hihi

Nu har jag bara suttit och tagit det lungt hela kvällen! Har bestämt lite inför helgen också, hoppas det blir lyckat. Juste, kommer inte skriva blogg tills typ måndag! Det var ju någe fel på datan förrförra veckan och nu ska den typ skickas iväg och kolla vad felet var. Förstår inte varför eftersom den funkar precis som förrut nu, men det är väl bra så att det inte händer igen antar jag. Så det blir ingen dator, jag kanske har tur och skriver från Tova eller någon annan. Annars skriver jag på måndag när jag kommer till mamma igen, och uppdaterar lite om vad som har hänt i helgen och kanske några bilder. Kommer ju inte heller vara inne på msn, men jag nås på mobil.

puss

                                                                  

long day

Den här dagen har gått så segt! Kändes som att den aldrig skulle ta slut ju. Har bara längtat efter att få sluta hela dagen!
Sprang typ hem och gjorde en kopp te och satte mig framför datan. Jag börjar få lite panik över mitt hår också, jag kan inte ha i min hårförlägning eftersom min hårfärg som jag köpte är så jävla dålig och har blivit ljusare än själva hårförlägningen, och jag hatar mitt egna hår som utsläppt, därför har jag typ knut varje dag nu och det är skitjobbigt. Så nästa vecka måste jag klippa mig + färga håret. Har inget mera att skriva om nu!

puss.

ilove

                         

onsdag

Nu har jag faktiskt skrivit klart mitt häfte om ryska revolutionen, jag hade inte ens tänkt bli klar med det! Men det betyder att jag inte behöver stressa med det imorgon, det känns jätteskönt nu iaf. Jag kom precis hem från affären, jag var och tankade på min mobil och köpte en " brejk " . Fick jättejobbigt socker sug, typ värre än någonsin. Nu tänkte jag sätta mig och dricka en stor kopp te och se på desperate houswives. Sen gå och lägga mig rätt tidigt, lång dag i skolan imorgon!

puss.

hej

Slutade tre idag, fick reda på mitt reslutat på tyska provet också. Jag klarade 2 av 3 delar, så den sista delen som jag inte klarade ska jag göra om imorgon. Så det måste jag plugga på idag. Skriva lite på mitt so häfte måste jag också göra. Det är nog det enda jag ska göra ikväll, men nu först ska jag gå och ta en varm dusch!
                 

tisdag

För ett tag sen var jag på max med pappa, åt crispy chicken salad igen. Min nya favorit typ, älskar den. Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och tittar lite på tv. Nu fick jag precis ett mail av min lärare om nationella proven också, har det i svenska nästa vecka .. fan vad jobbigt. Är lite nervös inför det faktiskt, men hoppas det går bra. Nu tänkte jag se vidare lite på tv, jag skriver nog inget mera idag tror jag!

juste, måste berätta en rolig sak!
idag på so;n , alla satt typ i biblioteket och vår lärare var någon annanstans, vi hade en till vuxen som satt och tittade lite så vi jobbade. så springer muthas fram till sermed och börjar jucka på honom, sen går han och sätter sig igen och vår "lärare" kollar jätte allvarligt på honom och ba; YOU HORNY BASTARD. sen vänder han sig om. hahaha, det var så jääävla roligt !


PUSS


<3

jag råkade bli kär, den ska jag ha. 

                                 


wie

Har faktiskt lite glad nu ändå, eller lättad. Mina två jättejobbiga prov är över! No provet gick helt okej, men tyska provet .. det vetifan alltså. Jag hade ju självklart pluggat på fel texter också. Nu har jag bara so häftet kvar, och en svenska uppgift som jag tänkte gå och göra nu faktiskt. Vi ska gå ut på en plats, titta, beskriva olika saker och typ lukta och beskriva vad vi känner på just den platsen. Men jag har ingen aning om vart jag skall gå, eller jo jag vet ett ställe, men det är för långt .. så jag tror faktiskt att jag tar min baksida, den är ju full av känslor. Efter det ska jag skriva lite på mitt häfte, sen äntligen kolla på ett desperate houswives avsnitt för jag hann inte det igår, blev för mycket pluggande. Juste, idag eller imorgon skall jag fylla på min mobil igen, så då kan jag svara på alla sms igen (a) . Nu ska jag gå och bli känslosam på min baksida! 

                                 

sovasovasova

Nu har jag pluggat no, kan det nästan helt! Tyskan däremot .. det är ju för mycket, först har vi en halv sida text med diktamen, sen en lång tysk text som vi ska kunna översätta till svenska + en lång svensk text som vi ska kunna översätta till tyska. Håll med mig, det är för mycket! Diktamen och översättningen på svenska kan jag, men hur ska man kunna komma ihåg allting på tyska? Jag får helt ont i huvudet. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen, plugga lite mera .. sen sova.

godnatt !

guns n roses

Älskar den här låten, en av de bästa de har gjort helt klart .
Hittade tyvärr ingen med bättre ljud.



