naj

Gårkvällen var den oklaraste kvällen någonsin, men också en av de roligaste någonsin. Hemfärden med Nathalie var sjukt bra. Vad hände med oss liksom? Vaknade upp hos Nathalie med blåmärken, rivsår, gammalt smink, äckligt hår, krossad foundationflaska i en plastpåse i väskan och ketchup på hela skorna. En kväll att minnas. Ikväll ska det grillas med familjen och mitt mål för kvällen är att se klart säsong 3 av satc.

Puss


+

Igår såg vi på film som sagt, fick höra på lite prat i sömnen också av Hampus och Nathis. Ikväll hittar ni mig i almedalen med några tjejer, lite vin och vattenpipa.

Heda



aopsrfhsoirfjk

Orkar inte skriva nu för tiden. Är just nu hemma hos Nathalie och ska se lite film.

Heda


midsommar

Trevlig dag kväll igår. Vi var i åminne hos Lukas. Jag, Nathalie och Hampus blev hämtade av mamma någon gång på natten. Vi träffade på Jim också och jag blev kärleksfull. Vi köpte maxmat och sen åkte vi hem och jag däckade i sängen. Ikväll har jag inte riktigt bestämt mig om jag ska vara hemma eller ej. Jag känner för att gulla lite med Elin. Hon får släpa sig hit. Nu ligger jag i min säng, har lite ångest över gårdagen, är ännu lite rund om fötterna och har precis räknat mina myggbet. Nio stycken på benen, två på armarna, två på ryggen och ett i ansiktet. Skönt.

Heda


 


torsdag

Gårdagen blev mysig! Hela den här dagen har jag spenderat ute i solen med min hund, gott kaffe och massor med musik. Har blivit lite brunare kanske? Eller kanske inte. Nu ska jag sätta mig ute i solen åter igen för att äta middag. Ikväll ska jag vara hemma och se på resten av pirates filmerna som vi struntade i igår, och tagga lite till imorgon också. Det ser ut att bli åminne, men jag ska dock försöka ta mig därifrån lite senare. Får se hur det går!

Ciao


onsdag

Idag har jag och Nathalie kollat fotboll, kollat lite på stan och sedan bar det av till almedalen med lite sköna grapps. Åkte hem med mamma vid halv sex och nu ska jag hoppa in i duschen innan Nathalie, Hampus, Alexander, Carl och Elin kommer hit. Vi ska grilla, kanske spela lite kubb och se på alla pirates filmerna.


tisdag

Igårkväll såg jag och Elin på sagan om ringen filmerna. Vi hann bara med två och såg den sista idag. Nu är jag hemma, är sjukt trött och tänkte se på wallander här hemma och äta lite gotte. Hoppas det är fint väder imorgon, då ska det iallfall solas.

Puss


söndag

Igår blev det lite vin hos Nathalie. Idag var vi först på kneippbyn ett par timmar. Blev lite barn på nytt faktiskt. Ikväll har vi varit hos mig och grillat, spelat kubb, spelat spel och sett på film. Småmysig kväll. Men "vi" menar jag mig, Nathalie, Emmy, Hampus och Carl. Fina tjejer. Nu tänker jag sova järnet. Imorgon ska det solas om det är fint väder.

Ciao

+

Om en stund kommer det lite guests hit, vi ska äta lite och sen åker jag förmodligen in till stan, om jag hittar skjuts så att säga eftersom jag aldrig kommer att hinna med nästa buss. Vi ska nog dricka lite vin hemma hos Nathalie och sen var det kanske dalhem. Vi får se. Nu ska jag slänga på mig lite smink och kläder.

Puss



 gotte


fredag

Ganska oklar kväll igår också, lite halvmysig men inte så händelserik. Jag och Elin gick hem till henne någon gång på kvällen och kollade på några avsnitt av sex and the city och det har vi fortsatt med idag. Har blivit lite addicted så det ska jag nog göra hela kvällen. Jag har ju turen på min sida och har blivit sjuk precis i början av sommarlovet. Great. Hoppas att jag blir frisk till på söndag då vi har en liten kneipbbyn visit inbokad.

Puss


torsdag?

Bad update, men det kan ni ha. Det blev filmtittande igår med Nathalie och Hampus och vi såg en av de bästa filmerna som någonsin existerat, saving private ryan. Dock somnade jag någonstans i början av filmen, too bad. Idag har jag solat lite med Nathalie, Elin och Hampus och spelat kubb. En bra dag! Ikväll blir det nog lite vattenpipa och kubb med lite boys and girls.

Heda


and today

 


yesterday










hattna

En skolavslutning som man inte riktigt hade tänkt sig, men den blev bra. Nu ska jag, Nathalie och Elina bege oss till almedalen.

Heda

tisdag

Småtråkig skolavslutning, ännu tråkigare är vädret. Jag och Vickan yrade runt lite vid almedalen för att titta på solberga men vi kom lite försent. Får lite flashbacks från när jag slutade nian. Det var en riktigt hemsk dag. Jag är hemma och tänkte kolla på en film, sova lite för att sedan lite till ikväll. Vi ska först vara hos Nathalie ett par tjejer tror jag och en Lins och efter det ska vi väl vidare någonstans I guess.



Happy birthday ma!


+

Har tittat på lite bal idag, slingat Nathalie's hår och spelat kort hos Ida. Mamma sa även fel busstid till mig så jag sover hos Natha ikväller. Imorgon är det skolavslutning och vi har no plans. Förutom att gott bubbligt rosévin ska drickas.

