NKVR'S

Drog in till staden med Emmy en liten stund. Vi kollade i lite affärer och åt tacobar. Nu kom Bella hem så vi ska äta frukt, glass och kaffe.

PusseMÅNDAG

Idag skulle jag egentligen följa med Emmy till skolan. Men jag var för trött. Fyra praktikdagar kvar sen lämnar jag Stockholm. Känns sådär. Kommer komma tillbaka hela tiden till min finis Emmy. Ikväll kanske vi ska ut och äta och mysa lite.

Jag älskar dig, och saknar dig. "Du och jag är odefinierbara." Glöm aldrig det!


SÖNDAG

Gårkvällen var extremt konstig. Kan ha varit den konstigaste på länge. Idag har jag, Bella och Emmy legat i sängen hela dagen med chips och coca cola. En bra bakisdag. Imorgon ska jag med Emmy till skolan. Började skriva det här inlägget för fyra timmar sen. Om någon ville veta....... hidu

Saknar mina fina


HIHIHOHO

Dålig fotboll. Thim och Johan var duktiga dock. Jag och Emmy tog en tripp på staden innan vi åkte hem. Såg Kenza också, om någon brydde sig. Nu ska jag ta en powernap på minst två timmar och efter det ska vi  laga tacos och ta slut på vindunken som står framför mig.

Ursäkta min negativitet nu för tiden


LÖRDAG

Igår var det fest. En skum fest. Men det var roligt, he he. Bella och Emmy är najsa. Vägen hem var också skum. Bella klagade över att hon tappade sin mobil i toaletten, tog av sig skorna och gick hem i strumpor, jag gick hem en liten bit utan byxor och Emmy var bara ful. Nu ska vi åka till Huddinge för att kolla fotboll.

Ps
Kunde inte kommentera din blogg Vicke. Jag ska ha det på minnet pussis

DAGARNA PÅ DAGARNA

Dagarna på dagarna går helt sjukt fort. På fredag är det en vecka kvar tills jag åker hem. Längtar efter mina pussisar, men vill inte åka hem.. kommer att komma tillbaka ofta. Ikväll har jag varit ensam då Bella har varit hos sin morbror. Jag har lagat mat och tittat på tv. Skulle se på dum dummare ikväll eftersom det kan vara en av världens bästa filmer, men självklart så somnade jag och när jag vaknade hade jag smått glömt bort att den gick på tv så jag gick och la mig. Nu ska jag sova.

Pusse


HEEEJ MIN PUTTE


SÖNDAG

Jag har haft en trevlig helg med tjejsen. Fredagen var extremt konstig. Igår var vi och fikade på café 60 och sen åkte jag, Bella och Erika hem och sov. Jag sov till två idag och sen dess har jag och Bella sett på tv. Idag åkte Erika hem också, tråkigt! Min helvetesförkylning är ännu kvar. Har velat skjuta mig själv i huvudet de två senaste dagarna på grund av den. Ikväll ska nog jag och Bella laga mat, dricka vin och se på film.

Puuussssseeee

FREDAG

Har inte haft tid att skriva riktigt. Jag har flyttat in hos Bella i Axelsberg nu. Emmy var även här igår och myste med oss. Jag har också blivit sjuk. Äckligt förkyld, feber och huvudet exploderar. Ikväll ska vi dricka, de försöker tydligen ta livet av mig. Just nu sitter jag och ser på ett dåligt program och väntar på Slemmy. Ikväll kommer Erika också!!

Pusssseeee


IF YOU WANT IT, COME AND GET IT

Igår var vi först hemma hos Nathie. Sen gick jag, Victoria och Nadja till Jacob. Det var trevlans. Jag och Vic gick världens omväg hem till henne ett par timmar senare och drog lite skämt. Vi lagade mat och somnade cirkum halv åtta. Vi vaknade vid halv fyra, Elin kom dit, sen gick vi till henne för att äta lite mat och säga hejdå. Ikväll är min sista kväll på Gotland på tre veckor. Känns bra. Nästa helg kommer mina tjejer till mig istället!