      

bio

Sovmorgon idag, började med slöjd .. det gick väl bra. Sen matte, fick tillbaka mitt matteprov, klarade precis en poäng över godkänt ! haha. Sen kommer jag inte ihåg resten av lektionerna vi hade, vi såg på bio med några från vår + några andra från andra skolor, " I taket lyser stjärnorna ". Ibland var den lite tråkig, men sorlig! Jag och Nadja grät förfan hela tiden i slutet, haha. Den var slut vid halv 5 - 5 eller något. Sen kom mamma och hämtade mig och skjutsade mig till pappa, så nu har jag precis ätit. Ikväll blir det bara plugg hela tiden, har no prov + ett ganska svårt tyska prov som jag verkligen inte kan. Så jag måste sätta mer ner nu och plugga in allt så att jag verkligen kan det, kanske se ett desperate houswives avsnitt också!

puss

trött

Nu är jag lite trött, somnade ju ändå ganska sent igår och gick upp tidigt. Så nu ska jag gå och lägga mig! Har sett lite på en film på tv , " I spindelns nät " heter den. Har sett den förrut, den är faktiskt ganska bra. Känner att jag inte har något mer att skriva om, så godnatt !


...

Ledsen att jag lärde känna dig, var ett misstag.

tack, den kommentaren kändes lite, efter ett års vänskap inser jag att den inte betyder ett jävla skit för dig.
du ger bara upp, och bara för att jag är dryg så tycker du att det här är slutet på den här vänskapen.


söndag

Ställde klockan på halv 10, gick upp, åt frukost sen åkte jag till gymmet. Nu är jag hemma igen, har ätit lite melon precis. Men den smakade nästan ingenting, tyvärr. Nu sitter Hampus och Daman och lurar mig och försöker få mig att tro att Hampus har hackat min dator, men de är så dåliga att jag inte tror på det. Om en stund tänkte jag äta lite lunch och sen se på en film, plugga lite och bara ta det lungt. Jag kommer skriva minst en gång till sen

:)


film

Det blev att jag satt hemma idag iaf. Ibland är det väldigt skönt att bara sitta hemma tycker jag. Jag har sett på Schindlers List på tv, första gången jag såg den. Den är riktigt hemsk faktiskt, den visar hur det verkligen var. Eller .. såklart, det var så jävla mycket värre, det här är ju bara vad man ser. Tänk att uppleva det själv. En del scener mådde jag verkligen illa av, när jag tänker på att det har hänt på riktigt. Det handlar ju om en som heter Oskar Schindler, han skapar en namnlista som räddar jättemånga judar som får jobba i hans fabrik istället för att skickas till ett läger, så det är ju det titeln syftar på .. " Shindlers List " , så säger mamma precis när filmen har slutat .. " jahaaa, nu förstår jag ju filmtiteln, liksom .. han var så listig, alltså det var hans list som räddade dem, shindlers list! " och hon var seriös, var bara tvungen att skriva om det, hah tycker det var kul. Nu tänkte jag gå och lägga mig, jag ska upp ganska tidigt imorgon och gymma med Tova. Jag kanske hinner skriva ett litet inlägg när jag har vaknat imorgon, vi får se.

godnatt.

stan

Har precis varit på stan. Köpte trosor, bh, hårspännen och skor! Så nu är jag glad faktiskt. Åt en sån god sallad på max också, crispy chicken salad typ, verkligen jättegod. Iaf , vid 5 ska jag sola med Tova. Blir nog inte att vi tjejer ses ikväll och äter, tror jag iaf. Men vi kanske träffas iaf och gör något annat, annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra ikväll, kanske vara hemma ikväll igen. Nu sitter jag och dricker kaffe och tar det lite lungt. Nu hade jag tänkt gå och göra något annat än att sitta vid datorn, spela kort med Jim eller baka :) så att klockan blir 5 så jag kan få gå och sola.

puss.

                                      

!

mitt comviq har gått ut! så skicka inte sms, ring helst !

ska fylla på någon dag.

lördag

Jag vaknade för typ en timme sen, har ätit frukost och fixat mig lite. Tänkte bara skriva ett litet inlägg medans jag väntar på att mamma ska bli klar. Vi ska på stan och kolla lite, ska äntligen köpa ett par converse. Senare ska jag sola med Tova, sen vet jag inte riktigt hur det blir .. kanske ska träffa Emma, Helena och Tova och äta eller något. Men det kanske inte blir så ;) vi får se. Nu tänkte jag fixa klart mig, för mamma börjar bli klar nu.

puss


avisavis

Älskar fredagar i skolan, vi börjar tidigt, har nästan alltid lugna lektioner och det är typ tomt i matsalen när vår klass ska äta sen slutar vi ganska tidigt. Ännu tidigare fick vi sluta idag p.g.a. att vi hade prov och fick gå efter. Det gick helt okej, klarade det mesta på A delen, sen finns det en B del som var svårare, skrev typ i 2 svar på den delen. Vi var inte många tjejer i klassen idag, eftersom Anneth, Andrea, Nadja och Julia är och ser på Chris Brown, därför jag har "avisavis" som rubrik! JAG VILL OCKSÅ DIT! Iaf .. sen efter skolan åkte jag och Tova till stan och kollade lite kläder. Jag har bestämt mig att köpa ett par beiga chinos. Hittade inga på stan, däremot på internet. Hatar att hitta byxor på internet, jag vill prova först. Imorgon ska jag köpa vita converse, men det finns ju med röda ränder på och typ bara svart vita, tror jag tar med röda ränder faktiskt. Ska även köpa ett par nya jeans. Finns mycket jag vill ha nu faktiskt. Men jag fyller ju år i mars också, så jag önskar ska önska mig jeans då. Ikväll tror jag att jag ska vara hemma faktiskt, orkar inte ta mig in till stan. Nu ska jag se på en film, sen äta tror jag. 

                                                                       


...

