MÅNDAG

Är hemma nu med Nathalie och Bella. Var hos Robin igår och åt mat! Har träffat en efterlängtad Ida i fredags också, mys. Har börjat jobba lite smått på ett jobb som suger förövrigt. Längtar hem och efter skolan något extremt nu.

Hej

MÅNDAG

Idag har jag hängt med Elin lite. Det var mysigt. Jag har förövrigt varit arg idag. Nu dricker jag varm choklad, ser på film och är lack på Douglas för han vill äta upp mina fötter.

hejdå

LÖRDAG

Åkte till Gotland igår! Kom hit vid två. Firade finElin på kvällen, det var kul! Blev ett oväntat hamnplansbesök också. Det sög lite. Idag var jag och fikade med mamma, det var mys. Nu sitter jag och pimplar vin och väntar på att Viktor ska hämta mig. Ska hjälpa honom att tanka. Los loloz. Ikväll ska vi rocka hp, det blir kul.

hejyolo

FREDAG

Har inget intressant att skriva. Var hos pappa med Robin häromdan. Mys. På söndag ska jag på jobbmöte, heh. Ikväll vet jag inte vad som händer. Har tappat lusten att vara alkoholist, sjukt

Hei

LÖRDAG

Igår var vi på maskerad. Jag var en ful militär. Ligger hemma och kollar på tv nu. Vi ska ut ikväll igen, har en dejt med en orre.

Hej

RSS 2.0