sleep

Tänkte gå och lägga mig om en liten stund, kommer nog inte kunna somna .. tyvärr. Men tänkte göra ett försök iaf! Ser fram emot att kunna gå ut imorgon utan att bli blöt om fötterna faktiskt!

puss,

kommer aldrig bli som förrut ,  D.


fan vad pinsamt.


julmarknad

Kom hem från julskyltningen nu precis. Var jättemysigt, köpte ett par stövlar som är väldigt likt de jag har nu. Köpte också en svart tröja på hm, och jag lämnade tillbaka väskan på mq som jag köpte i kalmar och fick istället ett presentkort på 399 kr. Ska köpa upp det någon dag nästa vecka tror jag. Ska börja handla julklappar och lite så snart också (a).

puss.


söndag

Vaknade vid 10 idag .. drömde så jävla verkligt, blev helt besviken när jag vaknade och fattade att det inte var på riktigt. Vad det var om tänker jag inte avslöja (a) ! Har iaf sett lite på idol reprisen precis, fyfan en tjej som var helt hysterisk när Johan Palm sjöng, fan vad pinsamt .. haha. Ska snart fixa mig lite snabbt sen åka till min efterlängtade julskyltning! Så jag skriver när jag kommer hem igen ;)

pusss

lördagnatt

Nu har alla mammas kompisar åkt hem, är helt mätt nu .. vill inte gå och lägga mig riktigt ännu. Tänkte gå upp och se på en film, men jag vet att jag kommer somna mitt i filmen. Längtar lite tills imorgon, det är ju första advent och julskyltning! Kommer bli lite mysigt faktiskt, ska fika med mamma också. Men nu ska jag gå upp och välja någon film,

pussgodnatt.

                  
                                           inget funkar utan dig .. förlåt för att jag var en idiot.
                                                      min bästa vän i världen, tack för allt.


juljul

På söndag är det första advent, och det är julskyltning då också. Älskar julskyltningen, tror jag ska gå dit med mamma. Ska leta efter nya skor då! Ikväll ska hon bjuda hit massor av jobbarkompisar på middag. Jag ska vara hemma ikväll tror jag, tänkte bland annat pynta min julgran som jag har i mitt rum. Men den är jätteliten, kanske upp till midjan på mig eller något. När jag var uppe i kalmar köpte jag passor av nytt pynt till den, ganska fint (a). Snart är det också dags för min och tovas mini-jul, typ tredje året i rad vi har det, så det har blivit ett måste varje år ;) . Har redan köpt en present till henne, ska köpa en till .. är inte riktigt säker på vad, men jag ska leta på söndag. Ska skriva önskelista nästa vecka har jag bestämt.

                              


hockey

Skrev inte när jag kom hem från skolan, som jag sa i mitt förra inlägg. Hade faktiskt lite bråttom (a). Vi slutade tidigt idag så jag och tovish åkte hem till henne och fikade lite och dunkade julmusik som vi alltid gör. Sedan bestämde vi oss för att åka till ishallen senare och kolla på hockey. Jag åkte hem och åt och fixade mig lite snabbt, sen fick jag skjuts av mamma till ishallen där jag mötte tova, hennes lillasyster och tovas mamma. Sen när jag och tova hade suttit där inne ett tag så kom emma och helena dit. Så vi satt och pratade med dem under hela matchen. Vi kom på att vi skulle lana sen någon gång om någon månad, typ efter jul. Men iaf, matchen tog slut rätt fort, och jag åkte hem och gjorde toast!
Och nu hade jag faktiskt tänkt att gå och borsta tänderna och tvätta bort mitt smink sen gå och lägga mig!

