måndag

Tråkigt väder och tråkig skola. Jag och Nathalie kom hem till mig ungefär vid halv två skulle jag gissa på. Vi såg lite disney film och åt lite gottis. Nu ska jag plugga lite, kanske inte järnet för det behövs inte. Tack vare en person. Tack J!

Heda


vår nya partylåt


söndag

Gårdagen var precis som i fredags. Mysigt. '
Idag köpte vi med oss lite gott och åkte ner till almedalen och planerade midsommar lite. Kan bli riktigt bra. Ikväll ska jag plugga och äta lite efterätt snart, fira mamma lite på mors dag. Även om vi aldrig har firat det. Imorgon är också den värsta skoldagen på hela veckan. Längtar redan till helg.

puss

lördag

Gårdagen bestod av sköna tjejer och en liten pojke. Vi drack lite cider och vin och kvällen slutade där den alltid slutar, mcdonalds. Jag, Nathalie, Hampus och Linnea tog taxi hem till N och H och tittade lite på Dear John, men vi somnade alla fort. Emmy kom vid tolv, vi alla var halvfräscha. Vi slängde på lite smink, förutom Linsen, och åkte ner till staden och åt nachotallrik. Efter det åkte vi hem igen, det blev lite kortspel och sedan till Maxi och skjuts hem. Ikväll lutar det åt att vi kör ikväll igen. Nu ska jag grilla med familia och sedan fixa iordning mig lite tills de kommer och hämtar upp mig igen.

Ciao



 

 

 


+

Vad ska man säga om filmen? Den var bra, men som vanligt hade jag för höga förväntningar, har verkligen varit helt överexalterad över den. Den var lite överdriven ibland, kändes inte riktigt som satc liksom. Men som sagt, den var bra och den håller måttet helt klart. Nu ska jag krypa till sängs och läsa engelska bok.

Puss



 imorgon åker this fucker upp till stockholm, vi ses nästa vecka my love


torsdag

Slutade elva idag. Gick först hem till Nathalie och sedan tog jag bussen hem. Har ätit macka precis, ska snart åka in till stan igen för att lite senare äta middag med några tjejer och sen se bion. Jag är riktigt taggad, har väntat på den ett tag. Kan ha för höga förhoppningar? Men det hoppas vi väl inte.

Heda


onsdag

Jag var som sagt i skolan klockan åtta, blev dock inte så värst mycket plugg.. mest spelande av hjärter sju. Idrottsprovet gick som det gick, och det gjorde också pluggandet hos Nathalie efter skolan. Nu sitter jag hemma och tänkte fortsätta se på sex and the city filmen som vi började på hemma hos N. Tänkte värma upp lite till värlspremiären till sex and the city 2 imorgon som vi självklart skall se.

Heda


tisdag

Kort dag i skolan. Efter gick jag hem till Jim ett par timmar. När jag kom hem somnade jag på soffan. Kommer därför ha en del svårigheter att somna. Tänkte försöka bli lite trött och läsa snart. Imorgon har vi sovmorgon, men jag tänkte ändå vara där klockan åtta och plugga. Herregud så olikt mig, men det. Och efter skolan ska jag och Nathalie bege oss hem till henne för att slinga lite hår och plugga järnet.

Godnatter fellows


måndag

Skön dag. Hade världens bästa morgon också för den delen. Började klockan tolv och slutade tidigt. Tidigare än jag egentligen gör. Eheh. Jag och Nathalie köpte lite mat och satte oss i almedalen, det blev för varmt så vi gick efter en timme skulle jag tro. Blev lite prövande av skor och sen buss hem för min del. Har suttit ute i solen en stund och nu tänkte jag försöka plugga lite grann. Snart ska vi hämta min bror också som kommer hem från Malmö!

Ciao


weekend

Dåligt med bloggandet på sista tiden. Det har varit full rulle hela helgen. Jag är ännu lite rund om fötterna sen gårdagen. Vad hände igår liksom? Ingen som vet, och jag vill inte veta. Jag, Elin och hennes förtjusande mor åt en pangmiddag på bolaget, en glass på hamnen och sen var det fest. Man ska ju inte direkt klaga på gårdagen heller, åt en nice frukost med lite boys hos Lukas och sedan gick vi ner till almedalen och det var så äckligt varmt. Nu står Elin mitt framför mig och gör lite frukost. Tänkte gå och joina henne. Vi går nog ner till almedalen lite senare och tittar på studenterna en extremt liten stund med tanke på regnet.

