.

Nu tar jag bort min design sålänge

fredag

Har precis ätit frukost. Snart ska jag duscha, sen vet jag inte riktigt. Hoppas på utgång ikväll! Tyvärr blir det utan Tova, eftersom hon har åkt till sthlm, så det blir isåfall med Andrea och Sigrid. Har inte träffat de på rätt länge nu. Nu ska jag spela crazy taxi en gång, sen duschen

puss


torsdag

Vaknade hos mamma idag, gjorde hårinpackning och så. Slingor sliter verkligen på håret alltså. Ska klippa mig snart också, ska bli skönt. Idag har jag varit på max och ätit med pappa, sen var jag ute med Tova, Sammi och Griffin en liten stund. Nu är jag hemma och det ösregnar just nu, jag ska ta och göra te och sen sätta på en utav mina absoluta favorit filmer, saving private ryan! :)

puss


hemma

Har varit ute på landet ett bra tag ikväll, orkar inte skriva allt jag gjorde, det står i förra inlägget. Grymt gott var det iallfall, det är det alltid där! Kom hem för några timmar sen, har spelat lite crazy taxi och så nu, haha. Snart tänkte jag sova iallfall. Imorgon vill jag ut, efter några dagar i rad hemma så behövs en utekväll. Juste, mitt comviq har gått ut, så ingen idé att smsa mig för jag kommer ändå inte svara :)

godnatt.


onsdag

Vaknde för en liten stund sen. Ska äta frukost snart, sen hoppa in i duschen och fixa mig lite och så. Mamma, Robban och Robin ska hämta mig här sen vid typ fyra. Vi ska åka ut till landet och först övningsköra med mig och Robin, sen ska vi släppa av Robin hemma hos farmor och farfar i havdhem. Sen ska jag, mamma och Robban äta på creperiet i hablingbo. Så grymt gott där verkligen. Varje gång jag har varit där har jag sett en kändis också, farmor och farfar var där för två veckor sen, då såg de Mikael Persbrandt, rätt kul faktiskt! Kommer nog inte skriva mer idag tror jag,

puss


just nu

Smink - Osminkad
Hår - Utsläppt
Kläder - Mjukisar och randig tröja
Ska göra - Se film och dricka te :)

hade tråkigt!


tisdag

Idag var jag först med Sermed och Tova. Sen drog jag och Tova hem till mig och slingade mitt hår, blev lite ljusare iallfall! Sen åt vi lunch och satt och kollade på gamla videos, sjukt kul. Vet inte vad jag ska göra ikväll faktiskt, får se om jag drar ut. Kanske blir hemmakväll med mig själv. 

puss

 

.

If you love me got to know for sure
Cuz' it takes something more this time
Then sweet, sweet lies, oh now
Before I open up my arms and fall losing all control
Every dream inside my soul
When you kiss me on that midnight street
Sweep me off my feet

måndag

Har inte gjort så jättemycket idag. Fick skjuts till Rebecca, köpte en oanvänd odd molly klänning av henne :) skulle köpa en inne på friendhs, men de var slut så nu fick jag en skitfin och mycket billigare också, så jag är jätteglad för den! Sen drog jag till max, och så åkte jag och pappa hem. Vi åkte sen ner på hamnen och åt, sen tog vi en glass, det var mysigt. Sen har jag bara varit med Tova och en av våra käraste vänner, Sermed :) . Vi satt mest och pratade, spelade data och lite så. Juste, jag slog mitt crazy taxi rekord men på Sermeds facebook, så det är egentligen JAG som har så mycket poäng så alla vet det, haha ;) . Nu är jag hemma iaf. Måste sova snart, ska upp rätt tidigt imorgon och träffa Tova och Sermed innan han åker till sthlm. Ska ändra min design också, men jag hatar att göra det så jag behöver fan hjälp med det! Haha

pusssssssssssssssssssssssssss


söndag

Har inte skrivit på någon dag nu. I förrgår satt jag iaf bara hemma, igår var jag ute, grillade först på almedalen med Tova, Daman, Kraft, Jesper, Philip och Theo. Det var mysigt! Sen var vi bara ute en stund. Senare åkte jag, Tova, Kraft och Theo hem till Kraft. Vi såg bara på film och lite så. Sen gick Theo och Tova hem, så sov jag där. Vid tolv kom mamma och hämtade mig idag, för Kraft skulle jobba. Ikväll ska jag träffa Lambi.

puss

torsdag

Har varit ute ett par timmar med Sigrid och Andrea ikväll. Träffade lite olika folk. Helt okej kväll ändå. Har lyssnat på musik, geekat facebook och spelat crazy taxi nu ett tag, som jag har blivit helt beroende av. Så jag tänkte faktiskt sova nu!

