skola!

Sitter i skolan, på so lektionen med adam bredvid mig :) som sitter och läser min blogg just nu (a) vår so uppgift har hållt på i flera veckor, vi ska vara gifta med varandra och räkna ut massor av kostnader och ekonomi grejer. Men adam sköter rätt mycket av det, jag sitter mest och kollar möbler på IKEA. Ikväll ska jag nog se på halloween cupen, eller hur det stavas ;) det börjar typ vid 6 och slutar 2 på natten. Får se om jag orkar det bara, nu ska jag leta efter leksaker till mina och adams barn.

PUSS

 har hittat jätteroliga bilder på mina bilder (a)

mamma mia!

Har varit och sett på mamma mia med mamma nu! Blev helt glad av den, satt och log genom hela filmen typ! Aja, bra var den iaf :)
Imorgon har jag sovmorgon till 10 i 10 , jätteskönt! Ska nog på stan med Tova efter att vi har slutat.
Ska göra om bloggen nästa vecka, tror inte jag kommer orka det någonting den här veckan.
Nu ska jag hoppa in i duschen, kanske skriver något mera ikväll om jag pallar :)

torsdag

Hatar torsdagar, helt seg och vi börjar tidigt och slutar sent! Det enda man tänker på är väl att det är helg snart (a) . Sitter hemma hos pappa nu, ska vänta tills mamma slutar så ska vi åka och se mamma mia på bio, typ alla pratar om den nu och att den ska vara så bra :) men det ska iaf bli mys! Nu måste jag gå och göra mig iordning lite, skriver mera ikväll ;)

puuuuuss


godnatt

Nu har jag skrivit 4 stycken blogginlägg, rekord för mig tror jag (a) nu har jag iaf druckit mitt jul te, och det var väl hyfsat gott ;) smakade pepparkaka mest (a) nu har jag suttit och bondefightat på playahead ett tag, men jag ska upp och mjölka mina 340 kossor imorgon så nu går jag och lägger mig!

godnatt!

HEJ

Det är onsdag den 29;onde idag, jag har precis ätit mat och snart skall jag dricka mitt nya te som jag köpte på Ica Maxi idag .. typ julte! Luktade väldigt mycket jul, och eftersom jag älskar både jul och te, blir det nog väldigt bra (a) imorgon har vi jättelång dag i skolan, börjar 10 i 8 och slutar halv 4 .. men inga läxor eller prov imorgon iaf! Sitter och lyssnar på Seconhand Serenade - Your Call . Andrea som har lärt mig tycka om den låten ;) nu skall jag koka te vatten (a)

skola

Sitter i skolan. vi ska egentligen göra matteuppgifter (a) men ingen lärare är här så det orkar jag inte :) efter det här har vi gympa, usch vad jobbigt. Vill bara åka hem och sätta mig och se på film eller något, har verkligen ingen lust med gympa ;/ . Nu kommer hon igen, skriver mera när jag kommer hem

pussssshej

godmorgon

Vaknade vid 20 i 8 , as skönt att ha sovmorgon! Kunde inte somna igår, men jag är ändå inte så trött idag. Idag har vi massor av engelska läxor som ska vara inlämnade sen har vi gympa, blä. Förutom det så är väl resten av dagen helt okej. Nu ska jag äta frukost och lyssna på James Blunt :)

puss

godnatt!

Nu har jag druckit en kopp te och sett på tv och skrattat lite med mamma, ska nog gå och lägga mig och kolla lite i skolkatalogen nu tror jag! Skriver mera imorgon, godnatt!




                                                                   

(a)

Nu är jag hemma i follingo, har ätit för ett bra tag sen, är fortf jättemätt! Ska åka till kalmar nästa torsdag med mamma och robban och bo hos hans kompis Lasse :) ! Robban och Lasse ska väl jaga, och jag och mamma ska till bland annat IKEA och karlskrona och kolla massor, ska bli trevligt. Har bestämt mig för att köpa hårförlägning nu iaf, ska åka upp till sthlm med Tova och köpa någon dag efter jul .. najsnajsnajs!

puss

tisdag

Började 8 och slutade typ 10 över 2 , gick ganska fort ändå. Men var däremot jättetrött när jag vaknade, trots att jag gick och la mig i rimlig tid (a) sitter hemma hos pappa just nu, måste vänta här tills halv 5 när mamma slutar. Måste plugga engelska ikväll, vi ska skriva om praoveckorna typ .. högtalarna har plötsligt sluta funka, kommer bara brus och det pallar jag verkligen inte höra på! Kul att sitta och vänta i en och en halv timme utan musik! Får lyssna på mobilen istället :) ! Skriver mera ikväll om inte internet hos mamma är alldeles för segt!

