TISDAG

Idag kommer att bli en tråkig dag + kväll. Känner på mig att jag inte kommer orka ta mig härifrån. Jag sitter just nu och äter frukost och googlar på ord som böghora.

Hejhej


MÅNDAG

Idag var jag på stan med Vic. Vi tittade runt lite och åt lite lunch. Mys. Ikväll ska jag vara hemma, igen. För att jag är för trött och vägrar åka buss. Längtar till torsdag



 Ibland när jag har tråkigt lockar jag mitt hår och kör en fjortispose


SÖNDAG

Det jag kommer ihåg av gårkvällen var mycket roligt. Jag och Vickan var sköna och ställde oss och lagade lax i ugn vid halv fyra, gott. Idag har vi ätit lite mcdonalds, druckit cola och sett på film. Mysigt. Nu är jag hemma, ska se på film och dricka te ikväll. Är så satans trött.

Pussehejehejeh


LÖRDAG

Igår gick jag förbi Vickan en sväng, vi gick vidare och hälsade på vid Erika och till sist hälsade vi på Johan och några på en liten fest. Gick hem vid halv ett och upptäckte att världens bästa film var på tv, såg den till tre och sen somnade jag. Idag hade min mobil dött.. vilket ledde till att jag vaknade vid tio i fyra. Sjukt med ångest. Har flyttat hem till mamma igen idag, ska äta pizza snart och sen få skjuts till stan och då blir det utgång med Victoria och Bella. 

HEJ 

TORSDAG

Idag försov jag mig.. sprang till skolan vid tio, skrek åt vinden på vägen för den blåste mig i ansiktet. Har inte åstadkommit någonting alls idag, sov och drömde en fin dröm på sista lektionen och sen gick jag hem och var glad för att det var sol. Nu äter jag kex och snart ska jag spela the sims. På lördag åker jag tillbaks till follingbo, vill inte

HEJ

++++

lack

+++

Helvete

++

Är jag btw den enda som inte ser på big brother? Det är ju asäckligt och man blir bara arg och mer arg för att man inte kan göra någonting åt det

+

Har aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv. Spelade the sims till halv sju. Har sett på värdelösa program och sprungit runt och städat lite, hittade massor med gamla saker som jag trodde att jag hade kastat, gamla dagböcker som jag hade i sexan och sjuan (läste och skrattade högt), lite betyg, mitt fotoalbum från när jag var liten och till sist en ganska så ny skattkarta gjord av mig.

Hej

ONSDAG

Igår kom Ida och Matilda hem till mig och åt lite mat och såg film. Matilda sov vid mig och pratade i sömnen i mitt öra, någonting om inplastad pasta. Bra dröm. Nu kom jag precis hem, har idag igen intagit chillmode och nu är det the sims.

HEJ

TISDAG

Bra dag. Gjorde prov som också gick bra, tror jag iallfall. Nu är jag hemma, ska inta chillmode och spela the sims 3 tills jag dör.

HEJ

MÅNDAG

Helgen har varit mys. Jättemys. Har längtat efter mina efterblivna vänner dock (+Dogge), men fick träffa några av dem idag. Har mest skrattat idag, och stirrat med öppen mun på lektionerna. Idag har jag också hämtat ut min studentmössa!! Man ser sjukt fjantig ut, som en kapten som ska ut till sjöss. Äcklit. Nu kom jag till pappa för ett tag sen, han är kvar i Stockholm så jag har lägenheten för mig själv tills lördag. Så satans skönt.

HEJ

FREDAG

Idag har vi varit och kollat på Ikea och lite. Idag fyller världens finaste bror 25 år, och snart kommer farmor och farfar hit, så ska vi gå ut och äta.

HEJ

ONSDAG

Idag har varit nice. Kvällen har varit ännu mer nice. Jag, Nathalie, Nadja och Ida satt hemma hos Nathie och drack lite vin, och sen åkte vi ner till creperiet, mötte upp Bella och Vic och firade Nadja lite i förskott. Nu är jag hemma, ska se på lite satc och dricka te. Imorgon åker jag till Stockholm

Hej

TISDAG

Idag har jag varit glad. Är förmodligen den gladaste som finns. Nu är jag hemma. Ikväll ska vi dansa, och senare kanske jag ska mysa med mina tjejor. Alla hjärtans dag är onödigt, våffeldagen passar mig mycket bättre. Men om jag absolut måste så ger jag min kärlek till the love of my life, Douglas, Dogge, Soeti, Fini, Basset.



 tjena gullet


MÅNDAG

Som sagt så är måndagar den värsta dagen på veckan. Har i princip sovit mig genom hela dagen. Har dock varit trevligt med catch up talk om helgen med mysisar. Vi beter oss som ett svettigt och äckligt gäng med killar. Det är nice och kul. Nu är jag hemma, ligger i min säng och ser på lite satc. Ska somna tidigt ikväll. Vaknade tjugo över sju imorse för att jag drömde att min väckarklocka var en bomb så jag var tvungen att trycka på snooze i en timme för att kunna stänga av den. Mog1.

