.

länkarna är vita

Ashlee Simpson – Outta My Head (Ay Ya Ya) - Dave Audé Remix - Radio Edit


The Teddybears – Get Mama A House

Jean Elan – Where's Your Head At - Klaas Remix

onsdag

Idag har jag och Nathalie varit på en stan ett par timmar. Med mig hem fick jag ett halsband, ett par sjuktgrymtäckligt snygga trosor och lite stuffs inför imorgon, så att säga, partyhattar, fina sugrör, confetti och små trumpetblåsor. Eller vad det kallas. Jag har ännu lite småsaker att fixa inför imorgon.
Nu blev jag halvt irriterad och helvete!!! Jag har missat Victoria's secret fashion show för första gången, det är en disaster. Hoppas verkligen reprisen kommer inom kort.
Nu tänkte jag ta bort mitt smink, göra te, lägga mig i sängen och tagga lite inför imorgon, det är ju nyårsafton. Jag vet inte om jag hinner skriva något imorgon, annars får jag ta och önska alla ett happy new year!

CHEERS


heyhoe

Jag fastnade framför datorn iallfall.
Jag gillar sånna här listor, trots att jag inte gillar att avslöja saker om mig själv.
Tog den av någon random.
Enjoy.

Det här året har jag:

Druckit alkohol - Ja
Rökt - Ja
Knarkat - Big fat no
Rökt vattenpipa - Ja 
Däckat - Jovars 
Spytt - Ja 
Varit kär? - Halvt 
Kysst någon - Ja
Haft ett förhållande - Nej
Haft oskyddat sex - Nej
Haft sex mer än 10 gånger - Nej
Blivit dumpad - Nja
Haft sex med någon du inte haft känslor för - Nej
Fått ditt hjärta krossat - Nja
Strulat med någon av samma kön - Nej 
Strulat med någon av motsatt kön - Ja
Sovit i samma säng med någon av det motsatta könet - Ja 
Sovit i samma säng med någon av samma kön - Ja
Lekt med någons känslor - Litekanske, inte med mening 
Gråtit dig till sömns - Nej
Skrikit ett fult ord till någon - Nej
Slagit någon - Nej
Blivit slagen - Nej
Lärt känna över 10 nya människor - Ja, jag tror det
Varit i ett annat land - Yesbox!
Badat i havet - Ja
Haft snöbollskrig - Ja 
Tittat på en hel fotbollsmatch - Ja
Inte sovit på en hel natt - Ja  
Sovit över 12 timmar - Ja
Sett en film mer än 10 ggr - Dont think so
Fått IG - Nej
Varit ute en hel natt - Nej 
Blivit tagen av polisen - Nej
Svikit en vän - Tror inte det, hope not!
Tappat kontakten med någon nära vän - Ja faktiskt

Den var tråkig.
Godnatt.

++

Just found my boyfriend.


+

Jag hade tänkt sova nu. Har suttit och sett på the simpson movie med Jimpan. Jag kommer somna direkt när jag stänger ner det här, känner att jag ännu inte har sovit tillräckligt sedan igår. Lite ointressant sådär. Men har liksom inget intressantare att skriva om här, ingenting ni får veta iallfall. 

Goodnight fellows

 



 och nej, ej seriös bild


tisdag

Igår var jag i stockholm med Tova. Vi satt med Julia och Agnes hela resan och spelade kort. Vi fick sällskap av Sigrid och Ida ibland också, var en trevlig båtresa upp. När vi väl kom fram sprang vi bara runt i olika affärer. Var meningen att jag skulle köpa hårförlängning, men jag struntade i det. Jag var irriterad och har inte rätt färg på håret som jag vill ha. Då kändes det onödigt. Vi åt på kinaresturang med Julia och Agnes också, det var mys, och sjukt gott. Efter vi blev det affärer igen, sen fik, lite mer affärer och sen hemresa. Jag och Tova tog en hytt på vägen hem också, sjukt skönt. Sen fick vi skjuts hem av Robban. Det har nog aldrig varit så skönt att lägga sig i sängen må jag säga. Hade inte sovit sen tre natten innan. Men andra ord så dygnade jag nästan, med tanke på att jag somnade halv tre sen. Med mig hem fick jag två tröjor, skinnjacka, halsduk och underkläder. Det var mindre än vad jag hade tänkt mig, men jag är nöjd. Nu har jag pengar kvar också, rätt bra.
Idag har jag inte gjort någonting alls, eller jo, bakat bröd. Jag är bäst. Imorgon ska jag och Nathalie göra stan, awesome.