Hatar alla mina designs på bloggen, blir bara fult så ändrar jag till ännu fulare efter en vecka typ. Måste fixa en riktig, säger det jämt .. men nu ska jag göra det! Juste, kom på att jag lovade en sammanfattning av år 2008, har börjat 2 ggr på den, men jag skiter faktiskt i den helt nu. Allt som jag kommer ihåg från året, är för privat .. som inte alla behöver veta. För småsaker jag gjorde orkar jag inte skriva om och alla + jag skiter i det ändå, det är ointressant. Men jag måste börja blogga om något annat känner jag, börjar bli tråkigt att bara skriva om mina dagar. Men vad ska jag skriva om då? Jag vet ingenting annat än om mig själv. Men jag ska försöka variera allt som står i mina blogginlägg från och med nu. Ska börja med att lägga in en bild på någon annan än mig själv, någon jag alltid tycker ser bra ut !

 adriana lima.                  


hej

Skolan gick fort idag, imorgon är det fredag .. så jävla skönt! Vi fick ju sluta tidigare idag p.g.a. en dansuppvisning på säve, efter det drog jag och Tova till gymmet. Nu har jag precis ätit middag typ, och ska snart ta en jättelång varm dusch. Ikväll måste jag plugga till mitt matteprov som jag har imorgon, jag tror att jag faktiskt kanske kan få ett G på provet, känns det som. Nu har jag faktiskt inget mera att skriva om ..

puss


awädöoas

Nu har jag pluggat som jag sa! eller .. läste bara genom ett papper och kollade om jag kunde alla punkter, tycker det är så svårt att plugga till matteprov. Blä nästa vecka har jag no prov, tyska prov och so inlämning på ett häfte, har för mig att det är något mer men jag kommer inte ihåg vad det är. Nu skall jag iaf gå och lägga mig, vet att jag kommer vara jättetrött imorgon, börjar 10 i 8 , men är väldigt glad för vi får sluta tidigare än halv 4. Jaja, har inget mera att skriva om,

puss

JAG SKA BLI BÄTTRE PÅ ATT LÄGGA IN BILDER


onsdag

Skolan gick ganska fort faktiskt , men så jävla tråkigt .. varken andrea, nadja eller tova är i skolan :( imorgon slutar vi tidigare för vi skall gå och se på någon dansuppvisning vid säves gympasal, så det blir skönt eftersom vi egentligen slutar halv 4. Ikväll måste jag plugga på matteprovet jag har på fredag, det gick faktiskt bra idag på mattelektionen, förstog vad vi höll på med helt plötsligt. Så det kanske kan bli lite bättre på provet än vad jag trodde. Men nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten, skriver nog lite sen.

puss


goodnight

nu ligger jag i sängen och ska sova snart, har pluggat ganska mycket tyska faktiskt och duschat en lång dusch, så jävla skönt (a) . sen har jag bara suttit vid datorn lite, har inget mera att skriva om idag tror jag .. inte vad jag kan komma på!

puss godnatt.

tisdag

Skolan gick fort idag! Vi hade ju sånt där engelska "prov" eller kanske mer en tävling, tyckte det var jättesvårt! Sista lektionen, skulle läraren gå hem så vi fick sitta och jobba med en uppgift han gav oss, eller så kunde vi gå hem och jobba vi fick typ välja. Jag ringde mamma så hon kom och hämtade mig, sen åkte hon runt och gjorde lite ärenden, jag satt kvar i bilen. Så nu kom vi precis hem. Ikväll måste jag plugga lite tyska faktiskt, har jättejobbigt prov på det på tisdag och jag ska översätta typ 3 långa texter innan det också så man förstår, jobbigt! Nu ska jag gå och göra en jättestor kopp te sen gå och duscha,

puuuss


idrottsgalan

har inte gjort något speciellt ikväll, bara tagit det lungt! åt så jävla gott förrut, först vanilj yoghurt sen hallon, skivad banan och eftersom jag älskar mandarin så hade jag i några klyftor, sen jättelite kokos och typ hackade nötter! mamma gjorde iordning till mig, testa! riktigt gott faktiskt. just nu sitter jag och kollar på idrottsgalan, hah det enda roliga tycker jag är när robert gustafsson och björn gustavsson kommer, älskar båda två, jag orkar faktiskt inte se klart så jag hade tänkt gå och lägga mig nu! så jag skriver imorgon efter skolan!
"jag är bättre på ping men sämre på pong" hahaha, robert gustafsson . 

puss

                                        


måndag

började vid halv 10 idag med syslöjd, det går segt för mig alltså .. har aldrig haft det lätt med syslöjden, haha. Tog typ 2 terminer för mig att sticka ett par lovika vantar, och det blev inte ens bra! Nu skall vi iaf sy ett eget plagg, de flesta ska sy balklänningar, av tjejerna då .. och de få killar som är där syr västar. Jag ska sy ett enkelt linne, för jag vet att jag inte skulle hinna med en balklänning! att sticka ett par vantar tar ju ett år typ, då skulle en balklänning ta ungefär en livstid. Sen hade vi iaf matte, också ett av mina svaga ämnen, men det gick ändå framåt idag! kan bero på att nadja och andrea inte satt bredvid, hah. Sen lunch, svenska ( som vi fick håltimme på om vi ville ) , engelska och so. Så såg min skoldag ut! Den här veckan har vi typ inget jobbigt, förutom matteprov på fredag som jag vet att jag inte kommer klara av. Så det känns småjobbigt faktiskt. Och imorgon har vi det där engelska "testet" eller vad det är som alla ska skriva klockan 10, tror priset var en resa till london. Direkt efter skolan gick jag, mamma, robban och jim ut med hunden ett tag. Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar! Kanske skriver ett till inlägg senare.

