söndag

Gårdagen var både och. Ibland var den rolig, ibland så var den mindre rolig. Vi såg på fotboll till fem eller något och när vi vaknade, blev det fotboll igen.
Nu sitter jag hemma och väntar på mat, efter det ska jag gå och lägga mig.


zup

Det blev ingen mat för oss då vi inte var hungriga at all. Nu sitter vi och ser på avf. Vi tänkte dra till fotbollen lite senare än vi gjorde igår. Emmy och Ida kommer hit snart tror jag, då ska vi fixa iordning oss lite och sen bär det av mot säve.

Det var allt för idag!


lördag

Gårkvällen blev inte så awesome som det var tänkt! Men lite awesome blev den. Det blev obs cup hela kvällen till tre eller något. Efter det cyklade jag och August hem till honom och sov. Fick skjuts hem imorse, och nu ligger jag i sängen. Fortfarande lite småtrött. Jag ska närsomhelst hoppa in i duschen och sen packa iordning lite saker och sen ska jag till Nathalie och Hampus och laga mat tillsammans med dem. Efter det blir det möjligtvis och förhoppningsvis pyttelite fest och sen kanske kanske obs cup.

PUSS

hattnaha

Jag var arg förrut. Därför att jag ville till sävefesten, men kunde inte p.g.a. vissa skäl. Visst är jag töntig? Men nu är jag glad igen. Jag kom på att alla som kommer vara där inte kommer ha roligt ikväll, eftersom jag och Nathalie inte är där. Jag har precis bakat, ska nu äta en nybakt kärleksmums och dricka te. Efter det ska jag duscha i timmar och sen ska jag sova så att jag är utvilad till imorgon. Because tomorrow is going to be awesome!

THAT'S ALL FOR TODAY!


-

Det bästa på schemat blev då inte av idag. Det var lite småsaker som strulade till sig med sävefesten, vår middag struntade vi helt enkelt i bara. Men jag bestämmer att vi tar middagen imorgon istället och festar loss litegrann efter. Praktiken idag visade sig iallfall vara mycket mindre jobbig idag än vad jag trodde att den skulle vara. Jag fick äta semlor och bara ta det lungt och sluta klockan fyra. Riktigt skönt! Sprang en snabbis på staden efter praktiken och köpte med mig en tröja från mq. En kort svart med dragkedja. Är inte säker på om den ska behållas eller inte! Nu ska jag laga middag till mig själv!

PUSS


torsdag

Småtrött. Det är snöstorm ute just nu. Tycker synd om mig själv som ska gå till bussen sen. Det lär bli det jobbigaste jag ska göra idag, och jobba. Annars står det bara bra saker på schemat efter praktiken så som middag med Nathalie och sävefest. Just nu sitter jag och äter frukost och försöker tagga till ikväll. Just nu är jag taggad till noll, kan bero på vädret. Men det ordnar väl upp sig. Nu måste jag packa lite stuffs. Kan vara möjligt att jag inte skriver mera idag.

PUSS


tiktok

Hela skoldagen har bestått utav massor utav prat om sex då vi hade sextema i skolan idag. Fick lära mig ett och annat. Jag och Nathalie gick till mcdonalds och åt lite nyttig mat, sen blev det en sväng på stan och jag fick inte med mig något hem eftersom min ekonomi inte är den bästa just nu. Jag är hemma hos mor min nu och kvällen har erbjudit yatzy, skratt och läsning av min tidning. Nu ska jag lösa korsord och efter det ska jag sova



 Fick ett par gamla stora jeans av pappa som han hade när han var i sina unga dagar som jag klippte av till jeansshorts! Är ganska nöjd med mig själv, känns som att de kommer användas flitigt i sommar! Älskar också det lilla snöret som man knyter i midjan.


shine

Nu blir det att bada och sen sätta sig framför tv;n med en stor kopp te och lite candy. Då är mitt liv på topp! Inga complains där inte.


byoung



 Jag tror jag ska beställa den här tröjan vilken dag som helst. Blev lite småkär!