söndag

Har inte gjort någonting idag. Jag ska få skjuts till Tova om en stund, sen ska vi vara där och fixa lite saker, bl.a. slinga mitt hår. Så ska jag sova där och imorgon åker ju vi till stockholm. Vi ska bara vara där över dagen, men jag känner att alla mina pengar kommer ryka. Men det är värt liksom. Nu ska vi åka

P.s
Jag saknar mina finaste


lördag

Var på stan en liten snabbis. Lämnade tillbaka några saker och fick med mig ett par mjukisbyxor hem. Dock vet jag inte om jag ska behålla dem eller inte. Det återstår att se. Om en stund så kommer Robbans syster och några till hit och äter kalkon. Reallynice. Nu vet jag inte vad jag ska skriva om längre. Kanske skriver sen


juldagen

Idag har jag haft riktigt sjukt äckeltråkigt. Har sett på film, spelat spel med mamma & bröderna och ätit massor med julmat. Imorgon blir det en liten tripp på staden med mamma och lämna tillbaka lite julklappar. Vi ska också ha vår traditionella kalkonmiddag på kvällen. Det ska bli ganska trevligt faktiskt. Nu tänkte jag kolla runt på fejjan, bloggar och lite sådant. Jag känner mig sjukt glad också. Det är ju ett fett plus liksom. Även fast jag har haft riktigt sjukt äckeltråkigt. På söndag blir det sthlm också, ett stort fett plus där med.


christmas

Gick upp vid halv åtta, duschade, fikade mig och åt gröt. När alla var klara åkte jag, Robin och Jim till pappa och öppnade paket. Där blev det film, playstation 3 spel och pengar för min del. Pappa ska också köpa en försenad julklapp till oss lite senare, nämligen rockband eller wii, awesome. Sen bar det iväg till farmor och farfar i Havdhem, bilen gick även sönder i cirkum tjugo minuter på vägen men lagades av sig själv. Hos farmor och farfar var också min faster och min kusin. Jag har bara två kusiner på pappas sida och tyvärr fattades kusin nr två, lite halvsynd men det funkade ändå. Vi åt iallafall mat, kollade på Kalle Anka och öppnade mer paket. Där fick jag strumpor, vantar, bodylotion, 2 ed hardy tröjor och pengar. Farmor hade även införskaffat en väldigt fin julklapp till sig själv, en sjukt söt hundvalp vid namn Havanna. Vi åkte därifrån runt sju skulle jag tro, pappa släppte av oss vid mamma där det var dags att öppna paket, åter igen. Det sista paketöppnandet bestod av kläder, skor, plånbok, min riktigt efterlängtade parfym, underkläder och lite till. Jag måste säga att jag är nöjd! Jag ska lämna tillbaka en del saker så får jag lite mer pengar eftersom jag ska åka till sthlm om tre dagar tror jag att det är. Nu orkar jag inte skriva mer och inte vara vaken heller.

Godnatt


+

Den här dagen har mest spenderats på stan. Köpte klart alla julklappar och köpte också en till mig själv. Jag känner fortfarande inget julstämning direkt, jag hoppas det ordnar upp sig. Om cirkum en halvtimme så kommer Jim att komma hem från jobbet, och då ska han, jag och Robin se på ensam hemma ett + två. Det är lite utav en tradition liksom. Innan dess måste jag hinna slå in julklappar, städa mitt rum och se på dagens avsnitt av alla mina julkalendrar jag följer. Tight med tid, men det hinner vi.
Skriver nog ingenting mer idag, kanske ett litet inlägg imorgon om jag hinner.