puss

godnatt.

nu har jag sett på 4 avsnitt av desperate houswives tror jag! måste gå och lägga mig och försöka sova, kommer nog inte lyckas så bra men värt ett försök, imorgon ska jag till mamma igen så då är det helt säkert att datorn funkar iaf, nästan.
skriver efter skolan

puss


död

så jävla skönt att datorn funkar igen, typ mitt liv.
har precis kommit hem från gymmet, är lite död just nu faktiskt, eftersom det här faktiskt var första gången jag gymmade! men jag kommer känna av mer imorgon :) ikväll hade jag inte tänkt göra något alls faktiskt .. ska snart bada, äta, se lite på tv sen gå och sova! behöver inte plugga något, svenska och bild uppgifterna har jag redan gjort så jag känner mig lite stolt över mig själv faktiskt ! och mitt so häfte tänker jag inte börja med ännu!

nu ändrar jag helt på designen till en vanlig, för jag står fan inte ut med min meny som ligger längst ner!
förlåt daman!

puss

                                                           

justeja.

kolla kommentarerna så ser man att texten är jättestor, och en del jätteliten.. och kommentarstexten ser man inte ens, man får markera och kolla, för jag tänker inte ändra nu. :)



JAJAJAJA

Verkar som att datorn funkar, iaf för tillfället så jag passar på att skriva ett litet inlägg!

Fredag -
skrev faktiskt ett inlägg från mobilen då, men det ser ut som att det inte gick så bra! iaf så satt jag hemma hos kraft med tova, saie och såklart kraft (a) vi kollade lite film och pratade. Trevlig kväll!

Lördag -
jag och tova var och solade, men det var lite dyrare än vad vi hade väntat med så det blev lite misslyckat, hah.
på kvällen träffade jag nadja och andrea, vi gick först hem till robin lindholm där det var några grabbar, vi hann vara där i kanske en kvart .. sen gick vi vidare med dem till typ rusta, där gick vi hem till någon som jag inte kommer ihåg vad han hette, och det kom dit lite fler hela tiden, sen beställde jag och nadja taxi, som vi skulle betala med pengarna som hon hade lagt i min jackficka, men nej .. då var alla mina fickor öppna och pengarna såklart borta, också skitkul. så jag började gå hemåt från rusta, helt själv och typ förfrös. då ringde jag mamma, så hon pallrade sig upp mitt i natten och skjutsade mig hem till pappa, riktigt snällt faktiskt, tack!

Söndag - idag.
vaknade vid 11, gick upp åt frukost .. snart ska jag gå hem till tova, vi ska börja följa strömmen, så vi ska dra och gymma :) nu ska jag se på ett desperate houswives avsnitt, sen gå till tova.

puuss


skolan

Sitter just nu i datasalen med klassen. Vi ska välja gymnasieval nu, frisör blir första och handel andra. Min dator kraschade igår, så jag kan inte skriva på ett tag! Vet inte när jag får tillbaka den, nu har jag lite bråttom så jag skriver när jag kommer till mamma nästa vecka, kanske tidigare om jag har tur! Ska göra om bloggen för jag har upptäckt massor av konstig text på kommentarerna och min meny ligger längst ner också. Ska göra om när jag känner för det
puss



onsdag

Ganska jobbig dag i skolan. Hade iofs sovmorgon som var jätteskönt! Men massor av långa tråkiga lektioner. Hade engelska prov också, det gick ganska bra faktiskt, fick också tillbaka mitt tyska prov som jag gjorde igår, haha fick precis godkänt! Och jag förstår ändå inte hur det är möjligt, eftersom jag pluggade på fel saker och gissade på allt så det är ändå rätt fantastiskt! Hade gympa sista lektionen också, inte så jobbig gympa alls. Sen gick jag och Tova hem till henne och åt och pratade lite. Ikväll hade jag tänkt att plugga lite, först skriva klart en svenska berättelse sen skriva lite på so häftet om Rysslands revolution, sen om jag hinner se på ett avsnitt av desperate houswives. Så ser min kväll ut.
JUSTE, datan var typ halvt trasig när jag kom hem förrut .. men den startade och funkar som vanligt nu, men kanske blir så igen och då kanske den inte funkar på några dagar! Om ni undrar varför jag inte skriver ;)
puusss

.

svik mig inte igen


frisörlinje?

Har precis kommit hem från informationskvällen på guteskolan. Det var typ 6 stycken tjejer som var där, alla ville gå frisör. Det verkar jättekul faktiskt man får typ färga, klippa och styla och så, först på dockor då. Sen har de typ en kurs i extensions (hårförlägning) i trean. Men ändå tvekar jag, alltså .. för det första vet jag inte om jag vill bli frisör sen , för det andra är det en så liten skola .. alltså jag vill att det ska tillhöra säve, jag gillar när det är mycket folk som man känner. Det låter roligt, och precis allt jag tycker är kul! Men jag vet inte, sen är det ju inte säkert att man kommer in heller. Men, tror jag väljer det som första val iaf ;) (a) tror jag. Snart hade jag tänkt gå och borsta tänderna och ta bort sminket, sen gå och lägga mig faktiskt. Vill inte vara sådär jättetrött i skolan imorgon, som jag har varit de senaste dagarna.