Soft

Förlåt Nathalie för att jag tog lite bilder från din kamera. En liten förhandsvisning liksom.


torsdag

Skön dag. Slutade kvart över elva och sen vandrade jag och Nathalie till almedalen. Vi var där i några timmar och med tiden kom det lite sköna personer. Vi gick till staden och tittade lite efteråt och sen gick jag, Elin och Klara och hämtade ut biljetter till sex and the city två nästa torsdag. Är riktigt spänd på den! Har ganska höga förväntningar så att säga. Nu sitter jag hemma och ska snart ta bussen in till bror min. Tänker sova där ikväll så jag skriver ingenting mer idag.

Ciao

+

Den ljuvligaste stunden i livet var den när du gick!

onsdag

Idag har vi varit i skolan för mycket. Egentligen slutade vi tjugo över nio men ändå sitter vi kvar i skolan till ett. Vad är problemet med oss? Jag och Nathalie vandrade till almedalen och kom precis i perfekt tid, när alla studenter började gå och molnen kom. Bradäär. Vi hann med en runda på stan innan vi gick hem till henne igen. Vi fick skratta lite också, eftersom vi är så extremt roliga. Nu är jag hemma och har faktiskt skurit mig rejält i fingret och det gör rejält ont. Därför ska jag plåstra in mitt finger nu, rejält. Jag såg världens töntigaste person idag, som var rejält töntig och man tänker liksom, okaaaj.

Heda

tisdag

Idag slutade vi halv elva. Jag skulle ta bussen hem, men det blev ändrade planer. Istället mötte jag Elin, och vi gick hem till henne och satte oss ute i solen i ett bra antal timmar. Vi fick båda lite färg faktiskt. Vi gjorde en riktigt god pastasallad till middag också. Nu sitter jag hemma. Tänkte läsa lite och sen sova.



stiliga bröder


måndag

Efter skolan gick jag, Nathalie och Victoria till bion och skulle hämta ut våra biljetter till sex and the city 2 men det var stängt. Istället gjorde vi annat för pengarna, som är en secret. Istället hämtar vi ut våra biljetter på torsdag, och då har vi ökat med två tjejer till. Jag har längtat efter den filmen i ett bra tag så det ska bli en riktig fröjd att sitta och se i två och en halv timme. Nu sitter jag hemma hos Elin, vi har legat ute i solen och försökt ta snygga kort. Men det snyggaste jag kunde bli var såhär. Ganska misslyckat. Ser ut som att jag har mustasch. Nu ska vi ut och gå, tror jag. Efter det ska jag hem.



söndag

Mindre bra söndag. Den har varit riktigt tråkig så att säga. Har ätit god mat med familjen, pluggat och skrattat åt mig själv. En sak som är lite bra är att det kanske blir acdc för mig iallfall. Det blir isåfall om två veckor! Nu ska jag sova hade jag tänkt. Jag längtar efter Nathalie.



 ser ut som att jag har sprungit in i en vägg


-

Den här kvällen har jag varit hos Johan med honom, Elin, Love, Tim och Max. Vi spelade lite kort. Det var avancerat. Nu sitter jag hemma hos Sermed och jag nu tänker jag göra te eftersom han tvingar mig att göra det själv.

P.s
Jag har aldrig sett så mycket mask i hela mitt liv.


dg

David Gray – Sail Away

David Gray – This Years Love

David Gray – Lately

lördag

Igår var jag vi hemma hos August och drack te och spelade lite kort. Med vi menar jag mig själv, Elin, Klara, Lukas och August. Efter någon timme gick jag, Elin och Klara gick hem till Elin och åt mackor och drack lite mer te. Vi satt uppe till halv fem och pratade. Skrattade en del också! Idag har jag varit på roadtrip på landet med mamma och Robban. Hemse, Burgsvik och lite andra ställen har besökts. Fråga mig helst inte varför. Nu är jag hemma iallfall. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag, mamma och Robban hem till Tove och grilla lite och efter det får jag se vad jag hittar på. Det lutar åt att spela kort och dricka lite vin med lite tjejer.