annars så får väl jag ta och önska en merry christmas väl


onsdag

Har inte så mycket att säga om gårdagen, det blev för mycket för mig helt enkelt. Nu ligger jag hos Nathalie, vaknade förrut vid åtta så somnade jag om tills nu ungefär. Drömde att jag och Nathalie sov på bänkar utanför konsum och att min pappa köpte en apa. Halvkonstigt. Vi ska snart ta bussen till stan, jag måste köpa mina sista julklappar. Det är dagen före julafton och jag har fortfarande noll julkänsla, känns sådär. Nu måste jag skynda lite, skriver mera sen


tisdag

Jag har tappat min blogglust lite halvt, därför skriver jag inte lika mycket. Just nu håller jag på att göra chokladknäck. Det blir ganska bra tror jag! Efter det ska jag äta, sen bär det iväg till stan då vi ska parta.
Skriver inget mera idag

snö

Var på stan med Nathalie och Emmy förrut, det var mys! Hittade ingenting. Eller jo, men eftersom jag är småpank just nu så vi säger väl så. Har också hunnit med att ha krig med bror min ute i snön. Efter det gjorde jag varm choklad med kanel, kardemumma och vanilj. Den blev riktigt god må jag säga. Nu ligger jag i min säng och kollar runt lite på fejjan. Snart ska jag se dagens avsnitt av Sunes jul, julens hjältar och mysteriet på greveholm och efter det ska jag lösa korsord.
Jag är en riktig källing.


måndag

Igårkväll satt jag som sagt och såg på julfilmer, men trots det så ökade inte min julkänsla alls, som förresten inte finns. Det stör mig ganska mycket. Jag ska ta bussen om några minuter till stan och umgås med två av mina absoluta favoriter, Emmy och Nathalie. Nu måste jag skynda mig.

Puss


söndag

Min dag har bestått av julfilmer och det kommer hela min kväll också göra. Orkar inte skriver mer idag.

pung

Har inte gjort någonting alls idag. Sett på film och spelat lite the sims tre. Jag har inte bestämt mig om jag ska ut eller inte ikväll. Det står mellan fest och en till hemmakväll, och om jag ska vara helt ärlig så väljer jag nog hemmakväll. Känns som att jag fortfarande är trött efter torsdags + att jag är riktigt otaggad. Jag får se sen.
Nu ska äckelbrorsan min ha datan

lördag

Jag vaknade ganska tidigt idag, och med tanke på hur sent jag somnade igår så är det lite småkonstigt. Eller kanske inte, med en annan tanke på att Jim kom in i mitt rum och försökte kräla under min säng och flytta runt den för att få tag i min laddare. Ganska jobbigt. Jag har precis ätit frukost och snart börjar Grinchen på tv som jag måste se. Jag ser den minst tre gånger innan jul har jag kommit på. En till sak jag har kommit på är att jag har tröttnat på att blogga och funderar starkt på att sluta faktiskt. Är det värt eller inte?


---

Blev en hemmakväll. Ganska skönt med tanke på hur trött jag är. Har spelat massor av gamla datorspel bara, och sett på E.T på tv också. Han är jämt lika läskig och jag gråter jämt i slutet. Nu ska jag gå och göra te i min jumbokopp och efter det ska jag nog ta och tänka på refrängen som mor min brukar säga.

Godnatter


ma

Jag har kommit på att jag ser ut som en häst när jag skrattar. Kan jag ha fått det från min mors sida tro?


fredag

Gårdagen var väl sisådär. Vi var först hos Jack, det var väl roligare än själva sävefesten nästan. När vi kom dit fick jag och Nathalie stå ute i ett bra tag och vänta på våra pengar, det gick halvbra. Men vi kom in iallfall, ovärt var det. Hann vara där i lite mindre än en timme skulle jag tro. Sen fick vi skjuts till en efterfest, eller, efterfest vet jag inte om vi ska kalla det. Måste ändå säga att det bästa på hela kvällen var när vi kom hem till Nathalie och gjorde mat. Sen vandrade jag hemåt, somnade någon gång vid halv fyra skulle jag tro. 
Var halvdöd imorse, när klockan ringde tror jag att jag drömde att mamma ringde och jag försökte klicka, så hade jag tryckt på snooze knappen till tjugo över sju. Vi såg på julspexet i aulan och sen fikade vi i klassrummet. Nu har jag tagit bort mitt smink, ska göra varm choklad och krypa ner under en filt och se på julfilmer och sova lite. AWESOME

the best memories

Har kommit hem för en stund sen. Höll på att blåsa bort. Om ni vill veta fick jag 3,5 poäng på mitt matteprov + ett stort ig bredvid. Jag känner mig ganska nöjd med matten för den här terminen! Nu tänkte jag bada, sen sova en stund. Sen beger jag mig iväg till Nathalie där förhoppningsvis ocskå Emmy är, har inte träffat henne på ett bra tag! Sen bär det iväg till förfest somewhere och sen blir det som sagt sävefest! Jag har inte varit så hypertaggad den här dagen, kan bero på vädret. Men det håller just nu på att fixa till sig. Vet inte om jag skriver mera idag!

