ONSDAG

Mycket tråkiga skoldagar. Jag har som tur är en trevlig stockholmsvisit att se fram emot. Jag har absolut ingenting mer att skriva. Jag och Nathalie kommer hem på söndag. Då blir det lite update + lite pics kanske.

Pusse


MÅNDAG

Väldigt bad update. Har inte haft ett fungerande internet. I fredags kollade jag hockey med Victoria, vi hittade Benjamin så vi tre lekte hemma hos Victoria en stund senare på kvällen. I lördags drack vi lite vin och champagne. Kanske lite för mycket? Var dock mycketmycket roligt att träffa Emmy som var och hälsade på. Dagen efter var jag först med Benjamin som var snäll och köpte coca cola och godis till mig för att pigga upp mig och efter det var jag med Elin. Bättre bakisdag. Imorgon ska jag simma innan skolan med Elin. Vad har hänt med mig liksom?

Pussse

Mr. Big – To Be With You


TORSDAG

Igår var jag på friskis med Nathalie och Victoria. Därför har jag en fruktansvärd träningsvärk i ryggen idag. Det är konstigt. Med tanke på att vi inte tränade ryggen igår. Trevligt. Idag har det varit en trevlig skoldag. Rätt onödig också. Ungfär en kvarts näthandel och sedan slutade internet att funka och en halvtimmes APU information. Funderar starkt på att ha min APU på fastlandet. Har ju ett litet boende tillgängligt i Sollentuna. Det skulle vara sjukt trevligt. Jag har nu slutat men sitter ändå kvar i skolan för att plugga. Mitt nya liv har börjat bra. Det som är mindre bra är nu att farsgubben min ska sluta på MAX. Han har haft det sen det öppnade, alltså sen 1997. Fast det är rätt bra ändå.

Pusse

ONSDAG

Igårkväll tog jag bussen in till staden och gymmade med Victoria. Helt fantastiskt oväntat. Idag har jag friidrottat med min klass och efter den här lektionen slutar jag och då ska jag leka med Nathalie och Victoria. Vi ska nog sätta oss någonstans och dricka smaksatt latte som är min absoluta stora kärlek. Senare idag skall vi också på friskis.

Pusse


TISDAG

Tro det eller ej, men jag och Elin simmande innan skolan idag, jävligt oväntat av mig. Men jag är riktigt nöjd med mig själv. Det ska vi göra varje tisdag. Jag ska även köpa kort på friskis&svettis. Har nog aldrig varit så motiverad. Jag blir rätt psyched av att lyssna på Viktor's "get psyched mix" på spotify också. Det här är en sjukt bra dag. Imorgon är dock en mindre bra dag. Jag ska nämligen befinna mig på gutavallen klockan åtta för friidrott med min klass. Gjorde om bloggen lite. Någonting hände med headern, men nu får det vara så.

Pusse


HIDE AND SEEK


MÅNDAG

Min dag har bestått av två och en halv timmes trafikkunskap, samhällskunskap, klassfoto och studiebesök på en turistbyrå. Jag somnade. Efter skolan var jag hos Elin och åt lite. Eheh. Ikväll ska jag se på idol, om det går? Funderar på att gå ut och gå en stund nu innan det, just to clear my mind. Dock har jag ingen musik så därför är det förbannat onödigt. Jag tror att jag äter kakor istället.

Pusse


DROPS OF JUPITER

Gårkvällen var trevlig! Efter att alla hade gått satt jag, Nathalie och Victoria kvar hemma hos mig. Vi blev hämtade lite senare och lekte bilkurragömma i några timmar med lite boys.

Pusse


DANSMUSIK

Gårkvällen var lite oklar. Det började med hockey och vi kände oss lite festsugna efter det. Med vi menas jag, Nathalie, Victoria och Elin. Därför åkte vi hem till Robin och partajade lite. Efter ett tag var det rätt mycket folk och grannarna klagade så alla var tvugna att gå. Jag och Elin somnade hemma hos August med honom och Lukas. Jag har varit hos August fram till tre eller någonting och sen har jag bara varit med Elin. Vi har handlat mat inför kvällen. Så snart kommer det hit lite tjejs till mig för att äta lite gott, prata och skratta. Jag är förövrigt glad idag eftersom min mamma har köpt två gifts till mig i Stockholmo. Kult!

