SÖNDAG

Igår mötte jag upp Johanna, vi gick till Vic och drack lite vin där innan och sen drog vi till hamnplan. Jag hade väldigt roligt faktiskt! Jag och Johanna pussades lite, folk trodde att vi var ett par, en främling sa att han älskade mig, jag halkade i tårta och tog med mig Vic i fallet, blev kaxig på vägen därifrån. Ja, kul kväll. Nu sitter jag hemma och är arg. På Douglas. Han är hög. Som vanligt. Ikväll ska jag se Fievel, resan till Amerika. Sjukt bra film!

Pusse

LÖRDAG

Igår var jag, Erika och Ida hemma hos Ida i När och red. Det spöregnade, men det var värt det. Sjukt roligt. Inatt kommer mamma och Robban hem, tyvärr. Tycker om att bo själv. Dock har inte den här veckan blivit riktigt som jag planerade. Synd. Ikväll ska jag antingen vara hemma eller dricka alkohol.

Pusse

TORSDAG

Igår var vi hemma hos mig några stycken. Det var mysigt och mycket trevligt. Idag har jag städat, nu ser jag på nickelodeon, tittar på dubbade otecknade program och skrattar lite, snart ska jag snart laga mat och ikväll ska jag sitta hemma med Douglas, äta glass och se på film. Jagärbäst

Pusse


SÖNDAG

Igår satt jag först hemma hos Johanna. Vi fixade oss och drack lite vin. Ellinor kom dit, och vi tre gick till Nathie där det var lite folk. Efter en timme drog jag och Johanna till hamnplan. Hade faktiskt riktigt roligt. Efter det blev det en sjukt jobbig färd för mig och Johanna till bingeby och sedan cyklade vi tillbaka till henne. Tack regnet för en bra kväll. Just nu sitter jag hemma, är sjukt trött. Ska förmodligen bara vara hemma ikväll. Ida kommer till mig ikväll/inatt och sover hos mig. Har inte träffat henne på flera veckor. Imorgon åker mamma och Robban, finally.

Pusse


TORSDAG

Igår var vi först hemma hos Erika och sen sprang vi runt på öster lite och hängde. Sista delen av kvällen har jag raderat. Gör alltid bort mig och håller på. Därför tror jag att jag kanske stannar hemma ikväll och undviker mig själv lite.

Pussemylove


ONSDAG

Mitt internet har inte funkat på ett tag. Men har ändå inte gjort någonting de senaste dagarna. Har legat hemma och sett på gg och skrattat tills jag gråtit med bror min. Idag gick jag upp tidigt, trots att jag somnade halv sex inatt..... nice. Jag har målat sjuk mycket idag, heh. Snart ska jag sova och bli lite pigg tills ikväll. Tror det blir till att se Adrian Lux på hamnplan. Sjukt tagg

Pusse

MÅNDAG

Idag gick jag en sväng på staden med Johanna, Nathalie och Erika. Död åt regnet dock. Nu har jag precis ätit och nu väntar efterrätt och kaffe. Ikväll blir det förmodligen hemmakväll igen. Död åt mig själv

And here we go again..

SÖNDAG

Igår åkte jag hem till Johanna, vi satt hemma hos henne en stund. Sen drog vi till Erika och drack lite vin, och sen blev det hamnplan. Det var nice. Dock har jag ältat hela dagen att jag fick ett rivsår på benet som gör så sjukt ont. Heh. Idag har jag varit hos Johanna, och ikväll ska jag förmodligen stanna hemma.

Pusse

LÖRDAG

Igår firade vi Andreas lite. Det var mycketmycket trevligt. Efter det tog jag tydligen en sväng förbi Daniela. Heh. Efter det träffade jag på en fin&snäll liten människa. Det var trevligt. Jag vägrade att gå hem sen.. så jag ringde mamma vid fyra och som den hjälte hon är så kom hon och hämtade mig. Idag har jag målat, och ikväll blir det antingen lite fest med mystjejer och utgång eller hemmakväll med mig själv. Men det är trots allt lördag så det lutar väl lite åt det första alternativet.

Pusse

FREDAG

Hinner inte skriva överdrivet mycket eftersom jag har lite bråttom. Idag ska jag hjälpa Robban att måla huset och ikväll blir det 18-års kalas för Andreas. Inatt ska jag gå hem. Onice. Heh

Pusse


TORSDAG

Inatt sov jag ungefär sexton timmar, helt sjukt. Hade dock 46 missade samtal och 22 sms när jag vaknade. Nice. Idag har jag förövrigt haft en mycket bra dag. Heh. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Antingen ligga hemma eller åka till Erika och dricka lite vin. Återstår att se!

