tisdag

Började klockan åtta i skolan med läsning, sen gick vi till fornsalen, efter det så hade vi rast i ca en och en halv timme, då gick vår klass till max och åt och vi gick runt lite på stan, hann även träffa Simon :):):):):):):):):):) sen gick vi och såg på bio på roxy, handlade om en lärare som fick hans klass att bilda en egen grupp typ som gick runt och klottrade.. och gick runt och höll på och blabla, vet inte riktigt, jag sov lite. Det var en tysk film, helt okej. Sen gick jag, Tova och Andrea runt lite på stan och jag letade efter chinos och en randig tröja! Provade nog 5 olika chinos, inga satt så som jag ville .. hittade dock två randiga tröjor som jag ska köpa på fredag tror jag, hade tyvärr glömt mina pengar hemma ;/ sen kom Robban och hämtade mig och Tova, vi skjutsade hem henne och sen åkte vi hem och jag har precis varit ute och joggat en stund. Måste göra det varje dag nu! Nu ropar mamma att maten är klar (a) så jag måste gå, skriver sen kanske

puss


un espejo

Det var meningen att jag skulle sova tidigt idag, men det gick inte bra. Nu ligger jag i sängen och pratar med Simon, han som har bestämt namnet på blogginlägget också :) han ville att jag skulle skriva det

godnatt


måndag

Skolan gick fort idag, haha säger alltid det (a) men de senaste veckorna har verkligen gått sjukt fort. Mamma hämtade mig efter skolan så åkte vi hem till follingbo, sen gick jag ut och sprang en bit, efter det spelade jag fotboll med Jim. Sen åt jag mat och nu sitter jag vid datorn och kollar runt lite på bloggar och fejjan. Snart ska jag gå och duscha, sen göra ansiktsmask och dricka te, och sist ikväll ska jag plugga engelska. Imorgon har vi en sjukt nice dag, vi börjar åtta i skolan, tror vi skulle prata om balen ;) kulkul, sen vid nio ska vi till fornsalen, sen har vi rast i typ två timmar och då ska min klass äta på McDonalds och yra runt på stan, sen ska vi samlas vid roxy och se på film, sen efter det slutar vi! Nästan inga lektioner, jätteskönt. Har även kommit på att jag inte har gymmat på typ två månader ;o vet inte vad som hände där, men jag har börjat gå ut och springa/gå flera gånger i veckan så jag känner mig lite duktig iaf. Har inget mer att skriva om egentligen, så nu ska jag hoppa in i duschen
 
puss


LITE BILDER FRÅN IGÅR

                 

                  

                 

                 

hej

Min dag och kväll har varit lugn! Har sett på desperate housewives och ätit våfflor ikväll mest (a) och nu kom jag precis hem, har varit ute och gått lite, passade också på att fylla på min mobil också. Ska se på ännu mera dp nu, sen ska jag försöka sova :) 
 
<3

lördag/söndag

Gårdagen:
Jag gick till Daman rätt tidigt, typ vid tre tror jag att det var. Jag mötte Theo vid atterdags, sen gick vi till Daman. Där var också Jimmie. Vi åt lite godis och drack läsk och tog det lungt några timmar (a) sen lite senare kom Agnes, Michelle och Saie. Lite senare kom också Mikaela och Emelina. Vi lagade lite mat och så, blev mycket skratt och jättegod mat! Sen efter någon timme så gick alla till max och åt lite mer, och efter det började alla gå hemåt. En lyckad kväll iaf, hade jätte trevligt! Daman har alla bilder, men de kommer nog upp på facebook inom kort! :)

Idag:
Vaknade vid elva idag. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men jag orkar inte sitta hemma. Kanske går till Tova och äter upp hennes mat och ser på film med henne (a) alltid bra. Nu ska jag äta frukost sen gå till Tova

puss


YEAH

                 

lördag

Vaknade vid elva, har ätit frukost och lyssnat på lite musik nu. Ikväll ska jag till Daman där jag och några till ska fira honom, han fyllde ju år igår! :) Nu ska jag hoppa in i duschen, kanske skriver sen

puss

                                                          

hej

Har varit ute ett tag, fixade en grej sen skulle jag vänta på Tova tills hon kom hem från Vibble, men jag gick hem hit istället (a) har nu poppat popcorn och ska sätta på en film! :)

puss.

