öster, sen gick jag och mötte Elin och Lukas. Vi gick hem till August och hängde där ett tag med några. Jag började gå hem vid tjugo i ett eller någonting, det blåste och det var iskallt, träffade som tur var på Joel, Anton och Adam och jag fick skjuts hela vägen hem på cykel.

Vaknade runt tolv, har precis ätit god frulle, tänkte plugga lite snart och lite senare gå ut på en promenad. Så ser dagens plans ut!


back in black

Ikväll taggar jag med ACDC, och fan vad jag missbrukar min JOY tröja från Weekday! Om ni ville veta.


de fulaste bilderna som någonsin tagits



 

 

 


blow my mind

Blev inte riktigt den promenad vi hade tänkt oss. Vi gick iallfall, sen blev vi utelåsta så vi hängde hemma hos August med honom, Love och Simon ett tag. Ikväll blir det en bra kväll känns det som, lite grillning och bärs med skönt häng.

PUSS



 


who says

Gick och la mig tidigt igår, somnade innan elva och vaknade vid tio idag. Rätt skönt! Nu tvingar Elin ut mig på en promenad, sen tvingar jag henne att vi ska hem till henne och dricka kaffe. Nöjd

HEDDA

+++

Dagens missbruksord: Mango chutney

good to know it's all a game

En hemmakväll, jävligt skönt faktiskt! Nu ska jag dricka upp mitt te och se på filmen om Nalle Puh. Soft!
Imorgon är det grillning och bärsa som gäller, ännu mera soft!



 rejält gammal bild


fredag

Vilken jävla dag, usch. Blev ännu värre när jag kom hem. Ikväll funderar jag på att vara hemma, värt? Isåfall tänker jag ta en fet promenad med någon riktigt rolig person om en stund och sen gå hem, kolla film och sova. Eller så skiter jag i att vara hemma helt enkelt. Det får vi allt se, ändrar mig alltid i sista sekunden.

PUSSSSSSSS


cheers

Jag gick som planerat hem till Sermed igår, Max följde med. Vi såg på saw, vet inte om det var femman eller sexan riktigt. Det var småkul på vägen hem, jag och Max pratade göteborgska och småländska. Eller försökte iallfall!

Idag är det praktik, slutar väl halv sex eller något sånt. Har inga planer för kvällen längre, det känns sådär. Det skulle bli en jävligt bra kväll, men icke. Men den kan bli jävligt bra ändå, trots allt är det oplanerade kvällar som brukar bli lyckade.


torsdag

Vilken jobbig praktikdag måste jag erkänna. Gick både dit imorse och tillbaka, rätt stolt ändå. Har hunnit träffa Elin idag också, alltid lika trevligt. Nu sitter jag framför datorn med hårinpackning i håret, en godis i munnen och ska nu börja skriva på svenskauppgiften, att skriva ett brev till en "hjälte". Efter det funderar jag på att gå hem till Sermed och prata om ointressanta saker som han aldrig lyssnar på. Ajo, värt.

P.s
Jag vill också lära mig freestyler lika bra som Julia kan utantill


stereo love

Nu har jag äntligen haft ork och tagit bort min "tejp-header". Här några av de bilderna vi tog idag!

 



 


onsdag

Har varit en jävligt skön dag faktiskt. Har inte sett ett endaste moln skulle jag tro, synd att det har blåst bara. Vi har suttit ute på Nathalies balkong i stort sätt hela dagen och jag, Nathalie, Ida och Julia har tagit massor med kort. Kanske kan komma upp något lite senare. Nu måste jag ut på min baksida och njuta lite till av solen! Snart kommer pappa med pastavagnen till mig också, för att vara onsdag har det här varit en riktigt bra dag så att säga.

PUSS

godnatt

Chris Whitley – Living With The Law

John Mayer – Heartbreak Warfare

Kent – Klåparen


fan vilken ful header jag har

Jag är riktigt sugen på godis, det är lite halvjobbigt. Jag står emot och är duktig, trots att det finns en hel påse med godis nere i köket. Chips också för den delen. Jag skulle plugga förrut, men somnade istället framför datorn, as usual. Därför måste jag plugga nu istället, och efter DH.

PUSS


tisdag

Ganska skön dag. Vi slutade vid kvart i elva, hem till Nathalie och småfixade med lite, sen blev det promenad ner till glassbaren. Blev en snabbrunda på stan, men inget fick följa med hem eftersom jag är småpank just nu också. Nu ska jag försöka undvika från att somna, och plugga till prov imorgon istället. Ikväll är det Desperate Housewives, gilla.

