SÖNDAG

Igår var nog den värsta lördagen någonsin. Fy. Höjdpunkten var när taxichauffören sa att min parfym var den bästa någonsin. Blev så glad så jag svimmade. Idag har jag åkt båt med Matilda. Har blivit dödligt sjuk också, feber och jobbig hosta. Är hos pappa nu med farmor, farfar och faster. Ska sova snart. Imorgon är det nyår, vill helst slippa.

Hej

LÖRDAG

Igår var jag bara hemma. Det var mys. Ikväll ska jag nog till hamnplan, rocka lite. Imorgonbitti åker jag och Matilda till Stockholm. Vill inte vara där på nyår längre, hatar att gå ut i Stockholm. Gillar mitt Gotland. Hej

ONSDAG

Igår kom jag och Bella med båten vid tjugo över elva. Vid ett så åkte vi ner till hamnplan. Det var skoj! Har saknat hamnplan. Gick till max ett tag, somnade på kontoret och Jim skjutsade hem mig vid halv sju. Vaknade med en jacka som inte var min, en iphone som inte var min, två armband och en strumpa i min jacka. En bra kväll. Nu är jag hemma, vi har ätit god mat och nu spelar vi spel
 
HEJDÅ

ONSDAG

Kom tillbaka till Stockholm igårkväll! Blir ganska arg över att det tar mig fem timmar totalt. Men har precis kommit på att jag kan ladda ner film på taben, så tiden är ägd. Idag har jag varit inne i stan och köpt julklappar, tog samma sak till alla, bra fantasi. Träffade Vickan och Markus också, mysi. Nu ska jag dricka varm choklad och se på julfilm :)

Hejdå mina fyra läsare, yolo:):):):)

SÖNDAG

Har varit hemma på Gotland sen i fredags! Har bakat med Elin, varit på hamnplan och träffat venner och idag har jag varit på julbord. Perfekt helg! På tisdag eller onsdag ska jag tillbaka till Stockholm.

Hej

+

Juste glömde hypea över att det är 12-12-12!

Hype :)

ONSDAG

Har bott hos papsen ett tag i Sollentuna! Vi har julat lite och han har prompt (?) visat varje centrum i närheten som jag redan sett. Igår såg Ida jävla Tom Cruise och Erika pratade med jävla Sarah Jessica Parker. Extremt avis. Jag spelade bara jävla hästspel igår. Nu sitter jag hos bror min och ska snart äta veganskt julbord, som numera är en tradition. Det är jag och de icke alkohol drickande veganerna ikväll.

Hej

TISDAG

Jag är sjukt dålig på att skriva. Förlåt Ida, min enda läsare. Har varit hos Robin och pappa en del. Mamma och Robban var här i helgen, även Ellinor och Erika. Det var en bra helg! Nu har jag, Nathalie och Emmy ätit gröt och sett på julkalendern. Mysi. Idag ska jag bara vara hemma och fortsätta på min nästan ultimata jullista på spotify.

Hej

RSS 2.0