torsdag

Dagen har gått ganska långsamt faktiskt .. bara för att jag bara kollade på klockan hela tiden, har längtat efter att få sluta hela dagen! Efter skolan så hämtade Robban mig, vi åkte hem och nu har jag precis duschat och fixat mig och så. Senare ska jag, mamma och Robban först hämta upp Tova sen hem till Tove (Robbans syster) och äta lite och så. Sen ska jag och Tova vidare och träffa massor med folk och festa lite!  Jag är sjukt taggad inför kvällen och hoppas det blir roligt! Kanske skriver lite mer senare om jag hinner

puss!


                    
                                                            Nadja idag i skolan!


onsdag

Började tio över nio med svenska där vi pluggade till engelskaprovet, på engelskan hade vi prov och sen en kvarts tyska! Sen var skoldagen slut, riktigt skönt. De andra niorna skulle se bio, men den har vi redan sett så vi behöver inte se den igen. Jag, Tova och Andrea gick till stan och kollade runt lite. Efter en stund så kom Julia och gjorde oss sällskap (a). Jag köpte ett par solglasögon och lösögonfransar som jag ska ha imorgon tänkte jag. Sen satt vi på Mcdonalds ett tag och drack kaffe cool. Älskar det! Sen så åkte Tova hemåt och Yohanna kom och var med oss istället. Så gick vi neråt till almedalen satt där lite och pratade och så, det är ju så sjukt härligt väder. Sen efter en stund så kom Robban och hämtade mig vid almedalsbiblioteket. När jag kom hem så satte jag mig ute i solen ett tag. Fixade mina naglar också, men det blev mindre bra .. helt randiga typ. Nu sitter jag i min säng, ska snart gå och duscha! Imorgon är det valborg, det ska bli roligt ;)

puss.

                                               

                        

                                        

igår

                 

                 

                 

tovish

Tova kom hit förrut. Vi har precis ätit glass! Hon ser på andra avenyn och jag ska snart plugga lite engelska. Vi börjar nio imorgon, har typ två lektioner och sen slutar vi vid halv tolv. De andra niorna ska se på I taket lyser stjärnorna men de som redan har sett den behöver inte se den igen. Nu måste jag fixa lite med mitt löshår och se om "kuren" hjälpte mot det torra. Hoppas det blir bra iaf. Nu ska jag gå och fixa med mitt löshår och sen fixa något med tvätten som mamma bad mig om

puss, skriver mera imorgon

yey

Efter skolan så gick jag som sagt var till stan med Andrea, Nadja var också med (a) sen träffade vi först Julia och Miriam nere vid hamnen. Sen gick jag och Nadja uppåt, så gick hon och gymmade och jag träffade Jesper. Vi åkte moppe ner till glassbaren och åt massor med glass! Sen kom Julia och Andrea och satt med oss ett tag tills jag skulle åka hem. Så nu har jag precis ätit lite, och ska snart skölja ur mitt löshår. Var någon kur mot torrt hår som jag testade, skriver den sen om den funkar! Jag "krusade" mitt hår också, men det gick inge bra .. såg ut att vara tre år. Imorgon har jag typ två lektioner sen slutar jag, alla har ju film men jag behöver inte se den så jag ska på stan då och köpa lite saker till valborg. Längtar. Jaja, nu ska jag skölja ur min hårförlägning och sen plugga till engelska provet!

puss.


tisdag

Sitter just nu i skolan. Dagen har gått ganska fort ändå, förutom no:n .. Efter skolan ska jag först gå till stan med Andrea, sen ska jag träffa min gamla vän Jesper :) vi ska åka moppe till glassbaren och äta glass (a). Mysigt. Sen ska jag väl hem och plugga lite. Ska även fixa lite med mitt hår, ska kolla om jag passar i "krusat" hår, vet inte vad det heter .. isåfall ska jag ha det på valborg. Sen ska jag fixa med mitt löshår, för det är ganska torrt och slitet. Men nu ska jag ha musik sen slutar jag!

puss

.

