TISDAG

Igår somnade jag efter skolan och vaknade tre på natten igen. Duktigt. Hade lite problem att somna om igen. Idag var jag trött vilket ledde till att jag också var glad och skrattade. Gick lite på stan med mysisar efter skolan, gick till tandläkaren också och tittade till min tand. Var där i en minut och det begicks inga flera mordförsök. Ikväll skulle vi egentligen dansa, men det blev tydligen ingenting. Ska istället se på disneyfilm och gosa med Dogge.

HEJ



 längtareftersommar


SÖNDAG

Igår var vi hemma hos Ida, Ida och Erika. Vi drack lite, sen skulle vi ut men det blev inget. Jag och Ida gick och såg lite fotboll, det var tråkigt så vi gick vi hem. Idag har vi varit och ätit och sett på fotboll. Jag ska plugga och sova ikväll.

Hej

LÖRDAG

Igår hade vi vårt surpriseparty för Ellinor. Det var roligt! Hon blev glad. Nu sitter vi hemma vid Ida, Ida och Erika och dricker vin. Har tappat lusten att skriva i den här bloggen

Hej

TORSDAG

Nu sitter jag hemma vid Ida, Ida och Erika. Vi ska snart bege oss till Ellinor för att äta och fira henne lite. Mysi.
Hejdå

ONSDAG

Trevlig dag. Har dock hållt på att halka efterblivet många gånger. Var hos tändläkaren, var panikslagen när tandläkaren gick iväg och kommer tillbaka med en extremt stor bedövningsspruta och en mördarkniv. Jag var sjukt nervös, låg och skakade och fick hålla en snel liten tandskötardam i handen medan han skärde sönder hela min mun med sin mördarkniv. Gick därifrån lite ägd och ledsen för att jag inte fick ett klistermärke som när man var liten. Kom tillbaka till skolan och berättade om mordförsöket, ingen brydde sig. Blev ägd igen. Gick till pappa efter skolan, vi åkte och åt och sen skjutsade han hem mig. Nu ska jag sova och tycka synd om mig själv

Imorgon fyller världens bästa Elli år


TISDAG

Idag har vi sett på bio med skolan, filmen var ganska fin. Fick tänka på äckliga saker och titta bort lite ibland för att inte gråta. Efteråt gick jag lite på stan med Johanna och Nadja, gick och tog farväl av Vic som åker till London imorgon (avis) och till sist gick vi till fenix och dansade med resten av tjejerna. Mycket kul. Har dock äckligt ont i nacken nu. Jag ska snart gå och lägga mig, är trött. Imorgon ska jag till tandläkaren och ta reda på varför jag har så satans ont i munnen, är lite rädd.

HEJDÅ

MÅNDAG

Sämsta skoldagen. Sjukt tråkigt. Efter åkte jag och fixade med min balklänning, tog mått och bestämde tyg. Är väldigt nöjd. Jag och Sermed kommer vara fini. Ikväll ska jag plugga och somna tidigt, har nog aldrig varit så död som imorse.

HEJ

SÖNDAG

Igår såg jag först och såg på lite hockey med IdaA. Vi cyklade till lägenheten och hämta upp Ellinor, Matilda och Elin. Sen blev det Ljugarn. Det var skoj, blev lite för mycket tydligen. Heh. Nu är jag hemma, ska plugga och se på film ikväll. Vill spy på indvalen imorgon

HEJ


LÖRDAG

Igår blev en myskväll. Nu är jag ensam hemma, ska äta frukost och se på lite tv. Senare ska jag och några tjejer till åka ut till Ljugarn. Jag är taggad och glad.  

.....is the person you're best without.

FREDAG

Idag har jag skrattat. Trevligt. Ikväll har det varit lite oklart vad jag ska göra, ligger just nu i min säng i myskläder och halvsover lite. Fixar jag skjuts tar jag mitt pick och pack och åker in till stan och myser med fyra av mina babes.

Heidu


TORSDAG

Tråkig dag. Fått lite gjort ändå. Kändes som om det var fredag idag, var lite glad där ett tag. Men nej.. så kul fick man tydligen inte ha. Var nyss på möte i skolan med elever och föräldrar. Det var... intressant... ehe. Ikväll ska jag läsa bok, se på ett eller två avsnitt av satc och sen sova.

HEJ

FIN


ONSDAG

Igår dansade vi. Roligaste någonsin. Efter det gick jag och Nathalie och köpte mat och godis sen satt vi hemma hos henne och såg på vänner. Idag var vi trötta. Skolan är otrevlig idag och jag älskar vår blogg.


MÅNDAG

Idag var det skola. Var tråkigt. Hade aktiekunskap och rättskunskap. Vilket skämt. Stannade kvar efter skolan för att fixa lite, och nu är jag hemma. Ska plugga ikväll. Jag är duktig. Ehe

Känns även värdelöst att skriva två bloggar just nu, eftersom man skriver ungefär samma saker. Ja. Hej


SÖNDAG

Igår var jag först på middag. Gick sen i stormen till Ida, Ida och Erika där mina tjejer var + några ljugarnskillar. Alltid lika trevligt. Vi drack lite vin, och senare blev jag och Nathie hungriga och skulle bege oss till Mcdonalds. Vi kom på halvvägs, att det var för långt, så vi gick hem till N istället och gjorde bränd falukorv med oklar spaghetti. Idag har vi ätit, sett lite på film och sovit. Nu är jag hemma, och ska snart plugga, äta god mat och cosa.

