fredag

Trevliga dagar har passerat. Har mest tagit det lungt. Jag och Nathalie har bland annat varit och kollat in stan där Sofies mode har varit och fått goodiebags. I förrgår var jag på 50års fest. Jag hade tur eftersom det fanns två vid mitt bord att prata med, nämligen Veronica och Lucas. Om en stund ska jag och Nathalie bege oss till creperiet för att äta lite efterrätt med Amanda och Alexandra. Imorgon åker även jag, Nathalie, Hampus och Alexander upp till Stockholm för att gå på gröna lund och umgås lite i huvudstaden. Vi kommer hem imorgonkväll igen vid ungefär halv tre.

Pusse

+

Igår var ännu en oklar kväll. Men jävligt rolig dock. Vi började hos Nathalie och sedan gick vi neråt. Jag träffade på min bror, kusin och hans kompis. Vi åkte taxi hem och drack lite mera hos Jim. Sedan somnade jag på några soffkuddar i hans kök. Lärorik kväll. Man ska aldrig vara otaggad och strunta i allt. Nu ska jag bege mig till Nathalie.

Pusse

.


torsdag

Gårkvällen var faktiskt rolig, vissa saker var det iallfall. Vi var hemma hos Nathalie först med förbannat trevligt sällskap och sedan bar det av mot hamnen. Kom hem till Nathalie vid halv sju imorse. Är ännu kvar, helt själv dock. Ikväll tror jag att jag ska vara hemma, Nathalie och Linsen kanske kommer och håller mig sällskap och ser lite film.

Lägger in några pics från igår.
don't go

Det var en ganska dålig andra start på stockholmsveckan, dont you think? Det blev iallfall lite springande i Visby, lite korttagande med Kissie och fick träffa en kär vän jag inte hade träffat på hur länge? Nämligen en otroligt fin Julia Göthlund. Idag har jag sett på 2012 med Nathalie och ikväll är det Elin som gäller!

Pusse


ini, mini, majni, mo

Igårkväll blev det lite bad i kalkbrottet. Blev nypt av en kräfta. Badar aldrig mer där när det är mörkt. Senare åkte vi ner mot hamnen för att kolla hur pass mycket drag det var, det var väl sådär. Idag har jag varit vid blå lagunen med mamma + två bröder. Nu är jag hos Nathalie. Ikväll blir det lite vin hos Nathalie och senare inviga vecka. 29 ännu andra gång.

dubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

söndag

Internet har gått sönder. Får kolla på Robins dator någon gång då och då. Fredagen var den sjukaste kvällen på länge. Herre. Igår satt jag, Nathalie och Hampus hemma hos mig i strömavbrottet, jag var ju såklart en av de sista som fick tillbaka strömmen. Vi badade också i spöregnet igår. Trevligt trevligt. Ikväll ser det ut som att det blir lite filmkväll med Nathalie, Hampus, Alexander och Carl. Mycket trevligt det också.

Pusse


tisdag

Söndagen blev inte som vi hade tänkt oss. Jag, Nathalie, Hampus och Alexander såg istället på finalen hemma hos moi. Var väl trevligt. Åt lite chips med dipp. Sov hos Nathalie och Hampe efter. Dagen efter kom Jim och hämtade upp mig på cykel, vi åkte till busstationen och åkte mot farmor och farfar. Plockade upp Robin på vägen också. Vi firade min kusins 20års dag hela dagen och kvällen. Det var trevligt. Idag har jag också tagit mitt första dopp i havet i Nisseviken. Nu har jag precis ätit lite brunch och vi ska snart åka och bada igen.

Pusse julafton, två eller tre år sedan


+++

Stånga igår blev inte bra alls. Jag var dessutom väldigt otaggad. Jag, Nathalie och Hampus åkte istället hem till mig, åt och somnade i soffan. Idag har vi badat i kalkbrottet och lagat lite lunch hos mig. Nu är vi hos Nathalie. Alexander och Isak kommer snart och möter upp oss, så ska vi gå ner för att titta på the final och kanske dricka lite med lite folk. Imorgon åker jag till landet med mina bröder för att fira träffa lite släkt och fira min kusin som är nere över sommaren. Kommer hem på torsdag.

Btw är det sjukt varmt


duba

Det blev alltså Stånga igår. Det blev lite för mycket för mig. Men annars var det kul. Det blir Stånga ikväll igen I guess. Kommer lite pics senare när jag har tagit några från Nathis.

Pusse

fredag

Härlig jobbdag. Efter jobbet hängde jag med Alexander ett tag och sedan fick jag skjuts hem av mamma. Nu har jag precis duschat, Nathalie och Linsen hämtar upp mig lite efter klockan sex och sedan bär det av mot Emmy. Senast vi partajade tillsammans var midsommar. Var ett tag sen? Så det blir lite catch up drinking i Stånga.

En passande låt för den kommande kvällen! Den värsta låt jag vet btw
+

Ganska skön jobbdag. Längtar till imorgon faktiskt. Vi ska hem till Emmy för att grilla och partaja lite. Imorgon är sista jobbdagen också. Småskönt. Nu blir det sex and the city och lite jordgubbs.

Pusse

pusse

Jo. För ni är bäst.


jahej

Trevlig vistelse i Stockholm den här helgen. Hamnade på samma båt som alla peace and lovers och därför var det också en trevlig båtresa hem. Mitt internet har varit trasigt några dagar, fixade det precis. Har också jobbat de två senaste dagarna. Går runt vid almedalen och delar ut lappar med Sermed. Det är alltså vad jag har gjort idag, hann med en fika med Nathalie på corner coffee också. Nu tänkte jag försöka sova. Imorgon är det jobb och innan det ska jag äta brunch med Elin.

Ett stort grattis till min birthday boyfredag

Igår var vi hos Nathalie och drack lite vin med några tjejs och pojks. Ångrar lite smått att man var uppe sent igår med tanke på att jag ska till Stockholmo idag. Mamma kommer och hämtar mig any minute now, I'll be back on monday.

Pusse

RSS 2.0