Du visar tydligt att du inte bryr dig .. och jag vill inte ha något med dig att göra längre. Jag har sagt det många gånger förrut, men du fattar ju inte vad jag menar .. jag vill inte veta av dig om du inte är seriös.

måndag

Skolan gick ganska snabbt idag faktiskt. Först när jag kom till skolan var jag helt deppig och nere typ, men min klass piggar upp mig faktiskt :) och nu är även vår klassfest bestämd, kommer bli sjukt roligt hoppas jag! Efter skolan åkte jag iaf hem och bakade bröd för typ första gången! Skulle göra sånt som vi bakade på hemkunskapen i fredags, och det blev faktiskt väldigt lyckat. Sen åt jag mat, duschade och nu har jag precis gjort ansiktsmask. Ikväll måste jag plugga lite engelska, har prov på det på onsdag .. har ett tyskaprov då också. Ska även fixa mina naglar snart lite. Sen efter det ska jag försöka gå och lägga mig tidigt

:)

hejjjjjjjj

Kom precis hem. Har först varit och kollat på fotboll med Tova, Sermed och några. Efter det så gick jag och träffade Elin vid solberga, sen gick vi en prommis ner till glassbaren och köpte glass! Där träffade vi några och satt och pratade lite, men sen gick jag och Elin vidare och gick och satte oss i gräset typ nästan vid botaniska och pratade ett tag, jättemysigt var det. Sen gick vi lite till upp mot där hon bor, sen gick hon hem och jag gick hemåt också! Har varit en mysig dag faktiskt! Så nu har jag precis ätit, och ska snart se på desperate housewives och sen ska jag plugga matte! Har ju fått ig varning i det berättade min lärare i fredags :( p.g.a. mina sjukt dåliga resultat på nationella, haha jag och Tova har skrattat så jävla mycket åt det .. mina poäng var inte så höga.. hah. Så det måste jag plugga på som fan, om jag får ig blir det liksom iv för mig typ, härligt. Jaja :) kanske skriver lite sen

puss

söndag

Igår var jag hemma hos Tova, vi tog moppen till affären och köpte popcorn och lite. Sen drog vi hem till henne och åt popcorn och såg på tv och satt vid datorn! Sen lite senare gick jag till lyckåker och pratade lite med Sermed, och efter det gick jag hem och sov.

Idag vaknade jag runt tio, sen gick jag upp och drack en stor kopp kaffe! Sen har jag fixat mig och lite så, snart ska jag iväg till a7 och se på fotboll. Ska möta upp Tova och Sermed snart. Nu måste jag gå, för jag ska borsta tänderna och lite så ;)

puss.

                                                        i love you

lördag

Igår så var jag hemma istället, såg på film och gick och la mig tidigt! Kan också vara skönt ibland.
Idag så vaknade jag runt halv tio, har inte gjort mycket idag. Suttit ute lite, sett på tv och så. Har inte några planer för ikväll heller, ut ska jag iaf! Orkar inte sitta hemma ikväll igen ..

puss.

myyyyyyys

                        

                         

                        

                       

                        

fredag

Har varit en mysig dag! Skolan gick fort och efter så tog jag, Tova och Andrea bussen in till stan, köpte godis och läsk och sen gick vi ner och satte oss i almedalen. Efter en stund så kom Julia, Jossan, Isak, Jonathan och Oskar och gjorde oss sällskap, det blev en massa skratt ;) det var mysigt iaf. Sen gick jag, Tova och Andrea uppåt igen och gick runt lite på stan, och efter en stund tog jag och Tova bussen hem och vi skrattade så sjukt mycket! haha. Nu sitter jag hemma och har precis ätit. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, ska nog träffa Tovish iallafall. Har typ inget mer att skriva ;) ska göra ett nytt inlägg snart med några bilder från almedalen

puss

torsdag

Imorse hade vi nationella i matte, det gick dåligt. Är 99% säker på att jag kommer på ig på det! Sen hade vi redovisning och det gick också ganska bra, förutom att det kanske blev lite rörigt då och då eftersom jag blandade ihop mina papper. Sen tog jag bussen till stan och träffade Simon en liten stund, sen fick mamma hämta mig. Nu sitter jag hemma vid pappa och ska snart duscha, jag är lite småirriterad också för jag hittar inte min borste :( och utan den kan jag inte tvätta mitt hår .. har letat i typ en timme, letar jämt efter den .. brukar hitta den på måndagmorgnarna när jag ska till mamma igen. Nu måste jag gå och leta lite till