<3

                                  GRATTIS DAMAN    


                  

hihi

Har precis kommit hem och jag är fortfarande sjukt glad! Träffade farmor och farfar vid ÖB;s parkering förrut, sen åkte vi till märtas café och fikade lite, vi åt hallontårta och drack kaffe, riktigt gott, och jag fick pengar och typ fyra eller fem lotter, vann 50 kr på en (a) rätt glad för jag har typ aldrig vunnit förrut! Efter det skjutsade de hem mig och nu sitter jag här och är glad och är helt överaktiv, ikväll vet jag fortfarande inte vad som händer, hoppas det är något kul som händer! (a)

puss

fredag

Har varit ganska glad hela dagen (a) vi började med hemkunskap och fick välja någon maträtt vi ville göra med kyckling, jag och Nadja gjorde indisk kycklinggryta, blev rätt god! Sen hade vi no, so ( jag gjorde mitt so prov då också, det gick skitbra! ) och sist matte. Vi hade ett test inför nationella typ ;) nu sitter jag i Bosses personalrum och fördriver tiden lite. Ska snart gå mot ÖB där jag ska träffa farmor och farfar, vi ska fika på märtas café, de ska fira mig i efterskott :) ikväll vet jag inte vad jag ska göra, något hittar man väl på!

puusss


torsdag

Skolan gick fort idag för att vara en torsdag! Efter skolan gick jag hem till Tova och åt, sen somnade jag i hennes lillasysters säng som vanligt. När jag vaknade gick jag hem, åt mat och sen gick jag ut på en lång prommis med Tovish, vi gick förbi Daman och jag lämnade pengar till honom för en grej, sen gick vi hemmåt igen och träffade gamla vänner (a) hihi. Har haft en sjukt rolig kväll för att vara en torsdagkväll, nu måste jag plugga till so provet för jag ska göra det imorrn istället!

pusss

godmorgon

Jag har precis fixat klart mig och så, ska snart gå ner och äta frukost! Idag är det en vanlig dag i skolan, eller jag har so prov också, hoppas att det går bra. Det här fick bli ett litet kort inlägg, skriver sen!

puss

ye

Efter skolan gick jag och Tova hem till henne och åt våfflor, det är ju faktiskt våffeldagen idag ;) det är så jävla gott! Ska träffa Daman imorgon istället och lämna pengar, blev någe strul med min skjuts :) ! Efter att jag ätit gick jag hem till pappa och såg på sista avsnittet av säsong två i desperate housewives! Håller på att tanka säsong tre nu (a) har också badat precis, och nu ska jag sätta mig ner och plugga till so provet imorgon!

pusss

                                                        


onsdag

Sitter just nu i Bosses personalrum, har haft extra matte (a) var inte med på gympan så jag gick hit och övade lite på matte istället. Hade nationellt prov i engelska klockan åtta, det gick ganska bra tror jag. Efter det hade vi engelska och vi delade in oss i grupper och skulle ha en teater typ, det skulle vara en tonåring som kom hem klockan tre och sen skulle man spela en scen från frukosten dagen efter, haha .. jag var med Max, Andrea, Anneth och Muthas och Andrea var tonåringen, haha det var sjukt kul. Resten av lektionerna kommer jag inte ihåg. Snart kommer Tova hit också, när hon är klar med gympan. Sen ska jag gå hem med henne och sova i hennes lillasysters säng, så sjukt skön! Sen ska mamma hämta mig och jag ska bara förbi Daman och lämna pengar till honom, sen skall jag hem till pappa och plugga till so provet imorgon! Nu måste jag gå, ska äta brago kex´

pusssss

kväll

Har varit ute och gått en ganska lång promenad med Tova ikväll, skönt att prata lite! Ska gå och lägga mig nu, har nationellt prov i engelska imorgon klockan åtta, måste vara pigg då. pussgodnatt

stan

Blev en sväng på stan med mamma iaf! Köpte ett par nya jeans leggings från Vila eftersom mina andra är hål i. Jag kom precis hem till pappa, har satt på mig myskläder och ska snart se på desperate houswives. Har längtat efter det hela veckan (a) helt beroende. Ikväll ska jag inte göra någonting, måste försöka gå och lägga mig tidigt så att jag inte är trött imorgon också.

pusss

                                                

tisdag

Jag vaknar och väntar mig typ sol och vår väder, men nej .. värsta snöstormen och mitt fönster är helt igensnöat och jag kan inte ens se ut! Och mamma vågar inte ta bilen in till stan nu så jag kanske inte får komma in till stan :(:( hoppas det blir bättre snart iaf. Tydligen skall det bli tio plusgrader i helgen (a) hoppas all snö smälter bort då. Jag vill ha sommar! 

