TORSDAG

Har inte gjort så mycket mer med mitt liv. Är med Gaby just nu, vi har bakat kärleksmums. Har varit vid Robin och ätit middag med honom och pappa ikväll också. På lördag ska jag åka hem, längtar efter Gotland! Nu ska vi äta mums och se på film. Fest

TORSDAG

Jag har inte gjort så mycket med mitt liv. Spelat pokemon. Firade farmor i förrgår. Bor med Bella och Nathalie nu tillfälligt. Det är mys, och vi är jätteäckliga. Snart ska vi äta pannkakor och se barnprogram.

hej

FREDAG

Idag har jag hängt med Ida och Bella lite. Vi lagade pannkakor, planerade vår resa till tomorrowland och var mysiga. Använder ordet mys allt för ofta, men det är ganska nödvändigt. Har hört att Ida brukar röka hasch och spela trummor också, oacceptabelt! Nu sitter jag hemma, har skickat ut tusen (två) cv:n också. Har gjort någonting bra idag iallfall. Ska äta choklad och kolla på roliga katter ikväll. Fest. Håller på att planera min resa till Malaga också som förmodligen inte kommer bli av, men det kommer bli kul.
 
Hejdå

LÖRDAG

Idag har jag hängt med Ida och Bella. Vi har lagat hamburgare, sett på tv och varit mysiga. Nu kom jag hem till Norrviken. Ska äta popcorn och dricka ett par ton te ikväll. Mitt nya liv är så sjukt awesome. Hemma varje kväll och se på tv tills jag blir blind. Älskar att vara hemma, förutom på Gotland. HATAR att gå ut i Stockholm, alla är extremt tråkiga. Sånna som går runt och untzar och yoloar, springer runt överallt och leker viktiga, leker rika och har THE BEST TIME OF THEIR LIFES:). Om man inte gör det är man tråkig. Nej. Stannar hellre hemma, har en mer värd kväll då. Saknar min partytjejer på Gotland. De vet hur man har kul iallfall. Oj. Bittert inlägg. Är förmodligen för att min livsgnista flyttade till Spanien igår.
 
Hej

RSS 2.0