MÅNDAG

Kom precis hem till Robin och Sara igen i Sundbyberg. Dagen har bestått av shopping med Erika och hennes kusin. Mysmys. Igår såg jag Blondinbella och idag såg jag Dessie. Nu har jag bara Paulina kvar. Ehe. Nu ska vi äta fish and chips och sedan ska jag packa ihop och åka till Erika. Ikväll ska vi dricka vin och umgås några stycken hemma hos henne. Imorgon åker jag hem igen och om en vecka fyller jag 18!!!!!!!!!!!!

Pussssseee

LÖRDAG

Sitter hos Robin just nu och väntar på sushi. Efter det ska jag möta Bella och sen ska vi hem till Emmy för att fixa oss och dricka kaffe, standarden när det gäller oss tre. Sen ska vi ungdomar roa oss lite i huvudstaden. Idag har jag varit på stan med mamma, Robin, Sara och Robban. Vi fikade och tittade lite. Köpte mig en fin tröja och blev också förälskad i en jacka. Men eftersom jag är helt pank just nu, blev det inget mellan mig och jackan. Var totalt hjärtkrossad när jag skiljdes ifrån den. Men I'll get over it.

Pussee

TORSDAG

Lång dag i skolan och jag dog av tråkighet. Fick dock massa plugg gjort, riktigt skönt. Efteråt träffade jag ingen mindre än TovaTovis. Vi fikade och pratade om allt som har hänt sedan vi sågs sist, vilket var ett tag sen. Det var jättekul, saknad liten vän. Nu kom jag precis hem, ska hjälpa mamma laga mat och sedan ska jag se vänner tills jag dör. 




världens bästa tid var då, älskade du!


TISDAG

Övertrött varje dag. Idag har jag pluggat lite och varit på en liten visning hemma hos Nadji. Imorgon är det volleyboll på gympan, jag är skittaggad. På fredag åker jag till Stockholm, äntligen. Nu måste jag sova, dör. Tråkigt inlägg jag vet



ser ut som en ryss men vad gör det då?


SÖNDAG

Helgen har varit bra. I fredags firade vi Ida! Efter att de hade gått ut så gick vi som var under arton till Oliver en stund. Gårdagen spenderades hos Ida, Ida och Bella! På kvällen var vi några som såg på melodifestivalen i brist på annat att göra. Kvällen fortsatte med fest hos Jacob och slutade extremt konstigt. Inatt sov jag under tre täcken och massa kuddar och gjorde konstiga ljud enligt Bella. Härligt. Idag ska jag bara ligga i min säng, dricka te, lyssna på bra musik och kolla lite vänner.



 förbannat mycket kärlek till dig! u r the best


+

If you want it, come and get it.

ONSDAG

Sjukt tråkig skolvecka hittills. Igår kom Elin hem till mig och sedan åkte vi hem till Ida, Ida och Bella. Jag sov där, småmys. Efter skolan idag gick jag och Nathalie till Ida och hämtade upp henne, sen gick vi till staden för att gå hem till Nadja och fika eftersom lilla flickebarnet fyller 18 år idag. Vi satt där en stund och drack kaffe och åt kaka, sju efterblivna tjejer och skrattade lite. Nu är jag hemma, har pluggat och nu ska jag duscha och sedan däcka i min säng.

IMORGON KOMMER EMMY!!!!!!!



SÖNDAG

Igår var vi hemma hos Nadja några stycken. Det var trevligt, på slutet av kvällen låg jag, Nadja och Ida och sprutade grädde på varandra. Härlig kväll. Vi hann med en liten trip till lilla elefant också där det var födelsedagsparta. Nadja var hungrig igårkväll om någon ville veta, och jag var typ arg. Nu ska jag lägga mig i min säng, se på vänner och vänta tills mitt huvud sprängs.

PUSSE


LÖRDAG

Igår blev det lite fest. Vi var några tjejer hos Lisa först, och sedan blev det födelsedagspartaj hos Max. Jag och Julia sov kvar där och idag har vi hängt med Max och Johan hemma hos Johan. Vi har sett filmer och jag har haft skrattatack. Ikväll ska vi hem till Nadjis, jag ska klunka ett glas vatten och sova två timmar och sedan är jag fit 4 fight. He he

Pussseeee


TORSDAG

Idag var det skidåkning i Svaide. Alltså precis utanför mig. Sov elva timmar inatt, mår därför förbannat bra just nu. Vid elva kom det sex svettiga tjejer hem till mig och åt lunch och drack kaffe. Sedan var det längdskidor i en timme och sedan gick jag hem igen. Nu ska jag duscha, mycket behövligt, och sedan ska jag pussa på Douglas som har ätit upp en godispåse och min sallad och  som stod framme.

