TISDAG

Idag var det praktik igen, det var kul faktiskt. Efter det sprang jag runt och letade julklappar. Nu har jag och Ida precis ätit varma mackor. Vi har flyttat till hennes kusiner den här veckan. Nu ska vi duscha och sen somna till en film! Längtar efter min mamma.

Pusse


SÖNDAG

Igår blev det väl lite för mycket så att säga. För alla oss kanske. Skön kväll ändå. Idag träffade jag först Elin en stund, det blev lite catch up talk över en fika. Vi gick även på vernissage. Mysigt. Sedan skiljdes vi åt, kom nästan en liten tår där, och sedan mötte jag upp Ida. Vi åkte till gamla stan och tittade lite på julmarknaden och drack varm choklad. Förbannat mysigt var det. Sedan åkte vi in till stan och kollade lite, köpte glögg och sedan åkte vi hem. Vi har sett på film och druckit glögg och nu ska vi sova.

Puuusssseee



I MISS YOU TJEJS


LÖRDAG

Har haft en bra praktikvecka. Igår var vi hemma hos Em och drack med lite folk. Jag var dryg och konstig. Men det var trevlans. Nu har jag, Winther och Karlsson precis varit och pantat och handlat lite, vi tar med oss våra stjärtlappar överallt. Vi orkar inte gå i nerförsbackar. Nu sitter vi hemma och jag ska snart laga mat. Sen ska vi fixa oss och sedan bär det av till Lidingö. Imorgon ska vi på julmarknad med några. Mys.

Jag längtar ihjäl mig efter min hund

ONSDAG

Började min praktik igår, då var det rätt längtråkigt. Men idag blev det roligt, jobbar med världens snällaste tjejer också så jag kommer nog trivas som fisken in the water som man brukar säga. Dock måste jag hitta nytt boende... och det vill jag inte. Det är nära till praktiken härifrån + att jag gillar att bo med Winther och Ida. I värsta fall får jag bo långt härifrån hos Lovisa. Hoppas innerligt att Emmys hyresvärd ändrar sig så att vi får bo kvar. Nu har jag och Em precis ätit, nu dricker vi kaffe och ser på lite vänner. Snart kommer Ida hem och då ska vi väl se på ännu mera tv och sen blir det kvällsmacka och te som vanligt.

Pussssee

MÅNDAG

Idag har jag sovit till tio i fem. Sov igen hela helgen eftersom jag inte har sovit något. Nu sitter vi tre och ser på topmodel och dricker te. Jag ska försöka sova tidigt ikväll även om det kommer gå sådär. Imorgon börjar min praktik. Lite nervös.

Det här har gjort resten av mitt år




LOCA

Igår gick jag och Elin hem till Victoria och umgicks med henne och Nikki. Sen gick vi till lyckåker och va på en ovärd fest. Sedan var jag, Vik och Nikki mcdonalds hängare, vi råkade ha ihjäl en hamster också som vi glömde på mcdonalds. Jag och Nikki gick hem till henne och jag skrattade tills jag dog. Jag somnade och pratade i sömnen lite och vaknade av mig själv. Mamma hämtade mig vid sex, vi åkte hem och packade ihop det sista och sedan skjutsade hon mig till båten där jag mötte upp Ida, Bella och Emmy. Jag sov nästan hela båtresan. Fick säga hejdå till Elin också som åkte samma båt. Vi har haft ett helvete med alla väskor idag. Men nu ligger jag, Ida och Emmy hemma hos henne i Nacka och dricker te. Vi ska snart se på en film och sen sova. Kommer hem till jul igen.

Puuuusssssseeeeee

HEJHEJHEJHEJHEJ

I onsdags var jag på Harry Potter. Jag älskar Harry Potter filmerna mer än mitt liv, på riktigt. Den här var dock lite utav en besvikelse.. som tur är kommer del 2 typ i juni. Ehehe. Jag gick hem hela vägen till pappa, köldskador. Som tur var fick jag sällskap nästan hela vägen av Thim. Vi såg en räv. Igår var vi några sköna tjejer hemma hos Ida och Bella och drack lite vin. Jag dog lite av skratt inatt faktiskt. Verkligen en skön kväll. Fyra trötta tjejer gick till skolan imorse och jag gjorde mitt sista matteprov. Har klarat alla nu, lättnad. Nästa gång jag kommer att vara i skolan kommer vara om ungefär en månad. Sjukt skönt. Jag, Bella, Ida och Emmy åker på söndagmorgon. Lite nervös. Ikväll ska vi dricka vin.