CIAO


torsdag

Blev klar med allt för ett tag sen. Småskönt att slippa stressa. Lär bli mindre småskönt att gå till skolan sen, snöstorm typ. Kommer se ut som en panda när jag kommer fram. Awesome. Nu ska jag äta en mandarin och sen ta på mig strumpor, intressant liv jag har.


onsdag

Vanlig dag. Läraren fick tog ut mig på svenskan och berömde mig för min saga och ville läsa upp den för alla i hela klassen. Blev halvglad, trodde hon skämtade först. Men bättre betyg i svenska iallfall! Efter skolan var jag med mina old homies, Sermed & Sigrid. Det var trevlans. Nu sitter jag hemma, försöker hitta något att ha på mig imorgon i skolan, går sådär. Det är ju sävefest imorgon, sitter och småtaggar just nu. Går också sådär. Går nog bättre imorgon skulle jag tro! Nu ska jag läsa Harry Potter och sen försöka sova, sovmorgon imorgon igen. Nicesurprise.

NISUGERPUNGPÅATTLÄSA
påattkommenteraockså

+

Nu är jag hemma igen. Har varit hos August, han retade mig för mina händer. Jag tycker faktiskt inte att de är så tjocka. Nu ska jag se på dagens avsnitt av mystieriet på greveholm, sunes jul och julens hjältar. Sen ska jag lyssna på Romeo och Juliet en gång sen ska jag sova. Ganska intressant kväll.

Puss

.

Har precis ätit. Nu ska jag fixa mig lite halvt, och sen springa till bussen för att åka in till stan och träffa August the man.

Puss

tisdag

Somnade lite efter sju igår och vaknade vid halv elva. Sköööööönt. Är ändå sjukt trött idag. Sov för mycket. Efter skolan var jag med Andrea på stan och kollade på julklappar till mamma och pappa. Kom på att jag inte alls hade köpt till mamma. Känns ganska halvdåligt. Just nu sitter jag och taggar tills sävefesten på torsdag. Tror det blir roligt. Nu tänkte jag gå och städa mitt rum lite, sen se på en julfilm


godnatt

Jag orkar inte vara vaken längre. Nu ska jag ta bort sminket, borsta tänderna och sen läsa Harry Potter.



gammal pung


måndag

Skolan var som vanligt. Typ. Var med Elin efter skolan, vi fikade på ringduvan och sen gick vi hem till henne och fikade lite till. Vi gillar att fika två gånger per dag. Efter det gick vi och träffade Johan, sen följde de mig till bussen där jag träffade på min barndomsvän Sara. Vi satt och pratade på bussen, trevlans. Nu har jag precis ätit lite och pratat med pappa, var flera veckor sen jag träffade honom sist så det var lite mysigt. Han kan inte stava till sill förresten, men jag tycker om honom ändå. Nu ska jag spela Hugo och sen plugga lite.
Har bestämt mig för att ta sovmorgon imorgon också, till tolv. Övertalade Nathalie också, söööööööönt.

PEACE&LOVE

+

I can't do everything, but I'll do anything for you.
I can't do anything, 'cept be in love with you!
And all I do is miss you and the way we used to be.
I'd do the stars with you any time!

campers

Jag skojade bara. Mobilen är i funktion igen! Här är några bilder från i sommras när jag, Sigrid och Andrea tältade.



 








blä

Jag råkade hälla vatten på min mobil så det går inte att trycka på vissa knappar så jag kan inte skicka sms. Det funkar ibland och ibland inte. Om ni ville veta det

söndag

Jag och Andrea åkte in till stan igår. Vi träffade aldrig Nathalie och Hampus. Istället gick vi runt lite och efter en stund träffade vi Erika som gjorde oss sällskap. Vi gjorde egentligen ingenting, vi gick bara runt ute och det var iskallt. Så det var ganska ovärd kväll, men roligt hade jag. Efter ett bra tag så åkte jag och Andrea hem till henne igen. Såg på en film och sen somnade vi.