puuss


hihi

Började 8 idag, lovade mig själv att gå och lägga mig 9 igårkväll .. men jag somnade istället vid 12 typ! Så har varit trött hela dan. Jag har haft bild, no och tyskaprov idag .. sen gick jag hem. För efter tyskan hade vi lunch, sen en lång so lektion som var inställd, sen musik. Känns inte så värt att sitta och vänta i skolan och vänta i typ 2 och en halv timme på en musik lektion som är 40 minuter lång. Jaja, tyska provet .. gick jättedåligt. För jag hade pluggat på helt fel saker, så jag fick gissa på alla. Ikväll ska jag, tova, mamma, tovas mamma till guteskolan på informationskväll. Vi vill ju kanske gå frisörlinjen, men inte säkert ännu! Så jag hoppas att det får mig att bestämma mig om jag ska gå där eller inte.

skriver mer senare, puss



godnatt

Nu har jag pluggat ganska mycket känner jag! Kan sådäär mycket till provet, vi får se hur det går! Åt min kladdkaka också (a) . Så att nu hade jag faktiskt tänkt att gå och lägga mig, har inget mera att skriva om idag.

pussgodnatt


fyfaaan

Sitter och försöker plugga nu. Det går faktiskt åt helvete :) ett tyska prov vi har imorgon, som är så jävla svårt! tycker jag iaf .. det går verkligen inte att få in något av det här i mitt huvud just nu! jag tänker bara på kladdkaka och att jag måste be pappa köpa balsam, jättejobbigt faktiskt. Jag ska skriva min lilla sammanfattning den här veckan, tjatar om den hela tiden, jag vet. Men jag kommer säkert glömma bort den .. ska försöka skriva den imorgon eller på onsdag, för jag kommer inte ha tid ikväll ;) Juste .. vår klass ska typ till reningsverket på fredag, så säger vår lärare såhär; Men vi tar det sist på dagen, för det kommer inte vara kul alls att gå till reningsverket första lektionen och sen behöva gå tillbaka till skolan och lukta så som det gör där! Men det känns ju jävligt bra, jag väljer nog att inte gå dit alls. Kommer ju spy när man kommer in, alltså ; spya och lukta skit. Nej, jag känner faktiskt inte för det :) .. Men nu måste jag gå och lösa mina problem, hämta kladdkaka sen be pappa köpa balsam imorgon!

puss



måndag

Vaknade och var ganska halvdöd faktiskt. Men släpade upp mig själv, sminkade mig, åt frukost och fick sen skjuts till skolan. Hade bara vanliga lektioner, dagen gick ganska fort faktiskt. Slutade lite innan halv 4. Nu sitter jag hemma, och tycker väldigt synd om Andrea. Läs hennes blogg så förstår ni! Känn medlidande förfan :( stackarn ..



söndag

Har sett lite på filmen a lot like love nu ett tag, men jag orkade inte se klart så jag gick och la mig. Kommer inte kunna somna nu säkert, men det är bara att försöka. Det här blogginlägget fick bli lite kort, men jag har ju faktiskt skrivit ganska många andra inlägg idag :) så jag har faktiskt inget mera att skriva om! Nästa vecka någon gång ska jag iaf skriva en liten sammanfattning av året 2008! Puss godnatt.

a dream come true .. 






???

Hjälp mig. Vet inte vad jag ska vara, har faktiskt på allvar funderat på att bli blond nu! Jag vet att det egentligen är jag som ska bestämma hårfärg själv, men jag vet verkligen inte. Så, vad ska jag vara? Brunett eller blond? Vet att jag verkligen inte hade någon snygg blond färg förra gången jag var blond, eftersom jag gjorde helt fel när jag skulle bli blond för första gången! Var meningen att det skulle vara som det ser ut på den andra blonda bilden typ, en del dagar gillade jag min hårfärg .. en del andra dagar var det en blandning av currygult och grönt. Men om jag ska bli blond, är det meningen att det inte ska bli curry och samma som förra gången ..

                   
                 


sminksminksmink

Nu har jag sorterat massor av mitt smink! Fan vad smink man har som man inte använder, iaf jag! Massor av gammalt smink från tidningar som jag slängde, helt torra mascaror och foundations som är helt slut. Och typ 3 tomma parfym flaskor? Varför har jag sparat de liksom ;o ? Nu blev det iaf betydligt mycket mindre smink. Jag använder oftast bara mascara, foundation och ibland puder. Just nu har jag sån där moussé foundation, den är rätt bra + clinuiqe's mascara som jag älskar jättemycket, och ett puder som heter creme puff från max factor. Älskar allting. Har kört på en parfym i ett år typ, har verkligen fastnat för den .. Christina Aguileras parfym, älskar den med.

        


rebeccao

Idag har jag, som vanligt bara suttit hemma vid datorn och tv. Just nu så tittar jag på school of rock på 4an. Har aldrig sett den förrut, men den verkar ganska bra faktiskt. Har blivit en riktig film tittare känner jag (a) .. jag gillar typ alla sorters filmer :) rysare / skräck gillar jag, men skulle aldrig våga se på det själv! Komedier, drama och action kan man ju nästan se närsomhelst. Har också blivit medlem på en sån där gratis mode sida! Verkar jättebra faktiskt, när man blir medlem får man först några startpoäng, sen ska du försöka få massa andra att bli medlem och det gör så att du får mer poäng och tillslut får man gratis presentkort i massor av klädaffärer. Sen kan man göra lite andra saker så att man får poäng, bara besöka några hemsidor så får man några poäng! Bli medlem och läs mera :) och, allt är gratis! Och man behöver faktiskt inte bara vara tjej, vem vill inte ha gratis kläder? :O