puss


onsdag

Mamma bästa kompis och hennes barn är här nu, om jag inte sa igår att de skulle komma. Jag har inte gjort någonting idag, så därför har jag inget mer att skriva om.

puss.

fanihelvete vad ont det gör

du kan va en jävla bulle

Nu blir det en film eller två, sen sova.
goodnight.


måndag/tisdag

Måndag:
Jag träffade Tova i stan, sen drog vi och fikade på det där fiket som ligger precis ovanför kränku, rätt nytt. Sjukt gott var det iallafall. Sen gick vi runt en stund och kollade på stan, hon tog ett hål till i örat också. Sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi hem. Jag tog bussen in till stan igen lite senare så umgicks jag med Sigrid, Andrea, Julia och Fredrik en stund. Sen kom Daman och Jesper också, sen Carl och Alex. Vi gick runt lite och gjorde ingenting, men roligt hade vi iallafall. Sen tog jag och Sigrid bussen hem till mig, jag somnade vid sju imorse och Sigrid vid nio tror jag, haha. Vi spelade crazy taxi, satan vad skratt det blev också, haha. Jag älskar Sigrid!

Tisdag:
Vi vaknade kanske vid två, så skulle hon ta bussen till stan så jag följde henne till bussen sen åkte hon. Har inte gjort så mycket sen dess, följt med mamma och handlat lite. Ikväll ska jag vara hemma, är fortfarande jättetrött. Nu ska jag hoppa in i duschen

puss


söndag

Har varit trött hela dagen. Dygnade inatt, såg på fyra filmer så jag lyckades hålla mig vaken. Idag har jag varit med mamma och Robban och övningskört lite längre ut på landet. Vi stannade någonstans och åt lite lunch och fikade, riktigt mysigt faktiskt. Sjukt varmt var det ute också, även fast det nästan inte var någon sol. Sen åkte vi hem och jag somnade i bilen, sen kom vi hem och jag sov i soffan en timme. Nu sitter jag och ser på godzilla på tv, riktigt kass film faktiskt .. så jag struntar i den och går och lägger mig. Meningen med att jag dygnade var ju egentligen att jag skulle vända på dygnet igen, hatar att göra som jag har gjort de två senaste veckorna. Somna vid tre / halv fyra på natten och vakna halv fyra på dagen. Hatar att sova bort hela dagen. Nu ska jag sova, vet inte om jag skulle på stan med Tova imorgon och fika eller vad vi pratade om, får se.
 
puss 

pics



 



inte så många, fler kommer från festen när fanny laddat upp dom :)

lördag

Har varit hos Tova nästan hela kvällen. Vi åt gott och så. Det var hennes mamma + hennes pojkvän och lite mer av hennes släkt och mamma, robban, jag och Tova där som firade hennes födelsedag i efterskott lite. Vi satt där ett tag tills jag och T drog till stan och kollade lite, träffade Sigrid och Andrea en liten stund. Vi kollade runt, fixade en grej. Sen träffade jag min kusin en snabbis. Det var ju sånt jävla väder också. Så vi drog hem igen. Sen åkte jag, mamma och Robban hem igen. Nu tänkte jag sova, ska bara ladda upp lite bilder från igår först som jag lovade

puss

goodnight

Var med Andrea och Sigrid ikväll. Men det är ju bara självklart att jag var ;) ! Vi gjorde inte så mycket först, kanske en och en halv timme så gick vi runt och pratade bara. Sen blev det fest hos Julius med samma skönt folk som igår. Sen en sväng ner till hamnen innan jag tog bussen hem. Nu måste jag sova, ska nog in till stan rätt tidigt imorgon och träffa Melker och Albin i think. Imorgon är det också grillfest hos Tovis, ska bli mysigt.

lägger in några bilder från idag imorgon, om jag orkar

puss

.

we don't need nobody to tell us how to be were the only ones


fredag

Vi hann med rätt mycket igår ändå. Först hamnen, almedalen och allt det där, sen fest hos Julius, sen hamnen igen, jag och Sigrid missade bussen så jag, Sigrid och Andrea sov först hos Kevin, där det blev en massa skratt .. iaf för min och Sigrids del. Idag vaknade vi runt tio eller något, så gick vi alla tre, nyvakna och helt döda mot bussen. Jag fick skjuts hem av Robban vid atterdags. Sen gick jag hem och la mig igen och vaknade igen vid halv tre. Nu äter jag frukost och ska snart börja klä på mig och fixa mig litegrann.

puss.

torsdag

Vaknade sent idag. Har duschat, målat naglarna och fixat lite precis. Ikväll blir det självklart utgång igen, och fest på samma place som igår.

