SÖNDAG

Har varit i Stockholm idag med Nathalie. Vi var övertrötta så därför blev det helt sjukt med skratt. Jag skulle inte köpa någonting eftersom syftet var att jag skulle till Nacka och presentera mig på min praktikplats. Trevliga tjejer var det, jag är mycket nöjd. Är även stolt över mig själv eftersom jag verkligen inte köpte något heller. En mysig fika med Elin blev det också + en bra båtresa hem där Jesper gjorde oss sällskap. Nu ska jag sova järnet eftersom jag bara har sovit fyra timmar.

PUSSSEEE

FREDAG

Igår blev det först en tripp på staden med mamma och Jim. En mysig fika på skafferiet blev det också. Kvällen spenderades hemma hos Jim med tacos, julmust och filmer. Mycket mysig kväll. Frågan är vad som hände med min sjukdom? Den försvann, eheh. Idag har jag och mamma kollat julsaker och införskaffat årets glögg. Imorgon åker jag och Nathalie till Stockholm över dagen så därför måste jag nu sova och bjuder eder godnatt.


++



 

 

 

 

 

 

 



 


BREAKFAST AT TIFFANY'S

Rolig kväll igår! Pga min sjukdom somnade jag tyvärr i soffan ett bra tag. Jag och Nathalie pallrade oss hem sent, gick hem till henne och satt uppe och skrattade med Hampus och Alexander till fem - halv sex. Idag mår jag som jag förtjänar. Idag fick jag dessutom sitta ute och vänta från ungefär tre till kvart över fyra för att jag hade glömt nyckel. Greeeeaaaaaaaaat. Nu ska jag somna till en film.

Pusseeeeeeeee

TISDAG

Igår låg jag hemma och såg på filmer och åt choklad. En bra kväll med mig själv. Idag är jag otaggad. Sjuk är jag också. Tror jag? Trots min sjukdom och min otagghet så ska jag ändå partaja lite ikväll med några tjejer. Nu ska jag äta gröt.

Pussse


MÅNDAG

Jag och Elin hade en mysig kväll igår. Vi åt godis och kollade på da vinci koden. Bra film, sjukt krånglig dock. Vi somnade vid två eller någonting, vaknade vid elva och såg på änglar och demoner. Ikväll ska jag ligga hemma och se på fler filmer och tagga lite tills imorgon.

Pussse


SÖNDAG

Min helg har varit bra faktiskt. I fredags blev det lite mys och promenad med Elin, och igår förfestade vi först hos Erika med lite tequila race och sedan åkte vi åtta stycken i Hampus lilla bil hem till Sigrid, nio med Sigrids hund vi hittade på vägen. Eheheh. Det var trevligt, en värd kväll. God mat fick man också. Vi tog taxi hem vid fyra - fem. Just nu sitter jag i köket och myser med Elin. Jag ska ta det lugnt i några dagar och tagga till tisdag!!


ONSDAG

Idag hade jag, Nathalie och Victoria taggat till sävefest imorgon. Men det var någon jätteidiot som hade spridit falska rykten så vi har varit sura idag. Men vi blev på bättre humör av en mysig fika på skafferiet. Helt sjukt vad jag älskar smaksatt latte. Gud. Blev en snabbis på staden också och efter det lite mys hemma hos Victoria. Vår klass börjar planera en klassfest också, det kommer vara den oklaraste och konstigaste kvällen i mitt liv. Gud. På tal om vår klass har klassfotot kommit nu. Fyrkantigt ansikte, fejkat leende och dubbelhaka. GUD.


ELIN


GUTE NACHT


PICKLES AND MAYO

Det blev inte hemmasittande igår. Vi drog för första gången på riktigt länge till Jack. Det var trevligt med roligt folk. Vid tre pallrade jag mig hem till Jim och sov. Nu ligger jag hemma hos mamma och är helt sjukt sugen på pickles and mayo chipsen. Sjukt goda enligt mig själv, och Victoria. Jag ska sörja och plugga lite nu.

Fast jag dog precis lite.. kom på att jag har en halv påse i köket. Eheheheheh

LÖRDAG

Igår var vi några tjejer som var hemma hos Elin och åt middag och firade henne i förskott. Det var mysigt och riktigt trevligt. Är glad just nu, för min dator är lagad. Därför funderar jag på om det är bättre att stanna hemma, äta choklad och kolla på film i sängen kanskeeeee. Men kanske inte, för jag vill inte vara hemma för nu är jag sur. Ifall någon undrade

Viktor är verkligen en riktigt jävla hjälte


TORSDAG

Sjukt bra torsdagskväll. Sitter hemma hos Jim, helt själv. Han är i London och jag ska bada, dricka pepsi, se på tv och snart kommer Elin och gör mig lite sällskap. Jääääävligt trevligt. Ser även fram emot imorgonkväll. Några tjejer ska hem till Elin på middag och fira hennes födelsedag i förskott. Jahejdå

Jag är världens största tönt

ONSDAG

Den här dagen började förbannat dåligt. Min klass kastade frisbee klockan åtta, ute. Helt sjukt var det. Rätt roligt, men sjukt kallt. Är fortfarande djupfryst efter det. Efter skolan var jag med min kära vän Jesper! Det var kult. Nu sitter jag hemma och är äckligt hungrig. Ska därför gå ner och göra mat nu.