HEH

.. vill inte förlora dig, du vet att jag älskar dig.


torsdagkväll

Nu sitter jag och dricker en jättestor kopp varm choklad! Har gjort den helt själv, ser ut som jag har fått den på café faktiskt! Är faktiskt ganska stolt. När jag har druckit upp den så tänkte jag iaf gå och lägga mig. Imorgon har jag sovmorgon, börjar 9.50 . Får skriva mera när jag vaknar om jag har tid, annars skriver jag ju som vanligt när jag kommer hem från skolan .. om inte internet dör igen då!

pusssssssss

hej

Kom hem för en stund sen, varit på stan en stund med mamma. Kollade lite på skor och så, mina läcker in som fan nu när det är slask och vatten precis överallt .. så jag måste verkligen köpa ett par nya, eller 2 tror jag. Känner att jag följer strömmen och köper ett par vita converse först, det kan man ju ha till allt. Sen sånna som jag redan har typ, svarta stövlar helt enkelt. Idag var det iaf volleyboll turnering, vårat tjejlag kom näst sist, och killarna kom tvåa. Är nästan helt säker på att bland tjejerna var det 95 som vann, och killarna så var det 96. Alla klädde ju ut sig och så, jag diggade nog fan mest 96;ornas lag (a) tjejlaget då! Ingen av killarna klädde ju typ ut sig ;o . Men vi som inte var med fick gå och se på matcherna på en del lektioner också, så skoldagen har gått väldigt fort! Rätt skönt faktiskt. Ikväll ska jag bara ta det lungt, som jag egentligen alltid gör. Börjar känna mig som en tråkig person! Måste bli ändring där!

onsdag

Nu har jag precis sett på bonde söker fru, haha. Druckit lite julmust och ätit några pepparkakor. Och målat mina naglar, de senaste månaderna har jag faktiskt sparat ut och fixat med mina naglar. Bet alltid av dem förrut, men nu äre andra bullar (a). Tänkte faktiskt gå och ta bort mitt smink om typ 5 minuter, sen gå och försöka sova, börjar tidigt imorgon. Imorgon har jag också lovat mig själv att gå ut och ha snöbollskrig, kommer antagligen få ha det själv. Eller så har jag otur och all snö försvinner imorgon, så det bara är slask kvar, och då blir det mindre roligt. Nu måste jag faktiskt gå och lägga mig,  pussgodnatt!

               
                                                 min och tovas mammaa (a)

jävla internet

Så jävla typiskt .. när Jim och Robin väl åker till sthlm och jag har alla datorerna för mig själv, slutar internet att funka. Bara de som vet hur man gör så det funkar också, så jag ägnade hela kvällen igår åt att försöka få skiten att funka igen. Men det gick inge vidare, så ringde jag Robin och han sa vad jag skulle göra, men det funkade inte iaf, så jag skulle ringa idag om det inte funkade. Så kom jag hem, det funkade inte .. så fick jag ringa Robin, sen gjorde jag om allt igen och DÅ funkade det, som tur var! Men Jims dator funkar fortf inte. Jaja, nu sittter jag iaf här, skitglad över att internet funkar igen, och håller faktiskt på att dö av hunger. Imorgon är det ju volleyboll turnering för 9;orna. Vår klass ska typ ha jultema och ha tomteluvor och ett rött linne på sig eller vad de sa, tjejerna iaf (a). Ska gå dit och kolla och heja lite på vår klass, vi kommer jämt sist i alla tävlingar.
Men nu orkar jag inte skriver meeera, ska gå ner och göra toast :)

puuss


snow

Har duschat och lite så nu, dock inget tv tittande ;) . Har bara suttit framför datan, måste göra något annat om dagarna. Men det är lite svårt nu när man lever på landet liksom. Imorgon skall jag iaf gå och bygga en snögubbe eller något. Tänkte ha snöbolls krig med mina bröder, eller iaf en av dem .. men den ena åkte till sthlm idag, och den andra åker imorgon. Så det blir inget snöbollskrig med någon av dem. Får väl släpa ut Tova hit i veckan, men hon är alltid så seriös i sina snöbolls krig, hon vill verkligen döda mig. Därför är jag inte riktigt säker, haha .. hon är ju nästan läskig. Tänkte gå och lägga mig nu faktiskt. Ska försöka skriva imorgon när jag vaknat ,

godnatt.