Pusse


ONSDAG

Igår såg jag och Andrea på Harry Potter. Sjukt bra film. Död åt henne som grät högt och han som hostade sig igenom hela filmen. Efter det skulle jag börja gå hem, Andrea följde mig en bit och sen kom en taxi och frågade om vi ville åka hem gratis. Tack. Hon följde med mig hem och vi somnade. Idag ska jag klippa gräset, ikväll ska jag vara hemma och se på gg.

saknardigfin

ÄGD OCH EFTERBLIVEN

Igår åt jag först middag med pappa, min bror och min andra hemkomna bror som jag inte har sett på ett tag. Mycket trevligt. Efter det drog jag till Johanna, vi började se andra harry potter filmen och sedan kom Elin och Matilda. Vi hade lite tråkigt och bestämde oss för att dra till Buster på lite fest. Det var nice. Idag har jag varit på landet med min lilla släkt och firat min kusin William som fyller 21 idag. Vi fikade och åt på creperiet i Hablingbo, som är tradition. Nu är jag hemma, och min finaste Tova är här och har klippt mig. Jag ska umgås lite med henne, och ikväll ska jag se Harry Potter med Andrea! Jag är helt sjukt glad. Fixar allt.

Pussee

HEH

I fredags firade vi Tim och Johan i efterskott. Det var en bra kväll! Igår blev det utgång för min och Johannas del, hamnplan var dock inte så livat som vi trodde att det skulle vara. Men min kväll slutade ändå mycket bra! Ikväll ska jag börja se alla Harry Potter filmerna eftersom jag ska se den sista på onsdag, tyvärr var jag lite för osnabb.. så jag får inte se på premiären. Mår dåligt när jag tänker på det, eftersom jag älskar Harry mer än alla. Faktiskt. Nu ska jag se klart mitt gg avsnitt och sen börja se mina små filmer.

Pusse


HEJ JAG SAKNAR DIG

Idag skulle jag tagit bussen med Vic och Nathie till stångaspelen. Men jag missade bussen, fick skjuts en timme föresent, de hade åkt hem och jag hade tråkigt. Tog bussen hem, min mobil skickade ungefär 35 gamla sms till varje person i min kontaktlista. Har förmodligen aldrig varit så arg i hela mitt liv. Typ. Ikväll har jag varit hemma och haft en riktigt trevlig kväll. Nu har jag precis kollat gg och ska försöka sova lite.

Pusse


ONSDAG

Igår gick jag och Yohanna på stan en stund tillsammans med Vic. Vid sju gick jag och Yohanna och såg på Lars Ohly i almedalen, och sedan en debatt. Jesper var med, och var sjukt bra. Sedan gick jag till norderstrand för att umgås med Nathalie, Erika och Ida, mysvänner. Sedan kom Simon och hämtade oss, vi åkte runt lite och han släppte av oss i stan. Sjukt vad efterbliven man känner sig när man är nykter i onyktert sällskap, heh. Det blev lite häng på max och jag och Nathie bråkade med en tjej. Det var trevligt. Efter det blev det en timmes vandring hem, mycket givande promenad. Vaknade för en timme sen, äter mat nu och ikväll ska jag se på gg.

Pusse


TISDAG

Igår var jag i almedalen med Nathalie, Ellinor, Elin och Hampus. Vi spelade kubb och "mös" lite. Senare mötte jag och Nathie upp Yohanna, vi gick runt lite. Men det var för kallt, så vi gick olika håll och jag sprang till bussen, som jag missade. Jag träffade fylleThim och gick runt med honom ett tag. Blev nervtvingad till hamnen för att köpa en munk. Tack. Vid 2-3 gick jag hem till Yohanna och sov. Nu fixar vi oss lite och ska snart ner på storstaden. Heh.

and I think about you all the time..

I WILL BE YOURS

Gårkvällen blev bra! Har inte varit ute på ett tag, känns bra att vara back in business. Idag har jag varit på stranden med Yohanna och hennes familj. Jag brände mig lite till. Mamma skrattar varje gång hon tittar på mig, så jag antar att jag är fin. Ikväll ska jag inte göra någonting. Ska försöka hålla mig hemma någon dag så att folk slipper bli rädda när de ser mig.

Pusse

LÖRDAG

Idag har jag verkligen bränt sönder hela mig. Kan knappt röra mig. Just nu sitter jag hemma hos Yohanna och taggar lite, ikväll blir det utgång! Imorgon ska vi tydligen till stranden igen...... trevligt. Nej

Pusse

LÖRDAG

Igår var jag, Nathie, Elli och Matilda och såg Veronica Maggio. Det var riktigt bra! Jag åkte hem med sista bussen och somnade med handen i mcdonaldspåsen. Fräscht. Vaknade dock vid tre igen och har inte kunnat somna om sedan dess. Jag tänker för mycket! Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och vänta in Yohanna och hennes familj. Vi ska åka till åminne och sola hela dagen. Jag kommer som vanligt bara bränna ihjäl mitt ansikte. Fint. Nej. Ikväll ska jag förmodligen vara med Alexander!

Jag tänker på dig hela tiden min fina..


RSS 2.0