heart of gold

Jag och Nathalie var på vår första lektion, sen bestämde vi oss för att sluta efter det. Vi gick till affären, hem till mig, åt lite onyttigheter och såg på film och somnade till klockan tre. Nu har hon precis gått hem, och jag ska väl gå ner och spela tv spel. Ikväll ska jag laga god mat till mig själv, ta ett långt varmt bad och kanske åka in en sväng till staden och träffa August en stund. Jag får se hur jag lägger upp min kväll!

biglove

tisdag

Gick upp för en stund sen. Tänkte sätta mig vid mitt livs kärlek, datan, en stund innan jag ska gå ner och fixa frukost som jag för en gång skull är sugen på. Hampus och Nathalie sov här inatt, men när jag vaknade hade de redan begett sig hemåt. Svenska, projekt&företagande och sist men inte minst engelska står på schemat idag. Definitely not my favorites! Men det går väl an när man väl har börjat. Nu ska jag springa ner och göra frullebulle!

PUSS


i love my life

Glömde totalt bort att datorn existerade för ett tag. Har glömt bort att jag existerar också för den delen. Har spelat playstation 3 i flera timmar, började spela vid två så det blir ett tag. Det var tänkt att vi skulle ha matteprov i skolan idag, men icke! Läraren var sjuk, så det blev lite jubel och jag firade det med att gå hem och strunta i lektionen som skulle varit efter det. Som sagt har jag bara spelat ps 3 sen dess, och nu väntar jag på att mamma ska komma hit och leverara lite mat till mig. Jag ska bo själv hos pappa i två dagar nu, älskar att bo själv! Tyvärr inte så länge, men något är det ju. Ikväll kommer Nathalie, Hampus och Jack hit. Vi ska väl prata lite skit, se film och äta glass, eller liknande. Nu skriker ps 3 på mig igen, gotta go!

PUSS

måndag

Sitter på min första lektion för idag. Näthandel. Är redan klar med uppgifterna, så i mina öron spelas just nu massor med house. Taggar inför sävefest på torsdag. Har inte ens bestämt mig om jag ska gå eller inte, men jag taggar ändå. Lika bra, för det slutar alltid med att jag pallrar mig dit iallfall. Nu ska jag fortsätta med det jag håller på med, lyssna på music och läsa bloggers.

lotsoflove


takeitall

Jag har ingenting att skriva om egentligen. Har bara sjukt tråkigt, har börjat plugga på matten men det går inte bra. Därför blir jag smått irriterad, ännu mera irriterad blir jag när festisar skriver sådant de inte själva förstår. Nu ska jag poppa popcorn, och sen vänta tills Johan Falk börjar!



 jag vet att jag ser ut som en björn i ansiktet


söndag

Igår var vi på dde. Världens flopp fest enligt mig, det enda som var roligt var att driva med alla andra som var där. Kan heller inte bestämma mig om festen var i en lada eller ett garage, någonting sådant. Vi var iallfall festens partyprissar. Jag, Nathalie och Hampus tog taxi hem, lagade mat och sen somnade vi gott!
När vi vaknade åkte vi till mcdonalds och åt en rejäl nyttig frukost där.
Nu sitter jag hemma och har riktigt tråkigt, har spelat play station tre och druckit te i flera timmar.
Har ett matteprov imorgon som jag egentligen måste plugga till, men det känns alldeles för ansträngande, så jag får se hur jag gör med det.
Har också kommit fram till att jag egentligen borde vara flera kilo lättare idag med tanke på hur mycket jag dansade igår, och skrattade tills jag fick ont i magen. Men det är jag förstås inte.

That's all for now!

lördag

Vaknade helt utvilad, eller nästan. Har inte gjort så mycket den här dagen, spelat tv-spel och och badat. Om en stund ska jag slänga i mig lite tacos, och efter det bär det av till Nathalie och fixa sig och tagga till! Efter det blir det som sagt all in!

BIGLOVE


+

Helt sjukt vad slut jag är efter två praktikdagar. Sitter just nu i detta moment och ser på mumien, håller på att somna hela tiden så jag funderar på att faktiskt gå och lägga mig snart. Småvärt. Då är jag lagom pigg till imorgon för då kör vi all in!