follingbo

Jopp, nu sitter jag hemma i follingbo igen. Och internet är tydligen fixat, för det funkar väldigt bra! Jag och Tova gick hem från skolan idag typ vid 1 , för vi upptäckte en grej (a). Så vi gick hem och åt och mysade lite bara. Ikväll ska jag inte göra något alls, äta makaronupudding snart :) .. sen bara sitta här och titta lite på tv tror jag.
pusspuss


måndag

Lika trött som alltid på måndagar, väldigt tur att man har sovmorgon. Har fixat klart mig precis, så nu måste jag springa och göra frukost. Ska möta Tova typ vid henne 10 över 9, så jag får skynda mig lite. Usch vad jobbigt att gå i det här, värsta snöstormen typ .. :/

skriver när jag kommer hem till mamma igen, puss
                                                           
                                          

little old lady

Var bara tvungen att lägga in det här klippet också (a)
    

dum och dummare

Har sett på dum och dummare nu. Det är fan precis min humor, lika rolig varje gång! 
Nu tänkte jag gå och lägga mig faktiskt, åker till mamma i follingbo imorgon igen, så internet är inte såååå bra
puss goodnight
    

tråkigt

Har suttit framför datorn sen mitt senaste inlägg. Suttit och spelat spel på spelo.se och jesper.se, pa geekat lite och lyssnat på musik. Jag är lite tråkig. Tänkte gå ut och göra en snögubbe, och rulla mig i snön, men jag struntade i det. Jag älskar verkligen snö, eller .. jag hatar den när den är kvar till typ mars. Men nu i början och på jul är det fan det bästa som finns! Men samtidigt så hatar jag slask. Den här veckan har vi typ inga prov eller läxor, jätteskönt! Nu tänkte jag gå och sätta mig i soffan och se på film med en stor kopp te.


kommer aldrig sluta hoppas


söndag

Var hemma hos jesper igår, det började snöa som satan så vi struntade i att gå ut. Vi satt istället och kollade på Forrest Gump, drack te och åt kakor som hans mormor gjort! Jag älskar hans mormor.
Men iaf, kom hem halv ett igår gick och la mig direkt. Och när jag vaknade imorse var det typ snöstorm, funderar på att gå ut och hoppa lite i snön .. nu snöar det inte lika mycket faktiskt.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ingenting tror jag. Sitta hemma och se på film och lite så (a)

puss


död

Nu är det iaf bestämt att jag ska träffa jesper och några till ikväll. Men först ska jag och jesper se på film iaf. Just nu är jag så jävla hungrig, ska typ äta om två timmar .. så jag måste nog gå ner och äta en macka eller något snart. Juste, tröjan som jag glömde i kalmar har lasse skickat, så den ligger här i mitt rum :) . Måste se sex and the city filmen snart igen .. älskar den. Nej, nu måste jag faktiskt gå och äta en eller två mackor! (a)

" I know I screwed up, but I will love you forever .. "


lördag

Igår kom jag hem vid typ halv 12, var ganska trött så jag gick och la mig direkt typ. Det var iaf mysigt hemma hos kraft, vi kollade på någon film och knarksvampar typ. Det var lite äcklig, men dålig. Sen kollade jag i solbergas skolkatalog, haha jag diggar krafts min.
jaja, idag har jag inte gjort något än så länge .. vaknade vid halv 10 kanske, gick upp och gjorde frukost och satte mig och såg på massor av gamla videos, typ när jag är 3 år och sjunger, och alla resor till spanien. Men jag har typ 4 skivor kvar att kolla på, men det blir en annan dag. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, skriver igen när jag vet ;)


filmkväll

För typ en halvtimme sen åt jag pizza, så nu är jag helt proppmätt .. nu är det iaf bestämt att jag ska iväg till kraft och se film med daman, simon, tova och såklart kraft. Så nu måste jag fixa mig, sen efter det ska jag till tova sen ska vi köpa julmust (a)


jopp

Skolan har gått fort, vi hade egentligen bara två lektioner. So;n blev inställd och matten framflyttad så vi slutade typ 1. Ikväll lutar det åt att jag ska träffa kraft, daman och tova. Vi ska väl se på film eller något. Känner att jag typ inte gör något längre på helgerna, kollar på film och det blir bara helt tråkigt. Men det fixah si ;) ! Ibland måste man ha tråkigt liksom.