Pusse

MINA FINA


FREDAG

I onsdags var jag ute och åt med några tjejer för att fira Daniela. Det var trevligt och åt dessutom mycket god mat. Jag sov hos Elin den kvällen. Igår gjorde vi lite pannkakor till frukost, gottte. Nathalie kom dit en stund också. Jag gick och mötte upp min bror och vi cyklade till sibylla och åt lite mat. Jag sov hos honom inatt och sitter nu i hans lägenhet helt lämnad och ensam och ska dricka kaffe och börja fixa mig lite till skolan. Ikväll ska vi kanske se på hockey.

Pusse


WE DON'T SLEEP WHEN THE SUN GOES DOWN

Skön dag i skolan. Nu sitter jag och dricker kaffe och pluggar vägmärken och lite samhällskunskap. För första gången på länge känner jag faktiskt för att plugga. Duktig. Har ingenting att annat att skriva liksom. Jag gillar Nadja.

Pusse

DANCING

Sjukt seg och tråkig dag blabla. Skrev det här endast för att säga hur mycket jag älskar den här låten.


Pusse

JUST DONT FALL RECKLESSLY, HEADLESSLY IN LOVE WITH ME

Soft kväll med hasselnötter, te och sjukt bra musik. Den första oktober åker jag och Nathalie till Emmy. Har alltså någonting sjukt roligt att se fram emot ett tag. Jag är en rätt glad person just nu, har gjort två goda gärningar idag. En av dem var väl att jag och Elin hjälpt en ödla över vägen som var töntig och spelade död. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite Magdalena Graaf.  

Hur har jag kunnat missa den här?


SÖNDAG

Hade faktiskt orken att göra någonting i fredagskväll. Victoria och Jesper hämtade mig och sen åkte vi till Jacob och festade lite. Vi hamnade på efterfest hos E och A och jag och Vicke vandrade hemåt vid elva nästa dag. På kvällen var det Victoria och Nathalie som gällde. Vi lagade mat hos V som smakade ballong. På riktigt. Vi klädde också ut oss och tänkte skrämma folk, det gick lite smådåligt. Efter det var jag på hemligt uppdrag. Idag har jag gått en jävla promenad, från stan till follingbo med Elin. Ikväll ska jag äta god mat hemma och gå och lägga mig tidigt. Den här helgen har varit sjuk.

Pussse 

  framlidna människor


FREDAG

Inspark igår. Var väl som en vanlig sävefest fast med mer folk! Jag somnade hemma kanske vid tre, very sick and tired. Därför har jag varit sjukanmält idag, icke bra att partaja när man redan är sjuk. Ikväll befinner jag mig hos min far + mina bröder för en tacoafton. Ska snart åka hem till mamma igen och sen får jag se ifall jag har ork till att åka in till stan och göra någonting.

Pusse


HEJ

Jag visste väl det. "Insparken" är ikväll och jag vaknar med förkylning, huvudvärk + fruktansvärd träningsvärk från gympan igår. Eheh. Jag ska även upp klockan åtta imorgon för att sitta i aulan och lyssna på politik. Kan inte tänka mig en värre dag. Gårdagen var däremot en bättre dag. Jag, Nathalie, Victoria och Elin hade en förbannat trevlig fika på skafferiet i några timmar. DÄR fick jag igång spotify så nu ska jag dunkadunka lite och taggatagga lite.

Vem är Justin Bieber?

MÅNDAG

Kan inte blogga hemma längre. I lördags var det firande för Nathalie som fyllde 17 år. Det var trevligt men way too much drama. Det var roligt iallfall, och grattis åter igen. Igår var jag och Elin hemma hos mig och såg på Harry Potter, jag skrattade förbannat mycket och jag har träningsvärk i magen idag. Nu ska jag på min sista lektion som består av matte och sedan hem till Nathalie för att smaka på tre olika tårtor.

Pusse

+

Idag har jag kastat spjut, haft näthandel och fikat med Nathalie, Nadja och Yohanna på ringduvan. En sammanfattning av den här dagen liksom. Mera orks inte idag!

Pusse


RSS 2.0