Pusssse

ONSDAG

Igår åkte jag, Nathalie och Elin hem till mig efter skolan och bakade muffins och cupcakes. De blev jättefina, åt så sjukt mycket smet. Gud. När de var klara åkte vi in till stan igen, hem till Ida och Bella där Ida A höll på att flytta in också. Vi satt där och pratade någon timme och sen vid nio åkte jag och mötte Nadja och sen gick vi hem till henne och sov där. Imorse var Nadja borta, duktig som hon är var hon på gymmet med Victora. Jag pallrade mig till V när de var klara, svepte en kopp kaffe och sedan gick vi till skolan. Efter skolan fikade jag, Nathalie, Yohanna, Nadja, Elin och Victoria hemma hos Nadja med muffins, cupcakes och coca cola. Efter det blev det en snabbis på staden innan jag sprang och träffade pappa på max och åt där. Har ätit så sjukt onyttigt idag. Ligger i sängen och sväller just nu. Dör. Imorgon är det friluftsdag. Skridskor och skidåkning vid mig. Dör igen.

Pusseeeeeeeee


MÅNDAG

Idag var det skola för första gången på riktigt länge. Har saknat det på ett sätt.. mest att sitta i caffis med mina classmates och kolla. He he. Skrattade fan för mycket idag iallfall. Var helt sjukt trött! Ikväll måste jag försöka plugga lite och sen ska jag sova tidigt.

Pussis



 jetteserios bild


SÖNDAG

I fredags åkte jag direkt från båten till Victorias 18års firande. Fick världens bästa välkomnande av mina fina, gjorde hela min kväll. Hade jättetrevligt. Dock blev det lite kaos på kvällen men det ordnade sig. Ursäkta min dialekt på slutet av kvällen också, vad hände? Igår åkte jag in till stan och va med Elin en stund. Sen åkte vi bil med tre guys ett tag, vi tittade in på en fest som var slut och sen åkte jag hem till Victoria. Rolig kväll. Varför är jag inte 18? En månad kvar. Ah. Jag och Vic låg och pratade en stund och sen somnade vi. Grattis igen min plutt, jag älskar dig. Idag har vi ätit korv. Jag mår dåligt när jag tänker på det.. hatar korv mer än allt. Åt två stycken. Hatar mig själv. Nu är jag hemma, ska städa mitt rum, packa upp alla väskor och sen äta god mat.

P.s
Wallen, du är den roligaste jag vet. Tack för att du blev född.


FREDAG

Gårkvällen var den värsta någonsin. Punktslut. Att pallra sig upp imorse var inte heller det roligaste jag har gjort. Det var min sista praktikdag idag så jag fick sluta tidigare! Blev lite känslosamt och lite kramkalas på det. Jag mötte upp Bella och sen åkte vi hem. Just nu packar jag järnet och ska snart göra mig iordning för att åka mot nynäshamn. Är ledsnare än vad jag trodde att jag skulle vara över att åka härifrån. Men blir glad när jag tänker på att jag ska få träffa mina fina ikväll!

HEJDÅ STOCKHOLM.

ONSDAG

Praktiken går helt sjukt bra. Älskar tjejerna jag jobbar med! De vill för det första att jag ska fylla arton så jag kan gå ut med dem, för det andra att jag ska ha min nästa praktikperiod i trean hos dem och för det tredje att jag ska flytta upp och börja jobba där. Vilken succé jag gör. Tackartackar. Kommer bli blandade känslor när jag åker. Kommer sakna praktiken + min fina Emmy. Men kommer dock ändå vara så sjukt glad över att vara hemma och umgås med mina finaste. Jag dööööööööööör för jag saknar er så mycket. På fredag ses vi!!!! Bara Ida som kommer saknas.. men dig träffar jag på måndag hoppas jag.




RSS 2.0