SLEEP TIGHT LOVERS



hattnaha


fredag

Praktik idag. Det var helt okej, bara att min rygg kommer gå av any minute now. Nathalie var hemma så det blev lunch med ett par grappar vid solberga och mcdonalds istället. Hann träffa August ett antal gånger idag också. Erika och Elin kom även och hälsade på mig. Efter praktiken träffade jag Elin en liten stund till, sen kom pappa och hämtade mig. Vi har precis ätit pizza och nu sitter jag och lyssnar på Kalle Sändare. Sitter och småskrattar för mig själv. Ikväll blir det antingen August eller hemmakväll.

PUSS


torsdag

Kom hem för ett tag sen. Fick sluta vid fem, den här dagen har verkligen tagit kol på min rygg! Jag kommer att gå likadant som mor min snart, och det är inte något man vill! Efter min praktik gick jag till Lindex och höll Nathalie sällskap tills hon slutade. Nu är jag iallfall som sagt hemma. Känner att mina tår ännu inte tinat sedan praktiken då jag idag fick vara på hantverksgården, deras andra affär där det då inte finns någon värme! 
Hoppas ett varmt bad hjälper.

I'M A JOKER, I'M A SMOKER

Steve Miller Band – The Joker

a

Praktik imorgon. För de som inte förstår det, så är det bara praktik på torsdagar och fredagar. Jag ser tyvärr inte fram emot det så mycket. Vill mycket hellre ha helg! Nästa vecka har jag hört talas om att det är sävefest också. Jag är taggad till tusen redan nu! Det är Nathalie också hoppas jag, and so is Emmy! Nu ska jag göra te, och sen ska jag sova för jag slocknar snart med huvudet mitt på skrivbordet.

I miss this little fellow


.

Kom precis hem. Har gjort prov för en liten stund sen, i idrott. Skrev tre frågor sen gick jag, först av alla, såklart. Ganska nöjd över min prestation.
Nu fick jag precis ett sms av Nathalie där hon föreslog att vi ska köpa tonvis med godis, se film, sova och spela lite the sims! Ett av de bästa förslagen på länge.

LATER


tisdag

Rätt tråkig dag. Tog en powernap på sista lektionen. Småskönt! Efter det fick jag skjuts till pappa av mamma. Har egentligen bokat upp hela den här dagen på plugg till idrottsprov imorgon. Men det orkar jag då inte.

ciao


heart of gold

Trevlig kväll. Har bakat muffins och spelat ännu mera Yatzy. Jag är en riktig jävel på både och. Jag vill åka tillbaka till London.
Godnatt

P.s
Jag hade totalt glömt bort den här låten.
Sjukt bra är den iallfall.
Länkballen är fortfarande vit.
Jag orkar inte ändra.

Neil Young – Heart Of Gold

winner

Veckans absolut längsta dag. Det har varit mycket skratt iallfall, tur det. Jag och Nathalie satt och gjorde upp våra planer inför sommaren också, it's gonna be awesome! Nu är jag iallfall hemma och jag och Jim precis spelat Yatzy. Jag vann som vanligt. Nu ska jag hoppa in i duschen!

big love


söndag

Gårkvällen var lyckad! Vi var hemma hos Erika ett par tjejer och festade lite, blev mycket skratt. Killar anlänade efter några timmar och då blev det ännu mera skratt, dans och framför allt "av med skjortan". Vi åt på mcdonalds, standard, och sen gick jag till Mr. August och sov där. Idag vaknade vi väl runt tolv eller något, jag var kvar där tills tre då mamma kom och hämtade mig. Min bror köpte även helt oväntat en elgitarr idag. Jag har bestämt mig för att lära mig, tror det kommer gå sådär eftersom jag har lite småsvårt för instrument.
Nu måste jag sätta igång med lite plugg!

Some pics from yesterday



 

 

 

 

 

 

 


123

Gårkvällen var väldigt trevlig! Vi var hemma hos Sermed med några gamla godingar som jag inte har umgåtts med på länge! Fick prata lite minnen och hade jättetrevligt. Grattis i efterskott än en gång Sermed min sköna. När jag och Tova kom hem till henne låg vi och pratade och skrattade lite och sen slocknade vi. Idag gick vi upp och åt frukost och sen kom mamma och hämtade mig. Har precis duschat och nu ska jag välja kläder till ikväll. Det var egentligen tänkt att vi skulle fira en väldans trevlig tjej vid namn Veronika, men det blev tyvärr inte av. Men grattis till dig! Så istället blir till att umgås med några tjejer hemma hos ännu en jättetrevlig tjej. Det blir säkert, som jag brukar säga, awesome.