Pusse

TISDAG

Idag är det tvärtom. I början av dagen var jag glad och speedad, och nu är jag trött och på dåligt humör. Blir dock lite glad av att tänka på att jag ska se på Harry Potter imorgon och att jag åker på söndag. Helt sjukt skönt. Ikväll ska jag se på desperata hemmafruar och cougar town, äta pringles och även plugga lite matte och näthandel. 

Varför är det typ en person som läser min blogg?
Tack Thim............... du är min hjälte.

SEEK BROMANCE

Början av den här dagen var jag helt sjukt trött. Sen har jag varit helt sjukt speedad. Mamma tror att jag går på ecstasy och jag tror Elin är rädd för mig. Förresten åker jag om precis en vecka. Lite nervös. Dock skönt att slippa Gotland ett tag. Nu ska jag springa runt och städa mitt rum. Vet inte riktigt vad jag har för sjukdom. Ligger i min säng och skrattar hjäl mig åt saker som hände i helgen. Får kramp i magen & mungiporna. Dör.



 dog lite till nu, nikki är söt och jag har mustasch


HEJ

Igår var jag hemma hos Emma. Det var trevligt med roliga tjejer! Vi gick och la oss vid sju eller någonting, vaknade vid tolv och sen hämtade mami mig. Var förbi pappa en snabbis och grattade farsgubben på farsdag också. Ikväll ska jag äta god mat, plugga matte och somna tidigt.



jag = drägg


TT TIME

Igår var vi några stycken hemma hos Nikki. Det var roligt! Blev lite för mycket dock. Jag sov där själv. Det var jag och katten liksom. Sedan gick jag till Victoria så åt jag, Julia och Victoria lite mat på mcdonalds. Efter det gick jag, Nikki och Emma hem till N igen och efter det köpte jag julsaker med mamma och bror min. Nu har jag precis färgat hans hår, och nu ska jag hem till Nathalie och sedan ska vi hem till Emma på lite fest.

Skittråkigt inlägg.

BARBA STREISAND

Mina senaste dagar har som sagt varit fyllda med alldeles för mycket plugg. Är lite sönderstressad känns det som. Idag har jag varit med Nathalie och Elin, vi har ätit och druckit kaffe hemma hos Pelle. Som är lika med Elin. Nu ska jag snabbduscha och slänga ihop lite saker innan jag ska in till staden igen.

Den här låten sitter fast i mitt huvud. Älskar den mer än mitt liv.

ONSDAG

De här dagarna har bara varit fyllda med en massa plugg. Är snart klar med allt jag måste göra innan jag åker, känns helt sjukt skönt. Idag har jag hunnit med en mysig fika med två av mina favorittjejer, Nathalie och Victoria. Är även mycket exalterad över att Harry Potter kommer på bio om precis en vecka, har längtat efter den ett bra tag. Nu ska jag spela robot unicorn attack som är sjukt roligt. Efter det ska jag plugga lite matte.

Pusse


MÅNDAG

Sjukt lång skoldag. Ikväll har jag och Elin varit hemma hos mig och ätit, pluggat och druckit kardemummakaffe som förövrigt är helt sjukt gott. Nu ser jag på topmodel och efter det ska jag sova och drömma om Elin.

Pusse



jätteöverdriven + en jätteöverdriven näsborre


TOP NOTCH

Igår var det maskeradfest som gällde. Jag var misslyckad militär och Nathalie var lyckad fjortis. Jag hade roligt med Nathalie och Vicke iallfall. Sen var det lite pinsamheter hit och dit. Jag sov hos Nathalie och sov förjävla bra dessutom. Nu ska jag på fika, ska nog ta med mig Elin också.

Pusse


FREDAG

Igår var det sävefest. Vi var hemma hos Victoria först i några timmar och sen gick vi ner till Hamnplan. Det var roligt, dock roligare förra gången. Sov hos Elin, tog en oväntad sovmorgon till tolv, gick till skolan, gjorde prov, fick godkänt, hade utvecklingssamtal. Nu sitter jag hemma hos pappa och ska spela the sims tills jag dör.

Pusse

TISDAG

Idag har jag legat hemma framför tvn, hela dagen faktiskt. Har varit lite för mycket softande det här lovet faktiskt. Imorgon slutar jag tidigt och efter skolan ska jag bowla med klassen. Hatar bowling. Nu ska jag se sex and the city.

PUUSSEE

MÅNDAG

Oerhört tråkig dag. "Sista" dagen man kan vara uppe sent och den har jag spenderat med topmodel, julmust, pringles och även ensam hemma. Börjar med julstämningen alldeles för tidigt. Gud. Nu blir det sex and the city maraton med moi. 

Puusssee


 London förra året, längtar tillbaka så att jag dör. Finns ingen anledning till att lägga märke till mina glasses. Eller mitt leende. Eller mig överhuvudtaget.


RSS 2.0