Hedda



i want you


brattare

Nu har jag äntligen hämtat min laddare, smsen börjar ramla in. Känns ganska bra! Nu måste jag läsa lite administration och efter det ska jag däcka i sängen. Somnade förrut framför datorn, skrev till massa i chatten på facebook medans tror jag? Kommer inte alls ihåg att jag hade skrivit med någon, helt felstavat också. Nicesurprise.


måndag

Världens segaste dag i skolan. Skrattade dock rätt mycket. Efter skolan gick jag och Nathalie hem till henne och åt, sen gick vi till stan. Jag skulle fixa en sak på banken, självklart var den stängd. Efter gick vi till bingeby, jag skulle hämta min laddare hos Lukas, han skulle lagt den i brevlådan men han hade tydligen glömt!  Får ta bussen dit sen, börjar bli lite halvjobbigt utan mobil. Nu är jag iallfall hemma hos far min. Tänkte plugga lite och sen försöka få tag i Lukasjenko.

Puss


cute

 


löndön

Ännu mera glad nu! Har Robins gamla högtalare som jag har till min dator nu + min kamerasladd till min oerhört fula gamla kamera som varit borta i över ett år. Sladden alltså. Därför kommer det nu lite London och några andra pictures från när jag och Tova firade minijul. Kvaliteten är ju som den är.






nej, inte så jätteseriös
















qpgryehjewkr

Sjukt skön dag. Nu ska jag dricka te, äta nötter, se en bra film och sen sova! Men så att alla vet går det inte att få tag på mig via mobilen, eftersom den är död och laddaren ligger hemma hos Lukas. Men det fixas imorgon. Kom också på att jag har minsann tre helger att se fram emot, glömde valborg förrut. Hoho.


-

Ha! varför skulle jag bry mig?

jag heter kenny

Dålig update. Det slutade med att jag drog ut i fredags iallfall, det blev oklart ett tag på kvällen, men det slutade med att jag satt hos Lukas med honom, August, Simon, Love och Tim och såg på The Godfather. Jag somnade hos Lukas till The Godfather 2. Vi vaknade typ vid tre och jag fick nice frullebulle. På kvällen blev det bio med Lukas, Simon, Love, August, Wallen, Axel och Tim. Vi såg farsan, lite seg ibland, skrattade dock tills jag grät i en scen. Wallgurt fyllde ju år också, grattis som fan igen. I efterskott. Efter det mötte vi Elin och vi två + August, Tim och Lukas gick hem till Arvid och hängde där ett par timmar med några grabbs till. Jag och Elin gick hem någon gång vid tre? Vi gjorde chokladsmet, åt upp den, sen somnade vi direkt.

Nu är det här lovet slut, och det är riktigt sjukt äckligt jävla synd. Har haft riktigt roligt varje dag, mest tack vare mina fashionbingebyboys och självklart min man, Elin. Jag är riktigt glad just nu känner jag. Den här veckan ska jag inte tänka på någonting annat än skolan, sen har jag två helger i rad att se fram emot. Taggad till tusen.

JAG SAKNAR MIN NATHALIE!!!!!!!!!!!! 


the road lead back to you

Gårkvällen var ganska oklar. Var hemma hos Munken först och sen vet jag inte riktigt vad som hände? Sov hos Elin, vi gjorde fetaste frukosten imorse. Vi satt hos henne och gick igenom hela gårkvällen och hur riktigt oklar den egentligen var. Ajo. Vi mötte Love och August och gick hem till August en stund, men alla gick efter en stund så det var bara jag kvar. Vi satt och lyssnade på musik och efter en stund kom mamma och hämtade mig. Nu är frågan, vara hemma och se massor med bra filmer med Jim ikväll eller åka in till stan och träffa trevligt folk och röka vattenpipa? Ehehe, hjelp



älskling


-



Idag åker my sonofabitch till Stockholm! I'll miss you


ao

Mysig kväll igår! Idag har jag stressat runt som en dåre och fixat massa saker, Mr. Oliver Kraft har varit min räddning. Nu ska jag duscha, sova en timme och sen bär det iväg till staden igen. Kanske?

Min försenade present som jag fick av Tovis i förrgår! Thanks a lot my love


ajooooooooooooo

Ikväll blev det skönt häng hos Elin med henne, Lukas, Love och Arvid. Nu ska vi dricka te och spela kort!
blö

sermed är en arab

Kvällen har varit ganska oklar, har mest spenderat den hos Elin, hemma hos Calle och sen gick vi hem till Johan. Nu är jag hos Sermed med honom och Marcus. De smålanar lite och jag kollar på. Nu ska jag gå och lägga mig!