pussss


onsdag

Skolan gick bra. Ikväll måste jag plugga matte för att vi har nationella prov i det imorgon, även fast vår lärare sa att jag inte skulle det för då skulle det röra till sig i mitt huvud och jag inte skulle fatta någonting. Men jag vill verkligen klara det här provet. Sen har jag redovisning i ett religionsarbete imorgon tillsammans med Max och Tova, får hoppas det går bra också. Snart ska jag äta, duscha och sen plugga!

puss

tisdag

Skoldagen gick segt, hela dagen har gått segt. Jag har haft massor av plugg att göra därför har jag inte skrivit idag, blev äntligen klar med min redovisning av mobilberoende. Det här kommer aldrig ta fem minuter, max två. Jag får prata långsamt .. hade tänkt lägga in ett litet inlägg om mobilberoende här faktiskt, men jag kom på att jag inte orkade för jag är nu sjukt trött och vill gå och lägga mig. Nu ska jag gå upp med datorn, läsa igenom vad jag skrivit och kanske skriva jättelite till.

puss.

                    

måndag

Idag hade jag egentligen sovmorgon, men jag fick gå upp halv sju istället för åtta. Mamma började tidigt så jag åkte med henne in till stan och var vid pappa hela morgonen, det var faktiskt ganska skönt ändå. Åt frukost och såg på två avsnitt av desperate housewives, jag är nog helt beroende av det faktiskt, jag tänker på det hela tiden och drömmer t.o.m. om det på natten, rätt jobbigt faktiskt. Jaja, sen hade vi slöjd och det gick dåligt som alltid, matte, lunch, svenska, engelska och so. Jag gjorde inte mycket på min so igår, så idag ska jag skriva alla mina uppgifter på datorn så att jag blir klar. Sen måste jag också göra iordning en redovisning om min mobil till svenskan som jag ska redovisa på onsdag. Ska redovisa om den i ca 5 - 10 minuter, ska prata lite om mobilberoende också, det blir nog bra. Men usch jag hatar att prata högt inför folk, blir så sjukt nervös och stammar. Nej nu måste jag sätta igång med religionen ;)

puss


andrea sötnos

             

snodde från jglunds.blogg.se .. (a) visst är hon fiiiiiiiiiin?

söndag

Har inte gjort något speciellt idag. Varit hemma och inte gjort så mycket, gjort lite ärenden med mamma. Farmor och farfar var här en snabbis, pratade lite med dem, ska nog åka ut dit nästa helg! Sen i början av juni så ska vi åka upp till åkersberga på Williams (min kusin) student, ska bli roligt. Jaja, jag grillade kyckling förrut också, i dunjacka btw, trodde inte det var så kallt. Det blev jättegott iaf, jag är bäst på att grilla. Nu har jag precis pluggat lite so. Jag, Max och Tova har redovisning på torsdag om religionen islam och jag har varit borta också så de har gjort jättemycket så jag har fått läxor av dem att göra så jag måste plugga som fan nu så att jag inte har lämnat allt jobb till dem. Juste, vi tror att min katt är med ungar också .. det tycker jag är jätteroligt iaf (a) så om det nu är så kommer de till sommaren. Kom att tänka på att det också är valborg snart, det tycker jag också är jätteroligt ;) får hoppas den här blir bättre än förra, haha. Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen gå och ringa Simon tror jag!

pusss

Varför ska man göra något alls, när man lika gärna kan skita i det?
/ViktorMalmquist.