DAGENS HJÄLTE:
VIKTOR MALMQUIST


TISDAG

Har inte fått någonting gjort alls idag, känns helt sjukt bra. Har dock fixat en "ny" mobil + nytt nummer. Mobilen är sjukt ful, men ska ha den tills jag ska köpa min älskade x10mini. Ikväll var det tänkt att jag och några efterblivna vänner till mig skulle äta chips, dricka corona med lime och se på lite fotboll. Men icke. Så bara för att vi inte kan planera någonting klokt i tid får jag sitta i Follingbo, dricka flädercider och stirra på facebook. Älskar sånt

PUSSE

MÅNDAG

Sjuuuuuuuuukt skum lördag blev det. Vaknade hos Elin utan byxor och sockor hade jag på mig också. Kult. Mådde helt sjukt igår, men var ändå en bra söndag. Låg och såg på disneyfilm och åt chokladglass hela kvällen. Det har varit en bra måndag också, har fått saker gjorde och jag är nöjd med mig själv. Har äntligen fått internet att funka igen och nu ska jag lyssna på Coldplay tills jag dör och dricka lite flädercider.

Pusse

LÖRDAG

Igår var en konstig kväll. Jag och Victoria hade det mysigt hemma hos henne ett tag med vin och lite skitsnack. Sedan skulle vi gå en promenad och vi hamnade i en folkmassa med lite trevligt folk. Kvällen slutade med efterfest hos en läskig kille som kastade sten på oss när vi skulle gå därifrån. Jag och Victoria somnade klockan åtta och är därför otroligt trött idag. Idag har jag kollat på innebandy och nu sitter jag hemma hos Nathalie och äter pizza. Om en stund ska vi partaja.

Pusse

+++

Idag har det varit världens bästa dag i skolan. Jag har helt sjukt roliga klasskamrater. Har också fixat en praktikplats i Nacka, äntligen. Ikväll ska jag först på middag, sen kanske lite hockey och sen kanske jag tar och träffar Elin eller dricker lite vin. Nu ska jag lyssna på coldplay och äta tårta, de e nejs

PUSSE


TORSDAG

Sitter hemma hos pappa och väntar på att få gå till skolan. Näthandel och svenska står på schemat. Idag ska jag även ringa praktikplatser. Är lite rädd. Men jag vägrar ha praktik på Gotland igen, det är nog det värsta jag har gjort i hela mitt liv. Nu fick jag bråttom istället, hedda


ONSDAG

Direkt efter skolan åkte jag, Nathalie och Victoria till Hemse och kollade på marknaden. En ny upplevelse för Victoria som aldrig har varit där! Hittade min farmor, farfar och bror där. Vääldigt trevligt. På bussen hem pratade vi om studenten och vi skrattade även tills vi grät. Nu sitter jag hemma och funderar på varför jag alltid skjuter upp att ringa och fråga om praktikplats. Jag gör det imorgon. Kanske. Eeheheheheheheheehe

Pusse


MÅNDAG

Jag har nog aldrig varit så trött i skolan, på riktigt. Slutade halv fyra och eftersom det är kanelbullens dag så gick jag, Nathalie och Victoria hem till henne och åt bullar och drack vaniljlatte. Gottteee. Efter träffade jag Elin en stund och kollade på fotboll på gutavallen. Åkte hem vid åtta och sedan dess har jag suttit vid facebook.

Chips är gott

SÖNDAG

Nu är jag hemma igen. Vi har haft en bra helg! På fredagen blev det först lite shopping med Nathalie och Victoria, som tyvärr åkte hem senare den dagen, på kvällen blev det lite festligheter med nytt folk och igår fikade vi på ett kvällsfik med ännu mer nytt folk. En bättre helg, helt klart. Några saker var ovärda och min mobil blev stulen, men jag är ändå nöjd. Mycket skratt med mina två tjejer. Kärlek till er. När jag och Nathalie kom hem stod en till av mina favoritertjejer och väntade på oss, nämligen Elin. Vi hann prata snabbt om vår helg och sedan åkte jag hem till min far som fyller år idag. Grattis till honom. Nu ska jag duscha och gå och lägga mig tidigt.










RSS 2.0