Love

måndag

Är nu hemma, är halvtrött eftersom jag envisades med att kolla på remember me när klockan var halv tolv. Snart ska jag bege mig till Elin och hjälpa henne lite inför hennes prom. Efter det ska jag till Nathalie och slinga lite hår. Imorgon är det skolavslutning, har aldrig sett fram emot det så mycket som nu.

Puss



sjukt seriös bild.


min idol, och viktors


söndag

En oklar kväll igår också. Jag och Elin drog till Nathalie någon gång vid halv elva kanske, det var lite folk där och vi drack vin och spelade lite kort. Ganska rolig kväll faktiskt. Jag och Elin somnade vid halv fyra hemma hos henne. Idag åt vi riktigt mycket frukost och sedan solade vi och förstörde en hängmatta. Nu är jag hemma och nu väntar maten på mig. Tänkte kopiera lite bilder från Emmy sen och lägga in på bloggen.

Puss

lördag

Ganska oklar kväll igår. Jag och Elin var först hos Jacke och tittade fotboll med honom och Wall. Jag och Wall gick till Tim en stund och efter det åkte vi + Jacke, Vickan och två till runt över hela Gotland skulle jag tro. Jag kom hem till Elin vid åtta eller någonting. Har sovit fyra, men jag tackar Elin min sköna som gjorde en helvetes god frukost till mig när jag vaknade. Ikväll ska jag bege mig till henne igen, vi tänkte gå en promenad och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Ciao

fredag

Otroligt onödig skoldag. Började 9.45 för att se halva day after tomorrow och sedan sluta klockan 10.50. Efter gick jag och Nathalie hem henne, jag spelade lite xbox 360 som var presenten till Hampus! Vi kollade på the perfect getaway, sjukt bra film fortfarande, och sedan perfect stranger som också är en jävligt bra film, dock seg i mitten av filmen. Nu är jag hemma och Elin är på väg hit, hon springer hit. Amazing. Vi ska äta lite här och fixa iordning oss för att sedan ta bussen till staden igen och se vad Visby har att erbjuda en fredag som denna.

Puss

<3


torsdag

Datorsladden har äntligen kommit och jag är väldigt lycklig över det. Har suttit och läst lite bloggar och kollat face i ett tag nu för att uppdatera mig själv lite om vad som har hänt. Inte speciellt mycket kom jag fram till. Gårdagen var det jobbigaste jag någonsin upplevt i hela mitt liv. Friluftsdag. Vi cyklade från skolan till tofta. Jag, Nathalie och Victoria kom en timme försent både dit och hem. Kvällen var däremot mysig. Jag, Vickan, Rebecca och Erika såg på film hos Erika. The perfect getaway såg vi, kan absolut rekommendera den. Idag var det onödig skola, eftersom vi inte gör någonting på våra lektioner, och efter det blev det en liten stadsrunda med Nathalie. Vi letade present till Hampus eftersom han fyller år imorgon. Tillslut köpte hon en helt magnifik present till honom. Jag kommer spendera all min tid hos dem numera. Nu ska jag äta hemgjord pizza.

Puss


+

Viktor hälsar.

söndag

Gårdagen blev rätt bra faktiskt. Slutade hos Elina med skönt häng med lite vattenpipa och en böghög som såg lite skräckfilm. Idag har det varit en jävligt bra söndag. Det blev almedalen med Elina och lite alkolister. Även lite Erika och Elin. Riktigt nice. När jag kom hem möttes jag utav ett iskallt glas cider som stod och väntade på mig, glada familjemedlemmar och också surprisen att jag såg att jag har bränt mig i ansiktet och jag ser nu ut som en fjäril i ansiktet. Imorgon går jag i skolan från 12.00 till 13.30. En sjukt bra skoldag skulle jag vilja påstå. Kanske blir peace & love för mig också, herregudars vad vi smider planer just nu. Gah

lördag

Ojojoj, vilken dålig update. Min laddarsladd till datorn har gått sönder så därför det har varit lite snålt med uppdatering, bloggar när jag kan ifrån Robins dator. I torsdags blev det lite titt på studenterna och på kvällen lite fest, alltså var det två trötta tjejer som pallrade sig upp till skolan igårmorse. Jag skulle stanna hemma igår men jag hängde en stund med Carl och Alexander istället. Tog bussen hem vid tolv och slocknade nästan direkt. Idag har jag varit en kortis på staden med mamma. Ikväll skulle vi nog grilla några stycken i almedalen. Får se hur det blir. Nu ska jag hoppa in i duschen.

PUSS

onsdag

Jobbig dag, jobbigast var väl orienteringen på slutet av dagen. Efteråt gick jag och Nathalie hem till henne och åt lite kyckling och sen gick jag iväg och träffade Elin en stund för lite catch up talk. Nu är jag hemma och tänkte göra resten på mitt arbete om näthandel. Det har kostat mig många jobbiga timmar och idag ska det lämnas in så jag måste börja med det och sen bär det nog in mot stan igen för lite kubbspelande, kortspel och skratt med lite sköna personer. Vi är lediga imorgon och då ska vi se på studenten. Soft

PUSS

tisdag

Ibland behöver man ta en day off från skolan. Det var precis vad jag och Nathalie gjorde idag. Nu ska jag plugga och sen belöna mig själv med en disneyfilm. Ikväll ska vi se på fotboll när Emmy den snygga spelar.

Varför har alla börjat lyssna på "häromdan" ?

Puss

RSS 2.0