FREDAG

Tråkig dag i skolan. Men jag har varit glad hela dagen, ovanligt glad! Känner mig.. glad helt enkelt. Dessvärre är jag nu sjuk. Förbannat förkyld, förbannat ont i halsen och förbannat trött. Men glad är jag. Imorgon är det valborg och jag ska fan vara frisk då. Vi ska grilla hemma hos mig och sedan får vi se vad som händer. Flyttar till pappa imorgon i fyra veckor eftersom han är bortrest så jag ska bo själv. Är jävligt glad över det också! Glad.

Puusssseeee


TISDAG

Idag blev det en kort skoldag. Efter det blev det lite stan med Victoria och Ida och till sist lite häng i almedalen. Har ätit god mat på baksidan med mami och Robban och nu ska jag ägna resten av kvällen att plugga till idrottsprov imorgon och kolla några avsnitt av vänner.


MÅNDAG

Har aldrig tid att skriva blogg längre. Igår var jag med Elin, vi hängde i almedalen ett tag med Klara på dagen och det blev en lugn kväll. Jag sov för det mesta. Idag blev det almedalen igen med alla mina finisar. Fick träffa Victoria, Nathalie, Carl och Hampus också som var hemkomna från Turkiet. Emmy var också med, som jag inte har träffat på ett bra tag! Nu kommer snart Nathie och Hampus och hämtar upp mig, och sen åker vi till staden för att röka lite vattenpipa och mysa.

Pusse


FREDAG

Dålig uppdatering. De senaste dagarna har jag åkt bil för det mesta, mycket roligt. Var i Ljugarn i onsdags, jävligt skoj. Har också övningskört som en galning i stan, extremt läskigt eftersom jag får motorstopp i rondeller? Är sjukt sugen på körkort nu. Igår var jag med Johan, Tim och Benjamin. Skrattade verkligen tills jag grät, natthumor. Efter det var jag på hemligt uppdrag och till sist vandrade jag hem till Bella och sov. Idag har jag hängt med B och hennes lillasyster. Nu ska jag duscha, äta och sedan gå till bussen, möta Julia och sedan hem till Johan. Skittråkigt inlägg.

Pusse

MÅNDAG

Idag har jag sovit halva dagen, har solat lite också. Svettade sönder. På kvällen var jag först och åt pizza med pappa och Jim, sedan blev det en kvällsfika på bageriet med Erika och Elin och till sist bilåkning med Jesper, Philip, Sara och Lukas. Har hunnit med rätt mycket ikväll så att säga. Nu ska jag kolla några avsnitt av vänner och sen sova.

Puuusssseeeee


SÖNDAG

Igår var jag hos Jacob med lite folk. Efter det blev det Olearys och till sist lite yr med Erika. Ehe. Idag åker mina finisar till Turkiet. Kommer sakna er bästaa. Nu ska jag grilla hamburgare som den grillmastern jag är.

Pusseee


TORSDAG

Helt okej dag i skolan. Lärarna gjorde faktiskt min dag idag, först den ena som sa puss till oss och sen stavar en mitt namn Rebecha. Kult. Efteråt spelade jag fotboll med Max och Johan, fast jag var inte med i spelet så mycket så att säga, slogs mest. Ikväll ska jag dö på vår samhällsuppgift som ska vara inlämnad senast idag. Har hur mycket plugg som helst just nu känns det som. Dör på hela skolan. Åhåhåhåhåhhåhhhåhå. Nu somnade jag.

Pusse


ONSDAG

Har tagit lite långhelg. Men idag var jag back on track, körde dessutom järnet på aerobicsen på gympan. Nu behöver jag inte träna mer, någonsin. Efter skolan var jag med fula jävlar hemma hos I, I och B. Är hemma nu, ska äta, duscha och sedan bege mig tillbaka till staden.

Pusse

MÅNDAG

Igår var jag med Carloz. Vi åt chips och spelade cod, extremt roligt. Älskar cod. Vi har gjort samma idag typers. Mysperra. Ikväll ska jag plugga ihjäl mig med ett jävligt häfte som jag ska skriva ihop tills torsdag.

Pusse

SÖNDAG

Jag hade jättekul igår, och grattis Therese! Det blev lite för mycket för mig i slutet av kvällen, heeh. Mina venner hämtade mig så åkte vi till någon fest. Efter det är det svart. Vaknade i min säng imorse, pigg osv. Nu ska jag duscha, ikväll ska jag förmodligen vara med min ven Carl. Vi ska spela cod och dricka kaffe. Myspersson.

Såhär såg mitt hår ut igår innan det blev fult igen!! Cpfint, ignorera cpminen bara


LÖRDAG

Igår var jag hemma hos Victoria först med lite trevligt folk. Efter det blev det utgång! Det var sådär faktiskt, enligt mig. Men skrattade en del iallfall! Just nu sitter jag hemma hos Tova, vi ska förfesta lite med några tjejer i hennes klass och sedan ska vi fira Therese som fyller arton imorgon.

PUSSE


TORSDAG

Har blivit extremt skoltrött, får skärpa mig. Igår blev det lite mys med Erika, Elin och Klara. Idag har jag haft prov i småföretagande, gick sådär. Efter skolan gick jag och Nathie hem till Victoria och drack lite kaffe och sedan sprang vi runt på stan ett tag. Nu har jag precis duschat, fått mitt internet att funka igen eftersom det strular jämt nu för tiden och snart ska jag se några avsnitt av vänner. Mitt beroende nu för tiden.

Pusse hej bäst, det var inte igår


TISDAG

Har inte haft internet på ett tag. Har inte gjort så mycket de här dagarna. Helgen var bra och blablabla. Igår var jag med TovaTovis på dagen och på kvällen var jag med mina mysvenner som består utav Max, Benjamin och Julia! Idag efter skolan åkte jag, Nathalie och Elin hem till mig och gjorde toasts. Mycket gott. Ikväll har Tova kommit hit en stund också, mysperra. Nu ska det sovas

Pusse

RSS 2.0