lovade honom att lägga in det i min blogg + att det stämmer så sjukt jävla bra :)


tråkigt

Har suttit hemma hela kvällen och sett på film med mamma och Robban, har varit på jättedåligt humör hela kvällen. Har inte sagt ett ljud på hela kvällen typ. Har haft så sjuuuuuukt tråkigt och stört mig på precis allt och alla. Nu ligger jag i min säng och ska snart sova, imorgon ska jag göra massor av saker hela dagen. Det värsta som finns är antagligen att ha sjukt jävla tråkigt och inte göra någonting


puss


                                              


lördag

Jag vaknade för en stund sen. Ska snart äta frukost och sen gå ut i solen ett tag, fast det är lite kallt för det blåser lite. Egentligen skulle jag till stan idag och köpa en tröja som jag såg igår, fast nu har mamma redan åkt och jag orkar nog ändå inte. Får ta det någon dag nästa vecka. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, antingen vara hemma eller så blir det säkert grillning idag igen .. men jag vet inte om jag pallar det egentligen. Får se

puss

bilder från igår kommer sen,


fredag

Idag var jag i skolan, och det kändes riktigt skönt faktiskt ;) har haft sjukt tråkigt nu när jag har varit hemma! Så det var faktiskt roligt. Efter skolan så tog jag bussen med Nadja till stan, sen träffade jag Simon och Love där, Nadja drog till gymmet. Jag stog och pratade med dem ett tag, sen gick de också till gymmet, jag mötte upp min mamma och min bror på stan sen åkte vi hem. Nu ligger jag i min säng och geekar lite (a) ikväll ska jag grilla med Rebecca, Simon, Love och några, det blir myyyyys :) nu ska jag gå ner och sätta mig i solen


puss


torsdag

Stannade hemma idag också, vill bli helt frisk! Men imorgon ska jag till skolan iaf. Känner att jag redan kommit efter ganska mycket, inte bra. Duschade för en stund sen och om en liten stund ska jag se klart på sagan om ringen som jag började se igårkväll, och äta kladdkaka (a) sen ikväll ska jag på utv.samtal, det sista i nian. Man får hoppas att det går bra

pussssssssssssssssssssss

onsdag

Vaknade tjugo i fyra inatt, har inte kunnat sova sen dess .. hatar att vara sjuk. Jag gick typ upp vid halv elva. Ligger i soffan nu, har precis sett på film. Tova smsade mig förrut, och hon kom inte in på frisörlinjen .. och hon har ändå lite mer poäng än vad jag har, så jag gjorde inte heller det. Det var inte så roligt, men jaja. Nu ska jag gå och göra något att äta tror jag, har inte ätit något idag ännu ;/

puss


tisdag

Mår fortfarande dåligt ;/ så det blir typ ingen skola imorgon heller. Jag vill faktiskt vara där, imorgon skulle vi få reda på gymnasievalen och så! Jag kommer bli sjukt besviken om jag inte kommer in på frisör, har verkligen ställt in mig på det. Men jag kan gå in själv och kolla imorgon, om jag har mitt lösenord kvar till den där sidan (a) jag är inte säker på vad mitt lösenord är faktiskt! Jag kanske vet, får bara hoppas att det är rätt. Jaja, ska snart gå och lägga mig tänkte jag. Kom på att jag nästan inte ätit något idag, förrut när jag vaknade en piggelin och förrut typ vid sju så åt jag en majskolv. Blä, inte najs. Nu ska jag gå och dricka vatten och sen gå och lägga mig! :)

<3

sjuk

Blev att jag stannade hemma idag ändå. Har 39 graders feber :( vaknade typ klockan tre idag. Mamma kommer hem snart. Har egentligen inget att skriva om mer, har ju sovit bort hela dagen. Men nu ska jag gå ner

puss

blä

Åhh, jag har blivit sjuk typ ;/ har lite feber, ont i huvudet och är sjukt förkyld. Jättejobbigt faktiskt .. har mest legat uppe i min säng idag och typ halvsovit. Jag får se om det blir skolan imorgon, jag tror det, jag får se hur jag mår imorgon. Ganska meningslöst inlägg, men jag hade inget att göra (a)

puss

                                  

måndag

Idag vaknade jag vid elva hemma hos Tove. Jag gick ner och åt lite frukost. Tess i Alcazar, den blonda som sjunger, Tove var barnvakt till hennes barn, så sjukt söt unge. Iaf, sen kom Robban och hämtade mig. Nu sitter jag ute i solen med datorn. Det är verkligen sjukt varmt, så jävla skönt. Ikväll ska vi grilla, ska bli mysigt. Ska nog ingenstans ikväll tror jag, är ju skola imorgon tyvärr.