HOFFMAESTRO – Highway man

tisdag?

Trött tjej. Har sovit max fyra timmar inatt, sen tvingade jag upp mig själv för att åka in till stan och träffa Nathalie. Det blev ingen shopping för min del, men däremot för hennes + att det blev en hel del catch up talk. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, det blir antingen skönt häng med grabbar eller fest. Eller hemmakväll och sova tidigt? Njae.

PUSS


ajoooooooo

Kan inte sova riktigt. Igårkväll var jag först med Elin, och sen träffade vi sköna grapps vid Max en liten stund och pratade med dem, sen gick vi vidare till Filip där också Buster, Hannes, Tim och Edvin var. Jag sa väl inte så värst mycket, som jag fick höra under hela kvällen, ehehe. Men jag hade kul anyway. Det blev lite knas på slutet som jag inte orkar förklara om, men det slutade med att jag tog bussen hem för ungefär en timme sen och nu ska jag sova sönder hade jag tänkt. Imorgon blire stan med Nathalie, bio, hem och träffa Tova en stund och sen får vi se!

BLÖ


måndag

Har varit i södervärn och sett påskcupen hela dagen. Småroligt. Är hemma nu, så jag tänkte sova i en timme, duscha och sen fixa mig för att åka in till stan igen och träffa Elin. Får se vad vi hittar på.

Puss

vindögd

Det blir hemmakväll med film och godis ikväll. Fyfan vad tråkigt. Skriver imorgon


söndag

Ojdå. Gårkvällen var intressant. Jag och Elin gick hem till Wallen och satt där och drack vin med lite folk! Vi var där i flera timmar, och sen gick vi vidare till någon fiest vid Länna. Där var det ju, som det var. Jag gick till Max sen och mötte Jim, vi åt lite och sen blev det taxi hem. Idag är jag småsur på mig själv, för det första sa jag massor av opassande saker till olika personer som jag inte skulle ha sagt och sen är jag sur för att någon snodde allt mitt smink igår. Vem är så äcklig? Köp egna saker.

lördag

Igår var jag som sagt hemma hos Lukas med några och såg på film. Det var mys. Jag vandrade hemåt, det var iskallt. Fick allafall sällskap en liten bit av världens roligaste Philip Wall. Idag har jag suttit ute och druckit kaffe, inte så mycket sol men helt vindstilla så det blev varmt ändå. Ikväller ska jag nog grilla med samma sällskap som igår, får se hur det blir med det. Nu kommer mamma och hämtar mig, skriver nog senare.

blö


bliblöblo

Jag och Nathalies planer blev halvfeta. Vi satt ute i blåsten och frös och åt vindruvor så det blev inte som vi hade tänkt oss! Jag träffade Elin efteråt och vi fikade lite på hennes baksida med Love och Lukas. Efter det gick jag, Love och Lukas till Max, jag pratade lite med bror min, de åt och sen kom pappa och hämtade mig. Ikväll ska jag förmodligen till Lukas. Det var lite kortfattat, nu måste jag duscha eftersom det ser ut som att jag aldrig har tvättat håret i hela mitt liv.

Puss

fett

Är på betydligt bättre humör idag. Jag och Nathalie har feta planer för dagen, det kommer kort i slutet av dagen eftersom Nathalie har en fet kamera. Nu ska jag ut och sätta mig i solen, så jävla fett.



 ungefär precis ett år sen


gårdagen



 

 

 tog från nathalie, lägg märke till min korvhand är ni snälla


-

Ajo, jag lever. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Har ingen direkt lust. Igår var vi iallfall först hemma hos Vickan och åt god mat och pratade. Efter det blev det sävefest och vissa saker var roligt och vissa inte. Fick lite problem med olika saker imorse så nu är alla arga. Med alla menar jag mina folks. De blir inte gladare när de nu har fått besked om hur det egentligen går för mig i skolan, har ingen lust att skriva om det heller. Ikväll ska jag iallfall sitta hemma, se bra filmer, äta godis och somna tidigt. Kan behövas eftersom jag knappt sov inatt och var död på praktiken idag och höll på att somna när jag stog upp. Jag behöver någon som kan muntra upp mig, även fast Nathalie och Vickan har gjort ett bra jobb med det idag så behövs det ännu mera!

Varför har alla förhållanden på facebook?


RSS 2.0