http://www.gratismode.se/?c=34773               BLI MEDLEM

puss




blääheheähe

Har sett på World Trade Center på tv nyss med mamma. Det blev inte att dra till stan och träffa Nadja och Andrea ikväll, eftersom det var helt omöjligt att få tag på Andrea! Så jag  fick sitta hemma, ikväll igen. Måste börja göra mera saker på helgerna alltså, blir förfan helt galen av att inte bo nära stan. Har faktiskt bara bott här 4 månader ändå. Hatar att åka buss också, men kan ju ändå inte begära skjuts varje dag liksom. Ska på stan någon dag och köpa ett par vita converse också, behöver det! Måste också köpa ett par nya jeans, men vet inte riktigt vad jag ska köpa för jeans! Det finns inte så mycket att välja på på den här lilla ön, men ändå vill jag inte köpa på nätet, känns ju bäst att prova jeans innan man köper dem. Måste köpa hårfärg också .. färgade ju håret för ett tag sen, köpte det på en hårsalong också, trodde det skulle vara bra och färgen verkligen skulle sitta i .. så att jag inte skulle behöva oroa mig för hur det skulle se ut med tonat urtvättat hår till hårförlägningen. Nej, då har hårfärgen runnit ur efter att  jag har tvättat håret, så nu är mitt eget hår en annan färg än vad hårförlägningen är, det är ju skitkul när man förväntar sig att det ska vara bra. Så då måste jag köpa mer hårfärg som kanske blir helt fult, och då kanske den färgen sitter och kanske blir helt annan färg än hårförlägningen då blire helt fel. Blir så jävla sur och irriterad :( .. haha. Hade tänkt göra en macka nu eller något, sen gå och lägga mig. Blä imorgon är det söndag .. helgen har gått fort. Även fast jag har haft ganska tråkigt. På tisdag har jag tyska prov också .. som jag inte förstår något av alls. Måste plugga mycket till det!

puss

                                                 

                                                                 



lördag

Vaknade runt halv 12 idag. Satt och såg på lite tv, åt frukost sen åkte jag och Tova och solade ett tag. Kom precis hem för ett tag sen, nu sitter jag och ser på Harry Potter på tv. Ikväll ska jag träffa Andrea och Nadja, ska nog få skjuts sen efter maten eller något. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om mera, finns inget att skriva om typ. Kanske skriver när jag kommer hem igen!

puss



bored

Vad heter du? - Rebecca Hollingworth
Vart bor du? -  Mamma - Follingbo , Pappa - Lyckåker
Trivs du där? -  Inte alltid
Brukar du läsa horoskop? - Ibland
Har du körkort? - Nope
Favoritdjur? -  Hund tror jag
Vad spenderar du dina pengar på? - Olika
Festar du? - Händer
Antal kuddar i sängen? -  3
Kan du baka bullar? -  Om det finns recept
Bläck eller blyerts? -  Vet inte
McDonald's eller Burger King? - McDonald's
Är du allergisk mot något? - Nej
Äger du ett busskort? - Japp
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - Olika, oftast grön
Hur ser du ut idag? - Just nu helt osminkad med ett nattlinne
Nästa mål i ditt liv? -  Vet inte riktigt, klara av 9;an så bra som möjligt
Vad såg du senast på tv? - Terminator 2
Hur svarar du i mobilen? - Beror sig på, mest " Hallå? "
Vem ringde dig senast? -  Mamma
Vad sa den som ringde? -  Kommer inte ihåg
Antal timmar sömn inatt? -  9 tror jag
Sov du ensam? -  Yepp

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: Jag
Såg dig gråta: Mamma
Fick dig att gråta: Vet inte?
Du gick på bio med: Mamma
Du gick på stan med: Tova eller mamma
Skällde på dig: Vet inte
Skickade ett e-mail till dig: Facebook om det räknas

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? -  Ja!
Bråkat med ditt husdjur? - Bråkat vet jag inte ..
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Nej
Tar du droger? - NEJ
Vad är du mest rädd för? -  Don't know
Vilka kläder sover du i? - Nattlinne
Vart vill du gifta dig? - Om jag ska göra det, så på gotland tror jag!
Vad hatar du verkligen? - Hatar sånna som tjatar.
Har du varit kär? - Ja!
Kör du bil? -  Nej
Har du ett jobb? - Nej
Gillar du att ha folk omkring dig? - Jadå
Är du ett hälsofreak? - Nej

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - Aa
Är du ensam nu? - Ja
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - Dåliga
Vill du gifta dig? - Nja, kanske
Vill du ha barn? - Japp

FAVORIT
Rum i huset? -  Vardagsrummet
Typ av musik? - Allt
Månad? - Juni tror jag

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? - Ja, till en film
Köpt någonting? - Jo, i caffis i skolan
Varit sjuk? - Nej
Sjungit? - Ja
Sagt "jag älskar dig"? -  Nej, skrivit
Träffat nån ny person? - Nope
Saknat någon? - Nja
Kramat någon? - Ja
Kysst någon? -  Nej
Haft sex med någon? - Nej

SENASTE
Låt du hörde - Coldplay - Speed of sound
Film du såg - Halva terminator 2, annars broarna i madison county
Människa du slog -  Ingen
Stora bussresan - Vet inte


