TORSDAG

Idag sov jag till halv fyra. Känns helt okej. Har precis ätit pizza, försöka styra upp nyår lite och nu ska jag vänta tills victoria secret fashion show börjar.

Puussseee


ONSDAG

Blev inget Emmy och Nathalie igår. Istället blev det en mysig kväll med Nathalie, Hampus, Alexander och Carlos! Idag har jag varit på stan med Nathalie och Emmy. Vi planerade nyår lite och jag köpte mig en shitty black dress to go with my shitty black shoes. Sex and the city citat för de som inte förstod det. Ikväll funderar jag på att lägga mig i sängen och aldrig gå upp förens klockan fyra imorgon. Så spenderar jag mina lov. Trevlig och fräsh tjej, det är jag.

Älskar små ponihestar.

TISDAG

Jag är sjukt dålig på att blogga. Igår småfestade vi lite och idag är jag småtrött. Jag ligger nerbäddad i sängen med min nya mjukisdress och ska snart ta mig i kragen och åka in till stan för att umgås med Nathalie och Emmy. Mina fina.

Pusse


FREDAG

Har haft en bra julafton! Äntligen fick jag min mobil också. I år var tomten full också, skrattade tills jag dog. Skrattar väldigt ofta tills jag dör med min släkt. Nu ska jag se på lite sex and the city och sen sova. Imorgon ska jag på stan och byta några julklappar med mor min och även köpa en nyårsblåsa och på kvällen blir det kanske lite fest.

Puussseee

ONSDAG

Jag är otroligt dålig på att skriva i min blogg, men det gör egentligen ingenting med tanke på att nästan ingen läser. Igår på dagen hängde jag med Elin i några timmar, vi hittade på julklappsrim och jag skrattade tills jag dog så att personalen i affären fick säga till oss, kult. På kvällen blev det oväntat nog lite party, vi var några tjejer som förade hemma hos Bella och sedan gick vi till Oliver. Det var trevlans, fick träffa människor jag inte har träffat på länge. Somnade någon gång vid halv fem skulle jag tro, därför var jag halvpigg när jag gick iväg till skolan imorse vid cirkum halv nio. Vi fick äcklig cola, äckliga pepparkakor, äckligt schema och se på det traditionella jullärarspexet. Sedan satt jag kvar i skolan en stund med Elin och Thim. Nu är jag hos pappa, ser på en sjukt dålig julfilm, men det är ett måste att se den eftersom den är traditionell.

Puuussssse

MÅNDAG

Kom till skolan tolv, behövde inte vara på min första lektion, hjälpte Viktor att fuska på sitt prov, kom på en ny storsäljarfilm med Virr, gick på stan med Nathalie för att hitta julklappar till mig själv eftersom jag nästan inte har önskat mig någonting ännu (?), fikade med Nathalie och åkte buss hem. Nu ska jag snart äta lussebulle + julmust och se en julfilm och försöka tvinga fram lite julkänsla.

Pussseee


LÖRDAG

Nu ligger jag hemma på Gotland igen. Jag suger på att uppdatera min blogg, men har varken tid, lust eller ork. Igår var en helt sjukt oklar kväll. Jag, Emmy och Ida drack lite hemma hos Emmy och sen vet jag inte vad vi höll på med. Vi är sköna helt enkelt. Jag pallrade mig hemåt sjukt tidigt imorse, och fick vänta utanför Emmy i en timme för att ingen av dem ville öppna. Sov till två, tog farväl av Ida som jag träffar nästa gång i februari, jag och Emmy packade och att ta sig till båtbussen var det värsta jag har varit med om. Sjukt tungt, svettigt och alla påsar gick sönder. Båtresan var också ett helvete, gungade en del. Dock skrattade jag tills jag dog med Emmy.

Till dig Winther.


ONSDAG

Bra praktikdagar. Blabla. Idag träffade jag Vic innan hon åker till Egypten. Kommer sakna henne. Har lagat mat till mina flickvänner Emmy och Ida. Nu ska vi dricka kvällste och sen sova.

Pusse

I DON'T DESERVE YOU

I fredags var det partaj, även igår. Det var kul, har saknat Gotland men längtar tillbaka till Stockholm nu. Idag har jag sett på idolerna med Tim och Johan. Nu ska jag pynta min minigran, packa och sen försöka sova. Imorgon ska jag upp tidigt och först se lucia på tv och äta lussebullar med mami och sen blir det lucia i skolan. Båten går 16.45, kommer tillbaka på lördag.

Förlåt gånger en miljon. Igen.

TORSDAG

Kom hem igår, hängde lite med Elin, Thim och Johan på kvällskvisten. Sen hämtade mamma mig, hon pussade lite på mig och sen fick jag komma hem och pussa på min hund, han hade tydligen inte saknat mig lika mycket som jag har saknat honom.. Idag har jag haft nationellt prov, gick helt sjukt dåligt. Kommer inte ens ihåg frågorna eller svaren, var för trött. Fick iallfall träffa mina tjejer idag!! Efter fikade jag, Nathalie, Victoria och Nikki på ringduvan. Efter kollade vi i lite affärer och sen blev det kaffe hos Vicke. Sjukt skönt att vara hemma faktiskt. Imorgon ska jag sova ut och sedan ska jag baka med Elin, Thim och Johan och på kvällen blir det superfest. Ehe.

Pusssseeee

IDA ÄR NICE

Imorgon kommer jag hem. Nice

Pussse


SÖNDAG

Igår var en ganska oklar kväll. Jag och Emmy var sköna iallfall. Trevligt att träffa Emanuel också! Kvällen slutade oväntat. Imorgon ska jag flytta igen, älskar att flytta runt, verkligen. På onsdag åker jag och Ida hem för att göra lite nationella prov och umgås med våra saknade familjer och vänner + min hund. Kommer tillbaka på måndagen igen. Nu ska jag äta chokladbit nummer fem på min kalender trots att chokladen är äcklig. Ikväll får jag se vad som händer, antingen stannar jag här med Ida och myser eller så åker jag iväg och träffar en gammal vän.

Puussseee


LÖRDAG

Igår var jag med Jesper. Vi såg på idol och åt godis och muffins. Idag var vi på Ikea! En mysig dag faktiskt. Fick träffa Nathalie och Hampus idag. Dock bara i typ fem minuter tyvärr, för att jag var en sjukt seg tjej. Om jag är snabb imorgon hinner jag kanske träffa dem. Nu är jag hemma hos Winther, vi ska fixa oss och sedan ska vi hem till Emanuel för att dricka vin. Gottteeee.

Konstigt nog saknar jag mitt Gotland. Eller mest människorna på den.


FREDAG

Igår sov jag hos Emmy. Vi åt chips, choklad och drack julmust. Praktikdagen var braaaaaaaaa. Nu ska jag åka iväg till Farsta för att umgås med Jesper. Håller tummarna för att han har kakor med sig från Gotland.

IMORGON FÅR JAG TRÄFFA NATHIS!!!!!!!!!

HEJHEJ

Råkade försova mig imorse. Jag och Ida såg på julkalendern imorse, den verkade halvbra. Det går helt sjukt fort på praktiken, jobbar ju med världens sötaste tjejer också. Snart ska jag och Ida äta brieost och kex och första chokladen på chokladkalendern. Idag har jag även köpt min första julklapp. Skittråkigt inlägg.

Pusse



Hej Ida


RSS 2.0