puss.

söndag

Igår hade vi ju lite gäster här, det var trevligt, vi gick till skjutbanan och sköt lite! Haha, jag vågade inte. Sen vid åtta eller något så åkte jag med Tove (Robbans syster) till bby. Sen gick jag till Simon, vi spelade fotbollsspel och drack te :) sen gick vi till Lukas, där var också Philip och Axel. De andra gick och bastade och jag och Axel spelade Fifa. Sen vid ett gick jag hem till Tove igen och sov där.


lördag/söndag

Igår så gick jag först och träffade Tova, vi gick till stan och där träffade vi Andrea! Vi gick ner mot almedalen där vi satt och grillade med några, men de flesta gick efter ett tag. Så jag, Andrea, Tova, Love, Lukas, Gustaf och Calle gick mot Kraft! Hemma hos Kraft var även Simon, Philip, Filip. Så vi satt hemma hos Kraft och såg på film, och några spelade poker. Sen vid ett så drog alla hem.

Robban hämtade mig hos mamma idag, och jag åkte hem till follinbo och duschade och fixade mig lite och så. För vi ska ha påskmiddag typ, var nog meningen att man egentligen skulle ha det igår, hah. Så nu har lite gäster kommit och vi har redan ätit lite, men jag sitter uppe och är lite osocial ett tag, så att jag slipper göra massa saker (a) ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske hem till Simon. Nu ropar mamma :( så jag måste springa ner och hjälpa henne

puss

igår

                      
 
                      
 
                      

lördag

Jag kom precis hem! Jag och Tova var först och kollade lite på stan, jag var på jakt efter ett par solbrillor, men det gick inge bra. Sen blev vi sjukt hungriga, så vi köpte McDonalds mat och tog med oss det och satte oss nere i almedalen och åt, pratade och lyssnade på musik! Så jävla mysigt, man känner verkligen att sommaren är på väg. Lite kallt var det ibland, men när vinden stog helt stilla så var det riktigt varmt. Efter att vi suttit där ett tag så gick vi uppåt igen, och vi cyklade sen mot signalen och där träffade vi Sammi, Sermed, André och Cornelia. Vi satt där med dom ett tag på gräset och tog det lite lungt (a) sen drog jag och Tova oss hemåt. Det har varit en skön dag iaf. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, träffa Tova iaf, och pratade om att kanske dra iväg och grilla lite sen. Nu ska jag hoppa in i duschen

puss

fredag/lördag

Fredagkväll:
Jag var ute och åt med pappa och mina bröder, sen såg vi på bio (a) Kenny Starfighter, trodde den skulle vara lite bättre faktiskt ;) efter det mötte iaf jag upp Rebecca, Frida och Frida vid hamnen typ. Sen gick vi och träffade några fler tjejer i almedalen där vi satt och grillade, jättemysigt. Efter en stund så kom det mycket mer folk och alla stog och pratade bara. Jag, Philip, Axel och Simon gick till friheten och drack coca och åt nötter :) sen gick vi upp mot öster och gick runt och yrade lite :) och vid halv ett så gick jag hem typ (a)

kanske lägger upp lite bilder sen,

Lördag:
Har nästan inget att skriva ännu om den här dan ;) men jag ska snart fixa mig och sen ska jag på stan med Tova. Sen ikväll har jag inga planer, jag får se

puss

torsdag/fredag

Igår:
Jag och Tova cyklade till bby, jag lämnade tillbaka Simons cykel. Sen cyklade vi till Kraft och var med honom och två av hans sthlms kompisar, det var kul :) jag och Tovishhhhh drog hem lite efter tolv.