pussokram

skola

Skolan började idag igen, började halv 10 och slutade fem i halv 4, är jättetrött eftersom jag somnade typ vid 2 igår .. ska gå och lägga mig tidigt ikväll istället! Kommer nog inte skriva så mkt den här veckan, är hos mamma i follingbo nu, och där är det världens segaste internet så jag har inte så mycket tålamod med det. Så jag kan inte heller designa om bloggen, får göra det nästa vecka! (a) nu ska jag hoppa in i dushen, sen dricka en stor kopp te! :)

heeejjsvejjjss

design

Japp, nu har jag designat bloggen lite iaf, är ganska stolt över mig själv eftersom jag faktiskt suger på sånt ..
Ska fixa med den ännu mera när jag orkar och har lust (a) jaja, idag har jag iaf varit och sett på ibk matchen med Tova. Träffade Helena och Emma th där också ;) satt med dem en stund när Tova gick hem. Nu ska jag gå och dricka te, lyssna på coldplay sen gå och lägga mig! Det är ju skola imorgon (a)

pussgodnatt!

boyys

Ställde min klocka på 9, för jag skulle gå och se på Johan när han spelade i säve, men jag vaknade nu istället :o
Förlåt Johan! .. menmen, imorrn är det skola också, usch vad jobbigt..
Igår träffade jag iaf Johan, Putte, Max och Tim, och självklart Tova, först gick vi till willys och köpte powerking (a) sen stog vi ute ett tag, iskallt, sen gick vi hem till Putte och åt lite bullar :) Tova satt vid datan, och resten av oss låg och gosade :) haha. Jaja, idag ska jag och Tova iaf gå och se på ibk matchen klockan 5, ska bli trejvligt. Nu skall jag iaf gå och äta frullebulle!

PUSS



 Putte,Rebecca,Tim. (a)


lördag

Jag och Tova sov typ till 11 tror jag, sen kom hennes pappa och hämtade henne .. och jag, mamma och jim åkte till stan. Jag skulle kolla på en tröja på hm, men den satt så fult på så jag struntade i den och köpte puder (a) tror det hette Creme Puff från Max Factor. Så jag får se om det är bra :) vi fikade på ett fik som jag inte kommer ihåg vad det heter, låg iaf bredvid Parelle ;) . Vi satt och asgarvade åt "FaceWarp" , ni vet ett sånt där program på mobilen där man gör om ansiktena typ, skitkul (a). Ikväll tror jag att jag ska träffa Johan, Max, Tim och Putte. Men jag är inte säker, menmen .. typ sista dagen när man kan vara uppe sent innan skolan börjar igen .. 3 veckor har gått jävligt fort ändå. Nu ska jag gå och hjälpa till lite med maten ;)

puusss


myskväll

Mamma hämtade mig vid 4 typ, sen åkte vi hem till follingbo och gjorde mat, tacos blev det, jättegott (a)
Sen kom Tova och Niklas ( hennes pappa för dem som inte vet det ) och deras hund som de är hundvakt åt :) sen satt vi och fikade en stund, Niklas åkte hem med hunden och jag och Tova satte på oss myskläder. Sen poppade vi popcorn och såg på Sex and the City filmen, den är så jävla bra! Just nu så är vi lite övertrötta och asgarvar åt precis allt ! 
Jag har funderat på att bli blond igen, men isåfall blir det till sommaren. Men jag vet inte om det kommer gå, mitt hår är redan jätteslitet, så jag vet inte .. håller på att tänka jättemycket på mitt hår nu, hur jag ska göra ;/

Nu tror jag att jag ska gå och lägga mig ..
godnatt! :)


fredagfredag!

Sitter och äter frukost, rostad macka och te, ovanligt gott faktiskt (a) Igår var jag på plg med Amanda H, jag satt och spelade cs, jag var fan bra :o . Eller så låtsades dem andra jag spelade mot vara dåliga bara, men jag tyckte iaf att jag var skitbra ;) sen åkte jag och Amanda till max, för hon hade inte ätit middag (a) stackarn (; .. sitter just nu och lyssnar på Guns 'N Roses - Patience , älskar den låten! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antingen vara hemma och äta popcorn och se på film .. eller gå ut, men jag vet inte vad jag ska göra ute bara, jaja får se hure blir.

pppuussshhejs


HEJ

Vaknade för 5 minuter sen, ska på stan med Tova en stund, ska se om vi kan hitta ett par jeans till henne :) . Och jag ska gå till typ expert eller något och fråga om min mobil som gick sönder igår ;/ . Igår när jag och Tova skulle gå till plg så fick vi reda på att man bara fick vara där till 8 nu, och vi kom dit 7 .. så vi drog till ica maxi, köpte godis och åkte sen hem och såg på film istället, myyyysigt!
Senare idag ska jag träffa Amanda, gå till plg, haha. Aja, nu skall jag fixa mig litegrann, sen åka iväg :)

puss

mobilen sönder!