                   

bio

Nu kom jag precis hem för en stund sen, har sett på män som hatar kvinnor med Tova och Andrea. Sjukt jävla bra film var det iaf, t.o.m. Andrea som hatar svenska filmer tyckte den var bra ;) och Tova kan inte se en film utan att skrika, haha! Aja, riktigt bra film iaf, värd att se! Vi är ju lediga imorgon, så då tänkte jag gå på stan med mamma en sväng. Ska till pappa imorgon också, och då ska jag bara ta det lungt och se på desperate houswives och kanske plugga lite till so provet jag har på torsdag. Nu skall jag iaf sova! (a)

puss.

måndag

Skolan gick riktigt fort idag. Ska snart iväg på bio med Tova, ska se män som hatar kvinnor. Hoppas den är bra! Vi är ju lediga imorgon, jätte skönt. Har inget mera att skriva om egentligen, kanske skriver ett till inlägg och berättar lite om filmen när jag kommit hem.

puss


söndag

Igår var jag och Tova hemma hos Kraft och såg på film, åt lite godis och bara tog det lungt. Vi gick och träffade Daman och några fler ute sen, och vi gick sen mot Kraft igen men jag och Tova drog hem eftersom vi var trötta. Vi gick och la oss direkt när vi kom hem och somnade på en gång.

Vaknade vid tio av Tova och Tilda ute från vardagsrummet, haha alltid lika roligt med deras bråk.
Jag, Tova och Tilda låg i Tovas säng och bråkade lite ett tag, sen gick Tova och gjorde frukost till mig (a) vi klädde på oss lite sen gick vi ut och jag fick skjuts hem av Robban, och Tova fick skjuts av hennes pappa till hennes jobb. När jag kom hem så var jag ute lite på framsidan med hunden och lekte :) sen kom Jim ut, och då var vi ute och sprang. Så nu kom jag hem för en liten stund sen, har precis ätit och så (a) . Ikväll ska jag inte göra så mycket, se på Beck och sen försöka somna tidigt!

puss

tovish

Nu sitter jag hemma hos min älskling Tova. Vi ska bara ha lite myskväll ikväll tror jag, om vi hittar något annat att göra ska vi nog göra det ;) men vi får se. Hon sitter och äter just nu, och vi ska snart gå ut på en liten promenad till Terra Nova gungan och prata hemlisar (a) hihi

du är den enda jag behöver toviiiiisssshhh

lördag

Vaknade elva idag! Har bara ätit frukost och suttit vad datorn än så länge. Har ingen aning om vad som händer idag, har ingen lust till att göra något ändå ..

.

inte mitt fel.


hihi

Kom precis hem. Finns inte så mycket jag kan skriva om kvällen egentligen, först var vi hos Andrea, yr i bby, sen stog vi utanför Munken med några, sen gick vi till Kraft där en massa annat folk var. Annat folk fortsatte välla in lite då och då, det blev lite för mycket där inne så att alla fick gå därifrån och sen var det yr vid furulund ett bra tag. Blev lite problem också för mig, men det löser sig hoppas jag. Förstår mig inte på en del folk bara. Skiter i det just nu, men nog om det. Sen gick de flesta mot stan, och jag stog och väntade på mamma som skulle hämta mig, då kom Emma och Helena så jag stog och pratade med dem tills mamma kom, trejjvligt .. och nu ligger jag i min säng med en kopp te, så jävla skönt. Är helt frusen och trött, så nu tänkte jag se på en film, sen sova. 

puss. 

fredag

Skolan gick riktigt fort idag. På hemkunskapen fick vi välja att göra vad vi ville med köttfärs, jag och Anneth gjorde köttfärspaj, den blev helt okej. Gjorde klart genetik provet sen också, gick bra tror jag. Efter skolan drog jag och Andrea till bby och fixade en grej, sen hämtade mamma mig vid bingan så åkte vi till stan. Det var meningen att jag skulle köpa en randig tröja och foundation, men det blev bara foundation. Nivea's , har precis testat den och fyfan vad täckande den är. Kan verkligen rekommendera den till er som vill ha riktigt täckande foundation, inte vad jag vill ha egentligen .. men nästa gång ska jag köpa en annan. Så nu ser jag ut som en riktigt fjortis iaf. Snart ska mamma och Robban åka iväg på middag så då ska jag få skjuts till Andrea, sen blir det lite förfest där med några. Sen ska vi till söder på ännu mer parteyy. Hoppas det blir en lyckad kväll.

förlåtförlåtförlåtförlåt. <3

torsdag

Har inte gjort något idag, sett på film mest. Jag håller just nu på att skriva på so häftet, tror det ska vara inlämnat imorgon. Man fick välja ett områda i andra världskriget så jag valde förintelsen med judarna och det här, det är det mest intressanta i hela kriget tycker jag. Ikväll ska jag nog plugga lite, och kanske åka iväg och sola med mamma, jag får se. Har inget mera att skriva om just nu ,

<3

milkshake!

var tvungen att lägga in recept på min milkshake också :)

Man behöver: en halv liter vaniljglass, en liter kylskåpskall mjölk, två dl frysna hallon och socker om man vill! 
Mixa bara allting och häll upp i höga glas. Räcker till fyra glas.