FÖRSTA
Första bästa kompis - Beatrice
Första inhandlade skiva - Vet faktiskt inte
Första begravning? - Min mormors förra året
Första piercing/tatuering - Mina öron, som nu har växt igen :(

fredag

Skön dag i skolan idag, hade 3 lugna lektioner. Nästa vecka när jag är hos pappa ska jag skriva en liten sammanfattning av år 2008, med lite bilder också. Kan inte göra det här, har bara 10 bilder eller något som dessutom är nya. Ska ju vara från 2008 , så det funkar inte alls ;) ikväll ska jag bara sitta hemma och ta det lungt, äta lite godis och se på let's dance. Har egentligen aldrig kollat på det, men jag tänkte se nu iaf .. helt ny säsong och ganska roliga som ska vara med bl.a. blondinbella som skriver sveriges mest kända blogg (a) . Jaja, så ser min kväll ut iaf ! Gå och lägga mig ganska tidigt också, eftersom jag är ganska trött faktiskt :)

puusss

                                                             



död

Fyfan skola idag. Helt jävla död .. kunde verkligen inte sova igårkväll! Gick upp vid 12 och åt, satt vid datorn lite. Somnade nog runt 2 tror jag. Hade inga prov idag som jag trodde att vi skulle ha, tyskan är på tisdag och matten typ nästa vecka tror jag. Vi hade ganska lugna lektioner idag, blev mest prat .. och eftersom jag var så jävla trött så skrattade jag också en hel del, haha. Imorgon är det fredag, ska bli skönt, haha redan trött på skolan ju. Andrea kommer hem på lördag också, längtar efter henne :( .. då ska jag iaf träffa henne och Nadja. Ikväll ska jag inte göra något speciellt , duscha, se på ronny och ragge sen gå och lägga mig tidigt. Skriver mera senare om jag har tråkigt

puss


skola imorgon

Åhh, skola imorgon. Vill ha minst en vecka lov till! Jag har faktiskt för mig att vi har matte prov imorgon, eller på fredag. Sen har vi också tyska prov någon dag snart. Så tråkigt att komma tillbaka till skolan så har man massor av prov. Finns ju inget man kan göra åt det tyvärr (a) .. idag har jag iaf spelat lite kort med mina bröder och mamma, rätt kul faktiskt! Vann 2 gånger också! Ikväll ska jag inte göra någonting, håller på att ladda ner lite filmer, Ronny och Ragge och även Victoria's Secret Fashion Show 2006, 2007 och 2008. Tycker det är skitkul :) nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen faktiskt!

puuuuuuss



tisdag

Vaknade runt 12 idag, satt vid datorn en stund och åt lite frukost. Senare gick jag ut och hoppade lite i snön med Jim. Han fällde mig lite, och kastade fotbollar på mig ;o jag gick in sen och drack lite varm choklad som mamma hade gjort till mig. Följde med mamma och hämta Robin på flygplatsen och Jim på max. När vi kom hem var maten klar, så vi åt jättegott! Så nu sitter jag här, jättemätt. Tror jag sitter hemma ikväll faktiskt, se på lite film och bara ta det lungt. Men om jag ska göra något annat, så skriver jag sen!

puss.



måndag

Jag och Daman drog efter ett tag till Kraft och såg på 13 snart 30 ( tror jag den hette? ) med Jennifer Garner. Men vi hann inte se hela, för att vi skulle få skjuts av Woodo's kompis som jag har glömt vad han hette. Men vi åkte iaf till max och åt lite, jag och Kraft delade på ett orginalmål. Sen satt vi och pratade lite, de hånade mig för att jag tog en dipp som jag tyckte var skitstark och de tyckte att ketchupen var starkare, tror den hette sweet and hot. Jajajajaja, mamma kom och hämtade mig, hon är snäll hon som skjutsar runt mig på mig! Nu sitter jag här, och funderar på om jag ska gå och göra te och se på film, eller gå och lägga mig direkt. JUSTE , Daman gjorde om min blogg också, han ska ändra på liiite mer nästa gång vi träffas, det blir nog nästa vecka eller något kanske .. eller i helgen. Måste sluta göra om min blogg så mycket, blir halvjobbigt faktiskt. Jätteskönt att få komma ut igen efter en hel helg av ont i halsen, feber och sånt där! 

                                          


damanski

Sitter hemma hos Daman nu. Fick skjuts av mamma för en liten stund sen. Daman är uppe och äter och jag sitter och pratar med Max och hittar på alla barnen skämt. Jag sitter och asgarvar just nu .. för att det var kul som fan :) . Nu kanske vi ska till någon och se film. Men jag har inget att skriva om mer idag, kanske skriver när jag kommer hem.

puss

godmorgon

Vaknade typ för ett tag sen, febern är typ borta helt .. och halsen har gått över nästan helt. Väldigt skönt :) nu ska jag gå och äta lite frukost, jag skriver mycket senare när jag vet vad jag ska göra ikväll och lite så.

puss.

godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag. Blev ingen header idag, men ska försöka fixa fram. Har pratat med Daman en tag i telefon, han skulle till plg. Jag ligger i min säng och lyssnar på lite musik bara. Mår mycket bättre nu faktiskt, så jävla skönt! Men typiskt att jag blir sjuk dagen när plg börjar och blir frisk dagen när det slutar. Inte nice. Jaja, vad gör man åt saken? Har även suttit och skämtat med mig själv och kommit på egna skämt, ganska underhållande faktiskt när man inte har något att göra och inte kan sova. Har hittat en jättefin jacka också, vill ha den i svart! men så finns den bara kvar i large och det vill jag inte ha! finns fortfarande kvar i beige men blä, jag vill ha i svart. jag tänker sitta och kolla varje dag hela tiden tills de får in flera. Nu måste jag gå och lägga mig, skriver imorgon! GODNATT!