Bilder kommer inom kort från gårkvällen.
Have a nice evening!


fredag

Fick inte bära så mycket ändå. Bara plocka bort en massa julsaker på hantverksgården. Andrea och Erika kom och hälsade på mig också. Riktigt trevligt. Nu kom jag hem för en stund sen, ska slänga i mig lite mat. Sen bär det iväg till stan igen för att fira this little fellow på bilden nedanför i efterskott med lite trevligt folk!
Med "this fellow" menade jag då Sermed.


+

Började praktiken idag, det var rätt kul. Fick bära kartonger och prismärka mest! Kommer ha träningsvärk imorgon. Lär ha ännu mer i helgen, ska få bära tunga kartonger hela dagen imorgon. Efter den här praktiken har jag tränat för en hel livstid. De tyckte jag var så dutti så jag fick sluta två och en halv timme tidigare. Efter det gick jag hem till August och retade honom för att han är så sjukt dålig. Efter att mamma hade slutat jobba kom hon och hämtade mig, så åkte vi hem. Har precis ätit lite och nu tänkte jag vänta tills halv åtta hos mig börjar, sen ska jag sova. Är sjukt trött.
Hela helgen är uppbokad med små roligheter också, sånt gillar jag!


impossible

Igårkväll åkte jag, mor min, bror min och Robban, helt oväntat, hem till Tove och Mattias på middag. Det var trevligt. Min familj åkte hem utan mig faktiskt, jag stannade där och umgicks med T och M och deras barn en liten stund till. Efter det så gick jag till Augustus och sov där. Jag tog bussen till skolan imorse. Det roligaste under denna skoldag var nog, även helt oväntat, gymnastiken faktiskt! Vi dansade då jenka och bugg. Jenkan slog nog allt då jag fick ett hemskt skrattanfall, och även fick leda hela ledet med klassen. Efter skolan blev det en snabbis på staden, fick inte med mig något hem. Köpte däremot en mascara på Ica Maxi, den här som vibrerar. Har varit riktigt eskeptisk mot den tidigare, men bara att hoppas på att den är superb. 
Om ni väldigt gärna vill veta så har jag har också blivit laktosintolerant tror jag och imorgon börjar min praktik på La Vié! Wish me luck.

That's that, and goodnight!

 


weekday


love is only a feeling

Stannade hemma idag. Mår dock mycket bättre nu! Gick upp klockan sju och åt frukost med mamma. Har inte somnat efter det, småstolt över mig själv. Då kommer jag kunna somna ikväll, vara hyfsat pigg imorgon och kunna gå till skolan. Idag skulle jag få något gjort under den tiden jag har varit hemma så jag slipper göra det ikväll, så jag la upp tre stycken mål innan klockan skulle slå tre.  

1. Duscha och göra hårinpackning
2. Packa upp från pappavecka
3. Städa mitt rum

Inget av det är gjort. Så det får jag ta tag i nu, trots att klockan är efter tre. Det funkar nog ändå!

-

Imorgon stannar jag hemma tror jag. Jag mår bokstavligen konsum just nu. Ligger i sängen och ska snart läsa Harry Potter. Det var ju ett tag sen. Först ska jag ringa hemligt samtal.

Det här ska inhandlas inom kort:


måndag

Lång dag. Vi är ganska ovana vid att gå till halv fyra. Jag och Nathalie blev trötta och fick skratta litegrann iallfall. Jag kände mig också sjuk hela dagen. Somnade direkt när jag la mig på soffan hemma. Sov till ungefär halv sex. Kommer aldrig kunna somna ikväll, inte säkert att jag ska till skolan imorgon heller. Inte om jag mår såhär. Nu ska jag och mamma se på halv åtta hos mig och dricka te. Fett.


takes time

Har inte haft något att skriva om eftersom jag har haft en sådan sjukt tråkig dag. Har spelat playstation 3, geekat lite ansiktsbok och läst bloggar. Jag är bäst.