Idag vaknade vi lite innan tre tror jag. Sen kom mamma och hämtade mig och nu håller vi på att göra saffranspannkaka. Ska göra klart den sen ska jag hoppa in i duschen


du svek mig först


julbord

Åkte till tofta förrut för att väldigt oväntat äta julbord med mamma, Robban, hans syster, hennes sambo, två barn och en kompis till henne. Blev väldigt trevligt men som vanligt blir man för mätt. På vägen hem så släppte mamma och Robban av mig vid Andrea och nu fixar vi oss lite. Vi ska ta bussen in till stan för att träffa Nathalie och Hampus. Vi får se vad vi hittar på! Vi är iallfall sjukt taggade på vad som helst. Förutom hemmakväll! Nu blev det  bråttom för bussen går om några minuter

puss

lördag

Gårkvällen var mysig! Blev massor av skratt, tårar och confessions. Vad det handlade om får ni aldrig veta. Hon fick skjuts hem för en stund sen och nu ska jag äta frukost och duscha. Jag är ganska otaggad på att göra någonting ikväll känner jag. Men jag får se. Nu dör jag av hunger

P.s
Jag hatar ful-erik

jul

Nu har vi precis öppnat paket! Är hur nöjd som helst. Fick precis det jag ville ha! Är väldigt nöjd faktiskt. Nu blev jag halvrörd, för Tova förklarar sin kärlek för mig till sin pojkvän. Det är nog inte meningen att jag ska bli det för de bråkar, men jag blev ändå lite rörd för hon är världens sötaste. Nu ska vi gå ut på en promenad. Vi måste gå ut och gå bort lite av den sjukt goda julmaten vi tillagade för någon timme sen!

Har tagit massor med kort, och fler blir det. Men jag kan fortfarande inte hitta sladden, men det kommer. Får köpa en ny

fredag

Det blev en halvskön dag i skolan. Först var det datorkunskap, vi hann inte ens med halva den lektionen tror jag för det blev brandövning mitt i allt. Efter det såg vi på Lucia, och sen såg vi på Grinchen och åt pepparkakor på engelskan, och efter det hade vi ingen handelslektion så jag och Nathalie satt bara i hansahuset där det var julmarknad. Var halvmysigt faktiskt. Sen var det datorkunskap igen och jag gjorde klart det mesta som jag inte har gjort så äntligen satte läraren ett godkänt på mig. Efter skolan åkte jag och mamma till stan en snabbis för att köpa klart julklapparna till Tova. Nu är jag hemma och förbereder lite inför vår mini julafton som jag och Tovis ska ha om en stund. Hon kommer vid sex-sju någonstans så jag måste förbereda lite till nu

P.s
Nathalie är rolig.

jajajaja

Ligger och ser på Sunes jul nu. Har hunnit ifatt alla de avsnitt nu, har inte ens haft tid att läsa Harry Potter. Då är det illa. Längtar lite smått till imorgon, halvskön dag i skolan och sen minijulafton på kvällen. Låter bra. Nu ska jag försöka sova, så jag är lite pigg imorgon iallfall.

P.s
har hittat London bilder på Jims dator nu, ska försöka hinna lägga upp dem imorgon. Remind me.

torsdag

Skolan var som vanligt, hade matteprov också. Har inte varit på matten på en månad så det är jag helt säker på hur det gick. Efter var jag och Nathalie på stan en stund och köpte julklappar. Köpte en till Tova, ska köpa en till imorgon. Fick skratta mycket med Nathalie också, as usual väl. Min och Tovas mini jul äger rum imorgon. Det ska inhandlas ett litet julbord för oss två då också. Mysmysmys. Imorgon är det Lucia och någon marknad i vår skola. Tror det kommer bli en lite slappare dag då, halvskönt. Eller helskönt! Nu ska jag se klart på Julens hjältar, awesome.

Bilder från London kommer, promise


++

Jaghatarskolan.
Jagärbäst.
Jaglängtartilljul.


.

