TORSDAG

En extremt bra dag. Har inte prestaterat någonting överhuvudtaget, bra väder, jag har kommit på ett nytt ord och jag och Nathalie var med om något vi aldrig upplevt förrut i hjärter sju. Intressant dag. Lärorikt. Nu ska jag laga mat till mig och Robban och efter det ta bussen till stan för att umgås med Max och Benjamin och kanske Julia.

PPPUUUSSSSEEEE



DU ÄR CPBRA


SKRATTAR SÅ ATT JAG DÖR


TISDAG

Igår lekte jag med Max och Julia. Vi såg på bb och fjantade oss. Imorse var jag för ful för att gå till skolan, gick därför till Victoria och ställde mig och kollade på henne när hon sov. Tror vi blev lika rädda när hon vaknade.. förlåt för den väckningen! Vi drack kaffe och rökte under fläkten, standard. Nathalie kom dit, jag gick därifrån för att pussas lite, kom tillbaka, vi mötte Erika, gick på staden och fikade. MYS PERSSON. Nu kom jag precis hem, ska kolla vänner avsnitt och sedan plugga tills jag dör.

PUSSE

SÖNDAG

Igår var jag med Julia, Max, Johan och Benjamin. Vi grillade lite, men efter en timme orkade vi inte vänta så vi fick steka. Det blev veldigt gott, och eftersom det var earth hour släckte vi ner allting och tände ljus. Myshestar. Sen såg vi på en sjukt dålig film. Egentligen skulle jag ut, men var inte riktigt på topp. Idag har jag varit med myshestar igen och spelat the sims. Ikväll ska jag äta mysmiddag med mysmamma och mysrobban och plugga till mysprov imorgon. Mys

Lycklig låtjävel



LÖRDAG

Igår blev det en trevlig middag med Erika, Elin, Victoria, Klara och Nathalie hos Erika. Efter det blev vi festsugna så vi åkte hem till någon vid gallberget. Det var kult. Idag har jag varit med Johan, Tim, Max och Julia. Vi har spelat fotboll och ätit kladdkaka. Mysdag. Ikväll ska vi grilla och sen får vi se om det blir utgång eller inte!

Pussseee

TORSDAG

Helt okej dag i skolan. Imorse var jag skitsur, annars har jag skrattat hela dagen. Efter skolan hängde jag lite med Elin och Andreas, vi fikade och pratade. Mysitttttt. Imorgon kommer det hit några tjejer + Carl efter skolan. Vi ska göra sjukt med våfflor eftersom det är våffeldagen. På kvällen ska vi äta middag hos Erika! Skittråkigt inlägg

Puuussssseeeee


+++



 





GÅRDAGEN MED FILM, GOTTE, FULA VENNER OCH BRA MOBILKAMERA


TACK EMMY, GJORDE MIN DAG


MÅNDAG

Hejhejhejhejhejhej. Bra skola, bra venner och bra måndag. Ikväll ska jag se på bio med Julia, Max och Benji. Efter det ska jag, Vic och Nathalie ha pyjamasparti hos Vic och se film hela natten och äta cupcakes.

Pusssee

LÖRDAG

Jag är skitglad. Igår var jag med Julia, Max och Benjamin. Småsmåpojkar. Vi åt godis och såg på film. Vi byggde världens längsta snöre av godissnören också, skitkul. Idag har jag varit med Julia på vår jättestora stad. Vi fikade lite också. Fan vad kul vi hade, jävlar vad kul vi hade. Nu kom jag precis hem och ska snart duscha, äta och sen bege mig mot bussen för att åka in till stan och festa med cpfula tjejer. Nikki, bered dig på skratt tills du är blöt i byxan.

PUSSEEEEE



 såhär ser en riktig man ut


TORSDAG

Är skitdålig på att uppdatera Iknow. Igår var jag med Idis en stund och köpte godis och åkte hem till henne. Hade en förbannat rolig diskussion med I, I och B. Senare på kvällen hängde jag lite med Julia, Max och Johan hemma hos mig. Skolan idag var skittråkig, Nadja var dock där som man inte har träffat på ett tag. Roligt som satan. Ikväll ska jag till black sheep arms, också roligt som satan. Nu somnar jag som satan i datastolen

Pusse

TISDAG

Har haft två prov idag, gick som smort som man brukar säga. Har varit helt sjukt glad idag också, gissar på att det är pga vädret. Efter skolan gick jag och Nathie hem till mig på en halvtöntig och mysig fika på baksidan. Var sjukt varmt och det brände som satan på ben och ansikte. Hon gick för ett tag sen och jag tänkte plugga ihjäl mig, men då har jag inte powerpoint som jag behöver, så det blir inget plugg ikväll. Istället kommer det hit ett par fula människor och hänger med mig och spelar tvspel.