                                                visst är svart finast? :(


ny design

När man inte har något att göra och sitter hemma kan man lika gärna ägna lite tid åt att göra om bloggen kände jag. Den är inte klar ännu, ska fixa en ny header .. som Daman ska hjälpa mig lite med. Pallar inte hålla på så mycket mera med bloggen just nu iaf! Kollar på Elizabethtown på tv just nu, den är rätt bra faktiskt! Nu ska jag se vidare på filmen och ta en eller två alvedon. Skriver senare , puuuss



wiiie

Har sovit hela natten! Vaknade och kände inte så mycket feber, men tyvärr nästan ännu värre i halsen ;s . Men jag har nu 38 graders feber, och imorgon ska jag typ gå till en läkare. De ska kolla om jag har halsfluss och antagligen köra ner en pinne i halsen på mig så att man håller på att spy .. åååhh verkligen det värsta jag vet ;/ men jag vill ha penicilin så att jag blir frisk. Fan vad snööö det är ute alltså, jättefint! hellre det än slask iaf. Min långhåriga kattunge kom precis in, hon har stora snöbollar i pälsen som bara smälter över hela golvet. Ikväll ska jag ta det lungt och se på lite film, my brothers kommer hem från pappa sen också .. lite roligare när de är hemma faktiskt. Nu måste jag gå och duscha,

puss


tråkigt

Har bara legat i soffan hela dagen, alvedon och halstabletter hela tiden. Mamma har varit och köpte lite ost och kex till mig, älskar det .. men när man är sjuk är man inte så sugen på allt tyvärr. Men ska försöka äta lite iaf! Mamma sitter och ser på körslaget, hatar det .. så jag vägrar se det. Ikväll blir det att se på film och gå och lägga mig ganska tidigt. Orkar inte skriva något mera ikväll tror jag ,

puuuss


snöööö

Vaknade typ halv 12, och det snöade! Varför var det inte så på julafton liksom? Fortfarnade sjuk iaf, kunde inte sova så bra inatt. Låg och frös, ville gå ner och hämta en filt .. men jag orkade inte resa mig upp. Så tog jag 2 alvedon, då började jag svettas istället. Välj liksom, frys ihjäl eller svettas ihjäl. Jag somnade iaf efter en stund, men vaknade hela tiden. Inte kul alls. Så det blir inget plg för mig alls tror jag. Min hals har också blivit värre, så jag har säkert halsfluss också. Kan inte göra mer än att klaga just nu tyvärr .. tänkte sätta mig och se på film nu och försöka sova lite till.


blä

Fyfan hatar att vara sjuk! Särskilt på loven också! Sitter just nu och äter glass iaf, jätteskönt för min hals. Hade ju tänkt gå till plg också, men nu är man ju sjuk så inget plg för min del. Men jag ska försöka gå dit imorgon om jag mår bättre. Ikväll blir det att se på lite film med mamma och robban. Just nu går sagan om ringen 3 , älskar alla de filmerna. Men har sett de för många ggr, så jag ska springa upp och välja någon annan bland Robins hundratals alla filmer han har.

/rebeccao


lite nyårsbilder :)

                     


sjuk

Satt och såg lite fim igår, och bara tog det lungt. Så ska jag gå och lägga mig, då kan jag inte sova för att jag fryser ihjäl typ. Så kändes det som att jag hade värsta febern, helt plötsligt liksom .. så vaknade jag vid 11, drömde om massa riddare, i flera  timmar också .. inte kul. Så skulle jag gå upp, och det gick verkligen inte, hade så jävla ont i kroppen! Jag gick upp och kolla med en termometer, råkade också köra ner den i halsen först, så höll på att spy .. också jävligt roligt. Men sen visade den typ 39 graders feber, så jag ringde till mamma så hon fick komma och hämta mig. Jag ville vara frisk idag, för jag skulle gå och äta på pastavagnen med Daman, som vi gjorde för precis ett år sen, då vi lärde känna varandra :( så blir jag sjuk just då. Men, vad gör man? Nu ska mamma åka och handla massor av saker till mig. Så jävla glad att jag inte var sjuk på nyårsafton, inte så rolig start på det nya året .. men det bli bättre får man hoppas på. Känner att jag bara sitter och yrar just nu, haha. Så jag skriver mera senare,

puss



2009

Idag har jag bara tagit det lungt, vaknade kanske lite över 12. Gick ner och såg lite på tv, satt vid datan. Sen packade jag lite och fick sedan skjuts till pappa. Vi åkte och köpte mat på sibylla, jättegott .. men blev ännu fetare nu. Ikväll tänkte jag bara ta det lungt, se på 10 års jubileum med parlamentet vid 8, tror det var ikväll. Sen se på film och lite så.

och tack tjejer, för en jätterolig och trevlig kväll igår!


HEJ

Kom hem för ett tag sen, ganska lyckad nyår faktiskt (a) vi var först hemma hos Anna med massor. Vi satt där i kanske en och en halv timme, sen drog vi oss ner mot hamnen. Fullt med folk alltså, roligt att träffa alla man inte har träffat på ett tag! Sen fick jag skjuts hem av Tovas mammas boyfriiiiend. De lämnade av mig i follingbo, vi har lite gäster nu och sådär. Har haft roligt ikväll iaf, ska snart gå och lägga mig faktiskt.

puss, gott nytt år (a)



RSS 2.0