Ligger och kollar på Sunes jul och Julens hjältar nu. Borde sova, men jag har fått sömnproblem eller något. Kan inte somna på kvällarna, inte ens efter skolan somnar jag längre. Något har hänt. Jajajajajajaaaa. Imorgon ska jag gå och lämna tillbaka klänningen, varför har jag ju redan skrivit, och sen ska jag gå och köpa julklappar till Tova. Måste ha sällskap under julklappsinhandlingen, får se vem jag släpar med mig imorgon. Har blivit kär i en ny låt också som Augustus skickade till mig, riktigt fin text!

länken är under

Dire Straits – Romeo And Juliet

onsdag

Dagen började halvdåligt. Kom till skolan och då hade vi ingen lektion så jag och Nathalie gick hem till henne en stund. Sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde i skolan, efter den sista lektionen så gick hela min klass och lärare till Etage och fikade. Drack kaffe och åt cheesecake. Den smakade mest philadelphia ost. Blev ett par skrattanfall iallfall, kan bero på att Nathalie är för jävla skön kanske? Jo. Efter fikan gick jag och mötte Tova och vi gick runt på stan och kollade julklappar till varandra. Köpte faktiskt en nyårsklännig också! Rätt vanlig ser den ut, och billig var den också. Köpte hem den idag och provade, så ska jag lämna tillbaka den imorgon, så ska mamma köpa den till mig istället, för jag behöver pengarna. Smartbecca. Ikväll har jag pyntat min gran i mitt rum och städat, och slagit in julklappar. Fick lite julkänsla för ett tag. Nu tänkte jag se på mysteriet på greveholm, avsnitt 8 och 9.

Skriver sen


det roligaste på länge


ye

Ser på desperate housewives nu. Somnade aldrig förrut så för en gång skull kanske jag kan få somna rätt tidigt. Imorgon ska vi fika med hela min klass på Etage. Vi fick rösta fram vad vi ville göra med klassen och jag måste säga att jag är ganska missnöjd med valet. Men jag och Nathalie släpper ju ändå inte in någon i klassen, eller hur var det nu? Jaja, whatever. Efter fikan ska jag och Tova på stan och kolla julklappar till varandra. Ska nog passa på att köpa julklapp till pappa också. Jag och Tova har vår traditionella mini julafton på fredag. Fjärde året i rad nu, eller är det femte? Mysigt är det iallfall! Nu är desperate h snart slut, kanske skriver senare.



Bara pappa och Tova kvar, gullig lista, jag vet. har gjort den själv


tisdag

Har bara skrattat med Nathalie idag i skolan. Trevlans att se henne igen, väldigt trevlans faktiskt! Efter skolan så gick vi hem till henne, åt världens godaste saffransbullar som Ida och Julia hade bakat. Sen tog jag och N bussen till Ica Maxi och kollade på idolerna när de sjöng. Måste säga att det var ganska ovärt. Kallt och jävligt. Träffade iallfall Andrea och Sigrid där, även Göthis en stund, trevligt att prata med alla dem. Hade inte träffat Andrea på nästan en vecka heller, har saknat dig plutten.

Nu ligger jag i min soffa och känner att jag när som helst kommer att somna. Ganska halvskönt. Men jag vill helst inte sova nu, så jag försöker så mycket jag kan att stay awake. Nu ska jag försöka komma upp ur soffan och äta glass!

puss

har fortfarande inte hittat sladden till kameran om ni vill veta


måndag

Skrev precis ett inlägg som jag inte orkar skriva om. Jag och Nathalie ska till Ica Maxi imorgon och se idolgrejset och jag har panik över vad jag ska ha på mig på nyår. En sammanfattning.

Sug

hemma

Nu är jag hemma igen, och min helg har varit sjuuuuukt bra. Första dagen åkte vi bara båt och bil, till sist till Skavsta flygplats. Jag var ju livrädd först, men det gick bra. Det var halvläskigt och halvroligt på samma gång. När vi kom fram till Gatwick åkte vi tåg till vårat hotell och det var ju sjukt läskigt kvarter. Så fort vi klev av tåget springer det fram en kille till oss och börjar skrika "There is a mad man here! HE IS MAD, but it's cool.. he's just mad". Sen gick han. Det kändes halvtryggt. Sen höll vi på att bli påkörda eftersom vi inte är vana vid att de kör på fel sida av vägen. Sen kunde vi inte hitta till hotellet och på vägen gick vi förbi massa äckliga gubbar som höll på att göra äckliga ljud efter mig. Än en gång, livrädd. Vi hittade iallfall efter ett bra tag, då ville de inte checka in oss för att Robbans efternamn var stavat med ett ö och det visste tydligen inte att det fanns. Men efter en timme så gick det, vi la oss på rummet och försökte sova, då var det typ huliganer i rummet bredvid som satt och skrek. Somnade klokt vid fyra eller något. Nice

Dagen efter det åkte vi in till Victoria station, det blev en lång promenad till Piccadily Circus där vi äntligen fick träffa Jim. Efter det gick vi bara i affärer. Köpte två tröjor, en jacka och några julklappar. Men inget slog nog Hamleys, Europas största leksaksaffär. Det var nice. Köpte en julklapp till Isak där, Anderas lillabror! Jim följde med oss till hotellet sen iaf och sov med oss eftersom vi hade en säng extra.