Heidu

SÖNDAG

Igår hämtade Julia och Emma mig vid icamaxi, vi åkte hem till Emma och satt där en stund innan alla andra kom. Vi drack lite vin och vid tolv gick vi ut. Det var nice och jag hade kul. Idag har jag hängt med Johan och haft söndagsångest. Mys. Imorgon är det måndag, värsta dagen på veckan.

HEJ

FREDAG

Det har varit en nice dag. Har varit glad och fått saker gjorda. Nu är jag hemma, har pussat på Basset och fikat lite med mami. Nu tänkte jag plugga lite. Ikväll ser det ut som att det blir hemmakväll. Ska förmodligen plugga lite mera och se på en film eller två.

Hej

TORSDAG

Idag gick jag och Elin upp sjukt tidigt, gick till solberga och simmade innan skolan. Duktigt. Har haft adhd i skolan idag igen. Har sprungit runt och lekt gladiatorerna igen. Mest med mig själv dock. Efter skolan hängde jag lite med Nathie. Nu är jag hemma, har precis gjort mat och nu har jag ätit upp den:)

Hejeheh


ONSDAG

Idag har jag chillat runt. Hade adhd gånger tusen i skolan och lekte gladiatorerna och matrix. Blev glad. Efteråt hängde jag med Ida, Ida och Bp. Skrattade som en idiot. Nu är jag med Elin. Vi har precis ätit mat och nu pluggar vi lite.
HEJ

TISDAG

Blalbalbalablabblablabla mitt internet funkar fem minuter på en hel dag. Jag är lite lack

HEJ

MÅNDAG

Dagens skoldag har varit ytterst ansträngande. Har varit trött och konstig. Efter skolan gick jag hem till Erika, Ida och Ida en stund och somnade. Mötte Elin lite senare för att hänga och äta lite. Mysi. Nu är jag hemma, ser på satc och myser och är allt för trött och tankspridd för att orka göra någonting vettigt överhuvudtaget.

HEJ

SÖNDAG

Igår firade vi Victoria lite, de gick ut och jag, Johanna och Matilda gick till en liten hemmafest. Det var helt okej. Förutom att jag är efterbliven och har ett sjukt stort seriöst fel i mitt huvud. Vinglade bort till öster och gick till Max, väntade där tills min bror slutade, sprang runt överallt och lekte lite med fritösen, somnade på en stol och sen fick jag skjuts hem. Somnade direkt. Idag har jag myst. Druckit o'boy och sett på tv. Imorgon är det måndag, och det är onice.

Hej

LÖRDAG

Idag är jag sjukt glad. Ikväll ska vi fira finVictoria, eftersom hon fyller 19 år imorgon! Grattis fini!

HEJHEJ

FREDAG

Igår var roligt. Så satans synd att man straffas för det dagen efter med en fin bakfylla. Släpade mig upp ur Johannas säng fem minuter innan vi skulle gå. Gjorde ingenting i skolan, skrev bara av alla och skrattade. Nu är jag hemma, ska äta semla och cosa med Douglas. Ikväll ska jag antingen vara hemma eller vara med Johan och Thim och se på när de super sig fulla.

HEJ

TORSDAG

Hej. Idag har jag varit trött. Ikväll är det treafest med sämsta temat någonsin, bokstaven b. Jag och Johanna ska vara bunnies och även berusade.

Hej


ONSDAG

Idag har jag varit glad, igen. Efter skolan gick jag en runda på stan med Nathie och Ida och efter det åkte jag och Robban och hämtade maxmat. Kan äta hur mycket pommes som helst. Kanske därför mina fingrar ser ut som de gör också. Ikväll har jag taffsat på vår nya samsung galaxy tab som vi har köpt av Nathie. Den e fin. 

Hej


RSS 2.0