<3


igår



Albin, Melker, R och Tilda (Tovas lillasyster)

yääess

Finns inte så mycket att skriva. Har haft grymt kul med mina tjejer idag, som vi alltid har. Nu blir det att sova för min del!

 

onsdag

Gårkvällen var helt okej. Inte så värst mycket drag på stan just nu, men det ska komma idag. Så det blir utgång med samma tjejer ikväll igen, vi, eller iaf jag hoppas på en kväll med lite mer drag i än igår. Snart ska jag ta bussen till stan, där jag ska träffa Tova och hennes lillasyster. Tova ska ta hål i örat, sen ska vi på mcdonalds och sen sitta i almedalen med Melker och Albin. Mina åkersberga boys som äntligen kommit till gotland

puss


hejhejhejhej

Förlåt att jag inte har skrivit, har varit upptagen med att vara på landet i två dagar. Jag och Jim åkte ut på söndag morgonen med bussen. Vi firade min kusin William lite, han fyllde 19, grattis till honom igen. Hans kompisar var där, och lite mer av min släkt. Det var trevligt. Har inte gjort så mycket de här dagarna där ute, Jim och Robin, mina fina bröder har mest roat mig där ute. Nu tänkte jag hoppa in i duschen, senare ska jag till stan med A, T och S. Sthlms veckan har ju börjat nu, så nu ska vi ha roligt varje kväll

pöss


:)

Följ min blogg med bloglovin

lördag

Ikväll ska jag gå ut har jag bestämt mig för. Var hemma igår och såg på film bara, det var sjukt tråkigt så idag blir det utgång för mig. Så Sigrid och Andrea ska göra mig sällskap har jag bestämt, för de ska göra mig glad. De vet varför jag behöver bli glad idag :( .. Nu ska jag äta något sen hoppa in i duschen.

pöss


ett år sedan .. en del sår läker aldrig.

 



  gammal bild.


fredag

Igårkväll träffade jag först Andrea och Sigrid ute, sen var jag med världens bästa kraft, vi såg på en läskig film och åt bullar, inte helt fel! Idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, kanske drar ut med Andrea och Sigrid eller något. Jag får se helt enkelt ;)


film

Har inte gjort någonting sen jag skrev senast. Sett en film och suttit vid datorn. Jag vill inte gå och lägga mig riktigt ännu, jag funderar på att gå ut och ta en liten prommis i regnet. Jag gillar ju trots allt regn lite. Får se hur jag gör,

puss

onsdag

Igår var först jag, Tova, Anneth och Andrea på ica maxi och köpte mat, godis, läsk och sånt, tror det kostade nästan 500 kr :) sen drog vi till västerhejde, vi grillade och åt och så, väldigt mysigt faktiskt. Sen gick vi in i vardagsrummet, och hela natten såg vi på disneyfilmer. Andrea och Tova somnade först, sen somnade jag runt sex - sju eller något. Anneth sov bara en timme, hon såg flest filmer av alla oss. Men i mitten av lilla sjöjungfrun så gick vi även till spökhuset i vibble. Har varit där en gång innan, men nu var jag verkligen rädd! Haha. Det står inristat vid dörren "jag finns fortfarande kvar" eller något, antagligen någon som ristat in det för att skrämmas men just då när man står där, kolsvart, ser ingenting, mörkrädd som jag är, så berättar Tova att det står sådär vid dörren .. nej usch, jag är fan livrädd för sånt, haha.

Jag vaknade i Andreas soffa runt tolv, så såg jag slutet på tarzan som de höll på och se, sen skönheten och odjuret och sen började vi se på mulan. Sen kom Robban och hämtade mig, så hämtade vi mamma på ica maxi. Sen kom vi hem till follingbo, sen packade jag så kom pappa och hämtade mig. Ikväll var det meningen att jag skulle träffa Andrea, vi kände för att gå ut. Men när jag tittar ut just nu, så känner jag verkligen för att gå och lägga mig i min säng och se på film. Det får nog bli så ikväll tror jag. Har precis kollat i tidningen från igår vilka som kom in på handel, som då jag också gjorde om jag inte har sagt det? haha. Det var ju några som jag känner bra, så det känns riktigt skönt, sen är det några som jag bara vet vilka det är, men det känns helt okej faktiskt. Har inget mer att skriva om nu

puss


:)

Gårkvällen var galen. Jag hade riktigt roligt, men det blev too much för mig. Jag åkte taxi hem någon gång vid tolv tror jag. Tror det blir filmkväll hemma hos Andrea med henne, Tova och Anneth faktiskt.. orkar inget annat än det idag. 

puss 


måndag

Det är världens tråkigaste måndag, regnet öser ner och det är kallt ute. Men vad gör det? Senare ska jag och två utav mina favoriter till stan och festa med så sjukt sköna personer.