/ r


fredag

Sovmorgon idag, jätteskönt. Kunde inte sova igårkväll, men kände mig ändå ganska utvilad när jag vaknade :) . Sitter just nu och äter frukost, och om 10 minuter ska jag gå och möta Tova. Inget mer att skriva om (a)

puss

torsdag

Har precis poppat popcorn och gjort te. Trodde inte att den kombinationen skulle funka så bra ihop, men det blev faktiskt gott (a) ! Har inte så mycket att skriva om, ni vet redan vad jag har gjort tidigare idag. Känner att jag inte kommer kunna somna ikväll, men jag får helt enkelt försöka ;) . Just nu bränner jag mig på allt, nyss på ett  bränt popcorn och nu brände jag sönder hela tungan med mitt te! Har inte så mycket mera att skriva om idag, puss godnatt :)

                            

stanstanstan

Var på stan idag med tova, hittade typ ingenting ;o . Tova provade sin kjol, och det såg ut som en jävla sopsäck. Hon köpte hårfärg och vi åkte hem och jag färgade hennes hår. Bussen var helt proppfull, alla stog intryckta i alla, och busschaffören skrek typ att vi skulle trycka ihop oss längst bak i bussen, haha alla satt typ och tog kort (a) . Men iaf så färgade jag tovas hår med en färg som jag aldrig hade sett typ, som fanns på cubus som skulle va bra för håret typ med aloe vera efterbehandling. Det blev faktiskt ganska bra, missade lite men ändå. Och ändå fanns det kvar färg till en hel blondering till typ. Jag har ju funderat på att bli blond igen ett bra tag nu. Men jag vet faktiskt inte, det sliter på håret och det tar lång tid. Många säger olika, men de flesta säger att jag passar bättre i blont, men usch vad jobbigt. Måste köpa färg till mitt hår, har alltid tonat det förrut ju, men jag nu måste det färgas eftersom jag ska köpa min hårförlägning om en månad typ. Brunt då såklart, men om jag ska bli blond blir det om typ ett halvår eller något sånt där. Nu måste jag plugga lite, blä känns som det är lördag.

puss

stan

Idag är vi ju lediga, och därför ska jag snart till stan med min tova. Har fixat mig litegrann, ska äta frukost nu sen fixa mig lite mera!

onsdagnatt

Kom hem vid halv 12 typ, vi hade kul hos kraftish iaf (a). Och innan jag skulle dit, så snöade det faktiskt ;o den första snön typ! Imorgon ska jag på stan med Tova och kolla lite, hon skulle bl.a. prova en kjol :) . Nu känner jag att jag är lite för trött, så jag går och lägger mig nu! pussgodnatt


kraft

Nu ska jag iväg till kraft en stund med tova och se film där, daman är suriig så han ville tydligen inte med. Kommer hem senast 12 tror jag (a).


                                       

HEJ

Nu har jag gjort om bloggen lite, försöker fortfarande ändra bilden och texten där det står " rrhs " . Men det går inte så bra. Ser ut som att det inte blir någon film hos daman ikväll, jag vet inte. Kanske hos någon annan typ, skriver mera sen iaf, är på dåligt humör

puss

chillidillen

Har kommit hem från skolan, och engelska provet gick väl bra tror jag! Imorgon är vi lediga, så jävla skönt (a) ! När pappa kommer hem ska jag äta, sen cyklar jag till daman med Helena och Kraft typ, very nice. Tror jag kanske ska göra om bloggen lite nu, om jag orkar (a)

                                 älskar den här bilden (a)

onsdag

Vaknade för 20 min sen typ, har fixat mig och lite så. Har märkt att det inte bara är hos mamma som datorn är fel på, den är typ helt konstig här med. Fick starta om den 6 ggr igår, på en kvart. Och det var lite halvjobbigt, men pappa skulle ringa om det idag. Imorgon är vi lediga, fett skönt (a) ! Så ikväll ska jag till daman, äta pepparkakor och se på film, mysmys. Nu måste jag gå ner och äta frukost, puuuuss


tisdag

Klockan är typ 9, och jag ska plugga lite sen gå och lägga mig. Skriver ett inlägg när jag vaknat typ,