Min mobil har gått sönder! Visst den var jättegammal, men ohh .. jag hade massor av sms som jag skulle spara! Och jättemånga bilder som jag inte hann lägga in på datorn, älskar min mobil. Några sms är sparade iaf, de smsen som jag hade sparat på sparade meddelanden. Tur att de fanns kvar iaf .. Men nu har jag en annan mobil, med samma nr, men däremot har jag inga nummer kvar på den .. imorgon måste jag gå till stan och fråga vad som är felet. Hoppas det går att få igång den igen!

puss

onsdag

Sitter hemma hos Tova igen, vi har varit och köpt lunch på singan precis. Baguette med sallad, tomat och skinka och massa grejer :) ! Igår var jag iaf på plg med Tova och Emma Th, satt mest vid daman typ. Sen träffade jag Max, Putte och Johan utanför, i typ 2 minuter men men .. sen mötte jag David. Och just nu sitter jag och lyssnar på James Blunt (a) men nu ska jag äta, skriver mera ikväll eller imorgon!

PUSS


plg

Nu sitter jag hemma hos Tova, hon kommer väl vid 4 när hon har slutat jobba. Har lyssnat på all musik och kollat precis alla bilder som finns på datan, så jävla kul att kolla på massor av gamla bilder :) !  Har börjat tveka lite på hårförlägning också, jag vill ju göra det på salong så det ser lite klokt ut liksom, som jag vill ha det. Jag och Tova gick och kollade på massa salonger igår vad det kostade, och det kostar ju typ 5000 eller mera, och håller i typ 3-4 månader! Så jag känner att det känns lite onödigt .. Om jag nu ska köpa hårförlägning ska jag nog köpa det på typ internet, på en bra sida! Kanske lite dåligare, men men .. får se hur jag gör! :)
Ikväll ska jag nog till plg, geeka lite på damans dator! (;
ppuusss                                                                                                       

natt

Nu är klockan rätt mycket och jag är jättetrött! Sitter hemma hos Sermed med Tova och såklart Sermed :) ! Jättekul att vara med sermed igen, så länge sen vi träffades vi tre. Jag och Tova är typ 2 timmar försenade, men vi ska ta och gå hem snart.  Nu ska jag gå och lägga mig och halvsova i en halvtimme, skriver mera imorgon tror jag, om jag har tiiid :)

pusspuss

regnigt

För typ 25 min sen så blev det söndag, har regnat nästan hela kvällen .. jättetråkigt. Men jag har iaf varit på fenix hela kvällen med theo och jesper. Min bror Robin var även där, han hade målat en väldigt stor tavla som stod ute på balkongen, och han är också månadens konstnär :) enligt almedalsbiblioteket iaf, där hänger ännu mer av hans tavlor! Blir riktigt stolt över honom faktiskt (a) ! Dem spelade väldigt mycket hög musik, som dem bara skriker ut! Fick lite ont i huvudet då och då, så man fick gå ut och ställa sig i regnet ;/ sen åkte jag taxi hem med robin och två av hans kompisar. Kommer nog inte skriva på ett tag tror jag, internet hos mamma är så segt så man orkar nästan inte göra någonting!
Men nu ska jag gå och lägga mig, 
PUSS

" Om jag var en kattunge just nu ... Skulle jag spinna, jättemkt! "


fredag

Prao veckorna är slut nu, haha .. mina har verkligen inte varit jobbiga alls! Nästa vecka är det ju höstlov, väldigt skönt att komma bort från skolan i 3 veckor. Ikväll skall jag nog träffa daman och kraft, och tova såklart :) får se vad vi hittar på, blir väl att vi sitter och ser på film. Skall hoppa in i duschen nu, skriver mera imorgon!

puss


:)

Vaknade för en liten stund sen, sitter och dricker te och äter macka. Åker snart ut till havdhem med bussen och praoar. Tror vi ska märka lite grejer, och jag ska lära mig hur man fakturerar (; ! Har bestämt mig för att skaffa hårförlägning nu, vill egentligen inte det, jag vill ha mitt naturliga långa hår, men det är så slitet och jag måste verkligen klippa bort jättemycket för att det ska kunna växa! Så jag ska köpa det, och vänta till mitt riktiga hår blir långt igen.
Någon som har något tips om vart man ska köpa? (a)

puuuss

 Jopp, så här långt var mitt hår förrut ;/


söndag

Vaknade för typ en timme sen, imorgon åker jag ut till landet och praoar hos farfar igen,
förra veckan åkte vi till sthlm och levererade massa saker till olika företag. 
Köpte en jacka också på Bik Bok, lite för stor kanske, jag får se om jag ska byta eller inte. 
Träffade emma i kista på torsdagen också, jättekul ! (:
På fredagen  sov jag hos min faster i åkersberga, träffade Melker också, som jag inte sett sen i sommras.
Och på lördag natt så åkte vi båten hem! Kommer nog inte skriva blogg något alls nästa vecka ;/ 


bloggbloggblogg

Har skaffat blogg nu, har tänkt att göra det ett bra tag nu!
Men nu är det iaf gjort. Har fortfarande inte riktigt förstått hur det funkar ännu,

RSS 2.0