                                    

sova

Stannar hemma imorgon med, har fortfarande ont i halsen + världens jobbigaste förkylning. Hela kvällen har jag suttit nere och skrattat med mamma, Jim och Robin. Har städat också, och gjort en jättegod hallonmilkshake. Nu tänkte jag sova, skriver mera imorgon


                                   FÖRE:             
                                  EFTER: 


hemma

Fick vara hemma idag, vaknade av att jag hade sjukt ont i halsen. Men imorgon ska jag dit tror jag, ska åka skridskor och bada imorgon med skolan, kul .. hatar både att åka skridskor och bada, men jag överlever. Idag har jag suttit och hållt på med en massa bilder på photoshop, installerade det igår. Nu har jag lärt mig hur man bleker tänder, brun utan sol effekt, puder effekt, byter ögonfärg och tar bort påsar under ögonen, haha :) juste, också göra håret blont och brunt. Just nu dricker jag kaffe, och ska snart se en film och efter det ska jag städa mitt rum!

puss



                                     


teater

Vi samlades i skolan idag, 91 och 92 sen gick vi till säve för att vi skulle se teater. Handlade om droger och så typ, om ett förhållande och den ena hade mördat någon och blabla. Sen efter det hade vi fysik och efter det gick jag hem. Jag har så sjukt ont i halsen, hoppas att det blir bättre. Sen ska jag ta bussen till stan och träffa Johan för jag lovade att träffa honom. Mamma hämtar mig vid fem, sen ska jag hem till follingbo och plugga.

pussssssss


plugg

Det har varit plugg hela kvällen faktiskt. Badade skumbad förrut och pluggade samtidigt i badet, det funkade faktiskt bra .. för jag kunde inte koncentrera mig först :) sen pluggade jag lite mer, men hur mycket jag än pluggar känns det som att jag måste kunna mera och glömmer bort allt typ. Så jag måste plugga lite till nu innan jag somnar!

pussgodnatt.

måndag

Skrev precis ett långt inlägg, sen när jag typ ska skriva sista ordet .. så försvinner allt för jag råkade markera allt och sen ta bort eller något. Iaf, jag var ju i sthlm igår .. gick runt och tittade lite med mamma, åt också världens godaste italienska glass! Jag köpte en liten kort, svart vårjacka, en liten kort jeansjacka (egentligen ingen jacka, den är för kort) och en grå tröja som jag köpte i medium .. har kollat på den väldigt länge på internet, sen skulle jag beställa den men då fanns den inte i färgen jag ville ha, så kom jag till GinaTricot igår och så fanns den inte i mindre storlek, den är lite stor men vafan .. :) det går! Åkte iaf båten hem vid åtta, gick och la mig direkt när jag kom hem. Var ändå död när jag vaknade, har varit trött hela dagen. Fick reda på vad jag fick på proven i nationella idag också, fick VG .. rätt nöjd. Jag hade också nationella i matte, det gick däremot åt helvete för jag sa ingenting. Idag ska jag plugga hela kvällen, har so prov imorgon och jag kan inte så mycket. Skriver mer sen, måste gå


hej

Vid sju gick jag och träffade Helena och Emma. Vi gick till IcaMaxi och handlade godis och läsk. Sen gick vi hem till Emma igen, och Tova kom dit efter en stund, så vi såg på melodifestivalen en stund. Sen kom Kraft, Saie och Theo dit och kollade lite med oss. Operalåten vann, vet inte ens vad den heter. Jag gick ut och träffade Johan vid lyckåker också, han sa en viktig grej till mig :) och gav tillbaka mitt armband som jag hade glömt vid Tim. Sen kom jag tillbaka till Emma och vi satt och pratade lite, sen gick jag hem. Det var kortfattat om min kväll, nu måste jag gå och sova för jag ska till sthlm imorggggggon, över dagen bara. Vet inte varför just på en söndag, men mamma och Robban skulle dit och frågade om jag ville med och varför tacka nej? Så jag kommer inte skriva något imorgon! 
 Jaja, godnatt iaf.

pussss


lördag

Tänkte berätta lite om igår först,
Jag och Tova tog bussen till Andrea där Andrea, Sigrid och Ida var. Vi lyssnade på musik och taggade till lite ;) sen gick vi mot busshållplatsen och tog bussen till Follingbo. Hela bussen var helt proppfull. Sen gick vi av i Follingbo och där var det också ganska fullt. Det blev skratt och en del dans där! Men sen vid elva tog vi bussen till stan och jag, Tova, Nadja, Frida, Frida och Julia gick till Albin i innerstan. Även där var det många, men vi var tvugna att gå efter typ 5 minuter för något hade hänt, förstog inte riktigt. Så alla drog till Mcdonalds och satt där och åt och pratade lite. Sen gick jag och Tova hemåt mot henne, vi la oss ner och chilllaaah sen somnade vi.