HAVE A NICE DAY


            


yeashdhsadösj

Har precis kommit hem. Har varit ute med lite folk, hälften av de dissade jag, Andrea och Sigrid och gick med Fredrik och Kevin till en fest i innerstan. Där blev det lite fest med några trevliga sthlmare, inte så kul för oss tre däremot att vi kom dit så sent, inte festklädda och spiknyktra. Men vi var där iaf ett tag, sen gick vi vidare till almedalen, hamnen allt det där. Sen mcdonalds, sen bussen. Nu har jag precis städat mitt rum lite, så nu ska jag sussa! Eller först ska jag spela crazy taxi på facebook, sen ska jag sova!

:)

söndag

Ska först berätta lite snabbt om gårdagen. Tog bussen in till stan och träffade Andrea. Vi satt vid hamnen och chillade lite, sen träffade vi Oliver och Adam och var med dem resten av kvällen, Tova kom och lite senare. Vi gjorde inte sådär hemskt mycket. Vid halv ett tog jag och Tova bussen hem till mig, sen sov vi där.

Vi vaknade hos mig och gick direkt och packade lite saker, sen drog vi till kalkbrottet. Var ju inte det bästa vädret, men vi hade bestämt oss så vi gick ner där ändå. Haha satt där med filtar och åt bullar. Det var också mysigt ;) vi var nog där högst en halvtimme. Sen gick vi hem och åt lite frukost, sen somnade jag i kökssoffan. Andrea ringde och väckte mig, sen kom Tovas pappa och hämtade henne. Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag, sen ska jag ta bussen till stan och umgås med Andrea och Sigrid. Kanske skriver när jag kommer hem, eller antagligen inte. Orkar aldrig skriva nu för tiden, men ska försöka skriva minst ett om dagen!

puss

hemma

Nu är jag hemma. Första dagen där spenderades mest med farmor, farfar, William och Lukas. Mina enda kusiner från pappas sida. Dagen efter så var farmors kompis och hennes barnbarn där för de ska ställa ut hundar vid hundutställningen vid oscars stenen. Sen idag så skulle de dit imorse, så jag åkte med vid sju så kom mamma och hämtade mig där. Idag måste jag packa lite, för jag ska till pappa tror jag. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Jag är riktigt trött idag, så får se om jag orkar göra något alls :)

PUSS

onsdag

Har inte gjort så mycket idag. Var hemma på dagen, såg på film. Var ju sånt tråkigt väder, regnade och var molnigt! Jag som hade tänkt åka till tofta med mammsen, men nej. Sen tog jag iaf bussen till stan, bytte sedan buss där till tian. Hoppade av i vhejde till Andrea. Hon fixade sig lite, sen tog vi bussen till stan igen, för det blev lite ändrade planer där. Där gick vi iaf runt en stund, träffade Julia, Matilda och Julias bror, vi satt och drack kaffe cool på mc donalds och efter det så gick dem. Så jag och Andrea gick neråt och kollde lite. Det börjar komma lite turistah nu faktiskt. Den här sthlms veckan ska ju tydligen bli "värre" än någonsin, jag tycker iofs att det är kul med stockholmsveckan! Jag och Andrea mötte iaf upp Julia, Matilda och brodern som förresten heter Jonathan sen igen. Så tog vi en sväng runt hamnen, almedalen och allt det där, så träffade vi Alex och gick till strandpromenaden och satt där med några. Rökte lite vattenpipa, har inte gjort det på riktigt länge faktiskt. Men det var mysigt. Var inte där så länge så jag, Julia och Andrea gick och fixade en grej sen följde de mig till bussen. Så kom Alex dit och höll mig sällskap tills bussen kom. Sen från bussen och typ tills nu har jag pratat i telefon bara. Imorgon funderar jag på att åka till farmor och farfar, för jag är verkligen där alldeles för lite känner jag! Det är ju faktiskt kul att vara där tycker jag. Nu hade jag tänkt sova, för isåfall tar jag nog en rätt tidig buss, men bara så ni vet så bloggar jag nog inte så mycket då när jag är där. Nu tänkte jag faktiskt sova!

puss

.

Har  bara sett på film ikväll, så har ingenting att skriva om egentligen. Tänkte bara lägga in några bilder från helgen när släkten var här

          



 



 

 

det var några som jag tog från Lovisa, har lite mobilkort kvar, men de kommer senare

RSS 2.0