LATER

spiderpig

Jag säger inte alls astalavista. Efter det här inlägget så, jag ville bara berätta vad Mr. Alexander Stenberg precis skickade för bild till mig. Mår lite halvt illa faktiskt, känner även att det kryper över hela kroppen. Men det kanske bara är jag. Vad tycker ni? Vill ni ha det här i erat sovrum?


let me think about it


Har precis sett scary movie. Den är smårolig. Kanske inte efter att ha sett den minst 30 gånger. Jag har ju inte haft något annat för mig, så det duger. Helgen är typ slut. Den gick snabbt. Med det säger jag astalavista för idag.


replay

Riktigt tråkig dag som har bestått av the sims och en promenad till affären och tillbaka. Inte okej. Ikväll ska jag äta tacos med far och bror. Efter det ska jag begrava mig under massor av kuddar och täcken. Efter att jag har begravt mig själv, tänkte jag se på alla filmer jag möjligtvis kan hitta. Awesome.


.

Nu började jag även gapskratta åt att jag skrev "cleaver" i tre inlägg nedanför ungefär. Småkul.

hihaho

Nu kom jag precis hem. Blev en snabbträff med Elin, blir också en hel del inlägg idag känner jag. Vi köpte glass och pratade lite, gick till Lukas och jag träffade August i några minuter innan jag tog bussen hem igen. Småmysigt. Om en stund kommer Jim hem, då ska jag fråga om han vill se film med mig om inte han ska ut och parta as usual. Det var allt för idag fellows


+

Mot Elin, once again.


nyår, i <3 my partyhatt



 jag ser flint ut


fredag

Drömde att jag försov mig och cleaver me vaknade och trodde att det var på riktigt slängde mig upp ur sängen. Började klä på mig, slängde en blick på klockan och såg att den var tio över fem. Typiskt mig. Började klockan nio, det stog två gubbs ,varav en hade tuttar, och pratade om prao och sådant. Jag och Nathalie fick ett sånt hemskt skrattanfall. Efter det slutade vi vid elva. Vi gick till stan, jag bytte lite saker och köpte en kavaj. Har precis testad den, är inte säker på den ännu. Nathalie åkte hem, jag träffade Elin och vi fikade hemma hos henne. Har saknat henne, eftersom hon har varit i Indien ett bra tag. Har träffat August ett antal gånger idag också. Ett ganska ointressant inlägg.

That's all for now!


hello gorgeous


nathaliechacha

Staden hade väl sådär att erbjuda. Fick med mig en tröja och ett par jeansleggings hem. Tröjan lämnar jag tillbaka snart, för den var inte lika fin på mig som på galgen! Ångrar starkt att jag inte köpte ett armband jag såg också. Det får följa med mig hem någon annan dag. Nu har jag varit på max och ätit med farsgubben, hela den här dagen har bestått av onyttig mat, ajaj! Men nästa vecka ska det bli ändring. Nu ska jag hoppa in i duschen, har really äckligt hår just nu.

Jag knarkar den här låten. Länkballen är vit!

Dire Straits – Romeo And Juliet

torsdag

Jag lyckades vakna innan tolv. Kan bero på att jag ställde alarm, men det brukar jag annars stänga av i sömnen. Idag blir det en liten tripp på stan med min snygging Nathalie. Får se om jag kan hitta något som faller mig i smaken. Really hope so.


onsdag

Gårkvällen var rolig. Det bästa var när jag, Nathalie och Hampus lagade mat! Efter det vandrade jag hem, kom hem cirkum halv fem. Drömde massa konstigt. Att jag fortfarande var kvar hos Nathalie, att pappa ville döda mig och någonting om en ananas. Slog personligt rekord och vaknade vid halv fem. Jag gick upp och såg Harry Potter igen med Jim, nu har vi precis varit och köpt chips och dipp som vi ska äta. Så ska vi se en film också! Awesome.
Ska sno lite bilder från Nathalie senare

Puss

tisdag

Det var tänkt att jag skulle vända tillbaka på dygnet, men icke. Jag får väl dygna järnet imorgon eller på torsdag. Nu ska jag gå och göra frullebulle, sen sätta mig vid datorn i ett antal timmar. Precis nu fick jag ett jobbigt sug också, ett sug efter att få spendera lite pengar. Det ska nog gå att ordnas, men not today.