Vi vaknade runt elva, gick upp och åt lite frukost, duschade och sen gick jag hem till pappa :)
Ikväll ska jag umgås med Helena, Emma och Tova hemma hos Emma om hon nu kunde, hon var typ sjuk så vi får se hur det blir! Vi skall iaf. se film och äta godis och bara myyysa.

puss.


fredag

Redan när jag vaknade var jag på jätteglatt humör (a) inte trött eller någonting. Började åtta med nationella prov i engelska, det gick väl okej! Hörförståelsen var svårare än läsförståelsen tyckte jag, så det gick nog bättre på läs faktiskt. Sen hade vi so, gick igenom det sista som vi ska kunna till provet på tisdag, sen lunch och sist matte. Sen tog jag bussen till stan med Andrea, Nadja och Julia. Julia gick och solade och Nadja drog och gymmade, så det var jag och Andrea kvar :) vi gick runt lite för att fördriva tiden lite. Sen träffade jag Johan, vi gick hem till Tim och gjorde ingenting. Åt kakor och såg lite på The Spartans. Mamma ringde mig sen och hämtade mig, vi åkte hem till follingbo och jag packade ihop lite saker, sen skjutsade hon hem mig till pappa. Ikväll ska jag till follingbo bygdegård med bl.a. Nadja, Andrea och Tova. Får se om det är roligt där, annars går jag hem till mig och äter popcorn (: nu ska jag äta pizza, fan vad tjock jag är

puss


hihi

Har tråkigt så tänkte skriva ett litet inlägg till idag! :) har som sagt inte gjort något speciellt ikväll, åkte och solade med mamma förrut! Lite kul, för att vi hittade en borttappad plånbok som hette Göthlund i efternamn och var 91a, jag smsade Julia och frågade om hennes bror hade tappat bort sin plånbok och visst hade han det (a) gotland är litet :)
iaf så åkte vi hem sen och jag tog en dusch och nu ligger jag i min säng och dricker te och lyssnar på musik. Jag lovade mig själv att plugga so ikväll också, men jag vet att jag inte kommer göra det .. men jag skall försöka iaf läsa lite i boken! Nu måste jag gå ner och föna mitt hår

puss

torsdag

Var uppe till halv ett igår och pluggade, så jag borde varit jättetrött i skolan idag .. men faktiskt inte. Gjorde också no provet idag, men ingen hann skriva klart provet eftersom lektionen var ganska kort, så vi får skriva klart nästa vecka på torsdag. Jättebra, för då kan jag plugga till resten av frågorna då. Vi ska också spela in någon video på tyskan, som sen ska gå vidare till de som börjar 7an på södervärn som väljer tyska som språkval, haha. Idag ska jag iaf plugga lite på mitt so prov och ta det lite lungt :)

juste, ska beställa klipptid nästa vecka och klippa bort allt mitt slitna hår sen ska jag slinga det blont lite då och då, så nu är mitt mål att vara blond i sommar!

<3


onsdag

Idag var jag lite piggare än igår, och när jag inte är jättetrött och inte håller på att somna på lektionerna så är det ganska okej ;) har idag haft svenska, engelska, tyska, matte och gympa. På gympan vad det dans, eller .. vi skulle rulla på golven och springa efter varandra och göra långsamma rörelser typ. Jag struntade även i extra matten, för att mamma skulle hämta mig .. lite dumt egentligen, skulle behövt göra matteläxan där :/ menmen .. får göra den imorgon. Mamma kom iaf och hämtade mig, och nu sitter jag nerkrupen i min säng i mitt täcke med en kopp kaffe. Ikväll måste jag plugga jättemycket på genetiken! Har det provet imorgon, sen måste jag ta hem so;n imorgon och plugga till vårat prov om andra världskriget som är på tisdag. Det är riktigt mycket jag måste kunna tills dess , och nu måste jag sätta igång med no;n

puss


                                                      


.

                                                                               I want more.


plugg

Sitter just nu framför datorn med en kopp te. Åt min födelsedags tårta nyss, den är så jävla god. Jorgubbsmoussé ovanpå daimkladdkaka, riktigt god, man kan frysa in den länge också :):):):):):) ! Jag har verkligen försökt plugga på mitt no prov idag, handlar om genetik och sånt, jag kan verkligen ingenting om det, känns som att hur mycket jag än läser förstår jag inte ändå. Precis när jag skulle börja plugga somnade jag i soffan efter fem minuter. Hatar verkligen att försöka plugga, och ingenting går in. Det är sånt jobbigt väder också, man blir bara trött och på dåligt humör. Jag vill gå och se på män som hatar kvinnor den här veckan också, den ska vara bra. Längtar även tills lördag, då ska jag ha en riktigt myskväll med Tova, Emma och Helena. Myskläder, filmer, äta massa pizza, godis, läsk, filtar och kuddar och tjejerna, kan nästan inte bli bättre! Nu ska jag tvätta bort mitt smink, borsta tänderna, lyssna på musik, läsa lite i no boken sen försöka sova så jag orkar skolan imorgon