Pusseeee

LÖRDAG

Hade en förbannat tråkig resa på båten hem själv. Sov hela resan. Drömde dock roliga drömmar. Igår firade vi Sermed och några andra! Det var många från min kära gamla klass så det var sjukt trevligt! Efter gick jag och Julia till masters. Simon, Calle och Carl kom även dit. Jag hann också hälsa på hemma hos en tredje Calle där de hade korvfest. Kvällen slutade bra. Dagen började skumt. Ja. Nu ska jag snart sova en timme, dricka massor med vatten för att sedan åka in till kära Visby. Bakfyllan börjar gå över så jag känner att det är dags att ordna upp det. Gud vilken extremt töntig mening.

Saknar världens roligaste Nikki lite!

TISDAG

Jag dygnade i söndags, vilket visade sig vara otroligt osmart. Jag dog av trötthet igår. Åkte med Bella som är en förbannat trevlig prick. Idag var första dagen på praktiken på några veckor, det kändes oförväntat bra och jag hade glömt hur mycket jag tycker om att vara där. Nu sitter jag hemma hos bror min (där Oskar Linnros växte upp) och ska äta veganmat. Bra inlägg!

Pusse


SÖNDAG

Igår blev det lite fest. Först hos Nathalie och sen hos Bella! Det var kult. Jag och Bella somnade vid kanske fyra och jag vaknade två. Idag har jag bara varit hemma och packat lite. Åker imorgon och bosätter mig hos min bror i fyra dagar, kommer tillbaka till helgen igen och sen är jag borta i tre veckor till. Nu ska jag se på en skum drakfilm och pussa på min hund.

Pusse

LÖRDAG

Igår bjöd Victoria på lite fest. Det var trevligt, blev dock lite småsent. Jag, Julia och Victoria trängde ihop oss i Victorias säng och somnade vid sex. Vi åt på mcdonalds för en stund sen och nu är jag hemma. Ikväll ska vi hem till Bella för att partaja lite mera. Min sista partkväll innan jag åker!

Puuuuuussseee

EMILY

Är otroligt dålig på att skriva. Jag hade en trevlig liten tacoafton med Nathalie, Elin och Victoria i förrgår. Jag och Elin var samma kväll hemma hos Oliver och spelade lite spel med några grabbs. Det var trevligt. Efter var jag med Alexander och såg lite gossip girl. Igår var jag hos pappa bara och såg på massa filmer. Idag har jag bara suttit framför datorn hos pappa och ikväll blir det förhoppningsvis lite fest. Dåligt inlägg. På måndag åker jag igen!

Puussseee

Förmodligen världens bästa låt. Hej

TISDAG

Igår blev det en stadsrunda och en fika med Nathalie, Victoria och Elin. Var riktigt mysigt! På kvällen umgicks vi några tjejer hemma hos Nathalie och drack lite vin. Idag har jag varit hos Nathalie och kollat på lite sex and the city och ikväll har jag ätit god middag och ska snart se på ännu mer sex and the city.

Pusse 

 

 


LÖRDAG

Min nyår var som den var. Jag hade det roligt på vår lilla förfest hemma hos Nathalie iallfall med sköna tjejer och killar och sen vet jag inte vad som hände. Etage var en riktig besvikelse, till och med hamnen var roligare. Sedan spenderades väl en hel del tid på mcdonalds. Jag och Emmy sov hemma hos mig inatt och det var en läskig färd hem. Ikväll har jag legat framför tvn med mami och Robban och sett på film! Bra kväll. Nu ska jag sova och ta igen lite sömn, imorgon blir det förmodligen lite fest med mina favorittjejer som precis har kommit hem!!!

Puuussssseeeee

RSS 2.0