Pusse

 

MÅNDAG

Idag har jag varit arton i en vecka. Jävligt bra vecka har det varit också. Nu är jag hemma hos pappa, ska lägga mig i badet nu och plugga till två prov imorgon och dunka lite musik. Älskar att vara ensam, se film med mig själv, äta godis med mig själv och ibland när jag har tråkigt låtsas jag ringa till någon men pratar egentligen med mig själv eftersom ingen orkar annan orkar lyssna på mig än mig själv. Ibland är jag konstig, men det är väl för att jag åt gråsuggor när jag var liten för att det knastrade så satans härligt i munnen.

PUSSE



 åhhh hej finisar

förresten, bästa låten jag vet just nu! ah dör


SÖNDAG

Det här har varit den roligaste helgen på länge. Lite oklarheter men så ska det vara. Igår var vi hemma hos Elin först och sedan blev det hamnplan. Det var kult! På vägen hem var jag sjukt oklar? Ringde ungefär alla i min kontaktlista och ingen svarade, jag sprang runt vid en parkering i en halvtimme och letade efter något som jag hade tappat men jag hade det i handen hela tiden, gick till mcdonalds SJÄLV och brände sönder tungan pga för varmt kaffe, och hittade samtidigt skjuts hem till Ida och Bella. Kom fler folk dit och jag somnade direkt. Konstig kväll. Ikväll ska jag plugga psykologi och sedan sova järnet. Jag ska bo hos papi från imorgon till torsdag själv. Nej ingen får bo med mig, det bästa sällskapet är mitt eget.

"And I don't wanna cause a scene
But I'm dying without your love"

PUSSE



 fin bild på mig. saknade dig den här helgen babeee


LÖRDAG

FÅR INGA SMS, RING ISTÄLLET LOVERS

LÖRDAG

Igår var vi hemma hos mig och firade mig i efterskott. Det var kul, missade en del men den tiden jag var vaken hade jag skitkul. Tack som fan för presenter och blabla. Har suttit här med Felix, William, Johan, Thim och Ida hela morgonen och skrattat. De åkte precis och nu ska jag duscha och sen sova en timme och försöka tagga till till ikväll!

PUSSE

FREDAG

Försov mig idag, hade en lektion och slutade 10.40. Sprang en snabbis på stan och sedan hem! Har städat hela huset, blev ingen skillnad.. nu inväntar jag mina babes och sedan ska vi äta och sen kommer resten för att fira mig i efterskott. Nu kör vi guys and gays. Vill förresten skicka en liten hälsning till Nadja, Yohanna, Sermed och Nikki. Jävla svikers!!!!

PUSSEEEE

TISDAG

Har varit så sjukt trött i skolan, fick gå på alla lektioner själv också för att mina classmates är sjuka hela bunten typ. Efter skolan åt jag och Victoria varsin semla hemma hos henne. Erika kom också förbi en sväng! Efter det blev det en jättekortis på staden med mamma. Ikväll ska jag plugga!

Pusseeee


MÅNDAG

Åhhhhh idag fyller jag arton. Har fikat med pappa och Jim idag och sedan har jag ätit på creperiet med resten av la familia. Drack vin, ville bara säga det. He he. Jag är skitglad, fick min odd molly jacka som jag aldrig trodde att jag skulle få se igen. Har även fått lite fina smycken och smått och gott. Är oerhört nöjd, och än en gång, tack för alla gratulationer finisar

PUSSIS

SÖNDAG

Igår var jag med Johan, Max, Benjamin och Julia. Vi åkte runt överallt, det var skittråkigt. Så vi åkte vi hem till Max och såg på Eva och Adam och då fick jag skratta tills jag grät. Julia skjutsade hem mig typ vid fem, dog av trötthet när jag kom hem. Vaknade klockan tre idag, hatar att sova bort hela dagen. Nu ska jag städa mitt rum tills vi ska äta hemgjord pizza, mhmhmhmhmhmhmhmhhmhhmhmhmhmhmhmhmhmhmh dreggel x tusen.

IMORGON FYLLER JAG 18!


LÖRDAG

Lite dålig uppdatering. Kom hem i tisdags! Har haft mysiga dagar med Bella och gossipgirl och så har jag spenderat mycket tid med pappan min. Eftersom han har sagt upp sin lilla chefsroll på max sedan 97 har han all tid i världen för lilla mig. Tog honom bland annat till ringduvan för första gången, det var en riktig upplevelse för farsgubben min.

Igår firade vi Carl som har fyllt arton år! Det var trevligt and I had a god time så att säga.
 



 Hej Carl. Grattis igen!


RSS 2.0