Idag marknadsför vi vår blogg. Härhärhär

HEJ

FREDAG

Idag har varit en värdelös dag. Tre timmars handelslektion, sen slutade vi vid elva. Nu är jag hemma och ser på film och vill sova. Kvällen är änsålänge oklar.

Hej


TORSDAG

Idag har jag skrattat. Vi har stått i hansafönstret, visat upp lappar med poäng från 1-5 till de som har gått förbi och bedömt dem lite. Mysi. Nu är jag hemma, måste plugga ikväll och gå och lägga mig tidigt. Imorgon slutar jag tolv. Bra

HEJ

SÅSANTSÅSANT


ONSDAG

Lång dag. Alla våra dagar är numera långa... jobit. Efter skolan gick jag och Nathie till vårat andra hem. Vi såg lite film med mysisarna och nu är jag hemma. Ska äta mat, plugga och sen ska jag tillbaka till mysisarna för att pussas, äta kladdkaka och kramas.

HEJ


SÅ JÄVLA BRA


TISDAG

Vi kom hem igårnatt. Vi har haft sjukt mysit och rolit! Ida lurade mig att åka i läskiga backar, var lite rädd, ramlade lite, Ida slog mig i ögat med en skida, skrattade, lekte James Bond i skogen, ramlade lite till osv. Mys. Idag var det skola, och har nog aldrig haft så roligt i skolan. Hade lyckorus, var lycklig och myste runt. Har längtat efter mina mysisar. Sen fick vi lite attitydsproblem, men det är helt okej. Efter skolan gick jag, Nathie och Ida hem till Ida, Ida och Erika. Vi dansade somfan. Blev svettig och ännu mer lycklig. Flög litegrann. Nu är det roliga slut är hemma och ska plugga och äta äcklig mat och har inte lyckorus längre hej

FREDAG

Igår åkte vi skidor hela dagen och kvällen. Det var mys. Idag har vi åkt till en stuga och åkt längdskidor, det var tråkigt och jag ramlade. Det gjorde ont. Nu kom vi hem igen, ska se på lite och film snart och sova lite. Imorgon och på söndag ska vi åka skidor som fan. Jag är sjukt snabb.  

HEJ

ONSDAG

Igår åkte vi båt. Jag och Ida såg en film, Warrior, på pendeln. Grät som fan och folk tyckte att vi var efterblivna. Sjukt bra. Vi sov vid Ida's kusin och idag har vi åkt buss i fem timmar. Cosy. Kom till Ida's mormor för ett tag sen och nu ska vi gå och lägga oss, och imorgon ska vi åka skidor som fan. Kommer dö jag är rädd

HEJ

TISDAG

De två senaste dagarna har varit så satans tråkiga. Sitter i soffan nu och ser på tv. Ida ringde nu och sa att båten imorgon inte går, så vi åker kvart i fem idag. Ååååhhhh nu måste jag packa som en iddi och springa runt. Kommer inte skriva någonting medans jag är borta tror jag. Är hemma på måndag!

Basset hälsar

HEJDÅ


MÅNDAG

Vaknade sent idag. Har suttit i soffan och sett på film bara. Har lite småpanik. Måste börja packa och fixa allting innan onsdag då jag och Ida åker till fjällen i sex dagar!! Mysi. Ikväll ska jag nog bara vara hemma och se på film.

HEJ

+



 hittade en liten bild från igår


SÖNDAG

Igår var det nyår. Hahahahaha. Sjukt konstig kväll. Var hemma hos Julia först med henne och Rebecca. Det var mys. Sen gick vi till ibkhuset och åt middag. Efter det dansade vi bara, sjukt roligt. Sen är det ganska oklart vad som hände. Jag missar tolvslaget helt, jag springer runt inomhus och undrar vart alla när de står ute och skjuter raketer, jag och Julia ska gå till öster, Frida ska hoppa på min rygg och jag ramlar och skrapar upp hela knät, (grät lite inombords) Julia lägger sig ner i sympati och skrattar lite, gick tydligen till alis och mcdonalds som jag inte kommer ihåg, gick tillbaka till ibkhuset, Julia börjar duscha full som fan och jag ligger på golvet och myser med värmegolvet, Julia lägger sig bredvid mig och folk bryter upp låset och bär runt mig överallt, Julia sitter och smaskar mig i örat med potatisgratäng och jag dregglar överallt, hon släpar upp mig och vi skulle hem, står en bil utanför, får skjuts till thim istället, blir aspigg och springer runt överallt, jag och Julia står och hoppar i sofforna och tror att vi är badass för vi lyssnade på knarklåtar, drar asdåliga skämt som bara Tim skrattar åt för han är efterbliven och rolig, jag, Thim, Julia och Tim går och lägger oss i en liten våningssäng och jag och Tim får trängas i en jävla koja och ha på oss en fårfilt och till sist somnade vi alla vid halv nio. Cosy.
Idag har vi hängt lite vid Thim, kom precis hem. Ikväll ska jag nog vara med Johan, Tim, Julia och Thim tror jag.

Kvällens noteringar:
Det här var den sista nyårsaftonen innan vi dör och jorden går under
Jag måste sluta dricka och bli needy och kär i allt och alla
Douglas är fin
Bra inlägg

aaalwaaays i wanna beeee with yoooouuuuu


RSS 2.0