Idag:
Vaknade vid tolv, har inte haft ork att gå ner och göra frukost ännu. Har inga planer för vad jag ska göra ikväll heller, eller jag har lite olika alternativ (a) men jag får se.
 
puss, skriver sen

erika

Jag drog iväg iaf! Men inte och grillade ;) jag tog bussen till norrgat typ, där mötte Erika och Rebecca mig, sen gick vi hem till Erika där också Fanny, Alexandra och Elin var, de gjorde lite mat och sen åt vi, kött och potatis! skitgott! Efter en stund så kom Nadja och Julia, och sist några boys! Vi satt där och lyssnade på musik och tog det lite lungt, trevligt. Efter någon timme så gick jag mot bby och träffade Simon en liten stund, jag fick låna hans cykel .. igen, så jag cyklade hem och nu sitter jag hemma och är riktigt trött och nu ska jag nog sova!

bilder kommer imorgon btw, ska be rebecca skicka ! (a)

pussssssssss

r

Blev inte hällarna, det regnar ju ändå ;/ så det är ganska ovärt (a) nu ser det ut som att det blir hemmakväll med film och popcorn eller något annat mysigt. Kanske drar iväg och träffar Tova eller något :)

onsdag

Vaknade runt elva idag, har bara sett på desperate housewives, lyssnat på musik och ätit banan idag änsålänge. Håller på att fixa iordning mig lite, ska iväg till hällarna ikväll och grilla med några. Ska möta upp Rebecca på stan sen med Kraft vid sex. Det här fick bli ett kort inlägg ;) nu måste jag gå ner och äta något, sen ska jag gå!

puss

hej

Ikväll har jag varit vid almedalen och grillat med några, trevlans! Gillar dig Gillros, haha! Efter det gick jag och träffade Simon, vi gick runt ute mest, iskallt! Sen gick jag hem efter ett tag ;) och nu har jag sett på Desperate Housewives och druckit te. Är sjukt trött så jag ska nog gå och sova nu tror jag,

puss

                                                   


tisdag

Börjar bli rätt dålig på att uppdatera bloggen. Men ska försöka skriva minst två inlägg om dagen iaf.
Igår så gick jag och Tova till ett grillställe och typ bara satt är med några andra. Vi drog efter 10 minuter och gick mot stan, vi hämtade Simons cykel som jag hade lånat och vi cyklade och lämnade tillbaka den. Sen gick jag och Tovishhhh tillbaka igen och träffade Sermed, Sammi och Robin. Vi gick ut med Sammis hund och sen gick vi in till Sammi och satt vid datorn lite och pratade och så. Vi kom hem vid typ ett och sen somnade vi (a)
Idag vaknade vi runt tolv, vi har ätit frukost och pratat lite och så. Sen ska jag hem till mamma i follingbo och packa lite saker, sen åka till pappa. Ikväll får jag väl se vad som händer

<33

söndag/måndag

Igårkväll grillade jag med Daman, Max, Johan, Muslas, Julia, Kraft och senare kom lite fler. Efter en stund så skulle alla gå hem, så jag gick och träffade Simon någon timme. Jag lånade hans cykel och cyklade hem till Tova och sov där (a) 
Vi vaknade  vid elva typ, vi åt frukost och fixade oss och sen cyklade vi till stan. Hon kollade ut färg till hennes hårförlägning som hon ska få från frissan. Efter det cyklade vi ner till glassbaren och köpte glass och satte oss i almedalen. Vi gick upp till öster igen och fick sen skjuts hem av Robban. Nu ligger jag hemma och ska duscha om en stund, vet inte vad som händer ikväll ;) det får jag se.

puss


söndag

Jag orkar fan inte skriva om igår heller, så jävla konstig kväll. Jag fick springa runt lite i bby iaf, orkar inte förklara allt :) vaknade iaf precis och ska snart gå ner och äta frukost. Inte lika fint väder som igår, helt mulet ju .. så jävla tråkigt. Nu måste jag gå ut och springa, sen äta frukost!