pouuuuss



                                       

hoho

Har precis kommit hem från max, åt maxmål men bytte ut massor av saker, typ bröd och dressingen (a). Och nu sitter jag och har värsta julkänslan typ. Måste plugga snart, till engelska provet imorgon. Ska äntgligen gå och köpa nya skor nästa vecka, men har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha för skor, det får vi se ;)

regnig tisdag

Det värsta som finns är när man går hem i motvind och det spöregnar. Hatar verkligen det! Skoldagen har väl varit okej, inga prov eller läxor. Men imorgon har jag engelska prov, men det kommer gå bra tror jag iaf. På torsdag är vi lediga och det ska bli jävligt skönt. Jag får vänta till Daman kommer hem, då ska jag snacka i vent igen, haha. Nu fattas bara cs och wow på datan, men det skippar jag tror jag ;) . Nu ska jag skriva önskelista tror jag!

puss


godmorgon

Jahapp, tydligen så var de inte norrlänningar utan skövde och örebrobor. Men det lät faktiskt litegrann som norrlänningar :) .

aja, vaknade vid halv 7 åt frukost, fixade mig och allt. Och nu ska jag snart gå och möta upp Tova vid henne sen gå till skolan. Slutar tidigt idag, då ska jag hem och snacka i vent ;) hoho.

puss

VENTRILO

Dagens händelse, jag har skaffat ventrilo ;o ! Hahaha, fett kul (a) tog ett tag innan jag fattade .. men Daman hjälpte mig (a). Och nu sitter jag och pratade med norrlänningar eller ngt :o .. tror jag :)

men iaf, ska gå och lägga mig snart!

puuuuuuussgodnatt

/ventrilobecca ;)

<333333

                         

film

Idag såg vi film med skolan, så jag hade typ en och en halv lektion sen åkte jag, tova och ellen till stan, åt lunch och köpte godis till filmen. Den hette "Flyga Drake" och handlade om en pojke som bodde i afghanistan typ, och hans bästa vän var hans tjänare typ. Men den var lite sorglig och ganska hemsk, finns typ en bok om den också. Igårkväll låg jag och pratade med daman i telefon igen, så jag var trött som fan när jag vaknade ;o .. men det var det värt, för vi pratade om pepparkakor och stewie i family guy! Men han var iaf glad, för det blir nämligen plg en gång till, i januari 2009 (a).  Vi kom också fram till att vi inte ens har känt varandra i ett år, känns som mycket mera :o
nu ska jag plugga lite, puss

                                      

sunday

Vaknade 11, och jag var faktiskt inte så trött som jag trodde att jag skulle vara, även fast jag var uppe rätt länge igårkväll. Idag har jag bara suttit och lyssnat på musik, spelat psp och sett på film. Rätt skönt, skulle ju egentligen träffa daman .. men det blev inte så :(. Har inte orkat skriva något eftersom internet här är som det är! Imorgon ska jag till pappa i en vecka, då kommer jag att skriva mera.

hejjjjjjs

goodnight

Nu är klockan mycket och jag är väldigt trött. Pratade nyss med daman i telefon typ en timme. Han tyckte jag var konstig, för att jag var så trött :( men vi bestämde iaf att vi skulle ses imorgon! Såg han senast på plg, och det var jättelängesen (a). Men nu måste jag iaf gå och lägga mig!

pussgodnatt


                       

<3

Har nu precis kommit hem från Emma .. jättemysigt var det iaf! Vi gick och hyrde film på ica visborg, Hostel Part 2, så jävla äcklig! Helena såg typ bara början sen gick hon och skulle träffa Tom typ (a) sen såg jag klart filmen med emma, drack upp min julmust och åt upp min choklad! Sen kom mamma och hämtade mig. Jaja, vi hade iaf roligt och Helena skrattade så hon spottade monster över golvet och lärde sig rapa högt. Det är saker man måste göra innan man dör. Nu ska jag gå och dricka te med min mammaa!