Dagen efter det gick vi upp sent, eftersom jag och Jim låg och slogs ett tag. Vi åkte tåg till Victoria, sen till Jim där han bor. Han bodde i ett ännu läskigare kvarter. Efter det satt vi på en pub och kollade på fotboll, det var rätt tråkigt så tro det eller ej, jag somnade. Efter det åkte vi in till stan igen och kollade på London eye och Big Ben. Det var rätt fint när det var mörkt, har några halvkassa bilder som jag inte orkar lägga upp nu. Det blev sent och jag, mamma och Robban åkte hem och sov på hotellet.

Dagen efter det, som alltså var igår, checkade vi ut från hotellet, träffade Jim igen vid Oxford Street. Där jag köpte en kofta, mer julklappar + en halsduk. Sen gick vi runt och kollade åt och sen lämnade vi Jim och åkte till Gatwick flygplats. Tog flyget hem, vi kom fram till Skavsta vid halv tolv eller något. Vi åkte taxi till ett hotell och sov där.

Idag gick vi upp vid sex, åt sjukt god frukost på hotellet, sen åkte vi bil till nynäs och sen båt hem. Jag trodde det skulle bli skönt att komma hem, men icke. Jag föredrar att inte vara här. Det är dött. Men, när jag kom hem kom jag på att jag hade en ny tröja här som jag köpte innan jag åkte + ett hm paket med en till tröja som väntade på mig. Så jag är rätt glad ändå! Med tanke på att Jim flyttar hem igen imorgon är jag egentligen på topp. Nu tänkte jag se på mysteriet på greveholm, städa lite och försöka hitta sladden till kameran.
Sjukt vad mycket jag skrev nu, hatar långa inlägg. Skulle inte orka läsa det själv

heh

Ligger i sängen nu. Allt är packat och klart. Tänkte sluta tjata om min flygrädsla också. Imorgon bär det alltså av, men lugn, jag är tillbaka igen på tisdag så jag är bara där någon dag. Imorgon ska jag upp vid halv fem, det känns också ganska lungt och skönt. Funderar på att dygna, men nej. Då kommer jag se ut som en knarkare imorgon och det är ju inte jätteroligt. Nu ska jag se på mysteriet på greveholm, läsa HP och sen sova. Kanske skriver ett inlägg imorgon men det får vi se. I'll be back on tisdag.



 I will miss you!


onsdag

Tråkig dag. Efter skolan gick jag hem till Tova och hon slingade mitt hår, blev inte så stor skillnad men ljusare blev det iallfall och det är ju poängen. Det var roligt att träffa Tova igen också. Imorgon är det London som gäller och jag är nervös som en jävla guldfisk. Eftersom jag ska åka flyg och jag har aldrig gjort det förrut, käften inga kommentarer. Jag kommer krascha och dö. Nu pratar jag med Andrea i telefon, och hon gör mig inte lugnare för hon säger också att jag kommer dö. Det känns ganska tryggt. Hon ångrade sig, jag ska bli förlamad. Nu ska jag äta min sista middag någonsin, sen dör jag.

Nathalie, I will miss you!


tisdag

Inte så rolig dag. Eller Nathalie var! Gick till stan efter skolan och gick till banken och fixade en småsak, sen till La Vie och skulle fråga om min praoplats men de sa att alla praoplatser var upptagna och att jag inte var väntad typ. Blev halvt irriterad så jag kommer väl få vara på ica maxi eller något liknande och det vägrar jag. Dit går jag inte isåfall. Efter det gick jag till vera moda och köpte min tröja, men jag vet inte om jag ska ha den. Det får jag se.
Mamma hämtade mig, vi åkte hem och fikade lite och sen somnade jag till halv sex. Har precis sett halv åtta hos mig och nu ska jag vänta tills desperate housewives börjar. Tova hann inte komma hit så det ska vi fixa imorgon. Om ni ville veta det.

Puss


RSS 2.0