Puss

vi som visste

Nu ligger jag och Elin i min säng och töntar oss lite. Kvällen har bestått av en för jävla god middag, chips, godis, glass, saft och te men kom precis på att vi glömde höjdpunkten, o'boyen. Ajajaj. Det tar vi igen imorgon. Nu ska vi ut och kalasa i regnet.

Puss


torsdag

Gårdagen började hos Nathalie med henne, Ida och Veronica. Vi lagade mat och drack lite vin. Riktigt mysigt faktiskt. Det får vi göra om! Efter det blev det sävefest och den var precis som en sävefest brukar vara. Lite mer folk och lite svettigare dock. Efteråt blev det lite efterfest hos Wallen. Somnade nog vid sju eller någonting. Gick upp vid tolv och hjälpte till att städa lite, och till sist åkte jag hem. Nu sitter jag under en filt i soffan, har aldrig varit så trött skulle jag tro. Ikväll kommer Elin hit. Vi ska väl bara tare' lungt och kolla lite film kanske. Vi har ju en del filmer så att säga.

Heda



 






tisdag

Jag kommer inte ihåg skoldagen. Blev mycket hjärter sju iallfall. Efter fikade jag med Jesper ett tag, vi hade en del att prata om också. Sen träffade jag Elin en liten stund och till sist tog jag bussen hem. Nu tänkte jag skriva en redovisning vi ska ha imorgon och sen göra lite te och macka. Imorgon är det sävefest som gäller!

HEDA

det kan du ha det

Onödig dag. Alldeles för lång dag i skolan. Efteråt gick jag hem till Jim och åt och fikade med honom, mamma och Robban. Träffade Elin en snabbis också. Har tagit en långdusch och nu tänkte jag städa mitt rum och sen hoppa till sängs. Sjukligt trötter.



Du är för bra!


+

Grattis på 21årsdagen homo
u r the best


-

Oj. Vad skitsnack det finns.


bilder från igår





 

 

 

P.s
Oerhört oseriösa bilder. Den sista är bland det roligaste jag har sett. Tack NathalieJohansson för din bra kamera.


söndag

Vaknde ganska sent idag. Har ätit frulle precis och nu funderar jag på att plugga lite kanske? Lika bra.

Två stycken som stod bakom mig i max kön igårnatt:
"Han som äger det här blev utsläpad från munken förut. Rejält packad!"

Min far det. Idag fick man höra att han ligger på sjukhus för bruten näsa och lite sånt. Han vet hur man festar, joprecis. Nu måste jag börja med pluggandet, efter det ska jag baka. Soft.

Heda

hattna

Oklar kväll. Den började hos Nathalie med lite vin och corona. Vi drog oss mot en fest där vi först blev utslängda för att alla där inne hatade mig. Nöjd. Lite svettig shake as dans senare blev det efterfest hos Jack, vandring till öster med Carl och Alexander, och sist väntade jag på att mamma skulle hämta mig vid max. Ragnar och Buster höll mig sällskap en stund. Nu är jag hemma och tänker sova exakt precis nu. Jag är riktigt nöjd med mig själv ikväll. Tackjagvet.


fredag

Soft väder. Eller? Har varit på staden med mamma, fick med mig en till bikiniöverdel hem. Är riktigt övernöjd. Efter staden så vandrade jag hem till Elin, vi var där en stund och sen cyklade vi och kollade fotboll en stund. Sen var vi hos August en snabbis innan jag var tvungen att ta bussen hem. Nu har jag slängt ihop en för jävla god sallad som jag måste äta nu. Snart åker jag in till stan igen och partar lite.

heda


+ -

Dagens +
Jag har hittat tillbaka till O'boy och Magnus Uggla
Jim har en lägenhet där jag kan sova ibland
Nathalie, hennes humor och hennes skrumpna pung
Jag har en gulli hund
August har mobil igen

Dagens -
Jim har flyttat
Vädret
Dagens erbjudande av festligheter, alltså inga
Mitt sötsug som har hållt i sig hela dagen
Elin är på fårö

fredag

Helt okej fredag. Först var det skola från 09.45 till 14.10. Efter det var jag i Jim's nya lägenhet som han håller på att flytta in i. När jag kom hem till Follingbo gjorde jag popcorn och satte mig och såg på Up. Gråter ofta till sorgliga tecknade filmer men det här var extremt. En bra film, helt klart. Nu tänkte jag försöka sova, imorgon blir det en stadsrunda med mor min.