filmkväll

Mamma ska snart skjutsa mig hem till Emma. Jag, hon och Helena ska se film, äta godis och bara tjocka lite (a) så det ska bli trevligt. Har gjort äppelkakan en gång till, den blev poppis här hemma (a). Nu har jag lite bråttom för jag ska hoppa in i affären och köpa lite godis också till kvällen.

mjausingen.blogg.se

puuuusss


wie

Vaknade klockan 11 idag, har kommit på att jag nästan alltid börjar bloggen med när jag vaknar (a) det är min grej liksom. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, det blir väl att jag sitter hemma tror jag. Bussarna går så jävla konstiga tider på lördagar, den senaste går hem vid halv 9 typ .. och det känns lite tidigt. Men jag kanske skulle se film med Emma, Helena och Tova. Får se hur det blir ;)

puuuuuuuuuuss

lördagkväll

Har kommit hem nu, var hos Johan med Max, Johan, Tim och Munken. Amanda kom lite senare, kul att träffa henne också, har saknat henne (a). Satt och drack te och åt pepparkakor och låg och pratade med Johan i flera timmar om allt! Sen skjutsade han mig till busstationen och jag åkte bussen hem med mamma, hon hade varit på after work eller vad det heter. Nu sitter jag hemma och är jättetrött, så jag går upp och lägger mig nu!

gooodnatt

regn

Sovmorgon idag, vaknade vid 8 sen skjutsade mamma mig till tova och jag gjorde iordning mig och åt frukost där. Hon dunkade jullåtar när jag kom dit ;). På fredagar har vi bara 3 lektioner sen slutar vi, väldigt skönt faktiskt. Efter skolan så gick jag jag hem till tova, sen tog jag bussen till stan och träffade Johan. Sen gick vi hem till honom och jag satt vid datorn och torkade mitt hår med en handduk (a). Har regnat hela dagen typ, och mina skor är ju typ hål i så jag är nu genomblöt om fötterna! Mamma kom och hämtade mig vid ngn parkering längre bort, så då blev mitt hår blött igen som jag hade torkat så bra :( ! Ikväll ska jag nog till Johan igen tror jag, sen ta bussen hem vid 10 i 12 typ. Nu har jag skrivit lite om idag, har lite bråttom nu för jag måste hjälpa till med maten och sen ska jag få skjuts tillbaka till bby. Men kanske skriver mer när jag är hos Johan

puss


torsdag

Har glömt en tröja i kalmar, min favorit också! Så jävla typiskt mig .. men Lasse ska skicka den imorgon. Sitter och lyssnar på playaheads egna radiokanal, dem spelar ju förfan samma låtar hela tiden! Ska göra en egen radiokanal. Det är 41 dagar kvar till julafton nu, om jag inte har räknat fel, men egentligen är det inte den som jag längtar till, det är typ allt innan .. älskar jul (a) ! Funderar på att gå ner och dricka te och prata lite med mamma. Det är alltid skönt att göra faktiskt. Många säger att jag är så lik min mamma, men det vet jag inte om jag tycker själv, kanske med humorn, den är rätt sjuk, haha ..


trött

Hatar torsdagar, alltid lika sega. Har varit trött hela dagen, kommer nog slockna tidigt ikväll. Skrev ett blogginlägg imorse,  men det syns tydligen inte, hade inte lust att sitta och skriva om det igen! Jag har varit på glatt humör hela dagen, fram tills klockan 3 idag typ .. hatar att vara på dåligt humör. Fick sitta kvar i skolan till 4 och vänta på mamma också, tur att Lisa, Carro och Jossan satt kvar och kunde underhålla mig (a). Nu ska jag ta och se på Sunes Sommar, haha. Vilka minnen jag får, bara en person som förstår vad jag menar ;)

pusshejs  


godnatt

Skriver mitt sista inlägg för ikväll, har duschat och precis fönat håret (a) så nu går jag och lägger mig! Hade tänkt och plugga lite ikväll också, men det blev bara inte av. Imorgon får jag ta och plugga hela dagen typ, blä hatar torsdagar!
Vi börjar fem i åtta och slutar halv 4. Torsdagar går alltid segt tycker jag .. men en del saker är bara helt sega på hösten. Måste gå och lägga mig nu, annars kommer jag vara död imorgon!

godnatt

hej

Kom precis hem från utvecklingsamtalet, det gick väl bra. Bara matten som jag måste fixa, annars äre fiiiint! Kanske höja betygen i ngt mer ämne också. Nu ska jag gå ner och äta äppelkaka och se på bonde söker fru! haha.