puss


nice

Jag har haft en riktigt nice dag (a) var ute och sprang förrut, längre än jag brukar faktiskt. Sen kom jag hem, satte mig ute på trappan med en kopp kaffe och en macka. Jim vaknade då också, så vi gick till baksidan och la oss i varsin solstol och spelade massa musik, så jävla skönt. Där låg vi ett bra tag, sen gick jag in och duschade och fixade mig lite. Ikväll ska jag bort till bby på middag hemma hos Robbans syster :) trevlans. Kanske skulle gå iväg och träffa Johan och några sen också, men jag får se hur det blir. Nu måste jag gå ner och äta något litet till lunch, kanske skriver när jag kommer hem igen, ska inte komma hem sent ändå
puss


lördag

Vaknade nu precis! Om en stund ska jag gå och klä på mig och gå ut och springa, sen gå in och äta frukost, sen duscha och sen får jag se vad jag hittar på, kanske åker in till stan och träffar Tova eller något.

puss

blä

Orkar inte skriva om kvällen faktiskt ;) helt oklar, hällarna, strandpromenaden, donken och blabla. Vi försökte inviga sommaren, men det var lite för kallt. Nu kom jag precis hem och har just pratat med S :) och nu ska jag se film och sen sova! Får se vad man hittar på imorgon,

läste precis nu att blondinbellas blogg är nerlagd, någon har hackat sig in i bloggen och raderat allt ;/ fyfan, det var ju typ hennes liv, hon hade lagt ner flera år på den och allt, tycker lite synd om henne faktiskt!

puss


.

                                               


fredag

Jag är så sjukt jävla glad! Det är fredag, och har hela helgen framför mig, och sen är det påsklov! Åhhh så jävla skönt. Idag så har det varit en rätt så kul dag, har skrattat mig igenom skoldagen med min klass :) gillar dem alltså! Kommer bli ledsen på skolavslutningen. Efter skolan tog jag och Tova bussen till stan, och jag började leta efter ett par beiga chinos, gick typ hela öster och adelsgatan och provade och provade, men till sist hittade jag ett par på MQ. Lämnade ju tillbaka mina andra chinos som jag fick när jag fyllde år, de var konstiga. En randig tröja och ett par gladiator skor fick jag också med mig hem (a) ikväll pratas det om att inviga strandpromenaden, det är ju sjukt skönt väder nu på dagen, men det kommer bli ganska kallt där nere sen ikväll. Men, om det inte finns något annat att göra så drar jag dit och är med på invigningen, haha. Nu ska jag byta om, sen äta och sen få skjuts till Tova tror jag!

                                                          


:)

Kom precis hem! Har varit och solat med mamma, och efter det gick jag ut och sprang ändå! Ganska stolt över mig själv, men det var skönt. Så snart ska jag gå ner och duscha, är ganska ofräsh just nu, hah. Åh, längtar så sjukt mycket till sommaren, det blir ju min första sommar i det här huset också! Bor ju bara några minuter från kalkbrottet också. Blä, nog om det, längtar grymt mycket iaf ;) nu måste jag gå ner och duscha, sen ska jag gå och lägga mig direkt och försöka somna tidigt ikväll! Men det brukar ju bli som det blir

puss.

onsdag/torsdag

Skrev aldrig igår, så jag skriver om det först

Onsdag:
Skolan var som vanligt, eller det var några killar från skåne tror jag det var, som visade akrobatik i gympasalen! Det var kul att se. Efter skolan drog jag ut och joggade, sen senare åkte jag hem till Tova, där vi färgade hennes hår, blev ju bra. Senare på kvällen cyklade vi till Sermed och satt där och tog det lungt, spelade guitar hero med trummor, så sjukt kul, men svårt! Vi hann också träffa Anton en snabbis (a) vi kom hem vid elva och sen somnade vi kanske vid tolv hemma vid henne.

Torsdag:
Vi hade röda korset grej med klassen idag! Det var kul (a) sen i slutet av lektionen så sminkade vi oss med låtsas blod och skulle vara skadade. Vi fick sluta vid två, sen kom mamma och hämtade mig och nu ligger jag i min säng och funderar på om jag verkligen orkar gå ut och springa nu. Jag kan göra det imorgon, dubbelt så långt istället. Ikväll ska jag ta det lungt, bada och gå och lägga mig tidigt! Sjukt skönt :)

     

RSS 2.0