Nu är klockan efter tolv, och det betyder att den här snyggfan fyller år också.
Grattis din brända jävel!



torsdag

För skön dag! Åkte in till stan och gick och fikade med Nathalie. Vi kollade lite på stan också, en för jävla snygg bikiniöverdel fick följa med mig. Resten av hela dagen spenderades i almedalen tillsammans med Alexander, Philip, Isak, Love, August, Simon och Arvid. Vi rökte vattenpipa och spelade fotboll. Nu ligger jag hemma och är riktigt nöjd över mig själv eftersom jag har pluggat i en och en halv timme. Nu blir det en långdusch.

heda



 också en riktigt bra dag för ett år sen


++++++

För jävla fina. Synd bara att jag skulle se ut som en kassler om jag tog på mig någon av dem dock..


hey la

Är nyss hemkommen. Har sett på lite fotboll med Elin och varit hos Erika en snabbis. Idag såg jag också på Michael Jackson showen för andra gången idag. Fortfarande grymt. Jag och Nathalie blev taggade på att dansa och kollade på dansklipp på youtube hela dagen hemma hos henne. Efter det började vi spela in videoklipp och jag skrattade så fruktansvärt mycket. Vi somnade också hemma hos henne och jag dregglade i sömnen. Imorgon är vi lediga och jag och Nathalie ska fika. Soft!



 1 ball + 1 ball = 2 balls


tisdag

Ganska skön dag. Efter var jag med rövelin. Vi åt godis. Efter det åkte vi och kollade på Michael Jackson show, det var grymt! Nu är jag hos Sermed, vi har gjort toast och te. Ännu mer grymt. Hatar ordet grymt mer och mer.

heda

måndag

Har tankat på mitt comviq nu, känns rätt bra. Det som känns mindre bra är mötet idag, jag har en del ig varningar och måste skärpa mig helt enkelt. Nu ska jag slänga i mig mat lite snabbt och sen börja redan idag med plugget!

HEDA



 min jävla påse


soft

Igår var en bra jävla skön söndag. Allt jag har att säga om det. Nu sitter jag i skolan och håller på att slockna framför datorn. Soft. Vid tre är det möte för min del, om hur det går för mig i skolan. Ännu mera soft. Ikväll kanske jag ska vara barnvakt med Elin.

Soft.

lördag

Rätt soft dag. Åkte in till stan och träffade Love och August, vi gick ner till Donnerska Huset och fikade och träffade Elin eftersom hon jobbar där. Efter det gick vi till almedalen och låg där en stund, de gick, Elin kom och vi satt hemma hos henne och skrattade. Cyklade hem, åt mat med pappa och för en gång skull båda mina bröder eftersom Robin är hemma från Malmö! Vi såg på avatar som jag tycker var en blanding utav Tarzan, Pocahontas och någonting annat. Den var helt okej liksom! Efter det cyklade jag och Jim till Nathalie, jag hämtade mina kvarglömda saker och sen åkte vi och hämtade hans cykel. Nu är jag trött och vill sova. Morgondagen kommer att bli riktigt awesome, om det är fint väder så att säga. Häng i almedalen med sköna personer. Kort sammanfattning.
heda

hej

Sista praktikdagen var sådär. Fick lite saker när jag slutade vilket var ganska soft men ändå ganska sådär. Efter det blev det raka vägen hem till Nathalie där också Hampus var. Efter det kom Elin, Andrea och Emmy. Vi fick skjuts till tofta, där var det som det var. Vi tog bussen till stan och jag och Elin drog till Lukas någon timme. Nu är jag hemma och jag har ingenting att säga om kvällen. Är fortfarande riktigt arg och besviken över småsaker som hände under kvällen. Blir trött på falska äckelpersoner. Hade roligt då och då, men som jag har sagt förut så är valborg överskattat.


RSS 2.0