HEJSVEJS


.

Remember us and how we used to be


onsdag

Precis som igår, gick den här dagen också ganska fort. Inget speciellt i skolan eller något. Mamma kom och hämtade mig vid 3, och nu sitter jag här och dricker kaffe. Finns inte så mycket att skriva om, men jag skriver mera ikvääll.

puss


tisdag

Dagen har gått rätt fort, började 8 och slutade 10 i 2. Nästa gång ska vi typ spela in en julskiva på musiken, haha. Mamma hämtade mig vid skolan när jag hade slutat, sen åkte jag hem och bakade äppelkaka med knäcktäcke. Den blev jävligt god, farmor som lärt mig receptet (a) . Inte så mycket mer att skriva om idag, ska plugga lite ikväll och se på tv lite typ

puss


hemma

Kom hem igårnatt typ, har varit mycket skratt med mamma! På fredagen var vi i karlskrona och jag köpte vita knästrumpor, ett rött linne och en grå wesc t-shirt med blå bokstäver. Köpte också en present till Tova (a) tänker inte avslöja vad det är, eftersom hon läser min blogg ;) på lördagen var vi i kalmar och jag köpte en väska och en jacka. Men jag tror jag ska lämna tillbaka väskan, men jag vet inte. Och sen gick hela söndagen åt att gå på IKEA. Det var meningen att vi skulle köpa ett skrivbord till mig, men det jag ville ha var för brett typ, så det gick inte .. och då ville jag inte ha något alls. Nu har iaf tovas mamma bokat båt  till mig och tova och allt, så den 29;onde åker vi till sthlm, över dagen alltså. Ska bli kul! Nu måste jag gå och äta lite, är jätte hungrig.

pusspuss

                                                   

kalmar idag

Är hemma från skolan idag, mådde så jävla illa inatt. Idag åker jag iaf till kalmar, vid 5 typ. Ska bli roligt, så jag ska ägna hela dagen åt att packa och fixa massor av saker. Så jag skriver en gång till innan jag åker, om jag hinner ..
Kan inte skriva något alls när jag är där, för han vi ska bo hos har inget internet typ. Men som sagt, kanske skriver ett till inlägg innan jag åker!

puuuuss


onsdag

Slutade typ 3 idag med gympa, vi körde lite handboll, rätt kul faktiskt ;) imorgon åker jag till kalmar, längtar (a) ! Jag och Tova funderar på att gå med i lucia tåget, vi har inte varit med på någon av lucia träningarna så jag vet inte om man får. Men vi skall fråga iaf, kan bli rätt kul ändå. Just nu sitter jag och lyssnar på min pa låt, har blivit helt kär i den! Jag äter också toast, i kaffefilter ... haha Tova som har lärt mig, lägg in toasten i ett kaffefilter så slipper man ha den på en tallrik! Väldigt bra uppfinning måste jag påstå ;) vi hade tyska prov idag också, gick verkligen inte bra för mig! Vi rättade direkt, och jag har omprov någon dag nästa vecka typ. Så jag måste plugga riktigt mycket till det! Nu ska jag hoppa in i duschen,
hejjsvejjjjs.


godmorgon

Har sovmorgon idag, jätteskönt .. men jag var ändå sjukt trött när jag vaknade vid halv 8. Nu sitter jag och äter frukost och ska snart klä på mig. Jag skrev min No igår som jag sa, ganska stolt :). Nu måste jag gå och leta efter mina gympakläder!

puss


.

Don't pretend you're sorry,
I know you're not.
You know you got the power to make me weak inside ..

You leave me breathless

tisdagkväll

Har varit på max med pappa för ett tag sen, testade en ny hamburgare, delifresh kyckling hette den typ :) ganska god faktiskt. Träffade Emma th där också, hon var glad som vanligt ;) nu sitter jag och lyssnar på jullåtar, och smsar med johan! :) lovade mig själv att jag skulle plugga hela dagen och kvällen, men det går inge vidare .. men jag ska börja om en halvtimme.