puss


tisdag

Var så sjukt trött imorse, gick nästan inte att ta sig upp ur sängen! Men jag hoppade upp, sminkade mig, åt lite frukost och så, sen gick jag till skolan. Vi hade läsning, bild och sen no, Nadja satt och killade mig på nacken hela No;n så jag blev sjukt trött igen, och kände mig död. Så jag gick hem, och nu sitter jag här hemma hos pappa, ska snart se på en film och sova tills mamma slutar, då ska vi åka ner till stan och jag ska byta en grej och sen kanske jag skulle träffa Johan när han har slutat skolan och typ se på hans träning.

puss

spex

Började halv tio idag med slöjd. Det går ju som det alltid gör där, inte så bra för min del! Sen var det matte, lunch och sen hade vi ingen svenska, så alla gick till toaletterna i M-huset och började göra sig iordning för spexet! En timme stog alla där, man kvävdes typ av hårsprays lukten i hela korridorerna. Det gick åt mycket smink, ansiktsmålarfärg och sjukt mycket hårspray. Jag tuperade hela mitt hår så det var helt fluffigt, ändå syns det ändå inte typ :( det var riktigt fluffigt när det var nygjort! Men det la sig när vi skulle ta kortet ;/ sen efter det fick vi gå hem, jag fick sällskap hem av Carl och Adam (a) . Nu är jag sjukt hungrig, så jag ska gå och ta något att ääta

fler bilder ligger uppe på facebook.

                        


blääää

Idag har jag inte gjort någonting, suttit framför datorn, lyssnat på musik och sett på film. Har haft panik hela dagen, har det fortfarande .. jag måste ha något att ha på mig imorgon på spexet. Superman är jag helt inställd på, skulle varit perfekt om jag hade haft en sån där superman t-shirt. Så nu vetifan vad jag ska göra, antingen klä ut mig till någon superhjälte som inte existerar eller så skiter jag i det. Är på riktigt dåligt humör över det .. hatar att stressa.
Nu ska jag gå ner och äta tårta sen vid nio ska jag se på beck.

puss

sexton år

Min kväll har varit jättebra! Först åkte jag hem till Tova, och vi åt en tårtbit och firade lite själva först! Sen dukade vi lite fint och fixade lite, sen kom Nadja. Vi började laga lite mat, och senare kom Helena och Emma och till sist kom Andrea ;) vi åt kyckling, pasta och sås, goott! Sen fick jag presenter :D trosor och leggings med dragkedja av Helena och Emma, sen fick jag bh och pengar av Tova, blev jätteglad, tack! Vi alla var helt mätta, så vi chillade litegrann i Tovas vardagsrum och så, sen åt vi tårta som Emma, Helena och Tova hade bakat till mig, tack än en gång, SÅ JÄVLA GOD! haha. Sen satt vi vid bordet och pratade lite, Andrea och Nadja gick vidare efter en liten stund. Så det var jag, Helena, Emma och Tova kvar. Vi dansade lite och det blev en del skratt, sen bestämde vi oss för att göra något annat så vi fixade iordning oss och gick ut och hade ingen aning om vart vi skulle. Men det blev att vi träffade Kraft, Albin, Saie och Simon. Vi gick hem till Kraft och spelade guitar hero, Kraft sjöng i mikrofonen och Saie och Albin spelade, lät ju sådär måste jag säga ;) sen kom mamma och hämtade mig och Tova, vi åkte och hämtade Jim vid stan, sen åkte vi förbi max för att Jim skulle köpa mat, var lite hungrig så han köpte en hamburgare till mig :) sen skjutsade vi hem Tova, jag hämtade mina presenter där och sen åkte vi hem till follingbo och nu ligger jag i min säng och är riktigt trött. Så jag tänkte sova

Tack igen, för en jättefin födelsedag världens bästa tjejer! Jag får bilder av Emma imorgon så de kommer upp då, har även några konstiga bilder på mobilen men de orkar jag inte lägga in på datan nu, får bli imorgon också :)


PUSS


lördag

Igårkväll såg jag på film, Bolt och Twilight, båda var väl bra, men Bolt var fan bättre! Asgarvade åt hamstern ibland, haha.