+

Dumbledore dog. Jag visste egentligen det, men jag är smått irriterad för jag förstår inte vad hela filmen gick ut på. Den var ju totally värdelös. Undrar om jag ska göra mer te och se på Titanic istället tro? Den är cirkum tre timmar lång så jag kommer somna ungefär vid halv två. Vilket är tidigt för mig med tanke på när jag har somnat alla andra kvällar. Jajajajajajjaajajajajajj, awesome.



 brother of mine


måndag

 

Det blev en snabbis till Hemse idag. Fick pussa på farmors hundvalp en liten stund. På vägen hem sov jag i bilen, behövligt med tanke på att jag sov cirkum fyra timmar inatt. Kan vara möjligt att jag vänder tillbaka på dygnet inatt? Är riktigt trött och ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll, jag kan lyckas. Jag tror jag har hamnat i något slags koma efter nyår, är bara hemma och ser på film efter film. Jag trivs ändå lite. Men imorgon är det ändring på det, då är det party eller what do you say Nathalie?!

Nu; Senaste Harry Potter och en stor kopp te.




blablabla


a

Det blev inget fiesta for me. Det sköt vi upp tills på tisdag! Jag har legat hemma med mitt chai te ikväll och sett på batman filmer med Jimpa. Halvmys. Imorgon ska jag, mamma, Jim och Robban åka på en biltripp. Vi ska bland annat åka ändå ut till Havdhem och kolla på farmors valp än en gång. Sen hade vi väl tänkt göra Hemse. Eller? Nothanks, bara bagarns isåfall. Jag funderar på att stanna hos farmor&farfar tills på tisdag också, får se vad de tycker om mitt förslag. Nu måste jag försöka sova, eller gå och göra mat för jag har aldrig i hela mitt liv varit så sugen på falukorv och makaroner.

p u s s


söndag

Gårkvällen var mysig må jag säga. Vi hyrde filmer och köpte godis, glass och läsk. Så tog vi bussen till Andrea och började vår filmkväll som utan att vi nog hade tänkt på det, inte jag iallfall, blev ett skräckfilmsmaraton. Vi var riktigt nära på att strunta i det och ta bussen in till stan igen och festa lite med Nathalie och co. Men det struntade vi i och tänkte istället festa järnet idag. Jag är lite halvtrött idag, eftersom jag somnade runt sju imorse. Mamma hämtade mig vid tio och när jag väl kom hem åt jag frukost, började se på en film och somnade till fem. Nu måste jag skynda mig lite halvt kom jag på.

Puss

lördag

Efter nyår, då jag frös ihjäl, har jag nu blivit sjuk. En rejäl förkylning, ett dunkande huvud och sovande har min dag bestått av. Har knarkat alvedon också. Det var party hörde jag talas om, som jag tyvärr nu missar. Hade funderingar på att stanna hemma, men det skulle bli alltför tråkigt. Istället tar jag bussen vid tio i åtta där Sigrid och Andrea sitter, sen åker vi till Andrea och köper godis och ser på filmer. Det låter perfekt. Nu blir det mat

peace&love


fredag

Gårkvällen var rolig, förutom att det var iskallt. Det är allt jag tänker säga om den kvällen. Sov väldigt konstigt också, drömde att jag inte kunde sova fast jag sov. Drömde något om en späckhuggare också + att Mr x ringde och bad mig komma hem till honom och sy. Ganska halvkonstigt drömmar. Den här kvällen har bestått av middag hemma hos Tove med massor av trevligt sällskap, och Tove är för de som aldrig lär sig Robbans syster, och för de som aldrig lär sig vem Robban är heller, är det min mammas sambo, och för de som inte vet det, så ser min mamma bättre ut än mig, tydligen. Nu ska jag försöka sova, för imorgon är det fiest.

P.s
Jag är bäst.



 

 

 


RSS 2.0