 Terra Nova ...

:)

Orkade inte skriva mer än en gång igår, var så jävla trött. Men när jag gick och la mig, kunde jag ändå inte sova .. väldigt jobbigt faktiskt! Idag slutade vi 10 i 2, skolan gick rätt fort idag ändå! Vi ska typ spela in en skiva på musiken, en julskiva (a) haha, ganska roligt minne ändå! Har börjat få panik över vad jag ska välja för linje, men det blir nog handel eller frisör linjen. Haha frisör är väl ganska olikt mig, men har läst jättemycket om det på hemsidan, och det låter rätt kul ändå. Men jag ska läsa mycket mera om båda, så får jag se hur det blir! Vi ska se någon film imorgon i aulan om gymnasie grejs typ. Nu måste jag skriva ett No häfte om våra sinnen som ska vara inlämnat på fredag .. som jag inte ens har börjat med, och en del säger att det har tagit dem 2 veckor typ så jag känner mig lite efter :)

hejjs

     ja, jag är medveten om att mitt hår är jättegrönt!


skoldag

Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag, satt och såg på film igårkväll och gick och la mig rätt sent så jag orkade inte ;)
Idag började jag iaf skolan vid halv 10, väldigt skönt! Jag somnar alltid jättesent på söndagar, så tur att jag inte börjar 8 iaf. Nu har jag bestämt mig om hårförlägning, jag ska köpa det nu, i sthlm. Typ 2 dagar efter jul ska jag och Tova åka upp över dagen och köpa hårförlägning och shoppa lite annat, ska bli trejvligt :) just nu sitter jag och lyssnar på julmusik! Mamma har varit och inhandlat årets glögg 08, i år är flaskan blå (a) jag ska smaka på den i december någon gång. Har blivit helt tagen av julkänsla, men så blir det alltid för mig, julkänslan kommer i november sen finns det ingen kvar alls när det närmar sig jul ;o typ. Nu måste jag gå och leta efter mina skolböcker, har tappat bort engelska, so, och no böckerna .. hur fan lyckas man liksom? ;)

pusssshej


söndag

Jag skrev ett blogginlägg igår, men jag glömde typ publicera så jag orkade inte skriva om det. Det blev iaf hemmakväll igår, satt och såg på Die Hard med mamma och åt massor av smörpopcorn. Det är mysigt det med, men jag kände verkligen för att åka in till stan igår, men det blir inte alltid som man vill (a) ställde klockan på 10 idag, för jag skulle ut och springa och fixa en massa saker. Men den ringde aldrig, så jag vaknade halv 1 istället. Men ska ut och springa snart ändå, bor ju precis vid spåren liksom :)

puusss


Rebeccao

Har gjort om bloggen litegrann nu, mkt snyggare än förrut tycker jag iaf, har bytt bild och bakgrunds bild i menyn och typ satt in en klocka ovanför bilden, tar ett tag innan den kommer, och ibland kommer den inte alls. Ska fixa det senare ;) ikväll har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra .. det var egentligen tänkt att jag skulle åka in till stan på fest med Tova. Men jag vet faktiskt inte om jag orkar, får se hur jag gör.. mamma kommer snart hem, då ska hon göra lasagne, goott! Är väldigt hungrig faktiskt (a) aja .. ska se på lite tv nu :)

HEJSVEJS


halloween

Skrev typ ingenting om igårkväll, jag var iaf på halloween cup med Tova i södervärns hallen och kollade. Träffade massor av folk där, tittade på Sammi när han spelade lite och så (a) det var egentligen meningen att vi skulle vara kvar till 2 när det slutade, men jag blev jättetrött så vi cyklade hem vid halv 1 typ. Sov hos Tova på terra nova ;)
Vi vaknade vid typ 10, hon skulle jobba vid halv 12 .. Sen kom mamma och hämtade mig hos henne vid halv 11, och nu sitter jag i follingbo ;) ska gå och äta lite mera frukost nu! Skriver mera senare

pusspuss


RSS 2.0