Vid nio kom mamma och Robban in och sjöng för mig, sen gick jag ner och mamma hade gjort frukost och så, jag öppnade lite presenter (a) fick chinos, odd molly tröja, ett fint linne, underkläder, armband, nagellack, en lott och sen hade Robin köpt Ben&Jerry's glass till mig :D blev glad. Jag vann 25 spänn på min lott också, så jäääävla bra :) sen någon dag nästa ska pappa, farmor och farfar fira mig också :). Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska åka iväg till affären sen och köpa lite saker till ikväll, sen ikväll blir det en kväll med giiiirlsen! Ska bli mysigt, hoppas det blir bra! Nu ska jag gå ner och duscha och fixa mig lite.

puss


hemmakväll

Det fick bli en myskväll iaf, det är skönt också ibland. Nu har jag gjort en stor kopp te och tagit fram en massa godis, och nu ska jag se på Bolt, hoppas den är bra :) kanske skriver sen!

puss


fredag

Skolan var typ helt okej idag. Vi har också bestämt spex tema till vårat kort på måndag, superhjältar blev det. Vi skrev upp massa superhjältar på tavlan på no;n förrut och Andrea och Anneth skulle vara catwoman, Engqvist skulle vara joker typ, Sermed skulle vara Bond, haha och jag och Tova ska antingen vara superwoman, batman eller spiderman. Fluffigt hår, mask sen rött läppstift, hihi, Alex ska vara Hulken. Resten vet jag inte. Efter skolan tog jag och Andrea bussen till stan, där träffade vi Max och Robin, så de gjorde oss sällskap (a) vi gick runt ett tag och gjorde ingenting, jo vi gick till lekstugan och jag la undan en superman dräkt, kanske köper den imorgon till spexet .. men gissa hur liten den kommer vara! Andrea köpte kattöron och svans typ. Vi träffade Anneth och Nelly också, vi satt på McDonalds och pratade och skrattade en hel del. Sen gick vi runt lite till, sen tog jag och Andrea bussen hem till henne, och jag väntade där i en stund tills Robban kom och hämtade mig. Sen åkte vi och köpte max mat, vi åt rätt tidigt så jag kommer väl bli hungrig sen igen .. ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, sitta hemma antagligen .. och leta efter någon av Robins och Jims gamla batman dräkter de hade när de var små. Men de är säkert kastade, det enda jag kommer hitta är mina princess klänningar, och det vill jag inte ha på mig när jag är superhjälte. Nu hade jag tänkt gå och göra något annat ett tag, sitter och spelar kortspel på msn med Simon, men han suger :)

puss

skoldag

  
     

:):):)


torsdag

Den här dagen gick rätt fort ändå. Hela veckan har hittills gått väldigt fort. Men hela veckan har nästan alla lektioner varit rätt oseriösa, vi har haft vikarier och spelat pingis på gympan i B-hallen. Vårat so prov blev flyttat, så vi har det senare vilket är tur för då har jag mer tid att plugga (a) men tyvärr fick vi ha ett no prov på det datumet som vi skulle haft so provet. Efter skolan gick jag med Andrea till gråbo för jag skulle inte bli hämtad förrän vid fyra. Sen blev jag hämtad iaf, och nu sitter jag hemma. Har tvättat min hårförlägning precis, snart ska jag gå ner och hjälpa till att göra lite mat. Tog en massa bilder i skolan idag som jag lägger in i ett senare inlägg ;)


<3.


najs

Tänkte bara skriva ett kort inlägg! Har pluggat, duschat och ätit som jag sa, sen badade jag min hund, haha. Efter det gick jag en liten prommis i spåren som ligger precis utanför mitt hus, riktigt skönt faktiskt (a) sen gick jag hem, åt en apelsin sen borstade jag tänderna och nu ligger jag i sängen och ska snart sova! Har en lång jobbig dag imorgon i skolan.

godnatt.


                                                                       


onsdag

Skolan har varit som vanlig idag. somna på lektionerna. Jag måste ta och skärpa mig, jag gör ingenting på lektionerna typ .. jag försöker, men det går inte alltid så bra. Men idag efter skolan gick jag faktiskt på extra matten, kände mig bra. Måste ha kvar mitt G i matte, annars går det illa. Jag har sagt i två dagar nu också att jag ska plugga so, men idag ska jag faktiskt göra det. Ska inte sitta vid datorn mycket idag har jag bestämt. Ska plugga snart, sen duscha, äta, plugga lite mer, sen gå och lägga mig jättetidigt! Lång dag i skolan imorgon, och då vill jag inte vara trött och somna på lektionerna. Jaja, nu måste jag sätta igång med pluggandet, kanske skriver en gång till sen.

