TISDAG

Senaste dagarna har varit helt sjukt tråkiga. Har legat i min säng med min dator och sett på gossip girl som iofs är kul... men min dator stängs av en gång i timmen, vilket inte är lika kul. Jag har också vänt på dygnet. Inte heller kul. Ikväll hämtade mina små vänner upp mig, vi åkte till kalkbrottet först och sedan till Gnisvärd där pojkarna badade. Kul att jag fick göra någonting annat än att ligga i mitt äckliga rum hela kvällen. Nu har jag precis sett sex and the city 2 och trots att det ännu är ganska tidigt enligt mig, så ska jag försöka sova.

Pusse hejmys


ALWAYS

Igår var vi hemma hos Yohanna och drack lite vin med några. Idag har jag varit på stan med först lilla Yohanna och sedan mamma. Ikväll ska jag se på gg.

PusseLÖRDAG

Igår var det midsommar, jag var först med min släkt på landet och sedan surprisade jag mina fina hemma hos Erika. Jag kände mig rolig. Heh. Idag vaknade jag runt halv fyra.. är ännu trött. Idag har jag inte hunnit med någonting alls. Ikväll ska jag äta snickersglass och se klart på Trassel!

Pusse


TORSDAG

Igår var jag med Yohanna och Nathalie hos Y. Vi drack lite vin och jag uppfann en ny drink, nice. Slutet på min kväll kan man inte heller klaga på. Den var nice. Nu ska jag förmodligen äta glass och se på Trassel som jag aldrig har sett. Dålig kväll jämfört med hur den skulle bli!

Pussee du är världens finaste


HEJ JAG SAKNAR DIG

Igår firade vi Simon som fyllde 18! Det var kul, och ännu ett stort grattis till dig. Efter någon timme gick vi till Erika, men jag gick ganska snabbt igen, Hampus skjutsade hem mig och jag somnade direkt. Ikväll ska jag förmodligen vara hemma och dö eller åka till Yohanna och se på film. Trevliga alternativ.

Pusse

SÖNDAG

Igår hade jag en mysdag med Yohanna först. Vaknade hos henne, vi dansade, blev taggade, drack, blev en mysig dagsfylla, såg på fotboll, åt på creperiet, drog till Erika. Vi var där några timmar och sen gick jag och Ellinor hem till henne och sov. Idag åkte jag hem vid halv tre kanske, och sen dess har jag legat i min säng och sett klart på vänner. Grät lite i sista avsnittet. Heh. Nu har jag ingenting att sysselsätta mig med längre när jag har tråkigt. Ska börja se gossip girl eller se om satc. Egentligen skulle jag ha jobbat sjukt tidigt den här veckan, men det blev inte så. Ska inte jobba alls. Tack. Hejdå

Pusse ni är fina. bra att man var glad också


SOMETIMES THE PERSON YOU WANT MOST, IS THE PERSON YOU'RE BEST WITHOUT

Igår var det skolavslutning. Fick riktigt fina betyg. Tack. På kvällen var vi först hemma hos Ellinor, sedan hos William (?), lite häng på mcdonalds och till sist en liten stund hemma hos Filip. Jag, Matilda och Ellinor kom hem vid kanske halv fyra. Idag har vi myst. Heh. Mys. Nu ligger jag hemma och dör. Min bror och hans flickvän kommer snart hit och äter. Ikväll vill jag dö, så det ska jag göra.

Pusse 

 


ONSDAG

Igår var vi hemma hos Erika och lagade mat och såg på film. Myskväll. Idag var vi lediga så vi har vi varit på stan och tittat lite och fikat. Mysdag. Just nu är jag trött, äcklig och cpful. Hatar min blogg btw. Myshumör. Ikväll ska vi förmodligen hem till Jacob och dricka lite. Mysonsdag.

Pusse

SÖNDAG

Igår vaknade jag sent, skyndade mig till Yohanna, bakade muffins, Matilda kom dit, vi fixade oss och drack lite pink panthers som förövrigt kan vara det godaste jag vet. Igår firade vi Hampus som fyllde 20! Det var lyckat, vi var glada. H3h. Vaknade tidigt idag, var glad, gick och la mig igen, vaknade tre, var glad. Imorgon är jag ledig! Glad

Pusse


FINNS DET EN SÅ FINNS DET FLERA

Tar en liten bloggpaus på några dagar. Har fullt upp just nu, heh

Pusse

MÅNDAG

Igår var vi hemma hos Elin några stycken och åt och drack lite alkohol. Det var mycket mys. Jag hade en bra kväll, en bra natt och en väldigt bra morgon/dag. Nu tänkte jag hjälpa mami laga lite mat och duscha ihjäl mig. Mitt hår är i en enda stor tova. Det är fint

Pusse

LÖRDAG

Igår kom jag hem. Det blev 1-2 dagars mys bilfärd hem från Frankrike genom Tyskland, Danmark och till sist Sverige. Jag kom hem och dumpade packningen, åkte till stan och träffade en efterlängtad fin. Träffade många fina. Idag ska jag mysa med min hund och dö lite

Pusse

Ett inlägg som skulle blivit publicerat i lördags. Heh

RSS 2.0