<3

HEH

Nu har jag suttit framför datorn och planerat lite saker! Är helt glad nu. Har skrivit svenskan förrut iaf, så jag känner mig lite duktig iaf, dock blev det ingen so .. men jag ska försöka läsa igenom det lite innan jag ska sova. Juste, på måndag är det spexfoto också, vår klass är nästan enade om fjortisar och brats. Men känner att alla inte är så på på den idéen. Sa till mamma att vi nog skulle vara fjortisar, detta svar får jag: Fjortisar? Men det var ju bra, eller hur? Då behöver du inte klä ut dig något alls! .. haha. Det tycker jag var lite roligt faktiskt. Iaf, snart om en stund ska jag dricka lite te, ta bort mitt smink, borsta tänderna sen ta upp datorn till sängen och lyssnar på musik och läsa genom kapitlet i so boken flera gånger!

puss, skriver imorgon


                                  


tisdag

Var död idag också, imorgon är det nog bättre .. börjar fem i tio, jätteskönt ;) hade ganska oseriösa lektioner idag också. Men idag måste jag faktiskt plugga so, måste också skriva svenska beting .. men jag förstår inte det riktigt, är jättekonstigt ;/

Gör en beskrivning av dig själv i tredje person. Skriv alltså inte jag, utan han eller hon. Låtsas att det är någon som tycker mycket om dig som gör beskrivningen. Tre gånger skall du ljuga ordentligt. Fast du skall ljuga nästan det värsta du kan, skall du försöka få lögnerna att smälta in i berättelsen. Den som inte känner dig skall inte direkt kunna peka ut de tre lögnerna.

tycker det är jättesvårt, men något ska jag väl få ihop ..
nu ska jag fika lite med mamma,

puss.


sova

Nu ligger jag i min säng, har precis packat upp min väska från att jag var hos pappa, tagit bort sminket och borstat tänderna. Fan .. glömde bort so;n kom jag på nu, nu känner jag mig dålig istället. Har jättesvårt so prov om typ nio dagar, och det här provet ska jag kunna, har jag bestämt mig för + att vi ska lämna in våra häften typ en vecka senare eller något, i samma ämne. Inte kul! Men nu ska jag lyssna på lite musik och chhhhiillla (a) sen försöka sova för jag är jättetrött.

puss


död

Kunde verkligen inte somna igårkväll, vet inte riktigt när jag jag somnade men sent var det iaf. Imorse var jag helt död, rullade typ nerför sängen med täcket på. Precis när man har vaknat vill man ju alltid krypa in i det varma täcket och somna om men just imorse var det extra kallt i hela mitt rum alltså extra jobbigt att gå upp också för jag hade öppnat fönstret på kvällen. Men när jag hade klätt på mig och sminkat mig så var jag lite piggare, drack en stor kopp kaffe sen gick jag iväg till skolan. Lektionerna var oseriösa bara typ

Slöjd - slöjden är aldrig seriös, sitter ju med Nadja
Matte - sitter med Nadja ..
Lunch
Svenska - gick promenad med Nadja, Tova och Andrea , sen läste vår klass i ett klassrum utan lärare
Engelska - en del grupper gjorde nationella prov, alltså ingen lärare, så jag satt och pratade med Andrea och Tova
So - i ett klassrum utan lärare

Så alltså, jag har inte fått något klokt gjort idag.
Efter skolan kom mamma och hämtade mig och nu sitter jag här och ska äta om en halvtimme eller något, ikväll ska jag plugga so så jag känner mig duktig!

Nu är även planerna halvklara inför min födelsedag :) kan bli lyckat, och kan bli precis tvärtom!

PUSSS

cchhiill

Nu sitter jag framför datorn med en enorm kopp te och smörpopcorn och ska snart titta på Beck på fyran, kan det bli bättre? :) den slutar ju ganska sent, men lika bra att sitta uppe och se på hela, jag kommer ändå inte kunna somna sen och då kan jag lika gärna kolla klart! Har inte gjort något speciellt alls idag, suttit framför datorn, pluggat lite svenska och badat. Allt jag hunnit med idag, jag är lite lat. Tänkte gå ut och gå, men jag råkade fastna här för jag skulle installera photoshop men det gick inte bra så jag fick strunta i det ändå ;/ har inget mer att skriva om

puuuuussssssssssssssssssss

<3 helena.

                   

söndag

Vaknade halv tolv idag. Än så länge har jag bara suttit här, var meningen att jag skulle börja skriva på en svenska grej men det går inte bra, kommer inte på något att skriva. Så snart ska jag gå ner och äta frukost och sen försöka skriva lite igen, kanske går bättre då. Ikväll ska jag inte göra något heller, kanske skriva ännu mera svenska om det inte går bra sen, och se på desperate houswives och ta det lite lungt ;)

pussssss


wie

Kvällen började med att jag och Tova tog bussen till bby, där träffade vi Muslas, Johan, Tim, Munken, Putte och Max. Vi satt hemma hos Johan först, sen gick vi ut av någon anledning och det blev iskallt. Max, Tim och Muslas gick hem eller något, och jag och Tova sa hejdå till resten och gick sen mot McDonalds. Vi fikade lite där, sen kom Simon, Lukas och co. och vi gick runt lite och var sociala med ett tag, sen begav jag och Tova oss hemåt, och nu sitter jag här och är väldigt trött. Så jag ska gå till sängen nu, ringa ett samtal och sen sova! :)

puss


RSS 2.0